Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Riberya otpisite, kad nije otisao u Real nece ni u Manchester, a sto se tice Owenovog dresa, jbg ne vole ga, kako ce ga voljeti kad je igrao za L'pool
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
majestic24 je napisao/la:Veca "****"od liverpoola nemozemo biti nikako. Mi barem necekamo titulu 20+ godina. I da,za razliku od vas imamo "samo" vise od 100 mill eura na pojacanja,u odnosu na vasih 20 milioncica,hmm. Kako god da se okrene,LIVERPOOL JE ****,ne manchester. Nama netreba ni Silva a ni Ribery da bi bili isto uspjesni. Ja sam siguran 100 % da ce manchester igrati sljedece sezone lijepse a i bolje,a uz to bez Ronalda.
Tako je reci im, ne sumnjam ni ja da cemo pruzati dobre igre i naredne sezone, iako nas nesto dosta podcjenjuju. Mislim, da odlazak Cristiana ce imati i neke prednosti, a najprije da nece biti toliko sebicnosti i individualizma. Sjecam se finala, nekoliko puta banalno gubi loptu i dribla u nemogucim situacijama, na sto se kasnije i Sir Alex Ferguson obrusio pred medijima.
- majestic24
- Kontakt:
Huntelar u Manchesteru 99%. Real prihvatio ponudu za njega,ostaje jos samo da se dogovorimo s igracem. Mislim da ce i Berbatov na transfer listu. Walback ce sigurno od ove sezone biti 4 napadac,nevjerujem da ce pojacanja od 30 i 20 mill (Berbatov i Huntelar)biti 5 izbor. SAF ce takodjer puno forsirati Owena.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
dobar potez od strane Manchestera...nije se bas najbolje bio prilagodio u spanskoj ligi,ali u Engleskoj bi trebao da igra na svojoj razinimajestic24 je napisao/la:Huntelar u Manchesteru 99%. Real prihvatio ponudu za njega,ostaje jos samo da se dogovorimo s igracem. Mislim da ce i Berbatov na transfer listu. Walback ce sigurno od ove sezone biti 4 napadac,nevjerujem da ce pojacanja od 30 i 20 mill (Berbatov i Huntelar)biti 5 izbor. SAF ce takodjer puno forsirati Owena.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
majestic24 je napisao/la:Huntelar u Manchesteru 99%. Real prihvatio ponudu za njega,ostaje jos samo da se dogovorimo s igracem. Mislim da ce i Berbatov na transfer listu. Walback ce sigurno od ove sezone biti 4 napadac,nevjerujem da ce pojacanja od 30 i 20 mill (Berbatov i Huntelar)biti 5 izbor. SAF ce takodjer puno forsirati Owena.
Cuo sam i ja to za Huntelaara, trebalo bi to biti dobro rjesenje u napadu, iako meni ni Berbatov nije los. Vjerovatno on ovim potezom otpada, jer kako ti kazes sumnjam da ce igrac toliko placen biti 5 izbor. Sto se tice Owena, on bi trebao imati ulogu Teveza, iako je nesto ofanzivniji od njega, a takodjer Valencia pored toga sto moze igrati desnog krila, veoma je koristan i kao poluspic, sto se ujedno moglo vidjeti dok je igrao u Wigan-u.
Sramotna (ne)potražnja za Owenovim dresom
Kada za nekog igrača Alex Ferguson danas kaže:"On je svjetska klasa i dokazani strijelac. Njegova kvaliteta nikad nije bila upitna", na što se jedan Bobby Robson nadoveže i istakne: "To je rođeni golgeter, a takvi koji to mogu pokazati na najvećem nivou su rijetki", malo tko će pomisliti da se radi o Michaelu Owenu, najnovijem pojačanju Manchester Uniteda.
Nakon što je čelništvo kluba sa Old Trafforda objavilo da je upravo 29-godišnji Owen zamjena za Cristiana Ronalda, veliki broj navijača bio je šokiran, shvatili su tu vijest kao sprdnju. Mnogi su smatrali da Ferguson želi pomoći omalenom Englezu, da je to vrsta humanitarne pomoći. Ipak, realnost je nešto sasvim drugačije i unatoč brojnih ozljedama koje je doživio u posljednje vrijeme, nogometni stručnjaci vjeruju u Owenove sposobnosti i kvalitete.
