Hrvati imali srece, Island pa i drugu kuci igraju. ,Ako ovo ne prodju, nda su preslabi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
da, s tim da hrvatska to neće prokockati, jer je tu jednostavno nemoguće usrati!Lucryler je napisao/la:Najslabiji nosioc izvukao najslabijeg nenosioca , poznavajuci Hrvate i njihovu bahatost kada podcijene protivnika 50-50 su sanse zapamtite
Ne znam ne smijem da prognoziram u korist hrvata , island me dosta podsjeca na nas , ta borbenost , zajednistvojestamaji je napisao/la:da, s tim da hrvatska to neće prokockati, jer je tu jednostavno nemoguće usrati!Lucryler je napisao/la:Najslabiji nosioc izvukao najslabijeg nenosioca , poznavajuci Hrvate i njihovu bahatost kada podcijene protivnika 50-50 su sanse zapamtite
Admir_Sa je napisao/la:dukat onome ko pregleda 180min grcka-rumunija![]()
...
ma to je garant 1:0 i 0:0Elegant je napisao/la:Raduje me sto Grci prvu igraju kuci jer oni ne mogu dati vise od gola, a Rumuni ce ih itekako napasti jos ako izvuku povoljan rezultat ima da ih razbiju kod kuce kao sto smo mi.
Hrvatska ima priliku ako se postave kako treba, druga utakmica kuci jos jedan razlog za oprez u prvoj utakmici.
Portugal - Svedska > kao da gledam da ce biti farsa od sudjenja, Ibahimovic ce dobiti crveni jer ce se iznervirati.
Ukrajina - Francuska > Ukraina se nece tek tako predat ali ista prica kao sa Portugalom ce biti.
dr.van nostrand je napisao/la:Neko ce iznenaditi u play offu, zivi bili pa vidjeli![]()
Da se zaradi vise para ! Takmicnje je davno prevaziđeno.terabajt je napisao/la:Koja je svrha igranja nogometa ako ce svake godine biti nosioci ne nosioci,dirigovanje parova.... uzas.
Zasto je neposteno?amko27 je napisao/la:Cirkus je da su timovi privilegovani pri izvlacenju Grupa i onda ovdje jos jednom. Mada ce ih ovaj zrijeb s Francuskom i Svedskom kao nenositeljima natjerati da razmisle o ovom sistemu zrijebanja baraza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.