Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Tom Huddlestone

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Tom Huddlestone » 03 apr 2011, 13:15

Nail for Real je napisao/la:
Tom Huddlestone je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110403023
procitajte, sto je smijesan ovaj Mourinho :lol: :lol: :lol:
Ma nema smijesan do bola. Poraz vam se zna 8-) .
Ej pozdravi te mi sporting gijon, nesto sam ih zavolio odjednom, sigurno ste i vi :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2011, 17:35

Pozdravi CU :mrgreen: .

Hutton se povrijedio i bice OUT za utakmicu protiv Reala.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 03 apr 2011, 17:42

Nail for Real je napisao/la:Pozdravi CU :mrgreen: .

Hutton se povrijedio i bice OUT za utakmicu protiv Reala.
Hutton je mozda nas i najlosiji igrac, ja nisam nikada vidio glupljeg igraca, mozda je on talentovan ali je glup, zato je sreca navijaca tottenhama sto se povrijedio , da ne bi dobijali srcane udare kad on igra...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 04 apr 2011, 20:29

Jel može neko bacit spisak igrača koji su otišli put Madrida ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 apr 2011, 20:36

Gol bi vam puno značio,a svakako da ga možete dati pored "jake" odbrane Reala. :) Možda,opet možda je jedini problem upravo taktika Josea,ali i Harry nije malo trenersko ime. :)
Šta bi sa Gallasom i Bejlom ? Hoće li oni igrati ?
You'll never walk alone.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 apr 2011, 20:41

VolimLiverpool je napisao/la:Gol bi vam puno značio,a svakako da ga možete dati pored "jake" odbrane Reala. :) Možda,opet možda je jedini problem upravo taktika Josea,ali i Harry nije malo trenersko ime. :)
Šta bi sa Gallasom i Bejlom ? Hoće li oni igrati ?
E moj jarane, da si upucen kao sto nisi, znao bi da JAKA odbrana Reala nije primila gol na ESB-u u Ligi Sampiona :lol: . Al' eto, odbrana Reala je slaba :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 apr 2011, 20:44

VolimLiverpool je napisao/la:"jake" odbrane Reala
Pogrijesio si...vidi stavio si interpukciske znakove(navodnike) kako bi ironicno rekao da Real ima jaku odbranu posto si gledao Real protiv Barcelone i cuo si za Gijon...a da si malo blize pratio vidio bi da je odbrana Reala vjerovatno jaci dio tima(jer Levante 0:0,Malorca 0:0,Osasuna 0:1,Almeria 1:1) tu je odbrana pogrijesila samo jednom(gol Osasune je postignut iz ofsajda) i definitivno nismo zbog odbrane gubili bodove
A takodje dodaj da ove godine nismo primili gol na ESB u LP(Ayax 2:0,Milan 2:0,Auxer 4:0,Lyon 3:0) dok u ligi je VIljareal dao 2 a pored Gijona je mozda jos neko dao gol na ESB...

Ramos-Carvaljo-Pepe-Arbeloa(koji je ionako bolji defanizvac) dodaj 2 zadnja vezna i otuda je mozda Lyon samo jednom sutao u okvir gola Reala..

Znaci konstatacija ne stoji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 apr 2011, 20:50

Raul_64 je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:"jake" odbrane Reala
Pogrijesio si...vidi stavio si interpukciske znakove(navodnike) kako bi ironicno rekao da Real ima jaku odbranu posto si gledao Real protiv Barcelone i cuo si za Gijon...a da si malo blize pratio vidio bi da je odbrana Reala vjerovatno jaci dio tima(jer Levante 0:0,Malorca 0:0,Osasuna 0:1,Almeria 1:1) tu je odbrana pogrijesila samo jednom(gol Osasune je postignut iz ofsajda) i definitivno nismo zbog odbrane gubili bodove
A takodje dodaj da ove godine nismo primili gol na ESB u LP(Ayax 2:0,Milan 2:0,Auxer 4:0,Lyon 3:0) dok u ligi je VIljareal dao 2 a pored Gijona je mozda jos neko dao gol na ESB...

Ramos-Carvaljo-Pepe-Arbeloa(koji je ionako bolji defanizvac) dodaj 2 zadnja vezna i otuda je mozda Lyon samo jednom sutao u okvir gola Reala..

