Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
evo miske dade prvi go u ovoj sezoni bundeslige
a grafite drugi
- bayernovac
- Kontakt:
Dzeko ce treći ako bog da?
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Evo velemajstor ga zabio (prvi u sezoni),jadni Lehmann nije ni skont'o šta je snašlo...nije upisao niti jednu asistenciju jer su Džeko i Grafite fulali nekoliko Misketovih odlicnih proigravanja...gol je još jedna majstorija u nizu-milimetarski precizan šut,sa felšom,nema potrebe za nekom silinom u šutu...to je Misimović,fudbalski velemajstor i vođa naše reprezentacije.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- miralem444
- Kontakt:
dadadadadaadadadadadadadaa....majstor....carobnjak...drop je napisao/la:Evo velemajstor ga zabio (prvi u sezoni),jadni Lehmann nije ni skont'o šta je snašlo...nije upisao niti jednu asistenciju jer su Džeko i Grafite fulali nekoliko Misketovih odlicnih proigravanja...gol je još jedna majstorija u nizu-milimetarski precizan šut,sa felšom,nema potrebe za nekom silinom u šutu...to je Misimović,fudbalski velemajstor i vođa naše reprezentacije.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Samo gledaj i uzivaj..Jedva sam cekao da dodjem na posoa da vidim golcinu ,hehe..Bravo Miske,jos veceras neka i Sejo jedan ovakav ....Pa skromni smo mi bosnje nema sta 

Bicu skroman i reci da je Mismovic trenutno najboli iliti najvazniji igrac BL. Ovo drugo sigurno
Poslije sinosnje utakmice mnogi ce se zapitati hu d fak is Riberi
On i Riberi...vrh.
Koji pasovi(onaj kada Grafite izadje sam pred Lemana i promasi) ali tek golcina
u stilu velikih majstora.
Za razliku od tamo nekih Gomeza i slicnih vrhunski igraci ala Misimovic trebaju samo jednu polusansu.
Jos jednom;
Kakve lopte dijeli

Poslije sinosnje utakmice mnogi ce se zapitati hu d fak is Riberi

On i Riberi...vrh.
Koji pasovi(onaj kada Grafite izadje sam pred Lemana i promasi) ali tek golcina

Za razliku od tamo nekih Gomeza i slicnih vrhunski igraci ala Misimovic trebaju samo jednu polusansu.
Jos jednom;
Kakve lopte dijeli

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- rob do bagro
- Kontakt:
mogu samo reci MISKE MAJSTORE!!!!! 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma kralj... moj najdrazi trenutak u fudbalu--ikada--bio je u Genku. Miske se zajebaje sa Simmonsom a Marjan u pozadini, "pa hajmo cetvrti, PA HAJMO CETVRTI.. *gol*.. PA MAJSTORE!" Najezim se kad god pogledam snimak.. 

