Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

slana_krv
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la slana_krv » 27 avg 2012, 19:48

zgembo89 je napisao/la:Ovaj Damir Vrancic u 4 utakmice odigro svega nekih 70tak minuta u dresu Braunschweiga po meni bespotrebno na spisku,MEdunjanin nema kluba ne trenira višak na spisku al to je sve jer je pušto Muslimovića pa sad mora i ovoga..Nerviraju me te kompenzacije umal da izgubimo Begovića zbog toga pustio Dzeku onda sa MExicom da ne putuje,a Asmira otkacio..
Drago mi je sto nema Maletica na spisku,dalje Svraka je visak na spisku,Sesar moze biti tu samo radi uspjeha Sarajeva inace nema puno pomoci slican kao i Stilic i ovaj Avdija Vrsajevic je visak..
Fali Zukanovic uz prvu dvojicu Spahica i Pandzu Sunjic i ZUkanovic bi bili rezervni tandem..
Mogo je vala zvat mozda i Cocalica umjesto ovog Vrancica ili RAhimica..
HAdzic papiri ??? BIcakcic papiri ??? Izet HAjrovic (frajer je dosad morao zaigrati za nas ) ?? Kolasinac (razgovor obavezan) ?? 3ci napadac nemamo ga ?? Zbog suludo propalih prijateljskih utakmica na kojima nista novo nismo saznali,zbog loseg skoutinga i nekomunikacije sa igracima te nepozivanja pojedinih,cudnih taktika i slabe motivacije igraca ja mislim da zasluzuje OTKAZ na prvom sljedecem kiksu koji napravi u kvalifikacijama..
Daj Boze da je pozvao Rahimica :) nazalost njega nema na spisku.

major
Kontakt:

Post Postao/la major » 27 avg 2012, 19:49

Principatus je napisao/la:
major je napisao/la:uvijek se nadje neki pametnjakovic koji omalovazava selektora koji sigurno voli repku isto kao i mi i koji joj zeli sve najbolje...ali eto mi znamo koga to treba pozvati koga ne treba...FM cuda cini
- Avdija Vršajević (Hajduk)
- Muamer Svraka (Željezničar)
- Ivan Sesar (Sarajevo)

A to se ovi mogu na FM staviti? Neki poseban patch? Ili Rivaldo aka Vranjes, ili Vrancic?
Ok ovaj iz cvajte mogao bi biti negdje. Medunjanina pozvati, a covjeku se ne igra vise fudbal.

Jedino Ibricica mu mogu oprostiti.
ali on je selektor.. ako je odlucio dati priliku sesaru ili svraki od prve minute ali ja mislim da nece jer ce igrati sa zahirovicem ili salihovicem u sredini mi tu nista ne mozemo..bezveze se raspravljamo oko toga koga je trebao pozvati koga nije..opet sam misljenja da i ovoj dvojici iz PL treba dati sansu kao u prijateljskoj protiv welsa naravno ako rezultat bude povoljan
"Ne vjeruj ženi koja laže!"

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 avg 2012, 19:51

Cijelo vrijeme se raspravljamo oko rezevnih igraca, zadnja utakmica protiv Velsa izgledala je dobro i mislim da tu ne trebamo nista mjenjati.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 avg 2012, 19:53

harishp je napisao/la: Ne nasa repka,vec iz lige petice,tacnije Wolfsburg ili jacih liga.
Ti ocito bolje vide od nasih kriticara koji guraju ove navedene sto nisu pozvani.
Ma da ne bi famoznog potpisa onih 13 igrača načekao bi se Džeko da zaigra, a Rahimić npr ne bi nikad ni zaigrao :P
Ono pismo je bilo sreća u nesreći pa smo dobili Džeka,Ibiševića,Lulića(ozlijede ga zezale),Salihovića, a tad su igrali po nižim ligama :roll: :roll: izuzmemo li Rahimića
Naši debili od selektora i ljudi u savezu bi i dalje govorili kako sami sebi plaćaju interviju da se nametnu, a zamislimo repku bez ovih igrača.
Ista priča se pričala, kao sad za Mahmutovića,Zukanovića,Hadžića,Kolašinca i dr.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 19:55

