Premijer liga 2013/14
Re: Premijer liga 2013/14
Maglaj-Zrinjski 39:27 (20:14)
BAMBI je napisao/la:Cuj nazalost haha pa sta treba gorazde da se vadi i ostaje u ligu u zenici smijesno!Celik rutinski osvojio tri boda i idemo dalje...bravo Celik
guzovača jaro,uz dosta muke ste pobijedili.A to Gorazde ce ostati u ligi

Oj guzovaca hahaha sto me nasmija zelim ti ja tvom gorazdu da ostane u ligi,al kazem da je glupo da se vade u zenici?A ni jednom na utakmici pobjeda Celika nije dolazila u pitanje i zato ne prdi.Neka Kaja zavrsi koji sudiski par i ostat cete u ligi...
BAMBI je napisao/la:Oj guzovaca hahaha sto me nasmija zelim ti ja tvom gorazdu da ostane u ligi,al kazem da je glupo da se vade u zenici?A ni jednom na utakmici pobjeda Celika nije dolazila u pitanje i zato ne prdi.Neka Kaja zavrsi koji sudiski par i ostat cete u ligi...
frajeru Gorazde 100% ostaje u ligi

Ma nemamo al pobjedismo vas i tamo a i kuci a i tabela govori gdje ste i sta ste?Al opet kazem zelim vam da ostanete u ligi...
Ma majstore ti se razumijes u rukomet ko mara u kriv k...c. Zshvalite onom križancu koji Vam sudi protiv Gz zadnjih pet godina, ako ne vjerujes pogledaj biltene a imas ih na http://www.rsbih.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Gorazde ce ostati a vi imate ekipu djuturuma koja nece sigurno biti medju tri i ne zasluzuje jer je to sramota rukometa da ovakvi invalidi uz sudijske marifetluke bude u vrhu bh rukometa, ratjerali ste svoju djecu da igraju po Tešnju i Vogošći a ovo Gorazde ima prosjek ispod 20 godina i ne brine se za svoju buducnost. Ovo nije opravdanje za poraz ekipe Gorazda, ali dok je džaltara lipica i smajica, te izmisljenih komesara sa debelim primanjima, uzaludno je gubiti vrijeme u rukometu. Zenico stidi se, nekad si imala rukomet, a sad trosis pare na isluzene strane igrace koji moraju imati jos i sudijsku potporu i jos i to moras platiti. Pametni igrači uzimaju papke lopatom.BAMBI je napisao/la:Ma nemamo al pobjedismo vas i tamo a i kuci a i tabela govori gdje ste i sta ste?Al opet kazem zelim vam da ostanete u ligi...
BAMBI k......u kad spominješ Goražde treba da ustaneš i da se nakloniš jer od Goražda treba da učite i ti i mnogi drugi a ne ekipice koje tu odlaze i dolaze poput Čelika igrom i rasporedom nasli ste se medju tri ekipe i sad pametujete pa da vidimo hocete li biti medju tri ekipe pametnjakovići,Goražde je simbol rukometa u BiH a ne vjestačka tvorevina kao Čelik ,idiote jedan uzmi biltene zadnjih nekoliko godina i vidi ko sudi utakmicu Celik -Gorazde i vidjet ces ko je prevarant ,prosle godine vam sudio isti sudija pa i one prije ispadanja isti i tako redom i sad opet samo umjesto Dragičevića koji je sad komesar sad je tu ovaj momak koji je veceras bio neprimjetan u odnosu na vođu Križaneca ,sto vi sposobni forumasi nedođete i nevodite klubove hajde BUJRUM niko vam nebrani kad toliko pametujete ovo su udruzenja i svima je dozvoljen pristup ali nemate m..a osim da pametujete iza skrivenih profila .i zapamti Gorazde ce ostati a vi medju tri tesko puno ulazete tu starudiju koju imate cast pojedincima a gorazdanska mladost vam je odrzala predavanje za buducnost gdje vas nema nigdje osim ako vam nepomognu Celik Junori ili kako se zovu vec ovi momci koje vodi Zeljko ,a ako hoces o pravom rukometu da znas nesto vise onda Bujrum u Gorazde da se sta naucis pa makar i od prevaranta Kaje koji e kakav je takav ovaj klub vodi ipak dugo dugo.Vi ste jedan obicni klub penzionera a vidio si veceras mladost Goražda
Malogradjanstvo nemam komentara poznavalace rukometa u Gorazdu i sire...j... vas Kaja sve redom