Znaci konstatacija ne stoji.
Inače,ovo su sve itekako ofanzivne ekipe. :lol:
Pa Bože dragi,čim vam je došla iole jača ekipa utrpala vam je 5 komada,a jedan Gijon se pametno branio i utrp'o vam jedan komad.Ekipa koja Mourinhu želi dati gol;njoj najbolja odbrana treba biti napad.A sada se zapitaj,da li je Tottenham duplo ofanzivnija ekipa od Ajaxa,Milana :lol: ,Auxerre :roll: te Lyona. ;)
You'll never walk alone.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 apr 2011, 20:59

VolimLiverpool je napisao/la:Inače,ovo su sve itekako ofanzivne ekipe.
Ibrahimovic,Pato,Robinho,Sedorf,Inzaghi ne znam za tebe ali za mene je to poprilicno fin napad...
VolimLiverpool je napisao/la:a Bože dragi,čim vam je došla iole jača ekipa utrpala vam je 5 komada
ta iole jaca ekipa je bila Barcelona na Nou Campu :mrgreen:
VolimLiverpool je napisao/la:Ekipa koja Mourinhu želi dati gol;njoj najbolja odbrana treba biti napad.A sada se zapitaj,da li je Tottenham duplo ofanzivnija ekipa od Ajaxa,Milana,Auxerrete Lyona.
Niste bas tako podcjenjivali Lyon pred uzvrat ali nakon njega bili su ****...

Nego Valencia 1:0,Atletiko Madrid 2:0 i 3:1(kup),Sevilja 1:0(od 60 minute igrac manje)
jesul to ekipe koje vole napadati??
U gostima kod Atletika 0:1 i 1:2..

Samo je protiv Barcelone bio Real podredjen toliko o tome da ekipa samo trebaju napasti Real...
VolimLiverpool je napisao/la:Gijon se pametno branio i utrp'o vam jedan komad.Ekipa koja Mourinhu želi dati gol;njoj najbolja odbrana treba biti napad
Tu je primjer bio Gijon napad je najbolja odbrana :mrgreen: 3 autobusa a 4 je bio u blizini...

Realova odbrana je u citavoj godini imala jednu losu partiju protiv najbolje ekipa na svijetu a u svim ostalim koje nismo dobili( a nema puno) ona je najmanji krivac...
da primili smo gol od Gijon ali smo trebali uvaliti 7 i za to odbrana nije krivac

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 apr 2011, 21:14

"jake" odbrane Reala
Dobro ipak nije rijec o "jakoj" odbrani LFC :lol:
Koliko igraju off.nogomet kod kuce, dobro i stoje u LP npr.nisu jos primili gol kod kuce, naravno moze se desiti jos jedan sretni Gijon, da izvuce 3 lopte s linije, i napravi kontru tj. prvi sut u okvir/gol :mrgreen:
Ipak u ovoj tekmi R.Madrid nece srljati kod 0-0 (revens) tj. nece kao neki dan u 80tim min. Carvalho i Ramos igrati centrafora :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 04 apr 2011, 22:14

Los_Blanos2 je napisao/la:
"jake" odbrane Reala
Koliko igraju off.nogomet kod kuce, dobro i stoje u LP npr.nisu jos primili gol kod kuce, naravno moze se desiti jos jedan sretni Gijon, da izvuce 3 lopte s linije, i napravi kontru tj. prvi sut u okvir/gol :mrgreen:
Ipak u ovoj tekmi R.Madrid nece srljati kod 0-0 (revens) tj. nece kao neki dan u 80tim min. Carvalho i Ramos igrati centrafora :mrgreen:
Sto ja volim kad se pametnice ukljuce u razgovor, ja sam navijac tottenhama i drago mi je da vidim da nas Liverpoolci brane od "kraljeva", a nemate sta reci za Liv 'pool, oni ce od ako ne od ove onda sljedece sezone derat vam guzove na Bernabeu, moj idealini poredak na kraju sezone ako je vec sudjeno da tottenham ne ode u LP, je 1. Arsenal , 2.Man.Utd 3. Chelsea , 4. Liverpool, 5. Tott'ham , 6. Man. City

