FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
pa ovako...ako neuer odigra dobro ovo svjetsko dignut ce sebi cijenu za jedno 15tak miliona i mislim da bi njegovom prodajom schalke moga rijesiti dugove...dana golmani nisu problem ima puno dobrih golmana koji se mogu kupit za male pare...drugo,ove spekulacije o diekmeiru iz nurnberga dao bog da bude nesh od toga jer taj momak ce za godinu dvije biti bolji od lahma...visok korpulentan brz dobar tehnicar jak a vec je 2 godine standardan a tek mu 20 godina...od njega bi felix za godinu dana stvorio svjetskog igraca...ali to bi znacilo da se sprema prodaja rafinhe...anyway,,,nadam se i molim boga da nedodze pantelic jer taj igrac je zalostan...u herthi koja je bila fenjeras nije imao mjesta onda kako ce imati u jednom schalkeu koji se bori za titulu....da da.hertha ga otjerala na pocetku sezone koliko je zalostan...ibisevic je za klasu bolji od njega cak i kad nije u formi...i uz to mu 31 godina..ima u greuther furthu momak zove se cristopher nothe koji je dao vise golova od jendriseka u minuloj sezoni + je zabio protiv bajerna u kupu...ima 22 godine mogao bi felix obratit paznju i na njeg...nadam se da ce od onih miliona sto se odvpji za pojacanja naci dovoljno za marka reusa ,za njeg vazi isto sto i za diekmeiera...strasan talenat...
bravo za post. samo mi reci da li si bio prije aktivan na ovom forumu? naravno sa drugim nickom.
podsjecas me na jednog koji je izvrsno poznavao mlade njemacke talente.
diekmeier ce biti veliki igrac, u to nema sumnje. nurnberg ga nece dati ispod 6 mio, pored S04, navodno je i HSV zagrizao za njega.

podsjecas me na jednog koji je izvrsno poznavao mlade njemacke talente.
diekmeier ce biti veliki igrac, u to nema sumnje. nurnberg ga nece dati ispod 6 mio, pored S04, navodno je i HSV zagrizao za njega.
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
ne nisam bio aktivan ali sam citao postove pogotovo u ovoj medzunarodnoj sekciji jer jbg npr evo ovdje ima par momaka iz gelsenkirchena pa nam pisu info koje nam nijedna medija nece objavit...tako...a njemacke talente ti poznaje svako ko iole prati bundesligu a meni je ona najatraktivnija zbog neizvjesnosti navijanja i ljepote igre...nikad ama bas nikad njemacka nije imala ovoliko domacih talenata tj supertalenata i za par godina bice najjaca liga u evropi bez nekih velikih investicija ili bilo cega...
A drug dođu ti Real,Chelasea,Barcelona,Manchester i sve pokupuju,to jedino nebi mogli Bayernu uraditi.Ja sam realan i znam da nijedan klub u Njemačkoj osim Bayerna nemože zadržati i napraviti tim za velike uspjehe u Europi.Možda može jednu sezonu ali već sljedeće sezone slijedi rasprodaja najprije malo Bayern pokupuje i onda ostali van Njemačke.U engleskoj imaš 4-5 klubova koji su sa novcima dobro i predobro stojeći,u Španiji 2 kluba,u Italiji 3-4 u Francuskoj niti jedan dok Njemci imaju samo Bayern.To je nažalost tako i Bayern je neprikosnoven u Bundesligi u svakom pogledu i finansije i igrački kadar.Sada se postavlja pitanje kako da recimo S 04,Borussia Dortmund,HSV ili neki drugi velikani njemačkog nogometa krenu Bayernovim stopama.Do duše ima pomaka jer je HSV prošle sezone zaradio više novaca u sezoni od Bayerna što se nije desilo dugo godina da neki klub zaradi u jednoj sezoni više od Bayerna.Mada Njemcima ide i u prilog to što im klubovi nemaju neke dugove u odnosu na neke engleske ili talijanske klubove.Bayernova dominacija traje već 40 godina,oni prije 70-ih godina i nisu imali nešto uspjeha u domaćem prvenstvu pri čemu mislim naravno na osvajanje prvenstva,a prije toga je dominirao Nurnberg koji već dugo godina nije onakav kakav treba da bude jer je ipak on poslije Bayerna po broju naslova Bundeslige(9).Ako sam negdje pogriješio neka me neko ispravi. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
u ovom sto si napisao ima istine tj tako je bilo do sada medzutim ja strogo vjerujem da bundewligasi uzimaju novi zaokret i mislim da schalke burusija werder leverkusen HAMBURG GRADE EKIPE ZA SAMI VRH EVROPE...zivi bili pa vidjeli...uostalom vidio si derdiyoka i barnetu danas....
Drug kako da se suprotsave Bayernubooty-king je napisao/la:u ovom sto si napisao ima istine tj tako je bilo do sada medzutim ja strogo vjerujem da bundewligasi uzimaju novi zaokret i mislim da schalke burusija werder leverkusen HAMBURG GRADE EKIPE ZA SAMI VRH EVROPE...zivi bili pa vidjeli...uostalom vidio si derdiyoka i barnetu danas....

