GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo i BBB
Ma i bez obzira na ovaj kiks (ne mogu uvijek favoriti pobjedivat), Dinamo je ionako svjetlosnu godinu ispred svih ostalih, ne samo ove, vec i prijasnjih sezona...a, vjerujem da su i mislima okrenuti prema Anderlechtu ko sto netko prije rece, jer postoje teoretske sanse da produ dalje, ukoliko pobjede...
Al cinjenica je da ove sezone, otkad Sammir igra od prve minute, da Dinamo redovito kiksa...ne znam zasto ga Jurcic stalno potencira...
Al cinjenica je da ove sezone, otkad Sammir igra od prve minute, da Dinamo redovito kiksa...ne znam zasto ga Jurcic stalno potencira...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Da Dubrava upravu si samo kiksa,ali eto očekujemo šta od Europe da naprave ali kako su baksuz uvijek
im nešto ne ide ,jeftine golove primaju.Vidjet ćemo ovih dana,ali definitivno Badelj,Lovren,Tomeščak, Kramarić... puno očekujem od omladinaca.
Danas izgubit od Istre nema opravdanja.-ustvari X
Sretno im dalje.
im nešto ne ide ,jeftine golove primaju.Vidjet ćemo ovih dana,ali definitivno Badelj,Lovren,Tomeščak, Kramarić... puno očekujem od omladinaca.

Danas izgubit od Istre nema opravdanja.-ustvari X
Sretno im dalje.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Sretno Dinamu U Europi kažu neki 17-godišnjak Anderlechta će nastupit u Belgiji,da mali rastura.
Dinamo u drugi krug vodi s amo pobijeda.
Boysima good luck.
Dinamo u drugi krug vodi s amo pobijeda.
Boysima good luck.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
dobar ovaj tomečak iz dinama, mali je prava napast, još 25minuta do velikoga uspjeha dinama protiv anderlehta
Čestitam, odlična utakmica. Mogli su i 0:2 i čak 0:3 dobiti ali eto.
Šta je Ivica promašio jao, jao,jao 

u poslednjim minutama dinamo je mogao dotući nokautirati anderlehta, velike šanse vrdoljaka i badelja. ali ni ovako nije loše, purgeri odigraju najbolje kada se najmanje od njih ocekuje. pobijedi li ajaks belgijance mogli bi liverpul ili bajern mozda u maksimiru gledati
- sarajlija89
- Kontakt:
ako moze tabela dinamove grupe..mrsko mi sad trazit..pa na brzaka
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Group stage
Group A Pld Pts
Ajax 5 11
Anderlecht 5 8
Dinamo Zagreb 5 6
Timişoara 5 2
Group A Pld Pts
Ajax 5 11
Anderlecht 5 8
Dinamo Zagreb 5 6
Timişoara 5 2
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Po meni Dinamo ima jako male šanse za prolaz, Anderlecht i Ajax su prijateljski klubovi i mislim da će tu biti jedan kulturni X. Dinamo je pokazao da ima kvalitet, jedna mlada nadarena generacija, definitivno najjači klub na prostoru bivše države. Sa jednim Zecom kao pojačanjem pošto Mandžukić ide, ni Liga prvaka sljedeće godine ne bi bila iznenađenje. Uglavnom jako dobra utakmica i šteta što je Dinamo izgubio onu prvu utakmicu, jer je tad još bolje igrao nego večeras.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Nisam gledao utakmicu, pa ne mogu nista reci. Malo me iznenadila pobjeda, al od Dinama me vec duze vrijeme nista ne bi trebalo iznenađivati. Ko sto reče @Offside, male su sanse Dinama u zadnjem kolu, te sam i ja nekako uvjeren da ce zapadnjaci fino i kulturno podijeliti bodove. Da je Ajax igrao nereijeseno u Temisvaru to bi vec bilo drukcije, al da je baba musko
Osim toga, mislim da ce i Dinamo kiksat protiv Timisoare kuci, a ne bi me cudilo da kiksaju sad i u prvenstvu, jer cim odigraju jednu tekmu dobro, odmah im slijedi otrježnjenje.
Na kraju, s obzirom da su male sanse da prođu, ocekujem novi Mamić show

Na kraju, s obzirom da su male sanse da prođu, ocekujem novi Mamić show

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Mali ima 93kile, 195cm visok, a 16 il 17 godina, a izgleda ko da ima 30loptica je napisao/la:Sretno Dinamu U Europi kažu neki 17-godišnjak Anderlechta će nastupit u Belgiji,da mali rastura.Dinamo u drugi krug vodi s amo pobijeda.
Boysima good luck.

Lukaku, 16 godina , 1.92cm, kaže Lovren ako Lukaku ima 16 godina, onda on ima 32 . Mrcina je mali, šta bi onda sa Yao Minga trebali reći sa 16 godina bio ogroman. Momak je nenormalno mlad u faci i vidi se da je mlad.
Evo par slika :

Vidi mu lica, jašta nego je mlad, isto su govorili za Brena u Bayernu.

Evo par slika :

Vidi mu lica, jašta nego je mlad, isto su govorili za Brena u Bayernu.
Momak ima 16 godina rođen je u Antverpenu tako da nema mućki i kažu da je otac veći i krupniji od njega i on će još rasti sigurno. To su geni. Dobar je ali neiskusan, sinoć ga je Kovač markirao odlično. Uopće nisam znao da onaj Robert još može igrati na ovako velikoj razini. Vrhunski stoper, star ali i dalje brz i oštar.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
sinoc je definitivno uz butinu najbolji igrač bio tomečak, dečko ima sjajnu nogometnu perspektivu. valjda neće stati u razvoju poput badelja za kojega sam pomislio prije godinu dana da bi mogao biti novi boban
LOSE MISLIS KUME PO MOM MISLJENJU DINAMOV NAJ IGRAC JE KOVACbh hrvat je napisao/la:sinoc je definitivno uz butinu najbolji igrač bio tomečak, dečko ima sjajnu nogometnu perspektivu. valjda neće stati u razvoju poput badelja za kojega sam pomislio prije godinu dana da bi mogao biti novi boban
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
za kovača se zna da je beton igrač , na ovome je tek da se dokaže. koji centaršut kod gola, vanjskom lijevom poput mesija
Uzdam se u poštenje Ajaxa i njihovu pobjedu protiv Anderlechta, pa da prezimimo u Europi a na proljeće ćemo ponovno slaviti duplu krunu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
dok je keruma i sličnih u hajduku možete godinama biti sigurni u vaše tituleTed Mosby je napisao/la:Uzdam se u poštenje Ajaxa i njihovu pobjedu protiv Anderlechta, pa da prezimimo u Europi a na proljeće ćemo ponovno slaviti duplu krunu
Ova danas pobjeda je zlata vrijedna
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
maminjo je danas malo trenirao strogoću, mora da mu gospoja sinoć nije dala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.