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 apr 2011, 22:15

Raul_64 je napisao/la: Ibrahimovic,Pato,Robinho,Sedorf,Inzaghi ne znam za tebe ali za mene je to poprilicno fin napad...
:lol: :lol:
Prva dvojica jesu dobri igrači,ali ti nam navede samo igrače Milana.Možda to nije bio Ibrahimovićev/Patov dan. ;)
VolimLiverpool je napisao/la:a Bože dragi,čim vam je došla iole jača ekipa utrpala vam je 5 komada
Raul_64 je napisao/la:ta iole jaca ekipa je bila Barcelona na Nou Campu :mrgreen:
O tome sam govorio.Jaka ekipa koja će stalno vršiti pritisak na vašu odbranu vas može bez problema pobijediti.5 komada ste dobili u jednom od najvećih derbija na svijetu.Dobili ste ih zbog te igre koju preferira Jose.
VolimLiverpool je napisao/la:Ekipa koja Mourinhu želi dati gol;njoj najbolja odbrana treba biti napad.A sada se zapitaj,da li je Tottenham duplo ofanzivnija ekipa od Ajaxa,Milana,Auxerrete Lyona.
Raul_64 je napisao/la:Niste bas tako podcjenjivali Lyon pred uzvrat ali nakon njega bili su ****...

Nego Valencia 1:0,Atletiko Madrid 2:0 i 3:1(kup),Sevilja 1:0(od 60 minute igrac manje)
jesul to ekipe koje vole napadati??
U gostima kod Atletika 0:1 i 1:2..

Samo je protiv Barcelone bio Real podredjen toliko o tome da ekipa samo trebaju napasti Real...
Tu se stvorio bunker,a Mourinhov bunker ne može niko probiti.Barca-Inter je bio dokaz za to.Ovdje isključivo mislim na Sevillu.Ja sam znao ko je i šta je Jose Mourinho i da Lyon nema šanse u uzvratu.Pogotovo kad u napadu ima Gomisa. :lol:
VolimLiverpool je napisao/la:Gijon se pametno branio i utrp'o vam jedan komad.Ekipa koja Mourinhu želi dati gol;njoj najbolja odbrana treba biti napad
Raul_64 je napisao/la:Tu je primjer bio Gijon napad je najbolja odbrana :mrgreen: 3 autobusa a 4 je bio u blizini...

Realova odbrana je u citavoj godini imala jednu losu partiju protiv najbolje ekipa na svijetu a u svim ostalim koje nismo dobili( a nema puno) ona je najmanji krivac...
da primili smo gol od Gijon ali smo trebali uvaliti 7 i za to odbrana nije krivac
Provale ovog tipa možete okačiti mačku o rep.Upravo sam (dok sam jeo :mrgreen: ) pogledao nekih desetak minuta prvog poluvremena upravo tog meča na Areni **** (negdje razdoblje od 30-40 minute) i Gijon je za to vrijeme imao dvije,pa možemo reći 100%-ne šanse.Najprije ubačak iz kornera na nogu jednim od igrača Gijona odlazi preko gola (dobro,to nije baš 100%-na šansa).Druga situacija je kad je,mislim Nacho Novo,izašao sam pred vašeg golmana i to je bila stopostotna šansa,ali nije se snašao.I ne,tu je Gijon igrao bunker. :lol:

Možda se Nisam snašao sa citiranjem dobro,ali oprosti ćeš mi to. :mrgreen:

Uostalom,sutra ću na kladionici igrati da Tottenham ne daje gol,a kako me klada ide u zadnjih nekoliko mjeseci,Spursi će ga zabiti u prvim minutama. :mrgreen:
Zadnja izmjena: VolimLiverpool, dana/u 04 apr 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 04 apr 2011, 22:17

Tom Huddlestone je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
"jake" odbrane Reala
Sto ja volim kad se pametnice ukljuce u razgovor, ja sam navijac tottenhama i drago mi je da vidim da nas Liverpoolci brane od "kraljeva", a nemate sta reci za Liv 'pool, oni ce od ako ne od ove onda sljedece sezone derat vam guzove na Bernabeu, moj idealini poredak na kraju sezone ako je vec sudjeno da tottenham ne ode u LP, je 1. Arsenal , 2.Man.Utd 3. Chelsea , 4. Liverpool, 5. Tott'ham , 6. Man. City
I sta da ti covjek nakon ovog kaze osim da ti se ismije u facu slika

Spremite se za poraz, bolan poraz.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 apr 2011, 22:35

