Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 23 apr 2010, 21:53

o tome se puno pise ali to su vise zelje knicksa i oni se pripremaju za to ali new york jos dugo nece bit sampionska ekipa i nemaju oni toliko salary capa za vise od jamesa tek kad edy curry ode iduce sezone onda mogu jos jednog a tad istice ugovor carmelu antoniju pa pisu da bi i njeg doveli ma mislim da ak bude isao on nece u new york ak gresim ok

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 23 apr 2010, 22:52

mada je svasta moguce u nba da carmelo i dejms igraju zajedno nije...antoni moze mozda doc al i samo al ako nedodje dejms....jel entoni sam od sebe nemoze podnijeti nekog igraca koji ce bti iznad njega,a i dejms je isti...mislim njih dvoica se nemogu sastavit u istu ekipu,i ako budu igrali zajedno onda bas nema nista od new yorka...izvini al malo smo otisli oftopic..al meni nije prob
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 apr 2010, 23:09

ma naravno sve ok pa to ti i ja kazem zar ne vidis da su ovi iz new yorka ludi pa oni nece uspjet dovest ni jednog free agenta jos ce propustit lee da ostave jer ko ce doci u ovakvu ekipu svi zele doc da uzmu pare i bore se za titulu a inace zasto bi vec pripremali navijace za carmela kad jos ni ovo ljeto nije proslo to su samo njihove zelje pa da se bar nes o njima pise jer je to velika fransiza koja zadnjih nekoliko godina je niko i nista u nba ligi

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 apr 2010, 23:51

ma ako vec pozeli da ode ja bi ga puno vise volio vidjeti u Bullsima iskreno zadivili su me u ovoj posljednjoj utakmici i pred kraj regularnog djela gdje su pokazali svoj veliki karakter,ali objektivno blizi je New Yorku ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2010, 00:55

ma ne mirise meni new york i ja bi volio da dode jos da nam se pridruzite james i ti i taman onda titule dinastija koja bi vratila nba fanove jer ih jos uvijek puno voli bullse

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 24 apr 2010, 00:59

SaltCityAttack je napisao/la:
L-Train je napisao/la:cestitke,ali Cavsi su sami sebe pobjedili na kraju :evil:

pa da smo mi izgubili onda bi mi sami sebe pobjedili.... nema sanse da su Cavsi sebe pobjedili ipak gubiti 30 sekundi do kraja 8 razlike i onda u samo 5-6 sekundi doci na -2 onda je to ocigledan peh bullsa koji su profulali 3 slobodna bacanja ebiga.

Nego evo malo zanimljivosti.... sta mislite dali je moguce da se desi? :)....ako ne oisvoji sada titulu ja vjerujem da su sanse da vamo dodje ogromne.Neznam zaista Bullsi imaju mladu ekipu i on bi ovdje bio onaj pravi.Ovaj Smith sto je ovo pisao je zaista to fino objasnio.Eto ja molim boga da Cavsi ne uzmu titulu samo da vidim sta ce se desiti sa njim.Smo tesko je razmisljati o njemu, jer ako njega zelis onda ces zakasniti na nekoga drugog i onda ako propadne njegov dolazak, onda si eventualno propustio i nekoga drugog. To je mac sa dvije ostrice i cisto kockanje sto bi se reklo

http://blogs.bulls.com/chicago_bulls_bl ... s-red.html

Citam razne forume oko bullsa i svi jednoglasno kazu da ovo sto pise Sam Smith je pravo smece. Uvijek nesta pise pred trade deadline i nista od tog ne bude i vise mu niko nevjeruje, a niti cita njegove blogove
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2010, 16:13

ma de ti reci sta mislis pusti smitha zna on i ubost iako ima promasaja

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2010, 16:54

Mo Williams provided a rather humorous response when asked about teammate LeBron James' decision to guard Bulls star Derrick Rose in the fourth quarter of Thursday night's 108-106 Bulls victory in Game 3 of the best-of-seven NBA playoff series.

"Bron is a terrific defender, first and foremost,'' Williams. "He's 6-8, 6-9. Derrick Rose, he's athletic, he's quick, but he can't grow anymore.''
kaze mo ne moze rose vise narast hehe ko da to ima veze kad ga ne mozete stic samo gledaju u auspuh