calcio je napisao/la:Prije nekoliko godina su Admir Aganovic, Jusuf Dajic i Sulejman Smajic rasturali u belgijskoj ligi. Zabijali golove makazicama i slicni fazoni. Za Smajica se zainteresovao Ajax, danas igra u Zelji. Dajic negdje u Madjarskoj a Aganovic u Svedskoj. To sto je neko na trenutak zablistao u slabijoj ligi ne znaci nista. Pokazi kontinuitet, pa cemo pricati.
S tobom @calcio se moze pricati,nisi bas tvrdoglav cini mi se :mrgreen: Vidi ovo,kazes kontinuitet..Pa Cocalic igra solidno vec nekoliko sezona,sto u Grckoj sto sad u Izraelu..I u Zelji dok je bio zadnju sezonu je bio najbolji igrac..Zukanovic se ne moze porediti sa ovim sto si nabrojao da su igrali u Belgiji..O njemu znam licno nekih informacija i momak igra takodjer dobro posljednjih sezona..Uz to,biti izabran u tim sezone pa taman da je lige Afganistana,nije mala stvar,slozit ces se zar ne!? Treba li su dobiti sansu bar jednu prijateljsku nakon baraza..Takodjer mislim da se prije u repku iz Zelje trebao zvati Kvesic nego Svraka..Fali nam lijevi bek a ovaj mali je talenat..O ostalim necu nista reci,neke i ne poznajem,za neke jos nije ni sigurno zele li igrati za nas..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 avg 2012, 19:55

Susic kad je objavljivao spisak dva puta je spomenuo Vranjes, znaci obojica su pozvana. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2012, 20:02

Pa naravno da je on selektor. Ali ako nema nikakvog smisla da raspravljamo o sportu, u sta ukljucujem i selekciju/pozive za kvalifikacije, onda moze se forum zatvoriti.

Susic je upropastio 2 prijateljske utakmice. Krpili se na stoperskim pozicijama, a imamo Zukanovica. Krpili se u prijateljskoj utakmici gdje drugi probavaju igrace! Halloo u prijateljskoj utakmici se krpiti? Ignorise jedne igrace, dok poziva druge koji nam nikada nece biti od koristi. To vise nema veze sa visim fudbalskim znanjem nego vec polako, ali sigurno ide protiv ikakvog zdravog razuma. U tome je problem. Imamo dobru grupu, gdje imamo teoretski sanse da budemo prvi, ali ove pripreme za kvalifikacije, kao i pozivi su blaga katastrofa. Vranjes, Vrancic, Svraka, Sesar, Vrsajevic ili Varjesajevic pojma nemam ni kako se lik zove. Ne postoji nikakav logican sistem iza toga svega. No tu se ne zaustavlja. Zove Medunjanina protiv Liechtensteina. Zasto? Jer se mora dokazati? Hoceli ga upotrijebiti protiv Grcke? Nece. Zasto ga onda uigrava? Zasto zove nespremnog igraca od kojeg nemamo koristi? Zasto ne zove igraca od kojeg imamo koristi umjesto njega? Zovu se anonimusi samo takvi, zovu se igraci iz PL kojima Slovenci i Crnogorci deru gu*ove. Majko mila. Onda ovo prebacivanje Stevanovica nazad u U21, da igra kvalifikacije koje ionako necemo proci. Kaze Papcu da zaigra u PL kako bi ga ostavili u reprezentaciji. Pravi glupe viceve o Kolasincu koji bas moze igrati lijevog beka koji nam fali samo tako. A Besica zove dalje iako ovaj aktuelno nema mjesta u HSV. I tako dalje itd. i tako...pozitivan sam covjek, ali ovdje nemogu nista pozitivno naci, morao bi biti lud kada bi tu nesto pozitivno nasao. Ali nek Vrsic odigra sa Medunjaninom vrhunski protiv Liechtensteina, pa da svi budemo zadovoljni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 avg 2012, 20:11

major je napisao/la:uvijek se nadje neki pametnjakovic koji omalovazava selektora koji sigurno voli repku isto kao i mi i koji joj zeli sve najbolje...ali eto mi znamo koga to treba pozvati koga ne treba...FM cuda cini
Ovaj da je voli koliko i mi :lol:
Da je voli davno bi uvidio da ovo nije posao za njega , podvio rep i otisao.
A ovako cemo svi mi nakon ovog ciklusa kao i uvijek sagnute glave govoriti naredne kvalifikacije nova sansa.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

major
Kontakt:

Post Postao/la major » 27 avg 2012, 20:34

propuh je napisao/la:
A ovako cemo svi mi nakon ovog ciklusa kao i uvijek sagnute glave govoriti naredne kvalifikacije nova sansa.
ne treba cekati kraj ciklusa...imamo do sada najbolje sanse za odlazak na SP i ako kiksa protiv grcke koja nam je najozbiljniji konkurent za prvo mjesto trebao bi otici...jer kiksace protiv grcke uvjeren sam u to ne treba cekati i kiks protiv slovacke...protiv grcke cemo vidjeti na cemu smo a ovo lichtenstein, latvija smjesno
"Ne vjeruj ženi koja laže!"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2012, 20:46

propuh je napisao/la:
Sta ako ne,to jest odemo na Svjetsko prvenstvo,hocel onda biti muk i tisina dok nas Njemacka,Brazil,Argentina ne dobiju tamo pa da se na miru opet koja prosere.Il cemo konacno khaj phice da stavimo na klupu i cekamo recimo Izrael ,Slovence da ih razbucamo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 avg 2012, 20:51

emir79 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Pitat te fino koja struka, a ti se pravis pametan !
Tako ti biva,kad ti neko nema odgovor na pitanje :mrgreen:
Al evo @Gringo hoce da nas napusti,stvarno cemo biti tuzni :mrgreen:
Frizeri,konobari,tesari,metalci,vojska... :oops:
Ko li ocjenjuje kvaltete lige,rejting lige,igraca,ucinak igraca po mecu i ono najvaznije po cemu se ocjenjuje, recimo frizuri,tetovazi,visini itd ...Pa naravno ovi gore pobrojani... :idea:

"UDRUZENJA SPORTSKIH RADNIKA" aka struka, a sad po jogurt...

Samo FB poveznica moze spasiti ovaj forum... :idea:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 27 avg 2012, 20:59

Principatus je napisao/la:Pa naravno da je on selektor. Ali ako nema nikakvog smisla da raspravljamo o sportu, u sta ukljucujem i selekciju/pozive za kvalifikacije, onda moze se forum zatvoriti.

Susic je upropastio 2 prijateljske utakmice. Krpili se na stoperskim pozicijama, a imamo Zukanovica. Krpili se u prijateljskoj utakmici gdje drugi probavaju igrace! Halloo u prijateljskoj utakmici se krpiti? Ignorise jedne igrace, dok poziva druge koji nam nikada nece biti od koristi. To vise nema veze sa visim fudbalskim znanjem nego vec polako, ali sigurno ide protiv ikakvog zdravog razuma. U tome je problem. Imamo dobru grupu, gdje imamo teoretski sanse da budemo prvi, ali ove pripreme za kvalifikacije, kao i pozivi su blaga katastrofa. Vranjes, Vrancic, Svraka, Sesar, Vrsajevic ili Varjesajevic pojma nemam ni kako se lik zove. Ne postoji nikakav logican sistem iza toga svega. No tu se ne zaustavlja. Zove Medunjanina protiv Liechtensteina. Zasto? Jer se mora dokazati? Hoceli ga upotrijebiti protiv Grcke? Nece. Zasto ga onda uigrava? Zasto zove nespremnog igraca od kojeg nemamo koristi? Zasto ne zove igraca od kojeg imamo koristi umjesto njega? Zovu se anonimusi samo takvi, zovu se igraci iz PL kojima Slovenci i Crnogorci deru gu*ove. Majko mila. Onda ovo prebacivanje Stevanovica nazad u U21, da igra kvalifikacije koje ionako necemo proci. Kaze Papcu da zaigra u PL kako bi ga ostavili u reprezentaciji. Pravi glupe viceve o Kolasincu koji bas moze igrati lijevog beka koji nam fali samo tako. A Besica zove dalje iako ovaj aktuelno nema mjesta u HSV. I tako dalje itd. i tako...pozitivan sam covjek, ali ovdje nemogu nista pozitivno naci, morao bi biti lud kada bi tu nesto pozitivno nasao. Ali nek Vrsic odigra sa Medunjaninom vrhunski protiv Liechtensteina, pa da svi budemo zadovoljni.
svi grijehovi selektora na jednom mjestu... sve sto si naveo niko ne moze pobit'... svaka cast... u slucaju neuspjeha zna se ko je krivac i niko nece imat' pravo da kaze da smo ucinili sve, ali da nismo imali srece ili da nas je bjelosvjetska zavjera kostala uspjeha... kriv ce biti iskljucivo selektor sa svojim nelogicnim i besmislenim potezima i naravno dio javnosti koji takve poteze podrzava... igraci nece biti krivi jer nije na njima da organizuju sistem, osmisle koncept... njihovo je samo da odrade sto se od njih trazi... igraci u ozbiljnim repkama nisu disciplinovani sami od sebe, vec je to nacin rada koji namece strucni stab... a sta ocekivati od susica, pjevaca i cirkusanta??? red, rad i disciplinu... aha malo sutra ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2012, 21:02

