Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
mentalno oboljenje...ni forum nije siguran kao sto je nekad bio...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
steve-o je napisao/la:lech izgubio 0-1. sasvim solidan rezultat za lech koji pred svojim navijacima moze okrenuti u revansu!
dobar !!moze okrenuti jedino janje na raznju....1-0 je nedostizno.....
od analiticara
1946
- Nail for Real
- Kontakt:
* Prijavi post
* Citiraj (i odgovori)
Novi postPostao/la HUM dana 28 jul 2010, 17:18
iza Jovica stoje rezultati, a svojim odnosom prema nasoj svetinji ,gospodskim ponasanjem kako na terenu tako i izvan njega nas trener je kroz ove godine dobio maksimalnu podrsku svih nas..Jovica stoje ULTRASI i svi ljudi koji disu i zive za ZRINJSKI.
Ko dirne ili pokusa ikako naskoditi nasem Jovicu,kunem vam se nasli bi ga u pekingu i pojeli mu organe.

* Citiraj (i odgovori)
iza Jovica stoje rezultati, a svojim odnosom prema nasoj svetinji ,gospodskim ponasanjem kako na terenu tako i izvan njega nas trener je kroz ove godine dobio maksimalnu podrsku svih nas..Jovica stoje ULTRASI i svi ljudi koji disu i zive za ZRINJSKI.
Ko dirne ili pokusa ikako naskoditi nasem Jovicu,kunem vam se nasli bi ga u pekingu i pojeli mu organe.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Poslao samo ZRINJA
@UPS
majstore kani se tipkovnice,nego idi zguzi nešto bit će ti bolje sigurno.
hahahaha

