Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SERIE A 2008/2009
najgluplja liga ubjedljivo...zaspim skoro svaku tekmu
U nedeju bit ce zadnja tekma Paolo Maldinija u san siri .. odlazi u miruvini najveca trenutna legenda ... najbolji odbrambeni igrac ..
Grazie Capitano ..
Grazie Capitano ..

Forza Milan .. 

Znaci, protiv Fiorentine zadnja u karijeri. Nadam se da je nece pamtiti po dobrom, barem sto se rezultata tice 

Support Velez, It's logical! ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
maa Maldini kralj. U serie A debitovao sa 16 godina, u januaru 1985 protiv Udinesea u gostima, zadnju utakmicu igrace sada u maju 2009. Osvojio sve sto se moglo osvojiti, a sve to u jednom istom klubu. Svaka mu cast

Zakon Maldini čovijek igra,toliko godina u klubu, ništa ga nije dalo kupit.....humanitarac.
Sijećam se kad je dao novce za djecu Srebrenice.
Uz svog oca velikog sportaša,ostat će dugo godina nadam se uz Milan , a vidim ga kao trenera i vodećeg u klubu.
Volim Milan samo zbog njega FORZA!
Sijećam se kad je dao novce za djecu Srebrenice.
Uz svog oca velikog sportaša,ostat će dugo godina nadam se uz Milan , a vidim ga kao trenera i vodećeg u klubu.
Volim Milan samo zbog njega FORZA!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Konacno liga dosla na svoje,nakon godina i godina malverzacija....barem sto se tice prvaka....jer Interova titula je zasluzena... jer uvijek su igrali fer i posteno.. a ne ko Juve u sezonama kad su postajali prvaci 90 posto tekmi dobijali po 1:0.. i to vecinu iz penala i dali golove FORZA INTER
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahahah krivajasu koja si ti amatercina
dobro je pa izgleda poznajes cjelokupnu situaciju u seriji a

dobro je pa izgleda poznajes cjelokupnu situaciju u seriji a

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Liga dosla na svoje, a nikad jadnija za gledanje nije bila...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
u danasnjem kolu juventus kod siene a fiorentina od lecea. valjda ce ljubicasti kiksati. bolje juve da predstavlja taliane u ligi prvaka nego ljubicasti pa da ih tamo kanta bayern
Nije da kanta Bayern, jesi li gledao tu tekmu uopste? Neka neki navijac Bayerna kaze da njihov tim nije bio superioran onoliko koliko rezultat pokazuje, ako se slaze naravno? Ja sam to tako dozivio..Ali to je ustvari offtopic, j*** to 
Danas se nadam da necemo kiksati, zasto se ti nadas, osim ako nisi fan Juventusa pa se nadas ljudski?
zezam se..Evo ima Juve sve u svojim rukama, neka se bore timovi, meni je bas mnogo zanimljivije to gledati, ako nista malo u ovoj borbi za Ligu Prvaka neka bude neizvjesnosti, a vidim i svi pricate da je Liga bezveze, a ko iole prati Seriu A, zna da je druga polusezona zanimljiva pravo, eto jedino sto je Inter titulu davno osigurao. Imas i timove kojima je cilj ostati u Ligi, i one koji zele neke novce od Euro takmicenja, a tu je borba pravo gusta ove sezone. Malo sam oduljio, uglavnom evo tekme za pola sata aBd, vidjecemo.
Pozz..

Danas se nadam da necemo kiksati, zasto se ti nadas, osim ako nisi fan Juventusa pa se nadas ljudski?

Pozz..
Support Velez, It's logical! ★
S nekim konstantacijama bi se slozio, ali Serie A nije zanimljiva nimalo ukoliko je uporedimo sa onom prije 4-5-6 godina, ne mogu se poreditiMont0 je napisao/la:Nije da kanta Bayern, jesi li gledao tu tekmu uopste? Neka neki navijac Bayerna kaze da njihov tim nije bio superioran onoliko koliko rezultat pokazuje, ako se slaze naravno? Ja sam to tako dozivio..Ali to je ustvari offtopic, j*** to
Danas se nadam da necemo kiksati, zasto se ti nadas, osim ako nisi fan Juventusa pa se nadas ljudski?zezam se..Evo ima Juve sve u svojim rukama, neka se bore timovi, meni je bas mnogo zanimljivije to gledati, ako nista malo u ovoj borbi za Ligu Prvaka neka bude neizvjesnosti, a vidim i svi pricate da je Liga bezveze, a ko iole prati Seriu A, zna da je druga polusezona zanimljiva pravo, eto jedino sto je Inter titulu davno osigurao. Imas i timove kojima je cilj ostati u Ligi, i one koji zele neke novce od Euro takmicenja, a tu je borba pravo gusta ove sezone. Malo sam oduljio, uglavnom evo tekme za pola sata aBd, vidjecemo.
Pozz..

