Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
Vita_Novalis je napisao/la:----------------------------------------Hasagic--------------------------------
Spahic----------------------Hibic--------------------Konjic------------Music
---------------------------------Bajramovic----------------------------------
Salihamidzic-------------------------------------------------------Baljic
---------------------------------Misimovic-------------------------------
-------------Dzeko-----------------------------------Barbarez--------------
Klupa:
Tolja
Papac
Rahimic
Salihovic
Pjanic
Ibisevic
Muslimovic
TI SI ALLAHAMI TOTALNO LUD!!!!!!!!
...MUSIĆ.............................SPAHIĆ..........KONJIĆ...........................SALIHAMIDžIĆ
.....................................RAHIMIĆ..........BAJRAMOVIĆ......................................
..............................BARBAREZ....................................................................
..........................................................MISIMOVIĆ.......................................
..................................DŽEKO.........................BOLIĆ....................................
KLUPA:
PIPLICA
HIBIĆ
BEŠLIJA
IBIŠEVIĆ
MUSLIMOVIĆ
AKRAPOVIĆ
GRLIĆ
TOPIĆ
NADAREVIĆ
SALIHOVIĆ
Ovo je cjela prica i to je u stvari toVita_Novalis je napisao/la:----------------------------------------Hasagic--------------------------------
Spahic----------------------Hibic--------------------Konjic------------Music
---------------------------------Bajramovic----------------------------------
Salihamidzic-------------------------------------------------------Baljic
---------------------------------Misimovic-------------------------------
-------------Dzeko-----------------------------------Barbarez--------------
Klupa:
Tolja
Papac
Rahimic
Salihovic
Pjanic
Ibisevic
Muslimovic
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
edin.sabanovic
- Kontakt:
- juzni vjetar!
- Kontakt:
potpisujem samo kodro umjesto nekog iz napada ipak je on preko 100 golova dao u primeri ovi ostaliedin.sabanovic je napisao/la:____________________________________hasagic______________________________________________________________________________________________________________________________ ___________________________konjic______________spahic_____________________________________________________________________________________________________________________ a______salihamidzic___________________________________________________hibic________________________________________________________________________________________________ ___ ________beslija______________________misimovic_________________________baljic________________________________________________________________________________________________ ___ ____________________________________barbarez_________________________________________________________________________________________________________________________ ________________dzeko__________________________________bolic____________________________________________________________________________________________________________ klupa:supic,nadarevic,music,bazdarevic,rahimic,bajramovic,kodro,muslimovic. selektor:ciro
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Klupa: Muslimovic, Berberovic, Hrgovic, Bajramovic, Begovic, Vladavic, Muratovic, Mravac, Pandza ;
Selektor: Miroslav Ciro Blazevic
Najbolji ikad!!!
Reason: Vidite ovo, Kad bi tu bili Bolic, Barbarez, Salihamidzic... pitanje je da li bi igra bila ista, ne kazem da su oni losi niposto, samo kazem da se mozda u igri ne bi slagali kao ovi sada. Mogli smo mi i prije u baraz, ekipa je bila super i to... ali tada nije bilo dobrog selektora koji ce sve poslozit kako treba.
Hibic
Konjic
Spahic
Music
Beslija
Baljic
Bajramovic
Misimovic
Dzeko
Bolic
MIRVIĆ VASILIĆ SARABA HOTA
KAJTAZ JAKIREVIĆ MALETIĆ DAJIĆ
RAŠČIĆ GUVO
Nema dalje!