@UPS
majstore kani se tipkovnice,nego idi zguzi nešto bit će ti bolje sigurno.
hahahaha
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
I ovaj analiticar ima dosta bisera. Nego Paja se nesto posutio u zadnje vrijeme.Mourinhokilledbarca je napisao/la:steve-o je napisao/la:lech izgubio 0-1. sasvim solidan rezultat za lech koji pred svojim navijacima moze okrenuti u revansu!dobar !!moze okrenuti jedino janje na raznju....1-0 je nedostizno.....
od analiticara
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 31 jul 2010, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ko bi reko da je taj semafresh.. kakvi je bilo sve navijaca.. cak i Torina 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ko zna do 2020 mozda ne budu ni postojale ove 3 zemlje a kamoli fudbal
nije loseElegant je napisao/la:
Maje kazu 2012 belaj ....
1946
harishp je napisao/la:Ocuvan,nove gume,radkape,malo vise kilometraze ali servisi vrseni redovno.Strauss je napisao/la:U kakvom je Hota stanju, gdje igra trenutno, kakva mu je forma, zna li iko???![]()
![]()
P.S vozen po kvalitetnim putevima.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
CeMa je napisao/la:da hoce bogdoSamo F.K.S !! je napisao/la:Vaznija im je larisa i njeni guzovi i sise nego ispravljanje gresaka stvarno larisa nam se svima na kur.c popela poceli ste sa njom ko donedavno sa dzekom cim prne odma informacija na ovom portalu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:* Prijavi post
* Citiraj (i odgovori)
![]()
![]()
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Na pitanje koji igrac ce obiljeziti narednu sezonu Premier Lige
PostPostao/la rebel dana 30 jul 2010, 14:40
VARUPA IZ TRAVNIKA AKO JE ŽIV
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- samir_tm87
- Kontakt:
analiticar_ je napisao/la:Nedavno sam zapoceo novi projekt inspirisan sa onom hobotnicom Paul sto je onako uspjesno predvidjala rezultate.
Kupio sam sebi hrcka i dobio je profesionalno ime "Ahmo". Ahmo je trenutno na obuci i u trenaznom procesu. Kuci je i sprema se za svoju uspjesnu karijeru. Dnevno mu pustam na TV-u na desetine utakmica i reportaza iz bosanske, njemacke, engleske, spanske i italijanske lige, kao i razne sportske emisije....Takodje mu dajem lekcije, tacnije objasnjavam mu timove, njihove grbove i zastave i igrace koji igraju. Hranim ga sa dosta slatke hrane da mu razvijem mozak,npr narocito voli domace dzemove i pekmeze. No prije par dana mu je pozlilo od toga jer je pojeo previse,pa se onesvjestio pa sam ga morao staviti u hladnu vodu da dodje sebi. Stoga sam malo smanjio i moram pripaziti malo da ne dobije "secernu bolest"...
Mislim da ce Ahmo biti spreman do septembra pa cemo poceti slijediti njegove tipove!!!! Ahmine dojave prodajem po marku i ceteres za pocetak, no nadam se milionskom ugovoru za Ahmu vec nakon zavrsetka prve sezone. Cilj mi je da Ahmo zaradi ko i Dzeko i da budu isti po vrijdnosti i da imaju slicne ugovore.
Definitivno je ovaj @analitičar psihijatrijski slučaj kakvog ovaj forum nije imao.
Ovo je više postalo psihičko zlostavljanje, čovjek ubi svojim glupostima, al fkt bez zajebancije
Dovoljno je samo pregladati njegove postove, pa šta je taj pisao
Ovo je više postalo psihičko zlostavljanje, čovjek ubi svojim glupostima, al fkt bez zajebancije
Dovoljno je samo pregladati njegove postove, pa šta je taj pisao
Analiticar kraljsamir_tm87 je napisao/la:analiticar_ je napisao/la:Nedavno sam zapoceo novi projekt inspirisan sa onom hobotnicom Paul sto je onako uspjesno predvidjala rezultate.
Kupio sam sebi hrcka i dobio je profesionalno ime "Ahmo". Ahmo je trenutno na obuci i u trenaznom procesu. Kuci je i sprema se za svoju uspjesnu karijeru. Dnevno mu pustam na TV-u na desetine utakmica i reportaza iz bosanske, njemacke, engleske, spanske i italijanske lige, kao i razne sportske emisije....Takodje mu dajem lekcije, tacnije objasnjavam mu timove, njihove grbove i zastave i igrace koji igraju. Hranim ga sa dosta slatke hrane da mu razvijem mozak,npr narocito voli domace dzemove i pekmeze. No prije par dana mu je pozlilo od toga jer je pojeo previse,pa se onesvjestio pa sam ga morao staviti u hladnu vodu da dodje sebi. Stoga sam malo smanjio i moram pripaziti malo da ne dobije "secernu bolest"...
Mislim da ce Ahmo biti spreman do septembra pa cemo poceti slijediti njegove tipove!!!! Ahmine dojave prodajem po marku i ceteres za pocetak, no nadam se milionskom ugovoru za Ahmu vec nakon zavrsetka prve sezone. Cilj mi je da Ahmo zaradi ko i Dzeko i da budu isti po vrijdnosti i da imaju slicne ugovore.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Analiticar kraljsamir_tm87 je napisao/la:analiticar_ je napisao/la:Nedavno sam zapoceo novi projekt inspirisan sa onom hobotnicom Paul sto je onako uspjesno predvidjala rezultate.
Mislim da ce Ahmo biti spreman do septembra pa cemo poceti slijediti njegove tipove!!!! Ahmine dojave prodajem po marku i ceteres za pocetak, no nadam se milionskom ugovoru za Ahmu vec nakon zavrsetka prve sezone. Cilj mi je da Ahmo zaradi ko i Dzeko i da budu isti po vrijdnosti i da imaju slicne ugovore.covjek ima izvala,svaki put se nasmijem kad procitam njegov post mogu se ismijat.Ovo boldirano je najace
ma najace ovo , prodaje za marku i ceteres
jel ono on bio jednom izjavio da je pitao Misimovica da mu posudi pare?

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ovdje pise da ce ga samo specijalizirat za repku BiH i derbije,u prvom postu napisao da mu pusta tekme spanske,engleske lige itd.analiticar_ je napisao/la:Nije jos u fazonu, a i nije oporavljan od secernog soka....Necu ga testirati do septembra a mislim da ce mu premijera biti utakmica BIH-Francuska...Dylan Dog je napisao/la:Moze li sad,razumijem da je tek djelomicno spreman,reci mi dal da igram Dinamo B.-Hajduk da ce biti 0-2 gola na utakmici
Inace bitno je reci da ce prognozirati samo derbi utakmice gdje je pobjednik dosta neizvjestan...Eto npr ta utakmica Hajduka bi mogla proci, no on ce biti specijaliziran samo za utakmice BH rprezentacije i ove nabrojane lige, ne sve, nego samo derbi utakmice....
nevjernik je napisao/la:jel ono on bio jednom izjavio da je pitao Misimovica da mu posudi pare?![]()
Ukocio sam se od smijeha,nemogu sebi doci vec 10 minutaTheManiacs je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAmajestic24 je napisao/la:Bordo_momak - uhhh smrzo sam se ko picka al nema veze evo sad se grijem noge sam prao vrucom vodom prsti mi se sledili
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 03 avg 2010, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 85 gostiju.