Petar Sucic da je zaigrao za nas, danas bi bio igrač Rijeke s varljivog minutažom. Hrvati samo prodaju svoje reprezentativce, dok naši koji odu u HNL služe kao pomoćni igrači za promociju njihovih vedeta. Gojak i Ara Hodžić, kakvi god da su, svojevremeno su bili među najboljim igračima Dinama u svojim ranim 20-im. Obojica su prodana u Mađarsku. Istodobno, Ivan Šunjić koji je godinu i po dana bio Gojaku rezerva prodan je u Birmingham. Da li je Šunjić bio veći potencijal od Gojaka? Evo, možemo vidjeti kakav je Šunjić igrač sad kad igra za nas. Nikakav.akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 17:57dugo me nije pucala nervoza par dana prije mec, nakon SP 2014. nervoza bi me hvatala par sati pred mec
kako bi bilo lijepo da od srijede analiziramo protivnike u toj grupi, pricamo o novom dresu i slicicama![]()
najvise me brine vezni red, koliko nam treba da se pojavi neko takav, kako bi nam legao Petar Sucic, da smo ga mozda kaparisali na vrijeme nekim nastupom za seniorsku, ako bi uopste on na to pristao
i onda bi nam jos falila jedna desetka
siguran sam da bi takvi sigurno otisli na jedno ili dva Eura u narednim godinama sa ovom generacijom
Iz prve ruke znam da kad bi Dinamo primao neke ponude ili upite za neke strane igrače - ne nužno naše - da bi uzvratili sa "dobar je on, ali imamo boljeg". Taj bolji je uvijek bio hrvatski igrač.