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 apr 2010, 22:47

smijesno cuj kakve veze ima ocel narast,,,a rose je fantastican igrac pomeni....nezz imas li slucajno informaciju kako je igro dok ga je djems cuvo???,...licno mislim da mu nije mogo nista jer je rose tolko brz za L.J. a najvaznije neboji se banane,tako da je pomeni to trebo rose uzet
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2010, 22:52

zabio 2 suta preko njega jedan ofulao a jedan je bio cisti faul koji nisu svirali ma sam lebron je rekao da ga moze cuvat samo par minuta pred kraj jer bi cuvanje rosa cijelu utakmicu mu iscrpilo dosta energije onda ne bi u napadu mogao toliko dati.
jos je rekao da ce se svi bekovi cavsa mijenjat na njemu s tim da ce ga i on cuvat kad treba
ma samo da potvrdim koliko je mo nes pametno rekao cuj nece vise narast pa ce ga ovaj zaustavit treba onda iglauskasa stavit na njeg hehe
ma mo se pogubio
where is mo
mo is right behind rose
tako ga zezaju sad

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 apr 2010, 23:12

ma nezz ni koji **** on hoce da cuva rosa..to je samo malo ufuran sto unapadu zabija pa misli da moze cuvat svakoga,,al u kurcu..moze on nekog zalijepit,al je **** u odbrani,pogotovo rosa nemoze cuvat,koji je jedan od brzih igraca s loptom u ligi....a i u napadu..nije on neki suter,cak sta vise pomeni grozan...al ima snage i ugl na zakucavanja sve rjesava mislim na fizicku snagu,nema tu tehnike,nasilu ugl ide...a rose s druge strane strasan sut,brzina,tehnika a jos i dobar vodja ekipe.sto je veoma vazno
"BEEN THERE WON THAT"

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2010, 23:30

ma da ali evo kaze noah za rosa -on je tako skroman van terena ali kad je na terenu on uopste nije skroman i to je rijetka kobinacija u nba.
on ga je cuvao jer im je u 1/4 15 poena dao i kontao on da moze na snagu a stvarno kako samo ti njegovi ulasci izgldedaju lijepo kuda provuce loptu elegantno i jos ce biti bolji jer je ovu sezonu poceo ozljedom tako mlad jos ce ionako napredovat ovo ljeto ce radit da popravi tricu a onda ce biti jos opasniju jer ce bekovi morat visocije izlazit na njeg a znamo sta to znaci vise prostora za dribling i ulaz ili asistenciju

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 24 apr 2010, 23:50

bas sam gledao neku noc tekmu {3) kad su chicaho uzeli 108 - 106 i mislim da je ovaj d.rose odlican igrac koji uvijek moze zabit preko 25 i vidjecete to sutra , a sad hocel pobijedit to ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 apr 2010, 23:55

joj sve je moguce sto je jako bitno dobili su samopouzdanje znaju da su cavsi imali najbolji omjer lige i kazu da ako njih mogu dobit da se nikog ne boje i da nece lako odusta jedino sto ovako noah mora opet u clevland a tamo ne voli ici a tamo ga i svi mrze hehe

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 apr 2010, 14:23

veceras se nadam da ce bullsi kopirat oklahomu i poravnat te tako favorite dovest u velike probleme natjerat ih da pokazu koliko su jaki samo da opet krenu jako po prosli put

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 apr 2010, 15:12

veceras ocekujem tvrdu utakmicu i napetu do samog kraja i nadam se da ce Cavsi na kraju slaviti,prosli put sam napisao nesto sto nisam smio pa sam sam sebi zacepio usta.Chicago je sjajna momcad sto je pogotovo pokazala u 3 utakmici Rose i Hinrich su bili prevaga u toj utakmici na stranu Chicaga,ok za Rosa on je vec pokazao da je glavni i najbolji igrac te momcadi no iznenadio me vec vremesni Hinrich koji je gotovo sve pogodio sto je uputio prema kosu.Eh sada ako ovu dvojicu Cavsi koliko toliko uspiju zaustaviti,a LeBron bude na nekom svom nivou mislim da su Cavsi blizi pobjedi ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 apr 2010, 15:15

pa da moraju bullsi opet bit svi tu ako samo jedan podbaci dobice cavsi znavi deng rose hinrich noah moraju bit u najboljem izdanju i moraju jos bolje skakat rekao je lebron da ce veceras krenut jace u utakmicu da ne bi opet morali stizat e tu ako bullsi budu mogli pratit i zadnju cetrvtinu onda je sve moguce vidjecemo ja ocekujem produzetak red bi bio

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 apr 2010, 22:26

povedose bullsi u 2/4 34-33

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 apr 2010, 22:55

62-52 za Cavse na poluvremenu,vrlo racionalno svi igraju u Cavsima i ako ovako nastavimo blizu smo pobjede.LeBron zadobio povredu lakta,ali izglda da je sad sve u redu 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2010, 09:58

Ebiga poraz, ali mislim da je pomalo previsoko.Igrali smo dobro do zadnjih 5 minuta druge cetvrtine, ali greske i dobra odbrana Cavsa nas je umtvila i poslije se vise nismo mogli vratiti u igru.Ja ipak jedva cekam kraj sezone i dovodjenje free agenta
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.