NK Žepče

Signore
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Signore » 01 apr 2014, 01:24

Ma ajde, to su uvijek bila neka prepucavanja, nerijetko sam se na neka spustanja znao i dobro nasmijat. Zeljo je meni vazda simpatican bio, sve dok nisam dosao na ovaj forum i vidio tko sve za njeg navija :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 apr 2014, 01:26

Signore je napisao/la:Ma ajde, to su uvijek bila neka prepucavanja, nerijetko sam se na neka spustanja znao i dobro nasmijat. Zeljo je meni vazda simpatican bio, sve dok nisam dosao na ovaj forum i vidio tko sve za njeg navija :lol:
Pa valjda ti je jasno bilo tko za njih navija i kad su dolazili u Zepce. Bilo ih je iskreno i dobrih, a 99% ih je otpad bilo. Znam ono kad smo ispali, kad je prekinuta tekma, da smo mi sjedili u gradu s momcima iz SA. Kod nas obiljezija Zepca, kod njih Zelje i sve ok, a kasnije na stadionu napravi stoka belaj.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 apr 2014, 01:29

Nisam rekao da sam im simpatizirao navijace, al su mi ku*cenja po forumu prelila casu. I daleko od tog da sam ja imalo navijao za njih, bilo mi je recimo svejedno ocel dobit Sarajevo il izgubit, al eto, bio mi je to onako OK klub.

Al necemo o njima, nisu oni tema, vratimo se nasim :mrgreen:

Jel ides u Sije?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 apr 2014, 01:32

Signore je napisao/la:Nisam rekao da sam im simpatizirao navijace, al su mi ku*cenja po forumu prelila casu. I daleko od tog da sam ja imalo navijao za njih, bilo mi je recimo svejedno ocel dobit Sarajevo il izgubit, al eto, bio mi je to onako OK klub.

Al necemo o njima, nisu oni tema, vratimo se nasim :mrgreen:

Jel ides u Sije?
Ja sam najvise od klubova dok smo igrali gotivio Slobodu. Ljudi su posteni bili, a imao sam i mnogo razloga za to :mrgreen:
99,9% necu u Sije. Imam nesto drugo u planu, a imam osjecaj da ce biti i neki krkanluk dole :shifty: . Ides ti?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 apr 2014, 01:35

Ja cu ic, vjerojatno i i prijatelj s autom. I cuj osjecas da ce bit krkanluk? Pa dole je vec godinama krkanluk i seljacenje s tribina :lol: Zato i idem da podrzim ove nase, da vide da nas je sto vise iz Zepca i da lakse igraju i upisu tri boda :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 apr 2014, 01:40

Signore je napisao/la:Ja cu ic, vjerojatno i i prijatelj s autom. I cuj osjecas da ce bit krkanluk? Pa dole je vec godinama krkanluk i seljacenje s tribina :lol: Zato i idem da podrzim ove nase, da vide da nas je sto vise iz Zepca i da lakse igraju i upisu tri boda :mrgreen:
:lolno: :lolno:
Poznam ja dobro taj kraj i znam da ljudi znaju biti malo zeznuti, ali da nemam vec nesto drugo u planu isao bi :D . Sinoc me je jedan od Pivarica bas pitao idem li :mrgreen: . Nego, to je lijepo cuti da ce biti nasih dole. Nadam se da mi uzimamo tri boda, a Rudar igra X :D

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 apr 2014, 01:48

Ma Rudar ce past u Zepcu, ne brini za njih :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 apr 2014, 01:50

Signore je napisao/la:Ma Rudar ce past u Zepcu, ne brini za njih :mrgreen:
To znam i ja :mrgreen: . Kako bi bilo lijepo da nas se tada okupi 50ak pa da gromoglasno podrzimo sampione :D

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 apr 2014, 02:40

Tad ima i ja da dodjem da pridonesem, nisam grlo poderao ima pola godine :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 apr 2014, 17:28

Napredak - Zepce 1-3

Lakse se dise :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 apr 2014, 18:59

Signore je napisao/la:Napredak - Zepce 1-3

Lakse se dise :mrgreen:
Šampi-one bijele boje prvaci ste zemlje svoje :mrgreen: :mrgreen: . Nakon ove pobjede mislim da ulazimo u visi rang. Past ce Rudar u Zepcu siguran sam u to ;)

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 apr 2014, 19:30

Sad mi krivo sto ne odoh. Mislio da ce padat kisa i kazem prijatelju da necu ic, jer bi popizdio da pokisnem, a oni ne dobiju. On otisao sam, al mi zbog izdaje nije htio javljat rezultat, nisam znao dok nisam vidio na facebooku :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 apr 2014, 20:30

Ajd ba nema veze sto nas nije bilo. Bitno je da su nasi momci pobjedili, sad narednu protiv Proletera nastaviti niz i onda polako se zagrijavati za Rudar. Treba se tada sakupiti i dati deckima veliku podrsku jer ta utakmica nas moze odvesti u visi rang. Do kraja vise nemamo teskih gostovanja, a domace bi sve morali da uzmemo. Ja sam uvjeren da idemo u 2.ligu :cool:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 apr 2014, 21:20

Koliko vidim po izvjestaju s utakmice, a i kolega mi se maloprije raspricao, izgleda da su nasi totalno zasluzeno dobili, da je mozda moglo bit i vise. Dine nije bilo, to je ogroman hendikep koji se eto nije primjetio ni najmanje. Hadzic zmaj.

krall84
Kontakt:

Post Postao/la krall84 » 06 apr 2014, 22:01

Bio sam danas na utakmici u Šijama i mogu reci sve pohvale za ekipu NK Žepče. Sigurno zasluzuju veci rang i mislim da su najbolja ekipa u ovoj ligi i da ćee biti solidan drugoligas.Neobican kratak teren u Šijama i veoma loš al tako je kako je.

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 06 apr 2014, 22:48

Sta se lozite kad je Tomas dobio ovu utakmicu,ne takticki nego na onaj drugi nacin na koji je i navikao :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 apr 2014, 23:12

Jesu ovo neki i ljubomorni na uspjeh NK Žepče ili? :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 06 apr 2014, 23:16

Adi_Zepce je napisao/la:Jesu ovo neki i ljubomorni na uspjeh NK Žepče ili? :mrgreen:
Ma jok,nisam vezan ni za Zepce ni za Rudar,tu sam blizu Sija,pa sam kontao pogledati utakmicu ali sam prije dobio info da je ''odradjeno'' pa mi se nije dalo ici :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 apr 2014, 23:57

Kelner69 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Jesu ovo neki i ljubomorni na uspjeh NK Žepče ili? :mrgreen:
Ma jok,nisam vezan ni za Zepce ni za Rudar,tu sam blizu Sija,pa sam kontao pogledati utakmicu ali sam prije dobio info da je ''odradjeno'' pa mi se nije dalo ici :D
I mi u Zepcu imamo jedan zanimljiv info, a to je da je samo Savez u Zenici vec sve 'odredio' pa se svjedno nadamo ulasku u visi rang.

Danas nije bilo Dizdarevica, pitam se koliko bi zavrsilo da je isao.

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 07 apr 2014, 10:22

ja koliko sam cuo od ovih koji su bili na utakmici, pobjeda i vise nego zasluzena cak da je i sudac navlacio za sije prvi gol dali iz nepostojeceg faula a tere uzasan i kratak momci odradili sjajan posao...signore dobio sam informaciju da je jedan nas igrac zavrsio u bolnici jel znas sta ti o tome? :o

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.