Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Pogledajte:
England 34 3.4 10
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
Bosnia-Herzegovina 25 2.5 10
Ma ima da im Yebemo majku!
England 34 3.4 10
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- NoName
- Kontakt:
Uh, taj strašni, nepobjedivi Portugal je pred nama. Sastavljen od igrača koji su mahom rodjeni na udaljenom planetu Andromeda i imaju tajne moći. Nepobjedivi, naprosto.
Ja ne znam zašto na ovom forumu mahom svi misle da se radi o reprezentaciji koja je nepobjediva. Pa Turska je 2-3 puta bolja reprezentacija od Portugala i uspjeli smo da sa njima odigramo 2 prilično izjednačene utakmice. Protiv Albanije su igrali 0:0 i pobijedili 2:1, sa Švedskom su odigrali 2 neriješene utakmice, sa Dancima jedna neriješena i jedan poraz. Pa valjda je normalno da su bili bolji od Mađarske i Malte, nismo valjda u baražu očekivali ekipu koja je u rangu sa Maltom, recimo.
Ja od prvog dana priželjkujem upravo Portugal, Grčka je po imenima lošiji protivnik ali su puno tvrđi, ne znam kako ovdje neki LUPAJU da nam ne leži igra Španaca, kako otprilike igra i Portugal, kad smo sa Špancima obično igrali najbolje utakmice, u koju mogu da ubrojim i ovu posljednju u Zenici, bez obzira na rezultat.
Ovaj dvoboj će biti ravnopravan i mi imamo svoje šanse za odlazak u JAR. Ćiro sigurno zna kako će to da uradi a i ovi momci su dokazali da znaju igrati fudbal. Na nama je da im pružimo maksimalnu podršku.
Ja ne znam zašto na ovom forumu mahom svi misle da se radi o reprezentaciji koja je nepobjediva. Pa Turska je 2-3 puta bolja reprezentacija od Portugala i uspjeli smo da sa njima odigramo 2 prilično izjednačene utakmice. Protiv Albanije su igrali 0:0 i pobijedili 2:1, sa Švedskom su odigrali 2 neriješene utakmice, sa Dancima jedna neriješena i jedan poraz. Pa valjda je normalno da su bili bolji od Mađarske i Malte, nismo valjda u baražu očekivali ekipu koja je u rangu sa Maltom, recimo.
Ja od prvog dana priželjkujem upravo Portugal, Grčka je po imenima lošiji protivnik ali su puno tvrđi, ne znam kako ovdje neki LUPAJU da nam ne leži igra Španaca, kako otprilike igra i Portugal, kad smo sa Špancima obično igrali najbolje utakmice, u koju mogu da ubrojim i ovu posljednju u Zenici, bez obzira na rezultat.
Ovaj dvoboj će biti ravnopravan i mi imamo svoje šanse za odlazak u JAR. Ćiro sigurno zna kako će to da uradi a i ovi momci su dokazali da znaju igrati fudbal. Na nama je da im pružimo maksimalnu podršku.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Johnyx95 je napisao/la:Pogledajte:
England 34 3.4 10
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
Ne kontam
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Statistike najboljih ekipa Evrope u kvalifikacijama.Nema ni Portugala,ni Francuza,ni Grcke,ni Rusije,ni Srba...am333 je napisao/la:Johnyx95 je napisao/la:Pogledajte:
England 34 3.4 10
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
Ne kontam
Samo Engleska,Spanija,Njemacka i Bosna i Hercegovina...Jaki smo ko crna zemlja!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
a gdje je holandija koja je sve pregazila redom ovo je smijesna tabelaJohnyx95 je napisao/la:Statistike najboljih ekipa Evrope u kvalifikacijama.Nema ni Portugala,ni Francuza,ni Grcke,ni Rusije,ni Srba...am333 je napisao/la:Johnyx95 je napisao/la:Pogledajte:
England 34 3.4 10
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
Ne kontam
Hej, nisi realan.NoName je napisao/la:Uh, taj strašni, nepobjedivi Portugal je pred nama. Sastavljen od igrača koji su mahom rodjeni na udaljenom planetu Andromeda i imaju tajne moći. Nepobjedivi, naprosto.
Mi kad idemo u Estoniju, u Armeniju strepimo kako će igrat, a sad ispade Portugal mala maca.
Svima nam je jasno da možemo pobijediti Portugal u obje utakmice, kao što može biti i obrnuto. Najvažnije je da svi naši budu zdravi i spremni za igru i da Sudija ne bude "Steve Benet".
Pa šta bude, neka bude.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ovo su timovi koji su dali najvise golova:mrzim_ulizice je napisao/la:a gdje je holandija koja je sve pregazila redom ovo je smijesna tabelaJohnyx95 je napisao/la:Statistike najboljih ekipa Evrope u kvalifikacijama.Nema ni Portugala,ni Francuza,ni Grcke,ni Rusije,ni Srba...Johnyx95 je napisao/la:Pogledajte:
England 34 3.4 10
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
Ne kontam
prvi broj je broj bodova
drugi je broj golova u prosjeku
treci je broj utakmica
England 34 3.4 10
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
ovo su timovi koji su dali najvise golova:
prvi broj je broj bodova
treci je broj utakmica[/quote][/quote][/quote]
izvini, ali moram... prvi broj je broj postignutih golova u kvalifikacijama...
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
prvi broj je broj bodova
treci je broj utakmica[/quote][/quote][/quote]
izvini, ali moram... prvi broj je broj postignutih golova u kvalifikacijama...
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
- NoName
- Kontakt:
Ja Bogami nisam strepio ni u Estoniji ni u Armeniji. Obje utakmice, posebno Estoniju, smo nadigrali apsolutno, Estonci nisu prišli golu.AYAN je napisao/la: Hej, nisi realan.
Mi kad idemo u Estoniju, u Armeniju strepimo kako će igrat, a sad ispade Portugal mala maca.
Svima nam je jasno da možemo pobijediti Portugal u obje utakmice, kao što može biti i obrnuto. Najvažnije je da svi naši budu zdravi i spremni za igru i da Sudija ne bude "Steve Benet".
Pa šta bude, neka bude.
Portugal je daleko od toga da bude mala maca ali je daleko od toga da je Brazil.
- NoName
- Kontakt:
AYAN je napisao/la: Hej, nisi realan.
Pa šta bude, neka bude.
AyanAYAN je napisao/la: Zamislite Baraž parove koji izgledaju ovako:
Turska-Francuska
ili
Turska-Rusija
ili
Turska-Portugal
ili
Turska-Grčka
Vjerujem da biste svaku od ovih utakmica proglasili Neizvjesnom. Međutim Ta Turska je ostala iza nas 7 bodova...
Nismo ni svjesni koju Klasu igrača imamo u Repki.
I večina naših igrača su nosioci igre svojih timova:
Hasagić, Spahić, Rahimić, Ibričić, Pjanić, Misimović, Salihović, Džeko, Ibišević...
Siguran sam da bi svaka od ovih "Jakih" reprezentacija bila super zadovoljna kada bi izbjegla Zmajeve.
Neću više ništa reći.

