Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

King Kenny
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la King Kenny » 28 jul 2010, 18:57

mentalno oboljenje...ni forum nije siguran kao sto je nekad bio... :mrgreen: :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 28 jul 2010, 22:40

steve-o je napisao/la:lech izgubio 0-1. sasvim solidan rezultat za lech koji pred svojim navijacima moze okrenuti u revansu!
moze okrenuti jedino janje na raznju....1-0 je nedostizno.....
dobar !!

od analiticara
1946

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 jul 2010, 13:00

* Prijavi post
* Citiraj (i odgovori)

Novi postPostao/la HUM dana 28 jul 2010, 17:18
iza Jovica stoje rezultati, a svojim odnosom prema nasoj svetinji ,gospodskim ponasanjem kako na terenu tako i izvan njega nas trener je kroz ove godine dobio maksimalnu podrsku svih nas..Jovica stoje ULTRASI i svi ljudi koji disu i zive za ZRINJSKI.

Ko dirne ili pokusa ikako naskoditi nasem Jovicu,kunem vam se nasli bi ga u pekingu i pojeli mu organe.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 jul 2010, 23:37

Poslao samo ZRINJA

@UPS
majstore kani se tipkovnice,nego idi zguzi nešto bit će ti bolje sigurno. ;)

hahahaha :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 jul 2010, 00:01

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
steve-o je napisao/la:lech izgubio 0-1. sasvim solidan rezultat za lech koji pred svojim navijacima moze okrenuti u revansu!
moze okrenuti jedino janje na raznju....1-0 je nedostizno.....
dobar !!

od analiticara
I ovaj analiticar ima dosta bisera. Nego Paja se nesto posutio u zadnje vrijeme.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 31 jul 2010, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jul 2010, 02:08

ko bi reko da je taj semafresh.. kakvi je bilo sve navijaca.. cak i Torina :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 30 jul 2010, 02:34

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ko zna do 2020 mozda ne budu ni postojale ove 3 zemlje a kamoli fudbal :D
Elegant je napisao/la:
Maje kazu 2012 belaj ....
nije lose :D :mrgreen:
1946

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 31 jul 2010, 01:04

harishp je napisao/la:
Strauss je napisao/la:U kakvom je Hota stanju, gdje igra trenutno, kakva mu je forma, zna li iko???
Ocuvan,nove gume,radkape,malo vise kilometraze ali servisi vrseni redovno. 8-) :mrgreen:
P.S vozen po kvalitetnim putevima.
:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 avg 2010, 21:30

CeMa je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Vaznija im je larisa i njeni guzovi i sise nego ispravljanje gresaka stvarno larisa nam se svima na kur.c popela poceli ste sa njom ko donedavno sa dzekom cim prne odma informacija na ovom portalu
da hoce bogdo :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 01 avg 2010, 21:42

:mrgreen:
Nail for Real je napisao/la:* Prijavi post
* Citiraj (i odgovori)

Novi postPostao/la HUM dana 28 jul 2010, 17:18
iza Jovica stoje rezultati, a svojim odnosom prema nasoj svetinji ,gospodskim ponasanjem kako na terenu tako i izvan njega nas trener je kroz ove godine dobio maksimalnu podrsku svih nas..Jovica stoje ULTRASI i svi ljudi koji disu i zive za ZRINJSKI.

Ko dirne ili pokusa ikako naskoditi nasem Jovicu,kunem vam se nasli bi ga u pekingu i pojeli mu organe.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 avg 2010, 02:05

PostPostao/la rebel dana 30 jul 2010, 14:40
VARUPA IZ TRAVNIKA AKO JE ŽIV
Na pitanje koji igrac ce obiljeziti narednu sezonu Premier Lige :)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 00:23

analiticar_ je napisao/la:Nedavno sam zapoceo novi projekt inspirisan sa onom hobotnicom Paul sto je onako uspjesno predvidjala rezultate.

Kupio sam sebi hrcka i dobio je profesionalno ime "Ahmo". Ahmo je trenutno na obuci i u trenaznom procesu. Kuci je i sprema se za svoju uspjesnu karijeru. Dnevno mu pustam na TV-u na desetine utakmica i reportaza iz bosanske, njemacke, engleske, spanske i italijanske lige, kao i razne sportske emisije....Takodje mu dajem lekcije, tacnije objasnjavam mu timove, njihove grbove i zastave i igrace koji igraju. Hranim ga sa dosta slatke hrane da mu razvijem mozak,npr narocito voli domace dzemove i pekmeze. No prije par dana mu je pozlilo od toga jer je pojeo previse,pa se onesvjestio pa sam ga morao staviti u hladnu vodu da dodje sebi. Stoga sam malo smanjio i moram pripaziti malo da ne dobije "secernu bolest"...