Prije svega druze nemoj da se palis na postove pojedinih forumasa koji pokusavaju da naprave raspravu na forumu. Iskren da budem mene kao navijaca Celika vrijedja kad kazes da je Celik vjestacka tvorevina jer to sigurno nije, jer klub egzistira 60 godina i ima svoju historiju i tradiciju. Naravno da se ona ne moze poredit sa vama, Zivinicama, Zavidovicima i drugim gradovima u kojima je rukomet sport broj jedan. Kada tako kazes da je Celik vjestacka tvorevina, onda tako mozes nazvati i npr. Bosnu S, jer je opstepoznato da oni rijetko kad imaju igraca iz svoje skole. O Celiku ja kao neko ko voli rukomet i koji ga prati se mogu slozit s tobom da je pogresna politika koja se radi vec dvije godine, ali to je tako dok su ovi ljudi u klubu. Bez obzira na moje misljenje, sve dok ima rezultata to ce tako da bude, pa svidjalo se to meni ili ne. Opet ti kazem, ne nasjedaj na provokacije ali nemoj da omalovazavas neki klub bez obzira na trenutno stanje. Svaki klub treba postovat, pogotovo u danasnje vrijeme kada je situacija uzasna i gdje se ljudi bore svim silama da se on odrzi.burazer je napisao/la:BAMBI k......u kad spominješ Goražde treba da ustaneš i da se nakloniš jer od Goražda treba da učite i ti i mnogi drugi a ne ekipice koje tu odlaze i dolaze poput Čelika igrom i rasporedom nasli ste se medju tri ekipe i sad pametujete pa da vidimo hocete li biti medju tri ekipe pametnjakovići,Goražde je simbol rukometa u BiH a ne vjestačka tvorevina kao Čelik ,idiote jedan uzmi biltene zadnjih nekoliko godina i vidi ko sudi utakmicu Celik -Gorazde i vidjet ces ko je prevarant ,prosle godine vam sudio isti sudija pa i one prije ispadanja isti i tako redom i sad opet samo umjesto Dragičevića koji je sad komesar sad je tu ovaj momak koji je veceras bio neprimjetan u odnosu na vođu Križaneca ,sto vi sposobni forumasi nedođete i nevodite klubove hajde BUJRUM niko vam nebrani kad toliko pametujete ovo su udruzenja i svima je dozvoljen pristup ali nemate m..a osim da pametujete iza skrivenih profila .i zapamti Gorazde ce ostati a vi medju tri tesko puno ulazete tu starudiju koju imate cast pojedincima a gorazdanska mladost vam je odrzala predavanje za buducnost gdje vas nema nigdje osim ako vam nepomognu Celik Junori ili kako se zovu vec ovi momci koje vodi Zeljko ,a ako hoces o pravom rukometu da znas nesto vise onda Bujrum u Gorazde da se sta naucis pa makar i od prevaranta Kaje koji e kakav je takav ovaj klub vodi ipak dugo dugo.Vi ste jedan obicni klub penzionera a vidio si veceras mladost Goražda
RZ88!
uz duzno postovanje ovih mojih predhodnika, moram nesto reci, ne vidim razlog omalovazavanja celikovih igraca, da li je to ljubomora ili sta vec, ipak bi vi trebali da ustanete kada spominjete kadica, begagica, ivanceva, starcevica, mozeteli mi reci ijednog igraca na njihovim konkretno pozicijama koji mogu da se porede 50 posto sa njima, cuj kaze stariji, pa mladji kako igraju oni mogu igrati jos 200godina pa svi vi treba da jedete puno hljeba da bi ih stigli, i svi vasi klubovi vi bi ih doveli da imaju para, dok ste imali dovodili ste, ssad nemate pa kao idemo na podmladak, cestitam znalci, a sto se tice vlade zeljke i ljudi oko njega, to je najvece zlo rukometa u zenici to ljudi znaju. kad neko ima uspjeh treba mu cestitati, a ne traziti mane, trenutno sam van zenice al mi je zelja da se vratim jednog dana volim svoj celik nemojte djaba ga kuditi, jos nesto glupost je pricati da celiku treba pomoc sudija da pobjedi gorazde kojem zelim opstanak u ligi, sretno svim ljudima koji iskreno vole svoj klub,
-
- Kontakt:
Varas se prijatelju kad kazes za Celik da je vjestacka tvorevina, ima tu i mladjih momaka ali ovaj antovic im nikako ne da da igraju. Citam neki dan da su ti momci (juniori) pobijedili juniore Krivaje, a znamo sta Krivaja znaci u rukometu i da uvijek izbace par dobrih igraca. Uz te momke i njih par iz Zeljkine skole mozda se i napravi neki zdrav Celik sa svojom djecom . Pozdrav.
