I jesu bili oni bonusi, mislim da ih je Beg zaslužio
Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Nije mi ovo jasno, Begovic mi zamjenski kapiten, a Džeko prvi i on nije igrao, kako sad da se Begovicu nisu uduplali bodovi ?
!?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Polako, kad se zavrsi kolo, onda ce sve doci na svoje mjesto. Ima jos vecerasnja utakmica.juventus 0244 je napisao/la:Nije mi ovo jasno, Begovic mi zamjenski kapiten, a Džeko prvi i on nije igrao, kako sad da se Begovicu nisu uduplali bodovi ?
I jesu bili oni bonusi, mislim da ih je Beg zaslužio!?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Imam još Krula i Taylora iz Newcastlea večeras, a već sada imam 64 poena. 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
+ 11 poena na njih dvojicu. Elhamdulillah.Jimmy from the hood je napisao/la:Imam još Krula i Taylora iz Newcastlea večeras, a već sada imam 64 poena.
- majestic24
- Kontakt:
ja 91 poen ovo kolo. najvise mi donio rooney,ukupno 34
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Danas 0 (slovima: NULA) bodova. Svi sutra igraju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danas MertesackerTrasimaco je napisao/la:Danas 0 (slovima: NULA) bodova. Svi sutra igraju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislim da bih sutra mogao skupiti solidan broj bodova. Bosingwu sam preselio na klupu. Ocekujem da ce Chelsea primiti gol. Ali kakve sam ja srece, Bosingwa ce zabiti.
Inace mi je tim sastavljen od igraca iz samo nekoliko klubova. Zato mi se ovo sad desava. Malo je reci da dosadasnji skor izgleda pateticno.
Zapravo Tiote i Best imaju po 5 poena, ali su na klupi. FIno osiguranje ako neko sutra izostane.
Danas 12 bodova,Petrov najviše 7,Jarvis 2,Taylor 2,Cahill 1.
Sutra:Begović,Shawcross,Kompany,Silva,Suarez,Aguero (C) i Rooney.
Sutra:Begović,Shawcross,Kompany,Silva,Suarez,Aguero (C) i Rooney.
FK Pjetlovi
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ja danas 5, Taylor i Krul iz Newcastlea.
Sutra još 9 igrača.
Sutra još 9 igrača.
- bosnacazin
- Kontakt:
Ja sam najveće nesreće,danas mi igrala petorica,a skupli 7 bodova,a na klupi trojica(Vorm,L.Young i arteta) skupli sami 21 bod.Nadam se da će sutra biti nekih izostanaka.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Agbonlahor (6),Jarvis(2) i Baines (2)=10
jucerasnji ucinak.Ostali su jos za danas:Begovic,Bosingwa,Terry,Shawcross,Mikel,Nasri,Silva,Dzeko.Valjda bude kakve vece nafake.
Chelsea F.C.
Danas najvise ocekujem od Aguera, Suareza...ali imam osjecaj da ce i Rooney opet odigrati odlicnu partiju protiv Chelseja pa sam ipak njega stavio za kapitena.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
opet onog uslju toresa zaboravim zamjeniti, lik da svaku utakmicu puca penale, ne bi zabio 10 golova, eto u kakvoj je formi 
Za zivot cijeli!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Bego li Bego,u sumici se leg`o
Kud sam ja njega za kapitena stavio,ima da mi oduzmu 20 poena.
P.S.Zaboravih da i Shawcross mi cini prvi tim ove sedmice
Nasli su da primaju od Sunderlanda 3 gola.
Moze me iscupati samo superioran nastup Chelsea-ja tj.da Mikel postigne Hattrick,Bosingwa podere mrezu De Gea-e,Mata uđe loptom u gol i imadne 3 asistencije.
P.S.Zaboravih da i Shawcross mi cini prvi tim ove sedmice
Moze me iscupati samo superioran nastup Chelsea-ja tj.da Mikel postigne Hattrick,Bosingwa podere mrezu De Gea-e,Mata uđe loptom u gol i imadne 3 asistencije.
Chelsea F.C.
Ja sam juce od 5 igraca dobio 4 boda(Klasnic i njegov crveniBlue_He4rt je napisao/la:Bego li Bego,u sumici se leg`oKud sam ja njega za kapitena stavio,ima da mi oduzmu 20 poena.
P.S.Zaboravih da i Shawcross mi cini prvi tim ove sedmiceNasli su da primaju od Sunderlanda 3 gola.
A evo vidim i City primio gol tako da ni od Clichyevog clean sheeta nema nista pa me mogu izvadit Silva(C) i Rooneya,imam jos Terrya al Chelsea je vec primio
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kolo Bože sačuvaj...
Jedino će me izvući Aguero (C) te nadam se Rooney.
Jedino će me izvući Aguero (C) te nadam se Rooney.
FK Pjetlovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Džeko kapiten, Rooney u napadu. Mislim da je krajnje vrijeme da se riješim Suareza. Pa lik ne može donijeti više od 1 boda. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”