Za Rangerse je na golu Biron umjesto Lundqvista.
Koju glupost napravi Stepan, OT minuta do kraja Rangersi 4 na 3 i pravi bezpotrebno isključenje.
Shootout....dobiše Islandersi 2:1. Nabokov dvije odlične odbrane ili strašno loša pokušaja Rangersa
Moderator/ica: rio_Ferdy88
A sjecam kad si mi govorio da je Craford odlican golman, nasa buducnost.SaltCityAttack je napisao/la:ebem ti golmane- odbranu necu dalje ni gledati Knigsi uputili 7 suteva na gol i dali 2 gola u prvom periodu svasta ...ebo mater treba se praviti kakav trade za golmana i odbranu nema druge
da, skoro pa gradski derbiSheldonCooper je napisao/la:Rangers vs. Devils
Još jedan derbi, Devilsi igraju bolje na strani.
Lunqvist se vratio na gol i bit će pravo zanimljivo gledat duel Henrika i Brodura.
SheldonCooper je napisao/la:Rangersi opet igrali produžetakmeđutim večeras im se sreća osmjehnula, dobili su Sabrese 3:2 Callahan zabio fudbalski gol u OT, prvo predriblao igrača pa 1 na 1 sa golmanom i gol
![]()
@Salt
Šta bi tek Tampa Bay trebali, večeras 8icu primili od Pingvina
samo da se stabilizuje ta golmanska pozicija, i ubijanje penala, mislim da mozemo namucit bilo koju ekipu.SaltCityAttack je napisao/la:Hawksi ponovo zacerase Detroitu...sad ponovo tri vezane pobjede...ebiga da nismo imali onu krizu sve bi bilo danas drugacije, vjerovastno bi drzali tu prvu poziciju, ali ovakonissta 5 pozicija je plafon i ako ja prizeljkujem 6 poziciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.