Adnan Zahirović

DRHAUSE
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la DRHAUSE » 16 nov 2011, 14:11

Na ovoj temi izgleda samo ja ostavljam redovne postove a drugi (uglavnom zeničani) tek da repliciraju meni.Naš najstandardniji igrač Adnan KRAMPA Zahirović je sinoć ponovo zauzeo mjesto u udarnoj postavi reprezentacije.Pulen Seada Sušića i ljubimac novinara u BiH je ovaj put igrao na poziciji desnog beka (njegova nazovi prirodna pozicija je zadnji vezni mada je njemu svaka pozicija potpuno neprirodna).Mada mi je to odmah uništilo nadu za dobar rezultat nadao sam se da ovaj bogalj može barem toliko da ne bude najbolji igrač Portugala na terenu ali on bi upravo to najbolji igrač evropskih indijanaca.Mada Sušić (ovaj put mislim na Safeta) nije ni dao neke ofanzivne zadatke zahrđalom Adnanu ovaj je opet uspio da uništi ono malo napada što su išli preko desne strane.Mada je cijela ekipa vidno izbjegavala dodati loptu šmelji svjesna njegove rahitičnosti ovaj ih je i ono malo izgubio.
Tako smo gledali njegova dodavanja u aut , korner te naravno u kotru Portugalcima .Sa Bosancima nije baš najbolje surađivao tako je svaki njegov pokušaj saradnje sa Jahićem ,Spahićem , Pjanićem , Medunjaninom i Misimovićem završavao izgubljenom loptom i komentarom Spahe : Nesporazum Zahirovića sa ...
Njegova ubacivanja u napad su završavala bježanjem lopte u aut.
Ali imao je Zaha i oduzetih lopti Portugalcima ali nažalost po Bosance iste je po hitnom postupku vračao Ronaldu i društvu.
Mada u napad nije ni išao opet je uspio da ostavlja zonu na desnom beku gdje su ga Jahić , Spahić i pola vezne
linije spašavali da ne ispadne smijšan pred Ronaldom i Coentraom.Imala je sajla i neke pokušaje klizečih startova ali sem umjetničkog dojma " njegov tim" nije vidio puno koristi od toga.
S obzirom da se dotični uskoro vrača u Čelik s obzirom da u najgorem klubu Ruske lige nisu zadovoljni njegovim "mogučnostima" očekujemo da bude skinut sa spiska jer Safet nevjeruje u PL .Sem ako ga Sead drugačije ne ubjedi... :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 16 nov 2011, 14:14

pa covjece, on je jedini od originalnih 11 koji na kraju nije odustao i setao se...
nevjerovatno.
...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 16 nov 2011, 14:17

@DRHAUSE de ti nama reci za koga sad navijas posto svake sedmice mijenjas klub mozda si sad i reprezentaciju promijeno....svaka ti cast na smijesnijeg lika nisam jos naletio

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 nov 2011, 14:21

Ništa drugo nisam ni očekivao od doktora, pretjerao je ali je donekle i u pravu... Zaha i Bešić još uvijek nisu dorasli nekim velikim utakmicama i to se vidjelo sinoć (iskreno ni Pjanić mi nije igrao na svom nivou, neiskustvo sigurno, tek im je 21.)... Naravno, ne postoji desni bek na svijetu koji bi u svakom napadu zaustavio Ronalda (i najveće svjetske klase poput Ramosa, Dani Alvesa ili Maicona bi imali iste probleme), tako da i nisam puno očekivao od Zahe u ovoj utakmici...

Njegovo vrijeme tek dolazi, nadam se prelasku u neki bolji klub u kojem će igrati stalno, po mogućnosti negdje u Njemačkoj...
Čelik Zenica 1945

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 16 nov 2011, 14:23

doktore pod hitno okupi onaj svoj tim iz serije i sto prije uspostavite dijagnozu jer je ocito da sini bardo
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 16 nov 2011, 18:10

