Ne slažem se da je PR ovdje glavni.. pa Rodri uopšte nema ni socijalne mreže, niti PR službu, o njemu se priča isključivo zbog njegove igre. Naravno sada će morati malo da se više ističe, novi ugovor za sportsku opremu itd... ali vjerujem da će on se povući i u miru se oporaviti. Povreda prednjih križnih ligamenata je u nogometu gora nego lom noge, ali top igrači se mogu jako brzo vratiti. Malo je smiješno što nećemo gledati najboljeg igrača svijeta godinu dana, i što ne znamo kakav će biti kada se vrati, ali Rodri je klipan pravi, onakvi se oporave u rekordnom roku.
Vidjcemo, ali kako dani prolaze, šprdanje na stranu, dobro je da je on pokupio nagradu. Vini uopšte nije bio toliko bolji od Bellinghama npr. Ne treba trošiti previše riječli na Vinija dok ne zabije 50 golova i ne osvoji neki internacionalni trofej. Šta ću mu ja, kad već igra tu poziciju.
Carvajala niti jednom nisam spomenuo niti sam ga nešto gurao. Mislim, svaka čast momak, dobar si bek, ali ajd sad odj€bi, šuti tamo i trči. Pa evo tek smo zadnjem veznom dali nagradu, nećemo sa i bekovima dijeliti.. treba se smirit..
Kako se nagrada sada dodjeluje za komplet sezonu, ove godine je Lewa trenutno prvi na listi što se mene tiče, ali vidjećemo na kraju godine ko će šta titula uzeti.
Što se tiče Emiliana Martineza, njega stvarno volim najviše i on mi je onako golman za Reala, ali nije najbolji golman na svijetu. Ja ne gledam onu treću kategoriju "Class and Fair Play" jer i sam sam veliki gad, tako da preferiram takve igrače.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89