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sasa Vugdalic:
"Evo Paolo Maldini trci poslijednji krug oko San Marina, oprostite oko San Sira, ali ni San Marino nije daleko"

"Evo Paolo Maldini trci poslijednji krug oko San Marina, oprostite oko San Sira, ali ni San Marino nije daleko"

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Sasa Vugdalic:
haha sad i ja to htio napisati
A C A B !
ipak ce juve u ligu prvaka, ipak je to veliki klub koji ce biti nositelj. dobro za talijanski nogomet. a firenzi sretan put u kvalifikacijama
jeste culi ovo da su na oprostajnoj utakmici zvizdali navijaci milana Maldiniju ja ne mogu da vjerujem
neki navijaci su zvizdali i skandirali ''samo je jedan kapetan'', ciljajući pritom na Franca Baresija, koji je predao kapetanku vrpcu Maldiniju kada se oprostio od karijere. Milanov kapetan Paolo Maldini u jednoj je rečenici prokomentirao ispad dijela navijača ''rossonera''.
"Ponosan sam što nisam osoba poput tih navijača, što nisam jedan od njih", prokomentirao je Maldini.
ovo sam pokupio sa Indexa pa et ak Index hr laze onda lazem i ja

neki navijaci su zvizdali i skandirali ''samo je jedan kapetan'', ciljajući pritom na Franca Baresija, koji je predao kapetanku vrpcu Maldiniju kada se oprostio od karijere. Milanov kapetan Paolo Maldini u jednoj je rečenici prokomentirao ispad dijela navijača ''rossonera''.
"Ponosan sam što nisam osoba poput tih navijača, što nisam jedan od njih", prokomentirao je Maldini.
ovo sam pokupio sa Indexa pa et ak Index hr laze onda lazem i ja

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Komunikacija
- Kontakt:
Index laze taj portal je sjeme zla vjeruj mi... 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
cuj ovoga specijalca, sjeme zla. index. hr uz b92 je donio demokraciju i posteno informiranje. mora da je izdanak pašalićeve školeKomunikacija je napisao/la:Index laze taj portal je sjeme zla vjeruj mi...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ja to ne vjerujem ni sekunde. Maldini je kralj medju svim navijacima Milana, posebno mu nebi zvizdali radi Baresija i slicnih stvari. joj kako lupaju......
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja koliko znam pjevali su prosle godine protiv Lazia:"Paolo es un capitano,un capitano,Paolo es un capitano",tako da ne vjerujem al opet mala je ovo planeta a puno kretena
Chievo odigrao 0-0 i tako se oprostio od svojih navijaca,bar sto se tice ove sezone,jes da je kvota bila 1,3 na x(u williamsu bila 2,0)al' ne mislim da su namjestili
FORZA CHIEVO

Chievo odigrao 0-0 i tako se oprostio od svojih navijaca,bar sto se tice ove sezone,jes da je kvota bila 1,3 na x(u williamsu bila 2,0)al' ne mislim da su namjestili

FORZA CHIEVO
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
http://www.youtube.com/watch?v=FGk8WFdsRH8calcio je napisao/la:ja to ne vjerujem ni sekunde. Maldini je kralj medju svim navijacima Milana, posebno mu nebi zvizdali radi Baresija i slicnih stvari. joj kako lupaju......
Posto ne vjerujes uvjeri se sam

A inace sveukpno navijaci su Maldinia lose ispratili,realno puno vecu stvar su trebali napraviti ovako samo sa onim salovima na kojim je pisalo nesto u vezi njega...ostalo beze, Costacuurta i Albertini su imali bolje oprostaje zalosno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.