DRHAUSE je napisao/la:Na ovoj temi izgleda samo ja ostavljam redovne postove a drugi (uglavnom zeničani) tek da repliciraju meni.Naš najstandardniji igrač Adnan KRAMPA Zahirović je sinoć ponovo zauzeo mjesto u udarnoj postavi reprezentacije.Pulen Seada Sušića i ljubimac novinara u BiH je ovaj put igrao na poziciji desnog beka (njegova nazovi prirodna pozicija je zadnji vezni mada je njemu svaka pozicija potpuno neprirodna).Mada mi je to odmah uništilo nadu za dobar rezultat nadao sam se da ovaj bogalj može barem toliko da ne bude najbolji igrač Portugala na terenu ali on bi upravo to najbolji igrač evropskih indijanaca.Mada Sušić (ovaj put mislim na Safeta) nije ni dao neke ofanzivne zadatke zahrđalom Adnanu ovaj je opet uspio da uništi ono malo napada što su išli preko desne strane.Mada je cijela ekipa vidno izbjegavala dodati loptu šmelji svjesna njegove rahitičnosti ovaj ih je i ono malo izgubio.
Tako smo gledali njegova dodavanja u aut , korner te naravno u kotru Portugalcima .Sa Bosancima nije baš najbolje surađivao tako je svaki njegov pokušaj saradnje sa Jahićem ,Spahićem , Pjanićem , Medunjaninom i Misimovićem završavao izgubljenom loptom i komentarom Spahe : Nesporazum Zahirovića sa ...
Ali imao je Zaha i oduzetih lopti Portugalcima ali nažalost po Bosance iste je po hitnom postupku vračao Ronaldu i društvu.
Mada u napad nije ni išao opet je uspio da ostavlja zonu na desnom beku gdje su ga Jahić , Spahić i pola vezne
linije spašavali da ne ispadne smijšan pred Ronaldom i Coentraom.Imala je sajla i neke pokušaje klizečih startova ali sem umjetničkog dojma " njegov tim" nije vidio puno koristi od toga.
S obzirom da se dotični uskoro vrača u Čelik s obzirom da u najgorem klubu Ruske lige nisu zadovoljni njegovim "mogučnostima" očekujemo da bude skinut sa spiska jer Safet nevjeruje u PL .Sem ako ga Sead drugačije ne ubjedi... :idea:
Eto tebe nek stavi u sastav nakarado ljudska.Koji ste vi peksimi ,jedva ste docekali jednu losu tekmu reprezentacije da se obrusite na sve ono sto se pokazalo iole pozitivnim u ovim kvalifikacijama.Pa lijepo se moglo primjetiti da si jedva cekao vec toliko tekmi koje je Zaha fenomenalno odigrao da otcepis po njemu poslije prvog slabog rezultata.
A ko je to matereti po tvom misljenju u nas sinoc bio na visem nivou od Zahe.Da nije mozda planetarna zvjezda Djeko koji nije ni pipnuo lopto kako treba ni osutao na gol.Ili mozda nafurani vezisti repke Pjana i Medunjanin koji nisu 2 tacna pasa odigrali.Ili otkrovenje reprezentacije Lulic koji napravi onakvu glupost.Sve bi mu oprostio u igri ali ono uraditi kad znas da imas karton.Ali bilo i ne ponovilo se idemo dalje.Ma i budala je vidjela da nikoga nije islo .Samo si ti pametan da kazes da je Zaha kao neki krivac za sve.Sto je najgore samo si ti to vidio.Pa da nije bilo Zahe mi bi u Portugal dosli sa 0-3 rezultatom.Ali se nisi nasao pametan da to komentarises onda.Nego si se ucutio ko P.... zadnja da bi kao i svaki gmizavac izmilio iz svoje rupe da opletes po ovome sjajnom momku i primjernom sportisti koji je svoju mladost podredio onome sto najvise voli -nogometu a ne kao ti pljuvanju iz zavisti za klasu boljih i vrijednijih od tebe.
I za inat tebi igrace Adnan Zahirovic u reprezentaciji jos godinama ne zbog mene i tebe nego zbog svog truda da postane sto bolji igrac i covjek te da akobogda bude predvodnik generacije kojoj ce klicati i neki novi klinci zajedno s nama .
I da se usudio nisi da na taj nacin pricas o ljudima koje ne poznajes jer da poznajes Zahu i sekundu u crnu bi zemlju propao zbog svojih rjeci garantujem.Kako te nije sramota...strvinaru....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 16 nov 2011, 18:34

