Nemoj ga još, može još godinu, dvije, brat bratu.M4kaveli je napisao/la: Vrijeme za penziju.
Dok podigne klempu, onda neka ide sa stilom.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemoj ga još, može još godinu, dvije, brat bratu.M4kaveli je napisao/la: Vrijeme za penziju.

skyisthelimit je napisao/la:Kakvi majstorski odbranjeni penali od strane Gigija.

Ne sjećaš se ti onda Gigija u periodu od 1999-e do 2007-e ... tad je prkosio zakonima fizike na svakoj utakmici. Nažalost, to ga je i kostalo leđa.Cautinho je napisao/la:Ovi golmani sto su stariji,sve su bolji.Steta sto tako nije sa igračima u polju.
Nista,cekamo da Valdes napuni 50 god. Mozda obrani nesto tad.
Ko to kaze nije pri sebi. Jednostavno ubica. Zna sve sta treba da zna jedan napadac svjetske klase. Od kretanja bez lopte, preko ubacivanja u prostor, zalaganja na terenu, takticke potkovanosti, pa sve do igre nogom, glavom, izvodjenja prekida i zavrsnice. Trpa sa svih strana, iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Zna predriblati, podvaliti loptu, pretrcati protivnika, braniti gol po potrebi. Sve.soxx je napisao/la:
Imal ijedan navijac kluba iz Serie A da kaze da Cavani ne spada u top napadace? Interesuje me jednostavno.
Ja ne znam da je Forlan fulio penal,a vidi sad i proslu utakmicu.skyisthelimit je napisao/la:Kakvi amaterski izvodjeni penali od strane Urzugya
forlan je fulio jako puno penala. najpoznatija fula mu je zadnji penal na pretprošloj copa americi u polufinalu kojim bi urugvajci izbacili brazil. on je pogodio stativu i na kraju su urusi ispali a brazil uzeo tituluCeltic je napisao/la:Ja ne znam da je Forlan fulio penal,a vidi sad i proslu utakmicu.skyisthelimit je napisao/la:Kakvi amaterski izvodjeni penali od strane Urzugya

Počinje, imaš na BHT-u.MrShadow je napisao/la:jel moze neko reci u koliko sati se igra finale i ima li gdje stream ?
hvala

Pa taj nije u najboljih 11 svoje mahale.
 Pa taj nije u najboljih 11 svoje mahale. 

navodno jedna od zelja PellegrinijaPogba je napisao/la:Fred mašina, kako sam ga samo gotivio dok je bio u Lyonu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.