Sam Michael iznimno je sretan raspletom, priznavši je da ovakvo nešto nije očekivao: "Sjajan je osjećaj potpisati za Manchester United. Nisam ni u najluđim snovima mislio da ću zaigrati za United, ali tada sam dobio poziv od menadžera Fergusona i sastao se s njim. Bio sam pomalo šokiran, ali jako sam sretan što su se stvari tako brzo odvile. U Newcastleu nisam bio toliko uspješan, ali prije toga je moja karijera bila dobra i nadam se da će me igre u vrhunskom klubu poput Manchestera ponovo lansirati u sam vrh".
"Vjerujem da mogu postići dosta golova i njima pomoći momčadi da ostvari nove uspjehe. Teško mi je zasad bilo što više reći jer sam tek potpisao ugovor, ali dođete u United normalno je da razmišljate o naslovima, sjajnom stadionu i brojnim navijačima", zaključio je Owen.
Usprkos uvjeravanjima da je Owen pravo rješenje, navijači ManU nisu ga prihvatili. Vrlo dobro o tome govori i podatak koji je danas osvanuo u engleskim medijima kako u Unitedovom dućanu na Old Traffordu nitko nije zatražio, a kamoli kupio dres sa imenom ovog bivšeg engleskog reprezentativca. Samim time, u službenoj prodavaonici za sada uopće ne razmišljaju o stavljanju tog dresa u ponudu jer potražnja ne postoji. Hoće li se situacija promijeniti kada i ukoliko Owen proigra? Nema sumnje da hoće, ali ovakav "doček" Owen svakako nije zaslužio.
Kada za nekog igrača Alex Ferguson danas kaže:"On je svjetska klasa i dokazani strijelac. Njegova kvaliteta nikad nije bila upitna", na što se jedan Bobby Robson nadoveže i istakne: "To je rođeni golgeter, a takvi koji to mogu pokazati na najvećem nivou su rijetki", malo tko će pomisliti da se radi o Michaelu Owenu, najnovijem pojačanju Manchester Uniteda.
Nakon što je čelništvo kluba sa Old Trafforda objavilo da je upravo 29-godišnji Owen zamjena za Cristiana Ronalda, veliki broj navijača bio je šokiran, shvatili su tu vijest kao sprdnju. Mnogi su smatrali da Ferguson želi pomoći omalenom Englezu, da je to vrsta humanitarne pomoći. Ipak, realnost je nešto sasvim drugačije i unatoč brojnih ozljedama koje je doživio u posljednje vrijeme, nogometni stručnjaci vjeruju u Owenove sposobnosti i kvalitete.
Sam Michael iznimno je sretan raspletom, priznavši je da ovakvo nešto nije očekivao: "Sjajan je osjećaj potpisati za Manchester United. Nisam ni u najluđim snovima mislio da ću zaigrati za United, ali tada sam dobio poziv od menadžera Fergusona i sastao se s njim. Bio sam pomalo šokiran, ali jako sam sretan što su se stvari tako brzo odvile. U Newcastleu nisam bio toliko uspješan, ali prije toga je moja karijera bila dobra i nadam se da će me igre u vrhunskom klubu poput Manchestera ponovo lansirati u sam vrh".
"Vjerujem da mogu postići dosta golova i njima pomoći momčadi da ostvari nove uspjehe. Teško mi je zasad bilo što više reći jer sam tek potpisao ugovor, ali dođete u United normalno je da razmišljate o naslovima, sjajnom stadionu i brojnim navijačima", zaključio je Owen.
Usprkos uvjeravanjima da je Owen pravo rješenje, navijači ManU nisu ga prihvatili. Vrlo dobro o tome govori i podatak koji je danas osvanuo u engleskim medijima kako u Unitedovom dućanu na Old Traffordu nitko nije zatražio, a kamoli kupio dres sa imenom ovog bivšeg engleskog reprezentativca. Samim time, u službenoj prodavaonici za sada uopće ne razmišljaju o stavljanju tog dresa u ponudu jer potražnja ne postoji. Hoće li se situacija promijeniti kada i ukoliko Owen proigra? Nema sumnje da hoće, ali ovakav "doček" Owen svakako nije zaslužio.
Spanski website terra.es je objavio da Samuel Etoo prelazi u United.
Vidjecemo koliko je istine tu, ali ovog momka ja prosto obozavam i jedva cekam da potpise.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Bilo bi dobro da se to obistini, on je strasan igrac, samo dosta je spekulacija dok se ne zavrsi posao ja ne vjerujemTrasimaco je napisao/la:Spanski website terra.es je objavio da Samuel Etoo prelazi u United.Vidjecemo koliko je istine tu, ali ovog momka ja prosto obozavam i jedva cekam da potpise.
![]()