Ovaj hAus ko da je moj jedan jaran. Frajer ne može Zahu očima, a meni je baš momak ekstra. Trči za trojicu, bori se, igra bez straha... Ma svaka mu čast ! 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 16 nov 2011, 22:10

vidovitadjemila je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Na ovoj temi izgleda samo ja ostavljam redovne postove a drugi (uglavnom zeničani) tek da repliciraju meni.Naš najstandardniji igrač Adnan KRAMPA Zahirović je sinoć ponovo zauzeo mjesto u udarnoj postavi reprezentacije.Pulen Seada Sušića i ljubimac novinara u BiH je ovaj put igrao na poziciji desnog beka (njegova nazovi prirodna pozicija je zadnji vezni mada je njemu svaka pozicija potpuno neprirodna).Mada mi je to odmah uništilo nadu za dobar rezultat nadao sam se da ovaj bogalj može barem toliko da ne bude najbolji igrač Portugala na terenu ali on bi upravo to najbolji igrač evropskih indijanaca.Mada Sušić (ovaj put mislim na Safeta) nije ni dao neke ofanzivne zadatke zahrđalom Adnanu ovaj je opet uspio da uništi ono malo napada što su išli preko desne strane.Mada je cijela ekipa vidno izbjegavala dodati loptu šmelji svjesna njegove rahitičnosti ovaj ih je i ono malo izgubio.
Eto tebe nek stavi u sastav nakarado ljudska.Koji ste vi peksimi ,jedva ste docekali jednu losu tekmu reprezentacije da se obrusite na sve ono sto se pokazalo iole pozitivnim u ovim kvalifikacijama.Pa lijepo se moglo primjetiti da si jedva cekao vec toliko tekmi koje je Zaha fenomenalno odigrao da otcepis po njemu poslije prvog slabog rezultata.
A ko je to matereti po tvom misljenju u nas sinoc bio na visem nivou od Zahe.Da nije mozda planetarna zvjezda Djeko koji nije ni pipnuo lopto kako treba ni osutao na gol.Ili mozda nafurani vezisti repke Pjana i Medunjanin koji nisu 2 tacna pasa odigrali.Ili otkrovenje reprezentacije Lulic koji napravi onakvu glupost.Sve bi mu oprostio u igri ali ono uraditi kad znas da imas karton.Ali bilo i ne ponovilo se idemo dalje.Ma i budala je vidjela da nikoga nije islo .Samo si ti pametan da kazes da je Zaha kao neki krivac za sve.Sto je najgore samo si ti to vidio.Pa da nije bilo Zahe mi bi u Portugal dosli sa 0-3 rezultatom.Ali se nisi nasao pametan da to komentarises onda.Nego si se ucutio ko P.... zadnja da bi kao i svaki gmizavac izmilio iz svoje rupe da opletes po ovome sjajnom momku i primjernom sportisti koji je svoju mladost podredio onome sto najvise voli -nogometu a ne kao ti pljuvanju iz zavisti za klasu boljih i vrijednijih od tebe.
I za inat tebi igrace Adnan Zahirovic u reprezentaciji jos godinama ne zbog mene i tebe nego zbog svog truda da postane sto bolji igrac i covjek te da akobogda bude predvodnik generacije kojoj ce klicati i neki novi klinci zajedno s nama .
I da se usudio nisi da na taj nacin pricas o ljudima koje ne poznajes jer da poznajes Zahu i sekundu u crnu bi zemlju propao zbog svojih rjeci garantujem.Kako te nije sramota...strvinaru....
Nostrodamus davno sam ti rekao da si jedna obična nula a koliko se sječam nisam nikad porekao.
Što se tiče Adnana kao čovjeka i sportiste ne sumljam da je vrijedan poštovanja.Njegove ljudske vrijednosti nepoznajem dovoljno ali ono malo što znam je pozitivno.Ali Zahirović nogometaš je nešto sasvim drugo.
Veči bogalj dres neke reprezentacije BiH odavno nije obukao i ja to ne govorim od jučer nego oduvijek(ti kao da nikad nisi ušao na ovu temu).Jednostavno pri svakom kontaktu sa loptom ovog dorata se primjeti njegova rahitičnost.Fudbalski je potpuno neobrazovan a tehnički potpuno smotan.Da staviš jedan plastični kip na teren imao bi korisnijeg igrača od njega.Pa panj ima bolji prijem lopte od ove sajle.Slijep čovjek ima bolji osiječaj za prostor od njega.Sve što zna uraditi je presječi loptu i istu vratiti po hitnom postupku protivniku (sinoć to demonstrirao više puta).Svaki njegov kontakt sa loptom osuđen na propast a sva njegova dodavanja sa suigračima i jesu propast.
On nikada nije bio klasa u BiH PL ,u Rusiji grije klupu i trbine najgoreg kluba a nezamjenjiv je član reprezentacije koja pretenduje da pobijedi jedan Portugal.I sasvim slučajno isti taj hors ima za menađera brata BiH selektora.
Safet nesmije Zahirovića zamijeniti ni na treningu (na Grbavici protiv Želje jedini odigrao 90 minuta).A znam i zašto?Zato što balerini prijeti raskid ugovora u Rusiji (ispadaju u niži rang) te se pokušava prodati preko repke.Ali neče uspjeti jer svaki iole stručan čovjek vidi da je u pitanju jedan obični fudbalski dunđer.
A ti koji živiš u nekom selu koje fudbala nije vidjelo ostavi se čorava posla. 8-)