- samo_lijevo
- Kontakt:
e ovo me bas zacudilo.celiksampion je napisao/la:Varas se prijatelju kad kazes za Celik da je vjestacka tvorevina, ima tu i mladjih momaka ali ovaj antovic im nikako ne da da igraju. Citam neki dan da su ti momci (juniori) pobijedili juniore Krivaje, a znamo sta Krivaja znaci u rukometu i da uvijek izbace par dobrih igraca. Uz te momke i njih par iz Zeljkine skole mozda se i napravi neki zdrav Celik sa svojom djecom . Pozdrav.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kajeviću(burazer) dobro si ovo sve rekao...samo što bi te u nečeemu ispravio,da ne pričaš ti o poštenju i sudijama ,jer sam bio prisutan kada si ti sudije potplaćivao i dogovarao...a kad te vidim gdje u gradu reći ću ti koga si i gdje ti štimao...a drugo pozabavi se bolan malo klubom inađi te koju marku da date toj djeci šta,a ne samo da laprdaš po ovom forumu. Pusti Čelik,neka čiste prvo po svojoj avliji,pa onda neka dođu u našu.burazer je napisao/la:BAMBI k......u kad spominješ Goražde treba da ustaneš i da se nakloniš jer od Goražda treba da učite i ti i mnogi drugi a ne ekipice koje tu odlaze i dolaze poput Čelika igrom i rasporedom nasli ste se medju tri ekipe i sad pametujete pa da vidimo hocete li biti medju tri ekipe pametnjakovići,Goražde je simbol rukometa u BiH a ne vjestačka tvorevina kao Čelik ,idiote jedan uzmi biltene zadnjih nekoliko godina i vidi ko sudi utakmicu Celik -Gorazde i vidjet ces ko je prevarant ,prosle godine vam sudio isti sudija pa i one prije ispadanja isti i tako redom i sad opet samo umjesto Dragičevića koji je sad komesar sad je tu ovaj momak koji je veceras bio neprimjetan u odnosu na vođu Križaneca ,sto vi sposobni forumasi nedođete i nevodite klubove hajde BUJRUM niko vam nebrani kad toliko pametujete ovo su udruzenja i svima je dozvoljen pristup ali nemate m..a osim da pametujete iza skrivenih profila .i zapamti Gorazde ce ostati a vi medju tri tesko puno ulazete tu starudiju koju imate cast pojedincima a gorazdanska mladost vam je odrzala predavanje za buducnost gdje vas nema nigdje osim ako vam nepomognu Celik Junori ili kako se zovu vec ovi momci koje vodi Zeljko ,a ako hoces o pravom rukometu da znas nesto vise onda Bujrum u Gorazde da se sta naucis pa makar i od prevaranta Kaje koji e kakav je takav ovaj klub vodi ipak dugo dugo.Vi ste jedan obicni klub penzionera a vidio si veceras mladost Goražda
Nazalost ja sam ocekivao od Antovica da daje priliku i juniorima, ali i u utakmicama koje je Celik dobio preko 10 razlike oni su igrali po 2 minute a to je mizerno. Bar da se pruzi po 10 min, neko bi vec iskocio. Ali ko ce znat, mozda igra na sigurno jer se od njega zahtjevaju odredjeni rezultati.samo_lijevo je napisao/la:e ovo me bas zacudilo.celiksampion je napisao/la:Varas se prijatelju kad kazes za Celik da je vjestacka tvorevina, ima tu i mladjih momaka ali ovaj antovic im nikako ne da da igraju. Citam neki dan da su ti momci (juniori) pobijedili juniore Krivaje, a znamo sta Krivaja znaci u rukometu i da uvijek izbace par dobrih igraca. Uz te momke i njih par iz Zeljkine skole mozda se i napravi neki zdrav Celik sa svojom djecom . Pozdrav.