legenda reala je napisao/la:
harishp je napisao/la: Ne nasa repka,vec iz lige petice,tacnije Wolfsburg ili jacih liga.
Ti ocito bolje vide od nasih kriticara koji guraju ove navedene sto nisu pozvani.
Ma da ne bi famoznog potpisa onih 13 igrača načekao bi se Džeko da zaigra, a Rahimić npr ne bi nikad ni zaigrao :P
Ono pismo je bilo sreća u nesreći pa smo dobili Džeka,Ibiševića,Lulića(ozlijede ga zezale),Salihovića, a tad su igrali po nižim ligama :roll: :roll: izuzmemo li Rahimića
Naši debili od selektora i ljudi u savezu bi i dalje govorili kako sami sebi plaćaju interviju da se nametnu, a zamislimo repku bez ovih igrača.
Ista priča se pričala, kao sad za Mahmutovića,Zukanovića,Hadžića,Kolašinca i dr.
Dzeko je i prije poziva u repku vec skoro jednom nogom bio u Wolfsburgu,skauti ga vec kaparisali Felixu.Lulica nisi dobio zbog pisma,malo je falilo i da ga izgubis nakon fantomske tekme protiv Azerbejdjana.
Ibisevica da Zuka nije ugurao u mladu i tutnuo Vahi u PSG,sad bi jos cevape u S.L jeo a kamoli da igra u A repci.Ali recimo kod Vede je kapica Zuka primjer dobrog skautinga :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 avg 2012, 21:11

slana_krv je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la: Mogo je vala zvat mozda i Cocalica umjesto ovog Vrancica ili RAhimica..
Daj Boze da je pozvao Rahimica :) nazalost njega nema na spisku.
Kazem zbog pozicije koju Cocalic igra mogao ga je pozvat ili umjesto Vrancica ili umjesto Rahimica jer obojica su out jedan jer ne igra nikako,a drugi vrlo malo u Braunschweigu..

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 27 avg 2012, 21:11

ja sam na pocetku stvarno bio za safeta,jer covjek je najbolji nogometas kojeg je nasa drzava rodila,ali tu prica i zavrsava,nogometas ne i trener,strateg,psiholog...
Bio sam za njega i prosle kvalif. jer koliko toliko rezultati ti neki su iza njega,izuzev portugežeea.
Ali dajte ljudi,pa da li je safet toliko looood,ili misli da smo mi svi odreda vileni.Zadnji 3 kvalif.mi nemamo lijevog beka u repki,ok,nema sase,pa daj zovni vise lijevog beka majka mu stara,siguran sam da ima barem jedan,ako nista ibriciceve kvalitete,i vec 10000 puta ponavljano zasto se koji k... krpimo,zastoooo,pogotovo u prijateljskim,pa zar one upravo ne služe da bi se isprobali novi igraci na pozicijama koje skripe itd. Imali iko da moze to pitati safeta,iko ziv da nam samo kaze zastoo,zasto se ne zovu igraci na pozicijama koje su na deficitarne,zasto se zovu ljudi koji u zadnjih god. dana nemaju veze sa ovim sportom,zastooo,toliko je pitanja da bi se citav dan moglo pisati ali ovo su osnovna,ako itko bude u prilici od novinara volio big da ga to pita.I za kraj zastooo i dalje igramo u j.b..m vrecama :oops:
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 avg 2012, 21:25

harishp je napisao/la:
propuh je napisao/la:
Sta ako ne,to jest odemo na Svjetsko prvenstvo,hocel onda biti muk i tisina dok nas Njemacka,Brazil,Argentina ne dobiju tamo pa da se na miru opet koja prosere.Il cemo konacno khaj phice da stavimo na klupu i cekamo recimo Izrael ,Slovence da ih razbucamo
Cuj sto bi bila tisina, pa nas i hebe taj mentalitet ako nas razbiju sta cemo tamo.
Ne ides da te razbiju vec da igras, primjer komsije Hrvati niti jednu utakmicu na velikim takmicenjima ne okrenu dupe da ih naguzuju. I mislim da mi s njim (Safetom) ni slucano necemo otici a to ce se pokazati plafon mozemo biti drugi (a nebi me iznenadilo da ni drugi ne budemo) i eto ti baraz. Mi nikad niti jednu jaku ekipu nismo uzeli ne racunajuci Italiju i onu prvu prijateljsku u opkoljenom Sarajevu koju smo dobili svi znamo kako ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 27 avg 2012, 22:14