[/quote][/quote]gibi72 je napisao/la:England 34 3.4 10
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
prvi broj je broj bodova
treci je broj utakmica
izvini, ali moram... prvi broj je broj postignutih golova u kvalifikacijama...[/quote]
da vidio sam gresku, ali mrsko mi bilo editovat... my bad

- rob do bagro
- Kontakt:
Spahić: Ne bojim se Ronalda, samo se Boga bojim 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Utakmica sa Estonijom i Armenijom je prošla, pa se sada može reći da niko nije strepio od tih uTakmica, a Prvi Ćiro nije spavao pred te utakmice.NoName je napisao/la:Ja Bogami nisam strepio ni u Estoniji ni u Armeniji. Obje utakmice, posebno Estoniju, smo nadigrali apsolutno, Estonci nisu prišli golu.AYAN je napisao/la: Hej, nisi realan.
Pa šta bude, neka bude.
Portugal je daleko od toga da bude mala maca ali je daleko od toga da je Brazil.
Onaj moj post, gdje sam tursku ubacio umjesto nas, samo potvrđuje moje mišljenje, da mi možemo pobijediti Portugal u dvije utakmice, ali može biti i obrnuto.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
Toooo Lejlaaaaaaaaaaaaaa

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
[/quote]Wolverine je napisao/la:gibi72 je napisao/la:England 34 3.4 10
Spain 28 2.8 10
Germany 26 2.6 10
prvi broj je broj bodova
treci je broj utakmica
izvini, ali moram... prvi broj je broj postignutih golova u kvalifikacijama...[/quote]
da vidio sam gresku, ali mrsko mi bilo editovat... my bad

