NK Žepče
Re: NK Žepče
Ma ajde, to su uvijek bila neka prepucavanja, nerijetko sam se na neka spustanja znao i dobro nasmijat. Zeljo je meni vazda simpatican bio, sve dok nisam dosao na ovaj forum i vidio tko sve za njeg navija 

Pa valjda ti je jasno bilo tko za njih navija i kad su dolazili u Zepce. Bilo ih je iskreno i dobrih, a 99% ih je otpad bilo. Znam ono kad smo ispali, kad je prekinuta tekma, da smo mi sjedili u gradu s momcima iz SA. Kod nas obiljezija Zepca, kod njih Zelje i sve ok, a kasnije na stadionu napravi stoka belaj.Signore je napisao/la:Ma ajde, to su uvijek bila neka prepucavanja, nerijetko sam se na neka spustanja znao i dobro nasmijat. Zeljo je meni vazda simpatican bio, sve dok nisam dosao na ovaj forum i vidio tko sve za njeg navija
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nisam rekao da sam im simpatizirao navijace, al su mi ku*cenja po forumu prelila casu. I daleko od tog da sam ja imalo navijao za njih, bilo mi je recimo svejedno ocel dobit Sarajevo il izgubit, al eto, bio mi je to onako OK klub.
Al necemo o njima, nisu oni tema, vratimo se nasim
Jel ides u Sije?
Al necemo o njima, nisu oni tema, vratimo se nasim

Jel ides u Sije?
Ja sam najvise od klubova dok smo igrali gotivio Slobodu. Ljudi su posteni bili, a imao sam i mnogo razloga za toSignore je napisao/la:Nisam rekao da sam im simpatizirao navijace, al su mi ku*cenja po forumu prelila casu. I daleko od tog da sam ja imalo navijao za njih, bilo mi je recimo svejedno ocel dobit Sarajevo il izgubit, al eto, bio mi je to onako OK klub.
Al necemo o njima, nisu oni tema, vratimo se nasim![]()
Jel ides u Sije?

99,9% necu u Sije. Imam nesto drugo u planu, a imam osjecaj da ce biti i neki krkanluk dole

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja cu ic, vjerojatno i i prijatelj s autom. I cuj osjecas da ce bit krkanluk? Pa dole je vec godinama krkanluk i seljacenje s tribina
Zato i idem da podrzim ove nase, da vide da nas je sto vise iz Zepca i da lakse igraju i upisu tri boda 

Signore je napisao/la:Ja cu ic, vjerojatno i i prijatelj s autom. I cuj osjecas da ce bit krkanluk? Pa dole je vec godinama krkanluk i seljacenje s tribinaZato i idem da podrzim ove nase, da vide da nas je sto vise iz Zepca i da lakse igraju i upisu tri boda

Poznam ja dobro taj kraj i znam da ljudi znaju biti malo zeznuti, ali da nemam vec nesto drugo u planu isao bi

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma Rudar ce past u Zepcu, ne brini za njih 

To znam i jaSignore je napisao/la:Ma Rudar ce past u Zepcu, ne brini za njih

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Tad ima i ja da dodjem da pridonesem, nisam grlo poderao ima pola godine 

Napredak - Zepce 1-3
Lakse se dise
Lakse se dise

Šampi-one bijele boje prvaci ste zemlje svojeSignore je napisao/la:Napredak - Zepce 1-3
Lakse se dise

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sad mi krivo sto ne odoh. Mislio da ce padat kisa i kazem prijatelju da necu ic, jer bi popizdio da pokisnem, a oni ne dobiju. On otisao sam, al mi zbog izdaje nije htio javljat rezultat, nisam znao dok nisam vidio na facebooku 

Ajd ba nema veze sto nas nije bilo. Bitno je da su nasi momci pobjedili, sad narednu protiv Proletera nastaviti niz i onda polako se zagrijavati za Rudar. Treba se tada sakupiti i dati deckima veliku podrsku jer ta utakmica nas moze odvesti u visi rang. Do kraja vise nemamo teskih gostovanja, a domace bi sve morali da uzmemo. Ja sam uvjeren da idemo u 2.ligu 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Koliko vidim po izvjestaju s utakmice, a i kolega mi se maloprije raspricao, izgleda da su nasi totalno zasluzeno dobili, da je mozda moglo bit i vise. Dine nije bilo, to je ogroman hendikep koji se eto nije primjetio ni najmanje. Hadzic zmaj.
Bio sam danas na utakmici u Šijama i mogu reci sve pohvale za ekipu NK Žepče. Sigurno zasluzuju veci rang i mislim da su najbolja ekipa u ovoj ligi i da ćee biti solidan drugoligas.Neobican kratak teren u Šijama i veoma loš al tako je kako je.
Sta se lozite kad je Tomas dobio ovu utakmicu,ne takticki nego na onaj drugi nacin na koji je i navikao 

Jesu ovo neki i ljubomorni na uspjeh NK Žepče ili? 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma jok,nisam vezan ni za Zepce ni za Rudar,tu sam blizu Sija,pa sam kontao pogledati utakmicu ali sam prije dobio info da je ''odradjeno'' pa mi se nije dalo iciAdi_Zepce je napisao/la:Jesu ovo neki i ljubomorni na uspjeh NK Žepče ili?

I mi u Zepcu imamo jedan zanimljiv info, a to je da je samo Savez u Zenici vec sve 'odredio' pa se svjedno nadamo ulasku u visi rang.Kelner69 je napisao/la:Ma jok,nisam vezan ni za Zepce ni za Rudar,tu sam blizu Sija,pa sam kontao pogledati utakmicu ali sam prije dobio info da je ''odradjeno'' pa mi se nije dalo iciAdi_Zepce je napisao/la:Jesu ovo neki i ljubomorni na uspjeh NK Žepče ili?
Danas nije bilo Dizdarevica, pitam se koliko bi zavrsilo da je isao.
ja koliko sam cuo od ovih koji su bili na utakmici, pobjeda i vise nego zasluzena cak da je i sudac navlacio za sije prvi gol dali iz nepostojeceg faula a tere uzasan i kratak momci odradili sjajan posao...signore dobio sam informaciju da je jedan nas igrac zavrsio u bolnici jel znas sta ti o tome? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.