Pa ne moze brate nema snage, ispuco se, los kardio, godine itd itd...19vendetta87 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 23:42Ni meni nije jasno sto nije krenuo all in da ga zavrsi. Zna da nema kondicije i da je gotov ako ga Hatef obori.
FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: FNC
- AshburtonG
- Kontakt:
Miran ima 40 godina. Nije ni u jednoj borbi izgledao mnogo bolje nakon prve runde. Njegov forte i jest standup i pun gas na samom pocetku, ako to ne prodje, svaki ozbiljan borac ce ga uzet na kondiciju. A prije svega, kao sto kolega rece dole ispod, on je poluteskas. Cak mislim da bi mogao spustit i na 84 bez ikakvih problema, ali opet mislim da ga to u ovim godinama ne zanima.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑24 maj 2025, 23:45Miran uletio 10 dana nepotrebno skroz bas mi je krivo sto je bezveze izgubio mec od ne toliko boljeg borca ovako
Kapa dole ovom Irancu. Primio je 4-5 cistih bombi, koje su Darka Stosica bacale na guzicu, a ovaj nije ni blizu bio da padne.

Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 24 maj 2025, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
ma nema on kondicije ni za jednu rundu (na "full"), vidjeli smo to vise putaPuri83 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 23:51Pa ne moze brate nema snage, ispuco se, los kardio, godine itd itd...19vendetta87 je napisao/la: ↑24 maj 2025, 23:42Ni meni nije jasno sto nije krenuo all in da ga zavrsi. Zna da nema kondicije i da je gotov ako ga Hatef obori.
+ godine su tu a i ovo nije njegova kategorija (nije on pravi teskas - fali mu visina i kg)
Joj harlovine ovog Iranca koliki je covjek
-
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Evo kaze i Miran nakon borbe u intervjuu da ide na 93 i 84, da je previse teska za njega.
Bas je razocaran,zao mi je jbga ova mrcina stvarno moze puno primiti,a i rocky ako je realno u ovim godinama mora malo popraviti kondiciju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- AshburtonG
- Kontakt:
A jbt, ovaj lik je neprepoznatljiv.
Može li neki brzi pregled kako se došlo do toga da su svi bili protiv Bojkovicai da se nasladjuju njegovim porazom, iako je to jedini borac za kojeg sam po netu čuo, za razliku od ovog Janicica-za kojeg prvi put čujem.
Janičić je nova zvijezda FNC, ako bude imao ponašanje kao do sada javnost će ga nagraditi kao i večeras i na vaganju, ako bude poletio pa tražio nerealne cifre i slava ga ponese okrenuti će mu ljudi ledja zbog istog razloga kao Bojkovicu.
Fabjan odlicna borba, malo je falilo ali dao je sve od sebe. Nema zamjerke.
A borba Janičić Bojkovic je jedna od najboljih borbi u historiji FNC. Ona brojka od 233 upucena udarca Janicica za malo više od 1 runde je nešto nestvarno.
18 prekida Janičić u karijeri, ko malo bolje prati znalo se da je ako nista 50-50 a ne 1.3 - 2.8 kvota. Zato su eno ekipe iz grupe extra runde na Facebooku digle po 2000 eura na kladionici.
Fabjan odlicna borba, malo je falilo ali dao je sve od sebe. Nema zamjerke.
A borba Janičić Bojkovic je jedna od najboljih borbi u historiji FNC. Ona brojka od 233 upucena udarca Janicica za malo više od 1 runde je nešto nestvarno.
18 prekida Janičić u karijeri, ko malo bolje prati znalo se da je ako nista 50-50 a ne 1.3 - 2.8 kvota. Zato su eno ekipe iz grupe extra runde na Facebooku digle po 2000 eura na kladionici.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa Bojkovic je projekt FNC i Forgija, guraju ga od samog pocetka, dovode mu uglavnom kante za 1000€ da ih ovaj prebije, napravili ogroman hype i to je rezultiralo da je momcic iz malog mjesta umislio da je glavni baja. Momak je prilicno neinteligentan i jos nastupa za klub koji finansiraju Vucicevi igraci. S druge strane imas Janicica koji je elokventan lik, gradska raja i koji je prosao dosta ozbiljnije protivnike. Lik ima 18 pobjeda i svih 18 prekidima.
