Zvjezdan Misimović

dr_arsla
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la dr_arsla » 07 avg 2009, 22:19

evo miske dade prvi go u ovoj sezoni bundeslige

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 07 avg 2009, 22:20

a grafite drugi

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 07 avg 2009, 22:26

Dzeko ce treći ako bog da?
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 avg 2009, 22:30

Evo velemajstor ga zabio (prvi u sezoni),jadni Lehmann nije ni skont'o šta je snašlo...nije upisao niti jednu asistenciju jer su Džeko i Grafite fulali nekoliko Misketovih odlicnih proigravanja...gol je još jedna majstorija u nizu-milimetarski precizan šut,sa felšom,nema potrebe za nekom silinom u šutu...to je Misimović,fudbalski velemajstor i vođa naše reprezentacije.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 avg 2009, 22:32

drop je napisao/la:Evo velemajstor ga zabio (prvi u sezoni),jadni Lehmann nije ni skont'o šta je snašlo...nije upisao niti jednu asistenciju jer su Džeko i Grafite fulali nekoliko Misketovih odlicnih proigravanja...gol je još jedna majstorija u nizu-milimetarski precizan šut,sa felšom,nema potrebe za nekom silinom u šutu...to je Misimović,fudbalski velemajstor i vođa naše reprezentacije.
dadadadadaadadadadadadadaa....majstor....carobnjak...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 avg 2009, 06:54

Samo gledaj i uzivaj..Jedva sam cekao da dodjem na posoa da vidim golcinu ,hehe..Bravo Miske,jos veceras neka i Sejo jedan ovakav ....Pa skromni smo mi bosnje nema sta :-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 avg 2009, 08:56

Bicu skroman i reci da je Mismovic trenutno najboli iliti najvazniji igrac BL. Ovo drugo sigurno 8-)
Poslije sinosnje utakmice mnogi ce se zapitati hu d fak is Riberi :D
On i Riberi...vrh.
Koji pasovi(onaj kada Grafite izadje sam pred Lemana i promasi) ali tek golcina :o u stilu velikih majstora.
Za razliku od tamo nekih Gomeza i slicnih vrhunski igraci ala Misimovic trebaju samo jednu polusansu.
Jos jednom;
Kakve lopte dijeli :o
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 avg 2009, 09:15

mogu samo reci MISKE MAJSTORE!!!!! ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 08 avg 2009, 11:46

Ma kralj... moj najdrazi trenutak u fudbalu--ikada--bio je u Genku. Miske se zajebaje sa Simmonsom a Marjan u pozadini, "pa hajmo cetvrti, PA HAJMO CETVRTI.. *gol*.. PA MAJSTORE!" Najezim se kad god pogledam snimak.. :)

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 08 avg 2009, 11:48

alfa i omega Wolsburga i repke... ;) strasan igrac
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 11 avg 2009, 12:16

http://www.bundesliga.de/de/spielerdess ... eltag1.php

hajmo ljudi klikajte malo da čovjek bude igrač kola.....zaslužio je
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 11 avg 2009, 12:30

hebiga nemoze dvaput
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 11 avg 2009, 16:57

Apsulutno se slazem,alfa i omega .....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 20 avg 2009, 12:57

e ovo je ono sto vec godinama cekamo..da nasi najbolji igraci ovako misle o svojoj repki...o svojoj drzavi
misimovicu sine bosanski

Bh. re­pre­zen­ta­ti­vac i član nje­ma­čkog prva­ka Wol­fsbur­ga Zvjez­dan Mi­si­mo­vić, či­nio se po­je­di­nim me­di­ji­ma kao ide­al­ni sa­go­vor­nik na­kon što je upra­vo on svo­jim go­lom otvo­rio 46. po re­du bun­de­sli­ga­šku se­zo­nu. I dok su u ugo­dnoj atmo­sfe­ri pri­ča­li o Wol­fsbur­gu, Li­gi šam­pi­ona, biv­šem klu­bu Bayer­nu, Ma­gat­hu... za­pe­li su na - Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni.