-
- Kontakt:
Hamo je napisao/la:Drug kako da se suprotsave Bayernubooty-king je napisao/la:u ovom sto si napisao ima istine tj tako je bilo do sada medzutim ja strogo vjerujem da bundewligasi uzimaju novi zaokret i mislim da schalke burusija werder leverkusen HAMBURG GRADE EKIPE ZA SAMI VRH EVROPE...zivi bili pa vidjeli...uostalom vidio si derdiyoka i barnetu danas....Ima mnogo više novca...
kako?lijepo,sistematskim radom pametnim ulaganjem potpisivajem mladih kvalitetnih igraca na 4-5 godina i eto...kako se wolfsburg suprostavio pretprosle sezone...mukotrpnim radom na treninzima timskom igrom izvlacenjem max-maximuma iz svakog igraca i rezultat ce doci...
Upravo to PROŠLE SEZONE...problem je u tome što nema konstantnih...booty-king je napisao/la:Hamo je napisao/la:Drug kako da se suprotsave Bayernubooty-king je napisao/la:u ovom sto si napisao ima istine tj tako je bilo do sada medzutim ja strogo vjerujem da bundewligasi uzimaju novi zaokret i mislim da schalke burusija werder leverkusen HAMBURG GRADE EKIPE ZA SAMI VRH EVROPE...zivi bili pa vidjeli...uostalom vidio si derdiyoka i barnetu danas....Ima mnogo više novca...
kako?lijepo,sistematskim radom pametnim ulaganjem potpisivajem mladih kvalitetnih igraca na 4-5 godina i eto...kako se wolfsburg suprostavio pretprosle sezone...mukotrpnim radom na treninzima timskom igrom izvlacenjem max-maximuma iz svakog igraca i rezultat ce doci...

-
- Kontakt:
bili bilo konstante da su ulozili kako treba pitaj se...ev ti primjer....dali za kahlenberga 8 miliona ,za zianija 10 a niko od njih nije ni 5 tekmi odigraio kako treba ...a marin je kostao 8 miliona ,ebue j kostao 5 i po pred pocetak sezone,metzelder je kostao oko 2 miliona,to je za 15 miliona da imas ekipu superjaku i iskusnu,odbranu 10 puta sigurniju...morali su sve ucinit da zadrze magatha a nisu..ovo sto jurgen klopp radi za dortmundom i magath sa schalkeom je jedini nacin da se suprostave bajernu...
Zna li iko ima li još pojačanja osim Jandrišeka i Metzeldera
Gdje je Zdena brine me
@botty king u pravu si drug 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa došao je Uchida, a odlazi Rafinha u HSv kako stvari stoje.Hamo je napisao/la:Zna li iko ima li još pojačanja osim Jandrišeka i MetzelderaGdje je Zdena brine me
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da, Uchida je po vokaciji bek, tako da bi Rafinha mogao biti visak. Zeli Schalke malo da smanji dugove, a to ce prodajom Brazilca i uspjeti.FRANK RIBERY je napisao/la:Pa došao je Uchida, a odlazi Rafinha u HSv kako stvari stoje.Hamo je napisao/la:Zna li iko ima li još pojačanja osim Jandrišeka i MetzelderaGdje je Zdena brine me
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
HVALA ZA INF. ! Samo zna li se išta o tom Japancu kakav je

