Eh sad je pitanje da li će Derventu ostaviti. Ako ostave drugo je pitanje da je na toj poziciji recimo Sloboda da li bi se Višegrad povukao, ako me razumiješ.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 10:01Slavija je barem za stepenicu gori tim od Visegrada,sumnjam da oni imaju motiv za PL,ali i finansije,a da ne govorim za igrački kadar.
Nista trebaju ostaviti Višegrad na 0 bodova,neka budu tim koji nece igrati sezonu ali koji regularno ispadaju.
Smanjivati ligu je apsurdno,i sta sad ako Visegrad ne igra,dodatno 3 kluba treba traziti za ispadanje?
Pa to bi bilo pogubno
Premijer liga 2025/2026
Re: Premijer liga 2025/2026
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2025/2026
Mislio sam da Visegrad formalno bude u PL,bez igranja utakmica,na 0,ne treba biti zamjene,3 kluba su ispala prosle sezone,nebi bilo realno bilo koga vracat,ili dodavati(Slaviju)umjesto Visegrada.Bistrik je napisao/la: ↑01 jul 2026, 22:16Eh sad je pitanje da li će Derventu ostaviti. Ako ostave drugo je pitanje da je na toj poziciji recimo Sloboda da li bi se Višegrad povukao, ako me razumiješ.Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 jul 2026, 10:01Slavija je barem za stepenicu gori tim od Visegrada,sumnjam da oni imaju motiv za PL,ali i finansije,a da ne govorim za igrački kadar.Bistrik je napisao/la: ↑30 jun 2026, 21:59
i šta sad to znači? ostaje u ligi 14. na tabei ili ulazi Slaavija?
Bolje da su se "sklonili" Slaviji u prvenstvu ako već nisu htjeli igrati PL nego ovako.
Nista trebaju ostaviti Višegrad na 0 bodova,neka budu tim koji nece igrati sezonu ali koji regularno ispadaju.
Smanjivati ligu je apsurdno,i sta sad ako Visegrad ne igra,dodatno 3 kluba treba traziti za ispadanje?
Pa to bi bilo pogubno
Dakle,uz Visegrad,jos 2 kluba da ispadaju za sljedecu sezonu,najrealniji scenario po meni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.