pretpostavio sam... ok je

Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
Emir Spahić:
Imate li neku poruku za navijače?
"Budite uz nas kao što ste bili do sada jer mi smo Vaš ponos, a Vi ste naša snaga i uz udružene snage jednom jakom Portugalu će biti teško igrati protiv nas čak i u sred Lisabona."
kapa dole majstore...
Imate li neku poruku za navijače?
"Budite uz nas kao što ste bili do sada jer mi smo Vaš ponos, a Vi ste naša snaga i uz udružene snage jednom jakom Portugalu će biti teško igrati protiv nas čak i u sred Lisabona."
kapa dole majstore...
Ćamil Sijarić
Ćamil Sijarić
mah puno je tu cinjenica koje govore da imamo jako dobre sanse protiv Portugala.
Portugal nije pobjedio svoja dva glavna konkurenta za svjetsko prvenstvo, Dansku i Svedsku. Cak su i porazeni kod kuce od Danske 2:3. Znaci nesto slicno kao i mi s tim da su nasi konkurenti bili 100 puta jaci. Imali smo i tezu grupu od njih, puno tezu. Ali smo opet mnogo impresivnije dosli do baraza. njihov nijedan igrac nije dao vise od dva gola u ovim kvalifikacijama. Imamo istu gol razliku +12. Oni su imali vrlo malo srece tokom ovih kvalifikacija, ali su opet prosli iskljucivo sretno, golovima u zadnjim minutama utakmica. Mi smo nakantali Armeniju sa 6-1 u oba meca. Prije dvije godine Portugal je cak i remizirao sa Armenijom 1-1, i jedva ih pobjedili u Portugalu 1-0. Imaju jako losu realizaciju, i jako cvrstu odbranu sto govori da ovo nije vise onaj Brazil B(ili Europski Brazil). Jedino me strah da realizacija ne pukne bas nad nama, i da ih ne krene sve zivo. Citam evo kartoni se brisu, ja sam uvjeren da ce biti donesena odluka da se kartoni brisu. Fifa je pod velikim pritiskom sad zbog pravljenja onakvog sistema baraza ( u najmanju ruku neprevednog), morat ce se iskupiti manjim repkama, jer ovi kartoni i idu na stetu upravo njima. Sve u svemu uvjeren sam da cemo uspjeti proci.
I da, nesto moram da primjetim. Neki ovdje govore da nas Portugalci potcjenjuju... ako ovdje iko ikog potcjenjuje onda su to neki nasi navijaci... nije Portugal mala maca.
Portugal nije pobjedio svoja dva glavna konkurenta za svjetsko prvenstvo, Dansku i Svedsku. Cak su i porazeni kod kuce od Danske 2:3. Znaci nesto slicno kao i mi s tim da su nasi konkurenti bili 100 puta jaci. Imali smo i tezu grupu od njih, puno tezu. Ali smo opet mnogo impresivnije dosli do baraza. njihov nijedan igrac nije dao vise od dva gola u ovim kvalifikacijama. Imamo istu gol razliku +12. Oni su imali vrlo malo srece tokom ovih kvalifikacija, ali su opet prosli iskljucivo sretno, golovima u zadnjim minutama utakmica. Mi smo nakantali Armeniju sa 6-1 u oba meca. Prije dvije godine Portugal je cak i remizirao sa Armenijom 1-1, i jedva ih pobjedili u Portugalu 1-0. Imaju jako losu realizaciju, i jako cvrstu odbranu sto govori da ovo nije vise onaj Brazil B(ili Europski Brazil). Jedino me strah da realizacija ne pukne bas nad nama, i da ih ne krene sve zivo. Citam evo kartoni se brisu, ja sam uvjeren da ce biti donesena odluka da se kartoni brisu. Fifa je pod velikim pritiskom sad zbog pravljenja onakvog sistema baraza ( u najmanju ruku neprevednog), morat ce se iskupiti manjim repkama, jer ovi kartoni i idu na stetu upravo njima. Sve u svemu uvjeren sam da cemo uspjeti proci.
I da, nesto moram da primjetim. Neki ovdje govore da nas Portugalci potcjenjuju... ako ovdje iko ikog potcjenjuje onda su to neki nasi navijaci... nije Portugal mala maca.
Ko drugome jamu kopa sam u nju padaEmir_ZENICA je napisao/la:S ovim se slazem...samo trebamo moliti Boga da padne snijeg.Jack_Daniels je napisao/la: Treba snijega nanijeti sa Vlasica na Bilino Polje da bude snijeg do koljena..U Lisabonu igrati samo sa Dzekom u spici a onda promijeniti na poluvremenu i zaigrati sa 2 ili 3 spica, uvaljati nekako gol i onda su nasi...jer portugalci nisu navikli na snijeg....rijetko kod njih pada...
![]()

Name: Estadio da Luz (Estadio do Sport Lisboa e Benfica)
Inauguration: 25 October 2003
First match: Benfica-Nacional Montevideo 2-1
Capacity: 65,000 seats
Address: Av. General Norton De Matos 1500, Lisboa
koliko ono ide gostujućem savezu....10%???
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.