2. Bundesliga - Cvajta
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: 2. Bundesliga - Cvajta
Znaci ulaskom magdeburga I istupanjem union berlina ulaze 3 ekipe iz oberlige nord?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Od naredne sezone ce biti 18 klubova u Regionalnoj ligi NO. Zbog promocije Magdeburga 5 timova ce uci u ligu.gruezi je napisao/la:Znaci ulaskom magdeburga I istupanjem union berlina ulaze 3 ekipe iz oberlige nord?
Direktno ulaze prva dva iz Oberlige nord i sued (RB Leipzig I Neugesdorf). Peti clan ce se dobiti iz dvomeca izmedju treceplasiranih ekipa iz sueda i norda. Na suedu su u igri Lokomotiva Leipzig i Markranstadt. Dva kola prije kraja Lok Le ima bod prednosti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Munchen u velikim problemima, trebaju postici 2 gola protiv Kiela koji ima 2.najbolju odbranu ove sezone u njemackim prof. ligama.
Inace, 60 000 navijaca na Allianz Areni.
Don't believe the hype.
Minhen nema pojma. Kako losa igra i igra koja zasluzuje trecu ligu.akisarajevo92 je napisao/la:Munchen u velikim problemima, trebaju postici 2 gola protiv Kiela koji ima 2.najbolju odbranu ove sezone u njemackim prof. ligama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajmo Kiel.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos jedan gol, ajmo Munchen

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 02 jun 2015, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
kakva erupcija odusevljenja haha
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj nafakasa. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
10 za Sudiju, koji Autoritet. Cestitke Minhenu!
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Auuuu, zaslužili su da ostanu u drugom poluvremenu su ih baš stisli 
Ovaj drugi gol što im je poništen je bio diskutabilan skroz, mislim da se igrač Kiela sudario sa svojim golmanom al' otom potom sad
Ovaj drugi gol što im je poništen je bio diskutabilan skroz, mislim da se igrač Kiela sudario sa svojim golmanom al' otom potom sad
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Rijetko vidjena atmosfera na AA, i dok su jednom nogom bili u dritti navijaci nisu stajali sa navijanjem....cestitke SECHZIGERI!!!!
Zadnja izmjena: anelkabvb, dana/u 02 jun 2015, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kod onog ponistenog gola kako ih covjek pogledom pobi sve haha, kad bi enko video napravio bio bi hit.mancity je napisao/la:10 za Sudiju, koji Autoritet. Cestitke Minhenu!
- akisarajevo92
- Kontakt:
140 000 na zadnje dvije utakmice Munchena na AA.
Ovo je prakticno bilo biti ili ne biti za ovaj klub.
Ovo je prakticno bilo biti ili ne biti za ovaj klub.
terabajt je napisao/la:Kod onog ponistenog gola kako ih covjek pogledom pobi sve haha, kad bi enko video napravio bio bi hit.mancity je napisao/la:10 za Sudiju, koji Autoritet. Cestitke Minhenu!
Don't believe the hype.
E to, sa sam sa stolice pao

- samo_lijevo
- Kontakt:
to, to , to , to, to .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da kad igraju Zehcigeri medjutim ako mislis opcenito onda si u velikoj zabludi.anelkabvb je napisao/la:Rijetko vidjena atmosfera na AA
Ono je bilo jos bolje, kad je dao zuti deset minuta prije! Ono jos nisam vidio, da sudija udera igraca. Mislim da je napunio gaceterabajt je napisao/la:Kod onog ponistenog gola kako ih covjek pogledom pobi sve haha, kad bi enko video napravio bio bi hit.mancity je napisao/la:10 za Sudiju, koji Autoritet. Cestitke Minhenu!
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
S obzirom na situaciju u kakvoj su bili ne vjerujem da bi i drugi koji igraju na AA napravili istoOmerbavarac je napisao/la:Da kad igraju Zehcigeri medjutim ako mislis opcenito onda si u velikoj zabludi.anelkabvb je napisao/la:Rijetko vidjena atmosfera na AA
Dugo veci autoritet na terenu nisam vidjeo, ovo sto je veceras uradio je 10mancity je napisao/la:Ono je bilo jos bolje, kad je dao zuti deset minuta prije! Ono jos nisam vidio, da sudija udera igraca. Mislim da je napunio gaceterabajt je napisao/la:Kod onog ponistenog gola kako ih covjek pogledom pobi sve haha, kad bi enko video napravio bio bi hit.mancity je napisao/la:10 za Sudiju, koji Autoritet. Cestitke Minhenu!
- akisarajevo92
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:Dugo veci autoritet na terenu nisam vidjeo, ovo sto je veceras uradio je 10mancity je napisao/la: Ono je bilo jos bolje, kad je dao zuti deset minuta prije! Ono jos nisam vidio, da sudija udera igraca. Mislim da je napunio gace

1860
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.