VolimLiverpool je napisao/la:Možda to nije bio Ibrahimovićev/Patov dan.
oK ali to se desilo 2x..znaci ima nesto
VolimLiverpool je napisao/la:O tome sam govorio.Jaka ekipa koja će stalno vršiti pritisak na vašu odbranu vas može bez problema pobijediti
oK..ali ta ekipa je Barcelona zar ne?...ekipa koja vrsi daleko najbolji presing na loptu na svijetu i ne samo to
VolimLiverpool je napisao/la:Provale ovog tipa možete okačiti mačku o rep.Upravo sam (dok sam jeo :mrgreen: ) pogledao nekih desetak minuta prvog poluvremena upravo tog meča na Areni **** (negdje razdoblje od 30-40 minute) i Gijon je za to vrijeme imao dvije,pa možemo reći 100%-ne šanse.Najprije ubačak iz kornera na nogu jednim od igrača Gijona odlazi preko gola (dobro,to nije baš 100%-na šansa).Druga situacija je kad je,mislim Nacho Novo,izašao sam pred vašeg golmana i to je bila stopostotna šansa,ali nije se snašao.
Gijon je 1 osutao na gol...Gijon je prije gola samo stvorio jednu (ne ni polu priliku) kada su iz PRekida poslali loptu nebo pod oblake...a nakon gola moguce je da su imali neku priliku kad su svi krenuli u napad...
VolimLiverpool je napisao/la:I ne,tu je Gijon igrao bunker. :lol:
Da se bolje vidi...
Ok vidim da nisi gledao tekmu pa da ti ugurbo pokazem..
preko 20,25 udaraca Reala 2,3 Gijona...
70% posjeda lopte ako ne i vise,glupo govoriti o kornerima a opet da si gledao zadnjih 10 minuta vidio bi da su igraci Gijona bili u 16 metara,a nisi gledao...a vecinu utakmice je Carvaljao igrao na 40 metara od gola
Gijona(znaci na njihovoj polovici)
I da posto nisi gledao utakmicu,da Gijon nije igrao bunker!!!jer je bunker slaba rijec
VolimLiverpool je napisao/la:u se stvorio bunker,a Mourinhov bunker ne može niko probiti.Barca-Inter je bio dokaz za to.Ovdje isključivo mislim na Sevillu.Ja sam znao ko je i šta je Jose Mourinho i da Lyon nema šanse u uzvratu.Pogotovo kad u napadu ima Gomisa.
Ovo nisam skontao al nadam se da nisi htio reci da je Real protiv ovih ekipa igrao bunker :mrgreen:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 apr 2011, 22:41

Sto ja volim kad se pametnice ukljuce u razgovor, ja sam navijac tottenhama i drago mi je da vidim da nas Liverpoolci brane od "kraljeva", a nemate sta reci za Liv 'pool, oni ce od ako ne od ove onda sljedece sezone derat vam guzove na Bernabeu
:lol: :shock: "brane" nas od kraljeva :mrgreen:
Bla, bla, bla, o nizerazrednim nebi ipak, otom potom pssst Braga :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 apr 2011, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 apr 2011, 22:45

@VolimLiverpool pise postove ala @Monolog. Samo @Monolog pogleda ponekad Real pa ne lupa gluposti.

Cinjenica je da Real nije primio gol u LS na stadionu kojeg zovu Santiago Bernabeu. Dodaj tome da i u Primeri odbrana igra odlicno (izuzetaka postoji) i dobijas to da je Realova odbrana beton. To doduse ne mora da znaci nista sutra, Tottenham moze dati gol, ali to je zbog njihovog napadackog potencijala a ne zbog slabe odbrane Reala iz Madrida.

Barcelona je dobila cijeli tim Reala, a ne samo odbranu, nista tu nije stimalo kako treba, ne smije se tu okrivit' samo odbrana Reala.

Dakle, dolazimo do zakljucka da lupas u prazno jer ne gledas ovosezonski Real.