Mislim da ce Ahmo biti spreman do septembra pa cemo poceti slijediti njegove tipove!!!! Ahmine dojave prodajem po marku i ceteres za pocetak, no nadam se milionskom ugovoru za Ahmu vec nakon zavrsetka prve sezone. Cilj mi je da Ahmo zaradi ko i Dzeko i da budu isti po vrijdnosti i da imaju slicne ugovore.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 03 avg 2010, 00:32

Definitivno je ovaj @analitičar psihijatrijski slučaj kakvog ovaj forum nije imao.
Ovo je više postalo psihičko zlostavljanje, čovjek ubi svojim glupostima, al fkt bez zajebancije :roll:

Dovoljno je samo pregladati njegove postove, pa šta je taj pisao :o

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2010, 00:33

samir_tm87 je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Nedavno sam zapoceo novi projekt inspirisan sa onom hobotnicom Paul sto je onako uspjesno predvidjala rezultate.

Kupio sam sebi hrcka i dobio je profesionalno ime "Ahmo". Ahmo je trenutno na obuci i u trenaznom procesu. Kuci je i sprema se za svoju uspjesnu karijeru. Dnevno mu pustam na TV-u na desetine utakmica i reportaza iz bosanske, njemacke, engleske, spanske i italijanske lige, kao i razne sportske emisije....Takodje mu dajem lekcije, tacnije objasnjavam mu timove, njihove grbove i zastave i igrace koji igraju. Hranim ga sa dosta slatke hrane da mu razvijem mozak,npr narocito voli domace dzemove i pekmeze. No prije par dana mu je pozlilo od toga jer je pojeo previse,pa se onesvjestio pa sam ga morao staviti u hladnu vodu da dodje sebi. Stoga sam malo smanjio i moram pripaziti malo da ne dobije "secernu bolest"...

Mislim da ce Ahmo biti spreman do septembra pa cemo poceti slijediti njegove tipove!!!! Ahmine dojave prodajem po marku i ceteres za pocetak, no nadam se milionskom ugovoru za Ahmu vec nakon zavrsetka prve sezone. Cilj mi je da Ahmo zaradi ko i Dzeko i da budu isti po vrijdnosti i da imaju slicne ugovore.
Analiticar kralj :lol: covjek ima izvala,svaki put se nasmijem kad procitam njegov post mogu se ismijat.Ovo boldirano je najace
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 avg 2010, 00:35

harry_90 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:

Analiticar kralj :lol: covjek ima izvala,svaki put se nasmijem kad procitam njegov post mogu se ismijat.Ovo boldirano je najace

ma najace ovo , prodaje za marku i ceteres :D

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 03 avg 2010, 00:39

jel ono on bio jednom izjavio da je pitao Misimovica da mu posudi pare? :mrgreen: :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2010, 00:39

analiticar_ je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Moze li sad,razumijem da je tek djelomicno spreman,reci mi dal da igram Dinamo B.-Hajduk da ce biti 0-2 gola na utakmici :?:
Nije jos u fazonu, a i nije oporavljan od secernog soka....Necu ga testirati do septembra a mislim da ce mu premijera biti utakmica BIH-Francuska...

Inace bitno je reci da ce prognozirati samo derbi utakmice gdje je pobjednik dosta neizvjestan...Eto npr ta utakmica Hajduka bi mogla proci, no on ce biti specijaliziran samo za utakmice BH rprezentacije i ove nabrojane lige, ne sve, nego samo derbi utakmice....
Ovdje pise da ce ga samo specijalizirat za repku BiH i derbije,u prvom postu napisao da mu pusta tekme spanske,engleske lige itd. :mrgreen: :mrgreen:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 03 avg 2010, 00:46

nevjernik je napisao/la:jel ono on bio jednom izjavio da je pitao Misimovica da mu posudi pare? :mrgreen: :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: koji pacijent :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2010, 01:02

TheManiacs je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Bordo_momak - uhhh smrzo sam se ko picka al nema veze evo sad se grijem noge sam prao vrucom vodom prsti mi se sledili
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:lol: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :arrow: :mrgreen:
Ukocio sam se od smijeha,nemogu sebi doci vec 10 minuta :mrgreen: :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 avg 2010, 01:07

.
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 03 avg 2010, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 85 gostiju.