BH klubovi u Evropi 2012/13
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 2012/13
A ja slike na BHT1 k'o da mi je riblja kost, a ne digitalna
ne gleda mi se utakmica..
Svaka cast FACE TV sto je omogucila prenose Zelje i Sarajeva, bas je milina bilo gledati utakmice.

Svaka cast FACE TV sto je omogucila prenose Zelje i Sarajeva, bas je milina bilo gledati utakmice.
#samoRudar #zauvijek
- skyisthelimit
Sarajevo i samo Sarajevo moze osvjetlati obraz BH fudbala.. ostali se samo brukaju
15.10 - 15.06 ...
Široki opasno konkuriše Borcu za "nastup godine u evropi".
Borčev protivnik se pokazao da nisu slučajno izbacili odličnu ekipu iz Banja Luke,od današnjeg protivnika su primili samo 7 golova.
Borčev protivnik se pokazao da nisu slučajno izbacili odličnu ekipu iz Banja Luke,od današnjeg protivnika su primili samo 7 golova.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
a bruke pa sta je ovo,ni st.patrick se nemoze vise proc,a sto se brukaju ovi nasi klubovi ovo nemogu vjerovat...zar je nam liga toliko losa
??? !!!

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbt nije da mi ne znamo "igrati" lopte,ali su nam ekipe totalo nespremne!!!Totalno!! Kakva uigravanja,kakvi bakraci,niko meni s planine ne bi silazio po mjesec,dok ne poumiru,e onda cu tek da im dam loptu...Jedna Crvena Zvezda je dolazila da se priprema na Igman kad je osvojila titulu evropskog prvaka,a nasim k.urcima das pripreme vani,das im da igraju lopte i onda na utakmici na mogu iz 16m da izadju po poluvrijeme....Ma mrs!Sve su to i treneri krivi...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Inače se ne koristim ovakvim izrazima, al ovo ti moram reći: Haj ne se.ri hljeba ti!skyisthelimit je napisao/la:Sarajevo i samo Sarajevo moze osvjetlati obraz BH fudbala.. ostali se samo brukaju
Inače sam danas navijao za Sarajevo, kao što navijam za sve naše timove u Evropi, al ne mogu ove šuplje nikako. Eto kao Sarajevo se nikad nije obrukalo, a svi ostali su se isključivo brukali. Ne baljezgaj.
sto jest jest slika je katastrofalna,ono kad je bio RG slika na bht tamna sljaka na terenu prebacis na eurosport tamo normalna sljaka narancaste boje :SL' Imperator je napisao/la:A ja slike na BHT1 k'o da mi je riblja kost, a ne digitalnane gleda mi se utakmica..
ne znam kako im moze biti ovako losa slika :S
Ma isto ko da kroz akvarijum gledaš utakmicu. Užas.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- skyisthelimit
Brukalo se ali je i najvise obradovalo svoje navijace u Evropi..NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Inače se ne koristim ovakvim izrazima, al ovo ti moram reći: Haj ne se.ri hljeba ti!skyisthelimit je napisao/la:Sarajevo i samo Sarajevo moze osvjetlati obraz BH fudbala.. ostali se samo brukaju
Inače sam danas navijao za Sarajevo, kao što navijam za sve naše timove u Evropi, al ne mogu ove šuplje nikako. Eto kao Sarajevo se nikad nije obrukalo, a svi ostali su se isključivo brukali. Ne baljezgaj.
Dok igraci Sarajeva igraju srcem u evropi drugi ni spolnim organom ne maknu. Od borbenosti sve dolazi a FKS jedino je ima. Ostali kao sto kazem ne da ne umiju vec su se previse digli pa od toga slijedi tus i tako iz godine u godinu
15.10 - 15.06 ...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la: Brukalo se ali je i najvise obradovalo svoje navijace u Evropi..
Dok igraci Sarajeva igraju srcem u evropi neki ni spolnim organom ne maknu. Od borbenosti sve dolazi a FKS jedino je ima. Ostali kao sto kazem ne da ne umiju vec su previse se digli pa od toga slijedi tus i tako iz godine u godinu

De ba ne trabunjaj gluposti...
- skyisthelimit
[quote="NedozvoljenaPozicija"
De ba ne trabunjaj gluposti...[/quote]
to je najbolji odgovor, necu vise..
Svoj nekvalitet Sarajevo nadoknadjuje borbenoscu i odgovornoscu prema gradu, navijacima i drzavi.. Ostali misle da su im dovoljna imena i samim time da pobjeda dolazi. Ne, treba nesto vise
De ba ne trabunjaj gluposti...[/quote]
to je najbolji odgovor, necu vise..
Svoj nekvalitet Sarajevo nadoknadjuje borbenoscu i odgovornoscu prema gradu, navijacima i drzavi.. Ostali misle da su im dovoljna imena i samim time da pobjeda dolazi. Ne, treba nesto vise
15.10 - 15.06 ...
- admir_ze1982
- Kontakt:
do sada nam je fubal bio na niskim granama, najnizim...nakon bruke Borca protiv Crnogorskih Celicnih, pa onda igre Zelje bez odbrane sinoc u Mariboru, sada i Sveti Petko vodi u Sirokom...mislim da smo pali i sa tih najnizih grana i lupili od zemlju, mozda sad i dodjemo pameti...bruka, pa nek i dalje ppjedine ekipe imaju povlasten status u nasoj ligi i takmicenju, pa im se to sve vratii lijepo evropskom blamazom...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Jest, slažem se. Kad neki igrač dođe u Sarajevo toliko ga ponese želja da pogine za bordo dres da daje 150% svojih mogućnosti, a kad dođe u Želju ili neki drugi klub uopšte ne osjeća potrebu da gine za dres tog kluba nego se odma nafura da je najbolji i igra nonšalantno. Eto tvoje logike. Bravo.
-
- Kontakt:
U dubokom smo kurcu ljudi!**** ga kad nam se u ligi o svemu više vodi računa nego o sportskom nadmetanju, mutne radnje će uništiti naš fudbal!Samo proširenje lige može donjeti spas!

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- skyisthelimit
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Jest, slažem se. Kad neki igrač dođe u Sarajevo toliko ga ponese želja da pogine za bordo dres da daje 150% svojih mogućnosti, a kad dođe u Želju ili neki drugi klub uopšte ne osjeća potrebu da gine za dres tog kluba nego se odma nafura da je najbolji i igra nonšalantno. Eto tvoje logike. Bravo.
ima zelju ali mali misli da je maradona i messi u malom pa misli da ce sve doci samo od sebe..Dok igraci FCS znaju da su karine pa to nadomjestavaju borbenoscu
15.10 - 15.06 ...
Svake godine, u ovo doba, mi je drago sto navijam za Velez...

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakav jad, kakva bijeda. Yebem ti mater, sve se mislim da će jednom nešto, optimizam krvavi uhvati čovjeka, i onda slom.
Hayley <3
- Neutralan88
- Kontakt:
zakljucat temu ne samo za sezonu 12/13
nadat se pa opet napravit temu:
BH klubovi u Evropi 22/23
nadat se pa opet napravit temu:
BH klubovi u Evropi 22/23

Gledam ovaj Siroki slicno Zelji. Kad udare loptu isto ko da je ista od kamena pa se boje da ne prebiju noge jedva je udaraju, pored toga fizicka sprema u obije ekipe je na nivou ko da igraju termine subotom a ne profi fudbal 
Treba nama uefina suspenzija i zabrana izlazaka u europu, brukamo se zestoko.

Treba nama uefina suspenzija i zabrana izlazaka u europu, brukamo se zestoko.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.