Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ako ne budemo ovako prvaci, sigurno ćemo biti golovima iz ofsajda.
Dobar odgovor ekipe poslije kiksa protiv Burnleya. 
- wadethegreat
- Kontakt:
Nama ova reprezentativna pauza dok smo pod Tuhelom vazda dobro dodje.
Odraditi sljedece dvije utakmice dobro kljucno
Odraditi sljedece dvije utakmice dobro kljucno
Cestitke ekipi na trijumfu,ostali rezultati nam trenutno idu na ruku,Vest Hem i Junajted gube,jos samo kiks Liverpula i Sitija,idealno kolo za nas 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovo nije dobro, jer bi Solša mogao dobiti nogu taman prije utakmice s nama. A onda znamo šta znači sindrom novog trenera.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kakve smo srece Ole da ostane na klupi za mec protiv nas,ne bi me cudilo da nas dobiju 
- Pensioner26
- Kontakt:
Kristansen i ridiger cekaju januar,da vide sta im ko nudi pa tek onda ima da nas zavlace samo tako,mnogo su se prokurcili a pre tuhela pojma nisu imali gresili kod lamparda svaku utakmicu.
Chelsea sa Tuchelom je odigrao samo jednu sa Manchester Unitedom i bilo neriješeno. Lampard se mučio sa Oleom, a ne Tuchel.
Šteta ove promjene trenera, nadam se da će neki pomoćni trener preuzeti naredni vikend.
- Pensioner26
- Kontakt:
Mislio sam i na period dok je bio u PSG-u. Ali eto svakako ode Ole, tako da sada ima novi početakjose je napisao/la: ↑21 nov 2021, 09:10Chelsea sa Tuchelom je odigrao samo jednu sa Manchester Unitedom i bilo neriješeno. Lampard se mučio sa Oleom, a ne Tuchel.
Šteta ove promjene trenera, nadam se da će neki pomoćni trener preuzeti naredni vikend.
Veceras ocekujem Vernera u spicu,Haverc ima neku povredu,Lukaku vjerovatno na klupi..
Napadacki trio CHO-Verner- Zijeh
Ostalo se zna,mada bi umjesto Calobe gurnuo Kristensena u prvih 11..
2:0
Napadacki trio CHO-Verner- Zijeh
Ostalo se zna,mada bi umjesto Calobe gurnuo Kristensena u prvih 11..
2:0
Ja očekujem trio u napadu Odoi-Pulišić-Mount s obzirom na izjave Tuchela o Pulišiću. Kako god neće biti lako protiv duplog bloka Juventusa.
Vrlo bitna utakmica.
Pobjeda od 2 razlike daje velike šanse za osvajanje prvog mjesta u grupi. Po meni vrlo bitno, jer osim eventualno PSG-a svi ostali drugoplasirani su pozeljniji protivnici od onih prvoplasiranih.
Neriješeno ili minimalna pobjeda bi značila 2. mjesto, a poraz bi bio katastrofa, jer bi se onda rizikovalo ispadanje od Zenita u gostima u zadnjem kolu.
Pobjeda od 2 razlike daje velike šanse za osvajanje prvog mjesta u grupi. Po meni vrlo bitno, jer osim eventualno PSG-a svi ostali drugoplasirani su pozeljniji protivnici od onih prvoplasiranih.
Neriješeno ili minimalna pobjeda bi značila 2. mjesto, a poraz bi bio katastrofa, jer bi se onda rizikovalo ispadanje od Zenita u gostima u zadnjem kolu.
Mislim da bi Danac bio bolja opcija umjesto Čalobaha ali eto
Nadao sam se i ja dancu ,ali nas Tuhel demantova.. Nadao sam se Verneru u napadu,ali ni Pulisic nije los.. prebrza trojka u vrhu napada,nadam se da samo da ce Zijeh napokon prokinuti,nista specijalno nije pokazao od dolaska u klub..
Sto se tice danca,nadat cu se da Tuhel i dalje racuna na njega,jer drugi mec na klupi,puno bolji od Calobe,pogotov za ovu tekmu koja je bitna,valjda mali ne uprska sta
Sto se tice danca,nadat cu se da Tuhel i dalje racuna na njega,jer drugi mec na klupi,puno bolji od Calobe,pogotov za ovu tekmu koja je bitna,valjda mali ne uprska sta
Ziyech je raspali degenerik 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ne znam sto Zijeha forsira kad je qrina iz utakmice u utakmicu
Ne da nije uprskao dosad, nego uvali i gol.harry_90 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:15Nadao sam se i ja dancu ,ali nas Tuhel demantova.. Nadao sam se Verneru u napadu,ali ni Pulisic nije los.. prebrza trojka u vrhu napada,nadam se da samo da ce Zijeh napokon prokinuti,nista specijalno nije pokazao od dolaska u klub..
Sto se tice danca,nadat cu se da Tuhel i dalje racuna na njega,jer drugi mec na klupi,puno bolji od Calobe,pogotov za ovu tekmu koja je bitna,valjda mali ne uprska sta![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.