Kolega mislim da je guvo Hrvat ako se ne varamKnele je napisao/la:GUŠO
MIRVIĆ VASILIĆ SARABA HOTA
KAJTAZ JAKIREVIĆ MALETIĆ DAJIĆ
RAŠČIĆ GUVO
Nema dalje!![]()
![]()
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
2. Spahic
3. Salihamidzic
4. Konjic
5. Hibic
6. Rahimic
7. Bolic
8. Misimovic
9. Kodro/Dzeko
10. Barbarez
11. Baljic
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mirzza je napisao/la:1. Hasagic
2. Spahic
3. Salihamidzic
4. Konjic
5. Hibic
6. Rahimic
7. Bolic
8. Misimovic
9. Kodro/Dzeko
10. Barbarez
11. Baljic
ne bi ova ekipa nikad mogla igrati,previše napadača i ofenzivnih veznih igrača
Spahic - Konjic - Hibic - Music
Salihamidzic - Misimovic - Bajramovic - Baljic
Barbarez - Dzeko
Barba bi moro govorit Balji da se ne zayebaje.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
tema je bila najboljih 11 ikada a sada bil to moglo ici ili ne, sigurno nisi ti kompetentan da prosudiskakavdanakneiskustvu je napisao/la:mirzza je napisao/la:1. Hasagic
2. Spahic
3. Salihamidzic
4. Konjic
5. Hibic
6. Rahimic
7. Bolic
8. Misimovic
9. Kodro/Dzeko
10. Barbarez
11. Baljic
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mirzza je napisao/la:tema je bila najboljih 11 ikada a sada bil to moglo ici ili ne, sigurno nisi ti kompetentan da prosudiskakavdanakneiskustvu je napisao/la:mirzza je napisao/la:1. Hasagic
2. Spahic
3. Salihamidzic
4. Konjic
5. Hibic
6. Rahimic
7. Bolic
8. Misimovic
9. Kodro/Dzeko
10. Barbarez
11. Baljic
bio ili ne bio kompetentan,niko ne igra sa 4 napadača
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mirzza je napisao/la:Bolic i Kodro su jedina 2 napadaca, e sad sto je Barbarez znao i igrati libera i da sam ga tamo stavio, Baljic je igrao krilo i u klubu i u repki, tako da ne vidim o koja 4 spica pricas
barbarez je napadač,to što je igrao libera par puta u životu je druga priča,on je napadač,baljić takođe,ako i nije pravi napadač ,jeste ofenzivni vezni,kao i misimović,jednostavno je previše ofenzivnih igrača da bi ova ekipa mogla igrati,ništa više,ništa lično,samo to mislim.
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:mirzza je napisao/la:Bolic i Kodro su jedina 2 napadaca, e sad sto je Barbarez znao i igrati libera i da sam ga tamo stavio, Baljic je igrao krilo i u klubu i u repki, tako da ne vidim o koja 4 spica pricas
barbarez je napadač,to što je igrao libera par puta u životu je druga priča,on je napadač,baljić takođe,ako i nije pravi napadač ,jeste ofenzivni vezni,kao i misimović,jednostavno je previše ofenzivnih igrača da bi ova ekipa mogla igrati,ništa više,ništa lično,samo to mislim.
On je napadac iako nije pravi napadac, on je krivi napadac, a mozda i nije napadac ali je igrao kao napadac?
Za mene je ovo najboljih 11 ikad, a sad ako ti mislis drugacije tvoja stvar, dogovori se sam sa sobom sta hoces.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mirzza je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:mirzza je napisao/la:Bolic i Kodro su jedina 2 napadaca, e sad sto je Barbarez znao i igrati libera i da sam ga tamo stavio, Baljic je igrao krilo i u klubu i u repki, tako da ne vidim o koja 4 spica pricas
On je napadac iako nije pravi napadac, on je krivi napadac, a mozda i nije napadac ali je igrao kao napadac?
Za mene je ovo najboljih 11 ikad, a sad ako ti mislis drugacije tvoja stvar, dogovori se sam sa sobom sta hoces.
ma sve ok,što se ljutiš samo zato što sam rekao da je previše napadača u ekipi iloi ofanzivaca,nećemo se valjda sad prepirati oko toga,sve ok.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Alipasino, Alucard, AmorVincitOmnia, Anoniman, AshburtonG, Balorda, berardi25, BIHpatriota, boki86, bordobijeli, Bosanac90, Bosnjo22, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, Dalix, dariolovrinovic00, darker10, DeeWa, dena24, Denal, eaglebvb09, Edincapitano, Elddar, Enigmaa, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Frankie, GG3, Gifron, Goalgetter, Godfather, guillermo, haklamas, Halix131, Hardzavi, HariTz, Helemnejse, hrustoni, Iceplayer, Imamkarbarum, Iniesta12, invincible1921, Invincibles14, itatabisine, jasmin10, JimmyPage, JohannWolfgang, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, kovac, Kylian, lakilone, Lavcina, Lokomotifa, lol89, ludilompredozirani, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Marokanci58, mikimaus, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, Muumii, myself, NKZ199207, PeppermintSA, Principatus, Radioglava, Rauber33, RaZuti, rimljanin90, Rio12345, rio_Ferdy88, rishovski, Rodman, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Saurman, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Soba, soccerfan, Someone, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, Venom, Vratnik10, Wlad55, Wolffire, zagorski, Zeka, zemuntrg i 644 gosta.