Sigurno je dobar borac, ali je to i dalje nivo ispod Janicica, koji je sigurno na 2-3 borbe od UFCa.
Sigurno je dobar borac, ali je to i dalje nivo ispod Janicica, koji je sigurno na 2-3 borbe od UFCa.
- VensanKasel
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Da se vodiš netom , prije dvije godine Joker je bio mangup a Barbir čkapi , sada je obrnuto ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Steta za Mirana nema mu se sta reci,nek odmori od meceva malo kakav short notice za ovu neman odvratnu i teska kategorija je takodjer promasaj
Janičića je nedavno na onom eventu u BL dobio neki dečkić, ovaj ga nipodaštavao a mali ga mlatnuo. Nije on neki borac, ali Bojković i ekipa oko njega su izgleda još veća rinaka.
Čuveni Icko i njegovi filozofski zapisi. Nadati se da svojim (ne)radom i (ne)znanjem svom borcu nakon onog sinoć nije ugrozio dalje bivstvovanje.
Čuveni Icko i njegovi filozofski zapisi. Nadati se da svojim (ne)radom i (ne)znanjem svom borcu nakon onog sinoć nije ugrozio dalje bivstvovanje.
- huntingseason
- Kontakt:
Ukrali mu pobjedu u BL.Avantii je napisao/la: ↑25 maj 2025, 08:01Janičića je nedavno na onom eventu u BL dobio neki dečkić, ovaj ga nipodaštavao a mali ga mlatnuo. Nije on neki borac, ali Bojković i ekipa oko njega su izgleda još veća rinaka.
Plus, u BL se borio po kb pravilima protiv kb borca i koliko se sjecam uletio na short notice.
Janicic je zvijer uvijek bio nego nije imao ljude da ga dizu/promovisu ili jednostavno nije htio.
Plus se borio sa puno boljim protivnicima nego sto su dovodili Bojkovicu.
Vjerovatno zato što je prepotentan, neinteligentan i što ga dižu u nebesa a još nije imao pravi meč (do sinoć).
Za njega mogu samo navijati djeca od 12 godina. Meni je npr. jako naporan za slušati. Glumi nekog Conora samo što nema dovoljno inteligencije za trash talk, pa mu se isti svodi na fore iz osnovne škole.
Strogo je zabranjeno postavljanje piratskih linkova, a pauzu ili totalnu zabranu dobijaju i oni koji traze i oni koji dijele linkove. Po svedskom sistemu borbe protiv prostitucije.
A sto banova podijelih jutros…
ukratno, CDS Novi Sad, imaju do sada u FNC bar 90% pobjeda. Promocija, skandali i fejkovanje relativno minimalno prisutni, čist trening, skil, usavrševanje, rad na svim aspektima.
Njihovi borci nisu povlašćeni u FNC, bore se širom Evrope, i Brave, i Octagon, Ares, očigledno nemaju pretjerano dobar menadžment, ali skillom uglavnom dominiraju.
Nisam stručnjak za ovaj sport pa da kažem sad koliki je Bojković talenat, ali one predstave sa jutjuberima. pa otvoreno protežiranje SNS kriminalaca, vala drago mi je da ga je Janičić onako ugazio
Njihovi borci nisu povlašćeni u FNC, bore se širom Evrope, i Brave, i Octagon, Ares, očigledno nemaju pretjerano dobar menadžment, ali skillom uglavnom dominiraju.
Nisam stručnjak za ovaj sport pa da kažem sad koliki je Bojković talenat, ali one predstave sa jutjuberima. pa otvoreno protežiranje SNS kriminalaca, vala drago mi je da ga je Janičić onako ugazio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.