Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ma važno je da se gradi, sad što je sporo, šta je tu je. Lijepo ovo za sada ide, Borac već sada ima super stadion, a u drugoj fazi će im biti sagrađen sjever i jug + natkriven istok . U Tuzli se Tušanj gradi, a još kada bi se ove godine dogovorili oko svih detalja vezanih za izgradnju Grbavice, bilo bi super. A tu još i Zvijezda pravi stadion. Ima li neko sliku Zvijezdinog stadiona trenutno i sliku kako bi stadion trebao da izgleda ?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ovo je na samom početku bilo po nekim stranicama, ali dosta je izmjena u međuvremenu napravljeno. Ali bit će nešto u tom smislu .

Dragon Town
Jel taj stadion blizu gimnazije u Gradačcu
Dom za ovog što pita za Parking kod Tušnja neće tu biti problema ima dosta mjesta, kada prolaziš čini ti se da nema al i kad pogledaš s mezaraja Tušanj fakat se vidi da ima mjesta za najmanje jos jednu onakvu zgradu između stadiona i one sada
Dom za ovog što pita za Parking kod Tušnja neće tu biti problema ima dosta mjesta, kada prolaziš čini ti se da nema al i kad pogledaš s mezaraja Tušanj fakat se vidi da ima mjesta za najmanje jos jednu onakvu zgradu između stadiona i one sada
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
jest, od gimnazije se nalazi negdje oko 200-300 metaraFrutek je napisao/la:Jel taj stadion blizu gimnazije u Gradačcu
Dragon Town
Kad ce Tusanj dalje ici? Jel' se ovo stalo malo s radovima?
Btw Predobro izgleda. Drago mi je zbog mog starog - FUKARA teska!
Osim - drugo ime za Želju !
Stalo se jbg zbog vremenskih (ne) uslova,ali na proljece se krece abd se sa ubrzanim tempom tako da ce prilicno brzo biti gotova sjeverna tribina,barem se tako prica..rossoner je napisao/la:Kad ce Tusanj dalje ici? Jel' se ovo stalo malo s radovima?
P.S. trebas se ugledati na starog
Mislim da nema nista od ovoga,iako su radovi. Danas se cesto viđa kako u BiH tako i u Ex Yugi,pocne da se radi stadion i onda da se nikako zavrisi...zmaj_Bosne je napisao/la:Ovo je na samom početku bilo po nekim stranicama, ali dosta je izmjena u međuvremenu napravljeno. Ali bit će nešto u tom smislu .
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Pa bolan kad si ti bio zadnji put u Gradaccu.Izgradnja jedne tribine gotovo zavrsena.Treba samo jos da se postavi krovna konstukcija.Doduse ni stolice nisu jos postavljene ali su one kupljenje i ceka se da se postavi jos krov i onda idu stolice na kraju da ne kisnu na ovom vremenu i ne unistavaju se.Dakle,ova jedna tribina ce biti gotova do pocetka proljetnog prvenstva.nane58 je napisao/la:Mislim da nema nista od ovoga,iako su radovi. Danas se cesto viđa kako u BiH tako i u Ex Yugi,pocne da se radi stadion i onda da se nikako zavrisi...zmaj_Bosne je napisao/la:Ovo je na samom početku bilo po nekim stranicama, ali dosta je izmjena u međuvremenu napravljeno. Ali bit će nešto u tom smislu .
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo dokle su radovi došli, a radi se još uvijek. Mislim da će uspjeti završit ovu tribinu do početka sezone.

Dragon Town
Odličnozmaj_Bosne je napisao/la:Evo dokle su radovi došli, a radi se još uvijek. Mislim da će uspjeti završit ovu tribinu do početka sezone.
Tribina će se natkriti i postaviti sjedalice (zelene
) sa naslonima.
Zelene ? WTF !?!?seven je napisao/la:Tribina će se natkriti i postaviti sjedalice (zelene) sa naslonima.
Pa zar ne bi trebale crvene ?
Ili vam je to možda SDA u upravi
Omar500 je napisao/la:Zelene ? WTF !?!?seven je napisao/la:Tribina će se natkriti i postaviti sjedalice (zelene) sa naslonima.
Pa zar ne bi trebale crvene ?
Ili vam je to možda SDA u upravi
boja nema veze sa političkim opredjeljenjem, jednostavno su te boje i oni koji su naručivali valjda nemaju pojma zašto su naručili zelene
A kakva je ova tribina nasuprot ove što se gradi ? Ima li koja slika ?
stara tribina sa¸1300 mjesta (crveno bijele stolice bez naslona), po novom projektu se ruši i gradi nova replika ove koju vidiš na slici ali bez pratećih objekata i VIP ložeOmar500 je napisao/la:A kakva je ova tribina nasuprot ove što se gradi ? Ima li koja slika ?
Lijepo je vidjeti da su Gradac i Tuzla poceli izgradnju stadiona, a nadam se da ce ova godina biti jos bolja sto se tice izgradnje i da ce se novac nekako pronaci.
Jedina zamjerka za stadin u Gradac je boja stolica, iako nije to toliko bitno, ali kad vam je vec klub u tim bojama nije mi jasno gdje bas zelene
Jedina zamjerka za stadin u Gradac je boja stolica, iako nije to toliko bitno, ali kad vam je vec klub u tim bojama nije mi jasno gdje bas zelene
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
necko_gradacac
- Kontakt:
bod buducnosti iz banovica u gradaccu za par hiljada stolicaNeRi_K je napisao/la:Lijepo je vidjeti da su Gradac i Tuzla poceli izgradnju stadiona, a nadam se da ce ova godina biti jos bolja sto se tice izgradnje i da ce se novac nekako pronaci.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
necko_gradacac je napisao/la:bod buducnosti iz banovica u gradaccu za par hiljada stolicaNeRi_K je napisao/la:Lijepo je vidjeti da su Gradac i Tuzla poceli izgradnju stadiona, a nadam se da ce ova godina biti jos bolja sto se tice izgradnje i da ce se novac nekako pronaci.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
pa i u Banovicima pola zelene pola crvene stolicescudetto je napisao/la:necko_gradacac je napisao/la:bod buducnosti iz banovica u gradaccu za par hiljada stolicaNeRi_K je napisao/la:Lijepo je vidjeti da su Gradac i Tuzla poceli izgradnju stadiona, a nadam se da ce ova godina biti jos bolja sto se tice izgradnje i da ce se novac nekako pronaci.
Jedina zamjerka za stadin u Gradac je boja stolica, iako nije to toliko bitno, ali kad vam je vec klub u tim bojama nije mi jasno gdje bas zelene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobro ste prosli
1947!
crveno - zelena koalicija 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.