Na­ime, na upit nje­ma­čkih no­vi­na­ra da li će se BiH ko­na­čno pla­si­ra­ti na Mun­di­jal i ko­ga bi vo­lio za pro­ti­vni­ka u ba­ra­žu, Mi­si­mo­vić je svo­jim od­go­vo­rom šo­ki­rao sve pri­su­tne no­vi­na­re.

- Mi­slim da je na­po­kon do­šlo vri­je­me da se BiH na­đe na svjet­skom prven­stvu. Ima­mo sjaj­nu eki­pu, odli­čnog tre­ne­ra, naj­bo­lje na­vi­ja­če ali i do­bre re­zul­ta­te, što nam da­je za­pra­vo da se na­da­mo pla­sma­nu u Ju­žnu Afri­ku. A, što se ti­če pro­ti­vni­ka u ba­ra­žu, ja bih naj­ra­di­je igrao pro­tiv Nje­ma­čke - zbu­nio je Mi­si­mo­vić no­vi­na­re svo­jom že­ljom.

Iako su pred­sa­vni­ci se­dme si­le objaš­nja­va­li Mis­ke­tu da je Nje­ma­čka prva u svo­joj gru­pi, da je ba­raž za njih ra­van ka­tas­tro­fi i ču­di­li se ka­ko se on kao ro­đe­ni Ba­va­rac (ro­đen u Mun­che­nu) mo­že na­da­ti ispa­da­nju Nje­ma­čke od BiH, Mi­si­mo­vić je hla­dno obja­snio:

- Nje­ma­čka ima ne­ugo­dno gos­to­va­nje kod Ru­si­je ko­ja igra sve atra­kti­vni­ji fu­dbal. Ako iz­gu­bi­te, što ni­je ne­rel­no, si­gur­no ste u ba­ra­žu, a tu vas če­ka mo­ja BiH. Si­gu­ran sam, uko­li­ko bi za­is­ta do­šlo do tog su­sre­ta, da bi Nje­ma­čku glat po­bje­di­li tim pri­je što bi i u Nje­ma­čkoj na sta­di­onu bi­lo vi­še bh. na­vi­ja­ča ne­go do­ma­ćih. Is­kre­no, vo­lim Nje­ma­čku ali sam od gla­ve do pe­te Bo­sa­nac i pri­ro­dno je da pri­že­ljku­jem na­šu po­bje­du - po­ru­čio je Mi­si­mo­vić.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 20 avg 2009, 13:05

miralem444 je napisao/la:e ovo je ono sto vec godinama cekamo..da nasi najbolji igraci ovako misle o svojoj repki...o svojoj drzavi
misimovicu sine bosanski

Bh. re­pre­zen­ta­ti­vac i član nje­ma­čkog prva­ka Wol­fsbur­ga Zvjez­dan Mi­si­mo­vić, či­nio se po­je­di­nim me­di­ji­ma kao ide­al­ni sa­go­vor­nik na­kon što je upra­vo on svo­jim go­lom otvo­rio 46. po re­du bun­de­sli­ga­šku se­zo­nu. I dok su u ugo­dnoj atmo­sfe­ri pri­ča­li o Wol­fsbur­gu, Li­gi šam­pi­ona, biv­šem klu­bu Bayer­nu, Ma­gat­hu... za­pe­li su na - Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni.

Na­ime, na upit nje­ma­čkih no­vi­na­ra da li će se BiH ko­na­čno pla­si­ra­ti na Mun­di­jal i ko­ga bi vo­lio za pro­ti­vni­ka u ba­ra­žu, Mi­si­mo­vić je svo­jim od­go­vo­rom šo­ki­rao sve pri­su­tne no­vi­na­re.