Dr. Gregory House

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 22:13

Zahirovic je ocito ovom Houseu oduzeo curu ili nesto tako. :lol:

Sinoc mu je bila prva losa utakmica za repku. Cini mi se da je se prepao, jer nije ni loptu primao kako treba. Sigurno nije pomoglo sto ga je Susic stavio na bek, i to je bila kardinalna greska.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 22:15

Cartman je napisao/la:Zahirovic je ocito ovom Houseu oduzeo curu ili nesto tako. :lol:

Sinoc mu je bila prva losa utakmica za repku. Cini mi se da je se prepao, jer nije ni loptu primao kako treba. Sigurno nije pomoglo sto ga je Susic stavio na bek, i to je bila kardinalna greska.
Odigrao je to u Zenici pa mu se nije tad previse zamjeralo.Ni njemu ni Susicu.
Nebi ni igrao beka da nije Mujdza izlomljen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 22:17

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zahirovic je ocito ovom Houseu oduzeo curu ili nesto tako. :lol:

Odigrao je to u Zenici pa mu se nije previse zamjeralo.
Jedno je odigrat u Zenici gdje je igrao 100 puta, a nesto drugo pred 60 000 hiljada portugalaca, i to protiv Ronalda u top formi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 nov 2011, 22:18

Nije mu prirodna pozicija desni bek 'ebiga. Ima brzinu, ali mu je katastrofalno iznosenje lopte (Ronaldo mu oduzeo loptu kod 2. gola). Nemogu mu zamjeriti, nije ni prvi, ni zadnji kojem nije uspjelo zaustaviti Ronalda.

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 16 nov 2011, 22:20

ma los bio kriv za treci go

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 22:28

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Odigrao je to u Zenici pa mu se nije previse zamjeralo.
Jedno je odigrat u Zenici gdje je igrao 100 puta, a nesto drugo pred 60 000 hiljada portugalaca, i to protiv Ronalda u top formi.
U Parizu je bilo i vise pa se nije prepao.Nema to veze,imao je gresaka kao i vecina igraca u repci,sta je tu je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 17 nov 2011, 17:34