@Tom je pak vise ala @Saurman i takvi, provokator.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 apr 2011, 22:48

Nemoras sada prebacivati na glupost. 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 04 apr 2011, 22:51

Pa ne provociram ja sto zelim, nego malo da vatru rasplamsam pred tekmu :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 apr 2011, 22:52

Raul_64 je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Možda to nije bio Ibrahimovićev/Patov dan.
Raul_64 je napisao/la:oK ali to se desilo 2x..znaci ima nesto
Stani ba,šta dva puta,kod njih ste primili 2 komada kako znam. :?
VolimLiverpool je napisao/la:O tome sam govorio.Jaka ekipa koja će stalno vršiti pritisak na vašu odbranu vas može bez problema pobijediti
Raul_64 je napisao/la:oK..ali ta ekipa je Barcelona zar ne?...ekipa koja vrsi daleko najbolji presing na loptu na svijetu i ne samo to
U pravu si,jeste Barcelona,ali uzmimo za primjer Milan-Real.Pritisli su vas u 2.pol.,pod veliki pritisak stavili vašu odbranu i niste izdržali.Na kraju ste jedva bod uzeli. ;)
VolimLiverpool je napisao/la:Provale ovog tipa možete okačiti mačku o rep.Upravo sam (dok sam jeo :mrgreen: ) pogledao nekih desetak minuta prvog poluvremena upravo tog meča na Areni **** (negdje razdoblje od 30-40 minute) i Gijon je za to vrijeme imao dvije,pa možemo reći 100%-ne šanse.Najprije ubačak iz kornera na nogu jednim od igrača Gijona odlazi preko gola (dobro,to nije baš 100%-na šansa).Druga situacija je kad je,mislim Nacho Novo,izašao sam pred vašeg golmana i to je bila stopostotna šansa,ali nije se snašao.
Raul_64 je napisao/la:Gijon je 1 osutao na gol...Gijon je prije gola samo stvorio jednu (ne ni polu priliku) kada su iz PRekida poslali loptu nebo pod oblake...a nakon gola moguce je da su imali neku priliku kad su svi krenuli u napad...
Ja tebi kažem da sam vidio ubacivanje iz kornera kada je vaša odbrana zaštopala i šut preko gola.Poslije toga čista šansa Naća Nova koji se nije snašao pred Casillasom.
VolimLiverpool je napisao/la:I ne,tu je Gijon igrao bunker. :lol:
Raul_64 je napisao/la:Da se bolje vidi...
Ok vidim da nisi gledao tekmu pa da ti ugurbo pokazem..
preko 20,25 udaraca Reala 2,3 Gijona...
70% posjeda lopte ako ne i vise,glupo govoriti o kornerima a opet da si gledao zadnjih 10 minuta vidio bi da su igraci Gijona bili u 16 metara,a nisi gledao...a vecinu utakmice je Carvaljao igrao na 40 metara od gola
Gijona(znaci na njihovoj polovici)
I da posto nisi gledao utakmicu,da Gijon nije igrao bunker!!!jer je bunker slaba rijec
Mislim da je bilo očekivati da će Gijon u zadnjih 10 minuta se sklupčati u 16 metara,pogotovo ako su dali gol :mrgreen:
Ta defanzivna igra Gijona je bila izražena tek u 2.poluvremenu i za to vrijeme je Real sigurno i nabio 13-14 udaraca...
VolimLiverpool je napisao/la:u se stvorio bunker,a Mourinhov bunker ne može niko probiti.Barca-Inter je bio dokaz za to.Ovdje isključivo mislim na Sevillu.Ja sam znao ko je i šta je Jose Mourinho i da Lyon nema šanse u uzvratu.Pogotovo kad u napadu ima Gomisa.
Raul_64 je napisao/la:Ovo nisam skontao al nadam se da nisi htio reci da je Real protiv ovih ekipa igrao bunker :mrgreen:
Naravno da to nisam htio reći.Nego kada u napadu imaš antitalenta Gomisa,onda se sredina treba dobro potruditi za gol.Treba mu na tanjiru ostaviti. :mrgreen:
Znao sam ko je Mourinho i da Lyon sa igrom kakvu gaji nema šanse u uzvratu.

Sorry za citate,snađi se. :lol:
You'll never walk alone.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 apr 2011, 23:00

antitalenta Gomisa
Sta snjim, sada on jedini napadac koji igrao protiv R.Madrida ove sezone :lol:
Uostalom lik se nasao u 100 % sansi i zabio 1.
U Madridu igrao uz Lisandra (koji se nije vidio), a Gomis je imao najbolji sut u okvir gola, sam sebi stvorio sansu :mrgreen:
Uostalom kad vec pises o "antitalentu Gomisu" mislim dabi se u LFC ubili da imaju njega, a ne onog talenta NGoga :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 apr 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.