unavita je napisao/la:ja sam na pocetku stvarno bio za safeta,jer covjek je najbolji nogometas kojeg je nasa drzava rodila,ali tu prica i zavrsava,nogometas ne i trener,strateg,psiholog...
Bio sam za njega i prosle kvalif. jer koliko toliko rezultati ti neki su iza njega,izuzev portugežeea.
Ali dajte ljudi,pa da li je safet toliko looood,ili misli da smo mi svi odreda vileni.Zadnji 3 kvalif.mi nemamo lijevog beka u repki,ok,nema sase,pa daj zovni vise lijevog beka majka mu stara,siguran sam da ima barem jedan,ako nista ibriciceve kvalitete,i vec 10000 puta ponavljano zasto se koji k... krpimo,zastoooo,pogotovo u prijateljskim,pa zar one upravo ne služe da bi se isprobali novi igraci na pozicijama koje skripe itd. Imali iko da moze to pitati safeta,iko ziv da nam samo kaze zastoo,zasto se ne zovu igraci na pozicijama koje su na deficitarne,zasto se zovu ljudi koji u zadnjih god. dana nemaju veze sa ovim sportom,zastooo,toliko je pitanja da bi se citav dan moglo pisati ali ovo su osnovna,ako itko bude u prilici od novinara volio big da ga to pita.I za kraj zastooo i dalje igramo u j.b..m vrecama :oops:
ok, nema sase , pa sta, zovni lijevog beka, siguran sam da ima jedan....bla bla bla... jedino sto je mogao da ucini je to da proba sa bekovima iz premijer lige u prijateljskim tekmama.. iako bi ovakvi balvani opet rekli sta zove ovog iz Zeljeznicara, i to bla bla.. suplje price, bolje je vratit zahirovica na desnog beka nego da igra neko iz tzv premijer lige.. i Pape to isto misli, zato krpi i zato rotira.. a svi vi koji ste sigurni da ima lijevi bek negdje, i stoper i zadnji vezni, koji je kvalitetniji od ovih pozvanih, e pa zato i jeste tu, a ne na klupi BIH

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 22:19

sejo90 je napisao/la:
unavita je napisao/la:ja sam na pocetku stvarno bio za safeta,jer covjek je najbolji nogometas kojeg je nasa drzava rodila,ali tu prica i zavrsava,nogometas ne i trener,strateg,psiholog...
ok, nema sase , pa sta, zovni lijevog beka, siguran sam da ima jedan....bla bla bla... jedino sto je mogao da ucini je to da proba sa bekovima iz premijer lige u prijateljskim tekmama.. iako bi ovakvi balvani opet rekli sta zove ovog iz Zeljeznicara, i to bla bla.. suplje price, bolje je vratit zahirovica na desnog beka nego da igra neko iz tzv premijer lige.. i Pape to isto misli, zato krpi i zato rotira.. a svi vi koji ste sigurni da ima lijevi bek negdje, i stoper i zadnji vezni, koji je kvalitetniji od ovih pozvanih, e pa zato i jeste tu, a ne na klupi BIH
Sta si ti Sejo90 htio da kazes? To sto nismo selektori ne smijemo iznijeti svoje misljenje jel?? Ili to sto je Safet zavrsio trenersku skolu cini ga Sulejmanom Velicanstvenim pa mu niko ne smje reci da grijesi ili tako nesto.. :roll: :roll:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 avg 2012, 22:20

Sušić je dovoljno rekao kada je izjavio : Medunjanin je momak bez greške " :D tako da bih vas molio da prestanete sa upadicama :lol:
Rios je napisao/la: Ili to sto je Safet zavrsio trenersku skolu cini ga Sulejmanom Velicanstvenim pa mu niko ne smje reci da grijesi ili tako nesto.. :roll: :roll:
A evo vidimo da se uticaj turskih serija na OBN - u prenio i na forum :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 22:22

zizu1991 je napisao/la:Sušić je dovoljno rekao kada je izjavio : Medunjanin je momak bez greške " :D tako da bih vas molio da prestanete sa upadicama :lol:
Rios je napisao/la: Ili to sto je Safet zavrsio trenersku skolu cini ga Sulejmanom Velicanstvenim pa mu niko ne smje reci da grijesi ili tako nesto.. :roll: :roll:
A evo vidimo da se uticaj turskih serija na OBN - u prenio i na forum :lol:
Ovo za Sulejmana sam namjerno napisao :lol: :lol: :lol: :lol:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.