Ma ti si @DRHAUSE kreten obicni i znas koliko mi je stalo do tvog misljenja.Cak mi je i drago sto ti tako imas misljenje o meni.Jer ti za bjelo kazes da je crno,za slona da je mis i sve stvari vidis naopako tako da imas dobro misljenje o meni ja bi stvarno bio zabrinut.Ogromna vecina onih koji su na forumu odavno su upoznati sa tvojim nebulozama i da gdje god dodjes samo izazivas svadje.
Da sude o Adnanu Zahirovicu ostavicu svima koji gledaju reprezentaciju da sude ,a koliko sam ja vidio ogromna vecina preko 98 posto ljudi ima pozitivno misljenje o njemu tako da si malo previse usamljen u svojim pacenickim glupostima.
Sto se menadjera tice Zaha moze samo ponosan biti na Seada Susica legendu naseg nogometa,ali glupo je nafuranom papku iz VELIKOG grada to objasnjavati jer on za njega ocito nikad nije ni cuo,ali je pronasao da je veoma vazno sto je covjek brat selektora.Kamo sreca da nam dovede jos petoricu ovakvih kao Zaha.
O sergmentima u Zahinoj igri i tvojim komentarima o tome ne treba ni raspravljati jer je to toliko smjesno , ma zapravo nije smjesno nego bolesno.
Nego prodji se ti ovoga samo se provaljujes bez veze jer citaju ovo ljudi bolan ne bio.... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 17 nov 2011, 17:36

ne znam sta se raspravljate s covjekom, pa ocito mu je jedini cilj na ovoj temi pljuvat po zahirovicu.
jbg, ne voli ga i sta?

zahirovicu treba samo malo iskustva, bogda. i mene je odusevio igrom iz zenice, al vidjelo se to.
...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 nov 2011, 19:17

vidovitadjemila je napisao/la:Ma ti si @DRHAUSE kreten obicni i znas koliko mi je stalo do tvog misljenja.Cak mi je i drago sto ti tako imas misljenje o meni.Jer ti za bjelo kazes da je crno,za slona da je mis i sve stvari vidis naopako tako da imas dobro misljenje o meni ja bi stvarno bio zabrinut.Ogromna vecina onih koji su na forumu odavno su upoznati sa tvojim nebulozama i da gdje god dodjes samo izazivas svadje.
Da sude o Adnanu Zahirovicu ostavicu svima koji gledaju reprezentaciju da sude ,a koliko sam ja vidio ogromna vecina preko 98 posto ljudi ima pozitivno misljenje o njemu tako da si malo previse usamljen u svojim pacenickim glupostima.
Sto se menadjera tice Zaha moze samo ponosan biti na Seada Susica legendu naseg nogometa,ali glupo je nafuranom papku iz VELIKOG grada to objasnjavati jer on za njega ocito nikad nije ni cuo,ali je pronasao da je veoma vazno sto je covjek brat selektora.Kamo sreca da nam dovede jos petoricu ovakvih kao Zaha.
O sergmentima u Zahinoj igri i tvojim komentarima o tome ne treba ni raspravljati jer je to toliko smjesno , ma zapravo nije smjesno nego bolesno.
Nego prodji se ti ovoga samo se provaljujes bez veze jer citaju ovo ljudi bolan ne bio.... ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 nov 2011, 09:01

Ekipa ove fudbalske nebuloze danas gostuje Krasnodaru.Prilika da vidimo hoče li hadalj dobiti priliku za igru.Najvjerovatnije live stream na LS hunter. :arrow:

Dr. Gregory House

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 19 nov 2011, 09:24

Nije da lozim nesto sigurno da je momak potencijal , 90 godiste i idu mu neke stvari u prilog al nikad on nebi igrao da mu nije menadzera tj. SEADA SUSICA brata SAFETA SUSICA ,,, eh to mene nervira jer je ocigledno da ga guraju a niko nece da prizna to !!! Sigurno da spada u velikie potencijale al za ovako velike utakmice u prvih 11, moze zahvaliti svom "menadzeru" .... i upornom radu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
>>No body likes us but we dont care<<

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 19 nov 2011, 09:30

D€LUX je napisao/la:Nije da lozim nesto sigurno da je momak potencijal , 90 godiste i idu mu neke stvari u prilog al nikad on nebi igrao da mu nije menadzera tj. SEADA SUSICA brata SAFETA SUSICA ,,, eh to mene nervira jer je ocigledno da ga guraju a niko nece da prizna to !!! Sigurno da spada u velikie potencijale al za ovako velike utakmice u prvih 11, moze zahvaliti svom "menadzeru" .... i upornom radu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jeste smjesni sa tim guranjem pa ko gura mravca,muslimovica,besica,zeca,silica,maletica eto oni su nam klasa svi igraju u ligi 5 :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.