alfa i omega Wolsburga i repke...
strasan igrac

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
http://www.bundesliga.de/de/spielerdess ... eltag1.php
hajmo ljudi klikajte malo da čovjek bude igrač kola.....zaslužio je
hajmo ljudi klikajte malo da čovjek bude igrač kola.....zaslužio je
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Apsulutno se slazem,alfa i omega .....
- miralem444
- Kontakt:
e ovo je ono sto vec godinama cekamo..da nasi najbolji igraci ovako misle o svojoj repki...o svojoj drzavi
misimovicu sine bosanski
Bh. reprezentativac i član njemačkog prvaka Wolfsburga Zvjezdan Misimović, činio se pojedinim medijima kao idealni sagovornik nakon što je upravo on svojim golom otvorio 46. po redu bundesligašku sezonu. I dok su u ugodnoj atmosferi pričali o Wolfsburgu, Ligi šampiona, bivšem klubu Bayernu, Magathu... zapeli su na - Bosni i Hercegovini.
Naime, na upit njemačkih novinara da li će se BiH konačno plasirati na Mundijal i koga bi volio za protivnika u baražu, Misimović je svojim odgovorom šokirao sve prisutne novinare.
- Mislim da je napokon došlo vrijeme da se BiH nađe na svjetskom prvenstvu. Imamo sjajnu ekipu, odličnog trenera, najbolje navijače ali i dobre rezultate, što nam daje zapravo da se nadamo plasmanu u Južnu Afriku. A, što se tiče protivnika u baražu, ja bih najradije igrao protiv Njemačke - zbunio je Misimović novinare svojom željom.
Iako su predsavnici sedme sile objašnjavali Misketu da je Njemačka prva u svojoj grupi, da je baraž za njih ravan katastrofi i čudili se kako se on kao rođeni Bavarac (rođen u Munchenu) može nadati ispadanju Njemačke od BiH, Misimović je hladno objasnio:
- Njemačka ima neugodno gostovanje kod Rusije koja igra sve atraktivniji fudbal. Ako izgubite, što nije nerelno, sigurno ste u baražu, a tu vas čeka moja BiH. Siguran sam, ukoliko bi zaista došlo do tog susreta, da bi Njemačku glat pobjedili tim prije što bi i u Njemačkoj na stadionu bilo više bh. navijača nego domaćih. Iskreno, volim Njemačku ali sam od glave do pete Bosanac i prirodno je da priželjkujem našu pobjedu - poručio je Misimović.
misimovicu sine bosanski
Bh. reprezentativac i član njemačkog prvaka Wolfsburga Zvjezdan Misimović, činio se pojedinim medijima kao idealni sagovornik nakon što je upravo on svojim golom otvorio 46. po redu bundesligašku sezonu. I dok su u ugodnoj atmosferi pričali o Wolfsburgu, Ligi šampiona, bivšem klubu Bayernu, Magathu... zapeli su na - Bosni i Hercegovini.
Naime, na upit njemačkih novinara da li će se BiH konačno plasirati na Mundijal i koga bi volio za protivnika u baražu, Misimović je svojim odgovorom šokirao sve prisutne novinare.
- Mislim da je napokon došlo vrijeme da se BiH nađe na svjetskom prvenstvu. Imamo sjajnu ekipu, odličnog trenera, najbolje navijače ali i dobre rezultate, što nam daje zapravo da se nadamo plasmanu u Južnu Afriku. A, što se tiče protivnika u baražu, ja bih najradije igrao protiv Njemačke - zbunio je Misimović novinare svojom željom.
Iako su predsavnici sedme sile objašnjavali Misketu da je Njemačka prva u svojoj grupi, da je baraž za njih ravan katastrofi i čudili se kako se on kao rođeni Bavarac (rođen u Munchenu) može nadati ispadanju Njemačke od BiH, Misimović je hladno objasnio:
- Njemačka ima neugodno gostovanje kod Rusije koja igra sve atraktivniji fudbal. Ako izgubite, što nije nerelno, sigurno ste u baražu, a tu vas čeka moja BiH. Siguran sam, ukoliko bi zaista došlo do tog susreta, da bi Njemačku glat pobjedili tim prije što bi i u Njemačkoj na stadionu bilo više bh. navijača nego domaćih. Iskreno, volim Njemačku ali sam od glave do pete Bosanac i prirodno je da priželjkujem našu pobjedu - poručio je Misimović.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ja nemam riječi za njega...Svaka mu čast...Volim ga!!!miralem444 je napisao/la:e ovo je ono sto vec godinama cekamo..da nasi najbolji igraci ovako misle o svojoj repki...o svojoj drzavi
misimovicu sine bosanski
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
sta ce sad ovo biti...sapunica...uglavnom svaka cast miralemu jer je prije mene staviobayer 04 je napisao/la:Ja nemam riječi za njega...Svaka mu čast...Volim ga!!!
Kakva sapunica,pa Miske ko papagaj ponavlja ko je i sta je.Uostalom ja bih bio presretan kad bi se pola repke zalagalo kao on u repci.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:sta ce sad ovo biti...sapunica...uglavnom svaka cast miralemu jer je prije mene staviobayer 04 je napisao/la:Ja nemam riječi za njega...Svaka mu čast...Volim ga!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
pa ne kazem za Misketa, znam ja za njega, ali neki misle da on danas cmizdri za Srbijomharishp je napisao/la:Kakva sapunica,pa Miske ko papagaj ponavlja ko je i sta je.Uostalom ja bih bio presretan kad bi se pola repke zalagalo kao on u repci.
Taj koji tako misli sigurno BIH repci ne zeli dobro i takvi nas ne trebaju ni zanimati.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:pa ne kazem za Misketa, znam ja za njega, ali neki misle da on danas cmizdri za Srbijomharishp je napisao/la:Kakva sapunica,pa Miske ko papagaj ponavlja ko je i sta je.Uostalom ja bih bio presretan kad bi se pola repke zalagalo kao on u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ljubomora brate, ljubomora.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:pa ne kazem za Misketa, znam ja za njega, ali neki misle da on danas cmizdri za Srbijomharishp je napisao/la:Kakva sapunica,pa Miske ko papagaj ponavlja ko je i sta je.Uostalom ja bih bio presretan kad bi se pola repke zalagalo kao on u repci.
Bolje receno, Srbija cmizdri za njim... nema repke na svijetu koja nebi zaposlila Misketa, a kamoli neka Srbija, pa i Bosna i Hercegovina vala. Bas kako Marjan kaze.. pa raduj se Bosno..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...