Naravno da su spekulacije, ali ja cvrsto vjerujem u ovo jer toliko zelim da ovaj lik dođe na OT.Biko#1 je napisao/la:Bilo bi dobro da se to obistini, on je strasan igrac, samo dosta je spekulacija dok se ne zavrsi posao ja ne vjerujemTrasimaco je napisao/la:Spanski website terra.es je objavio da Samuel Etoo prelazi u United.Vidjecemo koliko je istine tu, ali ovog momka ja prosto obozavam i jedva cekam da potpise.
![]()

P.S. Drago mi je da si se pridruzio nasoj maloj zajednici ovdje. Dobrodosao!

- majestic24
- Kontakt:
Meni ovo vise ide na qrac. Huntelar je gotovo potpisao,owen je tu,Berbatov,Macheda,Welback,Rooney i sad Eto. Koju ce formaciju koristiti 4-2-4 mozda. Ako dodje eto,onda rooney vjerovatno ide u vezni red,sto nikako nezelim. Mislim da ce Berbatov otici,jer nema mjesta za njega ako dodje huntelar. Kako nebi doveli qourcufa,.ebes silvu i ostale.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Hvala na lijepim zeljama, volio bi i ja trakodjer da dodje Eto'o, ali ostaje nam da vidimo:-DNaravno da su spekulacije, ali ja cvrsto vjerujem u ovo jer toliko zelim da ovaj lik dođe na OT.
P.S. Drago mi je da si se pridruzio nasoj maloj zajednici ovdje. Dobrodosao!![]()
Postoji vise opcija, jedna od njih je da Rooney predje na desno ofanzivno krilo, ali takodjer je moguca opcija ako dodje i Eto'o da on preuzme tu poziciju sto je po meni dobro rjesenje s obzirom na njegovu brzinuMeni ovo vise ide na qrac. Huntelar je gotovo potpisao,owen je tu,Berbatov,Macheda,Welback,Rooney i sad Eto. Koju ce formaciju koristiti 4-2-4 mozda. Ako dodje eto,onda rooney vjerovatno ide u vezni red,sto nikako nezelim. Mislim da ce Berbatov otici,jer nema mjesta za njega ako dodje huntelar. Kako nebi doveli qourcufa,.ebes silvu i ostale.
ako je ovo za Etoa obajvio neki Madridski list,nema od toga nista 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Doci ce on u Manchester United vjerujem u to...On je snazan igrac i potreban nam je sad kada je ronaldo otisao...Bice Manchester United ono sto je bio i jaci ...Eto´ocekamo te rasirenih ruku...
Jos jednom:Doci ce on na Old Trafford
Jos jednom:Doci ce on na Old Trafford
Manchester United potvrdio je dolazak Gabriela Obertana u svoje redove, nastavivši se tako pojačavati nakon odlaska Cristiana Ronalda u Real za rekordnu sumu...
Za službene stranice kluba Alex Ferguson je izjavio: "Gabriel je igrač kojeg smo pratili nekoliko godina, ali zbog njegovog obrazovanja dolazak u United bio je odgađan. Oduševljeni smo što je sada s nama jer je uzbudljiv talent. Volimo dovoditi mlade igrače i razvijati ih, a to ćemo činiti i s njim iduće dvije godine."
http://www.youtube.com/watch?v=4ND7epFSsJE
Prejak igrac al ruzan

Za službene stranice kluba Alex Ferguson je izjavio: "Gabriel je igrač kojeg smo pratili nekoliko godina, ali zbog njegovog obrazovanja dolazak u United bio je odgađan. Oduševljeni smo što je sada s nama jer je uzbudljiv talent. Volimo dovoditi mlade igrače i razvijati ih, a to ćemo činiti i s njim iduće dvije godine."
http://www.youtube.com/watch?v=4ND7epFSsJE
Prejak igrac al ruzan

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa jbg, ne moze svaki biti maneken i da cure padaju kad ga vide.miky_hz je napisao/la: Prejak igrac al ruzan![]()

Rezervni golman Mančester junajteda Ben Foster potpisao je poboljšani četvorogodišnji ugovor sa šampionom Engleske.
Od kada je došao u Junajted 2005. godine Foster se mučio sa povredama, zbog kojih je ostvario samo 10 nastupa za Mančester.
- Ben je jedan od najboljih mladih golmana u Engleskoj i mi ga smatramo naslednikom Edvina van der Sara - rekao je trener Mančester junajteda Aleks Ferguson.
Foster je najzaslužniji za trofej Junajteda u Liga Kupu, pošto je šampion Engleske u martu u finalu posle jedanaesteraca pobedio Totenhem.
Od kada je došao u Junajted 2005. godine Foster se mučio sa povredama, zbog kojih je ostvario samo 10 nastupa za Mančester.
- Ben je jedan od najboljih mladih golmana u Engleskoj i mi ga smatramo naslednikom Edvina van der Sara - rekao je trener Mančester junajteda Aleks Ferguson.
Foster je najzaslužniji za trofej Junajteda u Liga Kupu, pošto je šampion Engleske u martu u finalu posle jedanaesteraca pobedio Totenhem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Rezervni golman Mančester junajteda Ben Foster potpisao je poboljšani četvorogodišnji ugovor sa šampionom Engleske.
prejak golman, odlična vijest
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Po meni odlican potez, nadam se da ce dobiti vise prostora za napredak nego ona kanta Kuszczak:-DDevil je napisao/la:Rezervni golman Mančester junajteda Ben Foster potpisao je poboljšani četvorogodišnji ugovor sa šampionom Engleske.
Meni je samo krivo kad Kuszczak ne ode u Zenit prosle godine kad su ga trazili.Biko#1 je napisao/la:Po meni odlican potez, nadam se da ce dobiti vise prostora za napredak nego ona kanta Kuszczak:-DDevil je napisao/la:Rezervni golman Mančester junajteda Ben Foster potpisao je poboljšani četvorogodišnji ugovor sa šampionom Engleske.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Valjda shvatili da nije vrijedan, sta reci vise za njega kada je primio s gola na golDevil je napisao/la:
Meni je samo krivo kad Kuszczak ne ode u Zenit prosle godine kad su ga trazili.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.