RZ88!
- samo_lijevo
- Kontakt:
takav je on.I kod nas je isto tako radio,mislim na Visoko,cuva svoju guz... pa mu samo igraju stariji igraci.Mladi mogu samo sjesti na kraj klupe i pricati viceve.I nije on jedini takav,ima takvih koliko hoces,i zato nam rukomet propada.Dok dede igraju,mladi truhnu na klupi.pep3 je napisao/la:Nazalost ja sam ocekivao od Antovica da daje priliku i juniorima, ali i u utakmicama koje je Celik dobio preko 10 razlike oni su igrali po 2 minute a to je mizerno. Bar da se pruzi po 10 min, neko bi vec iskocio. Ali ko ce znat, mozda igra na sigurno jer se od njega zahtjevaju odredjeni rezultati.samo_lijevo je napisao/la:e ovo me bas zacudilo.celiksampion je napisao/la:Varas se prijatelju kad kazes za Celik da je vjestacka tvorevina, ima tu i mladjih momaka ali ovaj antovic im nikako ne da da igraju. Citam neki dan da su ti momci (juniori) pobijedili juniore Krivaje, a znamo sta Krivaja znaci u rukometu i da uvijek izbace par dobrih igraca. Uz te momke i njih par iz Zeljkine skole mozda se i napravi neki zdrav Celik sa svojom djecom . Pozdrav.
A taj isti Antovic je otkrio mnoge igrace,dobro radio s njima,ali kada vodi neku ekipu nema sanse da pusti mlade da igraju.To nikako ne mogu da shvatim.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Sloga 23 - Krivaja 29
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma smrdi ovo jel Sloga toliko losa da ih Krivaja uzima na domacem terenu i t o 6 razlike jer je Krivaja prelosa ne znam,mada su sad bodovno izjednaceni znaci da je neko nekom pustio nema logikeRaul_64 je napisao/la:Sloga 23 - Krivaja 29
Cesto je znala Krivaja dobiti ili izvuci X u Doboju , bas kao i Sloga u Zdicima.
Sada je bilo pun rac rovitih igraca u Krivaji pa ne znam , ne znam u kakvom sastavu je onda Sloga bila.
Sada je bilo pun rac rovitih igraca u Krivaji pa ne znam , ne znam u kakvom sastavu je onda Sloga bila.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Konjuh-Prijedor 27-25.
Bosna-Čapljina 40-31 (17-17).
Bosna-Čapljina 40-31 (17-17).
Vrlo,vrlo sumnjivo...mada je i Sloga ekipa bez glave i repa...eh sad ili se pomaže komšijama Maglaju ,pa će Krivaja dati Maglaju ili je Rađina pomoć Ljubuškom,jer je Ljubuški pobijedio u Zavidovićima,a Sloga to vratila Krivaji...samo što sad mislim da je Sloga u vrlo nepovoljnoj situaciji koliko god ko mislio da nije...jer ove ekipe Maglaj,Goražde i Gradačac bi na kraju mogli imati po 36 i više bodova,a mislim da Sloga ni pomoću trikova neće imati toliko max. 35 ...ovo je po nekoj mojoj računici.century je napisao/la:Ma smrdi ovo jel Sloga toliko losa da ih Krivaja uzima na domacem terenu i t o 6 razlike jer je Krivaja prelosa ne znam,mada su sad bodovno izjednaceni znaci da je neko nekom pustio nema logikeRaul_64 je napisao/la:Sloga 23 - Krivaja 29
Evo rasporeda Sloge:
RK Vogošća - RK Sloga
RK Sloga - RK Kozara
RK Prijedor - RK Sloga
RK Sloga - RK Konjuh
RK Derventa - RK Sloga
RK Sloga - HRK Izviđač
RK Sloga - RK Bosna (S)
RK Maglaj - RK Sloga
RK Sloga-RK Čelik
RK Gradačac - RK Sloga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.