- Omerbavarac
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Hamo je napisao/la:HVALA ZA INF. ! Samo zna li se išta o tom Japancu kakav je![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hamo je napisao/la:Hvala Omere

Kyriakos Papadopoulos je novi član Schalke-a. Ovaj osamnaestogodišnjak važi za jednog od najtalentovanijih odbrambenih igrača Evrope. Sa 16 godina igrao je na U19 EP i bio je najmlađi igrač turnira. Na tom prvenstvu je izabran za jednog od najboljih igrača. Sa 15 godina i 283 dana je debitirao u grčkoj ligi a ujedno je i najmlađi igrač koji je zaigrao za U21 reprezentaciju Grčke.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrijednost transfera 2,5 miliona Eura.Zdena04 je napisao/la:Kyriakos Papadopoulos je novi član Schalke-a. Ovaj osamnaestogodišnjak važi za jednog od najtalentovanijih odbrambenih igrača Evrope. Sa 16 godina igrao je na U19 EP i bio je najmlađi igrač turnira. Na tom prvenstvu je izabran za jednog od najboljih igrača. Sa 15 godina i 283 dana je debitirao u grčkoj ligi a ujedno je i najmlađi igrač koji je zaigrao za U21 reprezentaciju Grčke.
Ali volim kad se ovako vrte noFci.

Kakvu je Schalke napravio gresku prodajom Ozila da li je to moguce za pisljivih 4M eura, a sada vrijedi 25M sigurno 

Hat-trick Ivana Rakitića za Schalke
Ivan Rakitić i Mario Gavranović bili su u dobroj pucačkoj formi u prijateljskom ogledu Schalkea protiv TuS Borkuma...
Trener Felix Magath sa svojim Schalkeom odrađuje pripreme uoči početka nove sezone, a Schalke je niželigašu TuS Borkumu u mrežu pospremio čak 14 lopti.
Dobru je predstavu pružio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u samo osam minuta na kraju prvog poluvremena postigao hat-trick. Istim se učinkom, također u prvom dijelu, mogao pohvaliti i mladi Mario Gavranović. Obojica su na poluvremenu ostala u svlačionici.
Hat-trick je u nastavku postigao i Ibraimi, a ostali su pogoci bili djelo Edua i Baumjohanna (po dva puta), te Hooglanda.
Schalkeov je dres tom prilikom odjenulo 20 nogometaša, a od poznatijih imena nedostajali su tek Rafinha, Jones i Farfan.
Zanimljivo, utakmicu je s tribina pratio i bivši njemački kancelar Gerhard Schröder.
Ivan Rakitić i Mario Gavranović bili su u dobroj pucačkoj formi u prijateljskom ogledu Schalkea protiv TuS Borkuma...
Trener Felix Magath sa svojim Schalkeom odrađuje pripreme uoči početka nove sezone, a Schalke je niželigašu TuS Borkumu u mrežu pospremio čak 14 lopti.
Dobru je predstavu pružio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u samo osam minuta na kraju prvog poluvremena postigao hat-trick. Istim se učinkom, također u prvom dijelu, mogao pohvaliti i mladi Mario Gavranović. Obojica su na poluvremenu ostala u svlačionici.
Hat-trick je u nastavku postigao i Ibraimi, a ostali su pogoci bili djelo Edua i Baumjohanna (po dva puta), te Hooglanda.
Schalkeov je dres tom prilikom odjenulo 20 nogometaša, a od poznatijih imena nedostajali su tek Rafinha, Jones i Farfan.
Zanimljivo, utakmicu je s tribina pratio i bivši njemački kancelar Gerhard Schröder.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.