- Mi­slim da je na­po­kon do­šlo vri­je­me da se BiH na­đe na svjet­skom prven­stvu. Ima­mo sjaj­nu eki­pu, odli­čnog tre­ne­ra, naj­bo­lje na­vi­ja­če ali i do­bre re­zul­ta­te, što nam da­je za­pra­vo da se na­da­mo pla­sma­nu u Ju­žnu Afri­ku. A, što se ti­če pro­ti­vni­ka u ba­ra­žu, ja bih naj­ra­di­je igrao pro­tiv Nje­ma­čke - zbu­nio je Mi­si­mo­vić no­vi­na­re svo­jom že­ljom.

Iako su pred­sa­vni­ci se­dme si­le objaš­nja­va­li Mis­ke­tu da je Nje­ma­čka prva u svo­joj gru­pi, da je ba­raž za njih ra­van ka­tas­tro­fi i ču­di­li se ka­ko se on kao ro­đe­ni Ba­va­rac (ro­đen u Mun­che­nu) mo­že na­da­ti ispa­da­nju Nje­ma­čke od BiH, Mi­si­mo­vić je hla­dno obja­snio:

- Nje­ma­čka ima ne­ugo­dno gos­to­va­nje kod Ru­si­je ko­ja igra sve atra­kti­vni­ji fu­dbal. Ako iz­gu­bi­te, što ni­je ne­rel­no, si­gur­no ste u ba­ra­žu, a tu vas če­ka mo­ja BiH. Si­gu­ran sam, uko­li­ko bi za­is­ta do­šlo do tog su­sre­ta, da bi Nje­ma­čku glat po­bje­di­li tim pri­je što bi i u Nje­ma­čkoj na sta­di­onu bi­lo vi­še bh. na­vi­ja­ča ne­go do­ma­ćih. Is­kre­no, vo­lim Nje­ma­čku ali sam od gla­ve do pe­te Bo­sa­nac i pri­ro­dno je da pri­že­ljku­jem na­šu po­bje­du - po­ru­čio je Mi­si­mo­vić.
Ja nemam riječi za njega...Svaka mu čast...Volim ga!!!

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 20 avg 2009, 15:09

bayer 04 je napisao/la:Ja nemam riječi za njega...Svaka mu čast...Volim ga!!!
sta ce sad ovo biti...sapunica...uglavnom svaka cast miralemu jer je prije mene stavio

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2009, 15:41

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la:Ja nemam riječi za njega...Svaka mu čast...Volim ga!!!
sta ce sad ovo biti...sapunica...uglavnom svaka cast miralemu jer je prije mene stavio
Kakva sapunica,pa Miske ko papagaj ponavlja ko je i sta je.Uostalom ja bih bio presretan kad bi se pola repke zalagalo kao on u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 20 avg 2009, 17:48

harishp je napisao/la:Kakva sapunica,pa Miske ko papagaj ponavlja ko je i sta je.Uostalom ja bih bio presretan kad bi se pola repke zalagalo kao on u repci.
pa ne kazem za Misketa, znam ja za njega, ali neki misle da on danas cmizdri za Srbijom

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2009, 17:52

harishp je napisao/la:Kakva sapunica,pa Miske ko papagaj ponavlja ko je i sta je.Uostalom ja bih bio presretan kad bi se pola repke zalagalo kao on u repci.
pa ne kazem za Misketa, znam ja za njega, ali neki misle da on danas cmizdri za Srbijom
Taj koji tako misli sigurno BIH repci ne zeli dobro i takvi nas ne trebaju ni zanimati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 20 avg 2009, 22:15

Ljubomora brate, ljubomora.

Bolje receno, Srbija cmizdri za njim... nema repke na svijetu koja nebi zaposlila Misketa, a kamoli neka Srbija, pa i Bosna i Hercegovina vala. Bas kako Marjan kaze.. pa raduj se Bosno..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: eldo i 7 gostiju.