Kup BiH 2013./2014.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Kup BiH 2013./2014.
E nek' su maleni prošli u finale, nisam vidio veće slavlje od plasmana na SP i vječne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zaslužila je to ekipa Sarajeva, zaslužili su to ovi navijači, neka malo slavlja, čestitke 

Ja te volim, volim Željo..
Virtu4l je napisao/la:E nek' su maleni prošli u finale, nisam vidio veće slavlje od plasmana na SP i vječne.

ali nema para,sve se rastalilo....
9 godina je dug period.
Kakav je osjećaj što ti je Zrinjski ispao??? Jesi se derao po kući Zrinjski Mostar??? Sada fino hapicu sebi napravi i na spavanje jutro je pametnije od noći. Bolje ti je da spavaš nego da tuguješ i plaćeš zbog toga što je Sarajevo u finalu kupa.gio10 je napisao/la:Zaslužila je to ekipa Sarajeva, zaslužili su to ovi navijači, neka malo slavlja, čestitke
SRETAN BROJ - 1725
Kakve ti traume imaš momakpitic je napisao/la:Kakav je osjećaj što ti je Zrinjski ispao??? Jesi se derao po kući Zrinjski Mostar??? Sada fino hapicu sebi napravi i na spavanje jutro je pametnije od noći. Bolje ti je da spavaš nego da tuguješ i plaćeš zbog toga što je Sarajevo u finalu kupa.gio10 je napisao/la:Zaslužila je to ekipa Sarajeva, zaslužili su to ovi navijači, neka malo slavlja, čestitke

Baš ću ja plakati zbog Sarajeva, evo me smijem se vjeruj, kad vidim koliko slavite prolazak u finale, drago mi, radujte se, čestitam još jednom

Od navijača Zrinjskog nam ne treba čestitka, a ti se vrati u svoju rupu odakle si i došao, Sarajevo je danas takve kao ti vratilo tamo gdje vam je i mjesto. Takvi kao ti će za vikend biti veći navijači Travnika nago Željezničara. 

SRETAN BROJ - 1725
Ti nisi normalan, al fakat. Pokušavaš da meni natrpaš nešto što uopšte nisam izjavio, a to je da sam navijač Zrinjskog, ne vidim da je zabranjeno poželiti nekom sreću da prođu dalje? Da li je?
Ili se ti praviš toliko glup i pokušavaš nekoga iztrollati a opet ti ne ide. Neću da spamam dalje, kad budeš naučio neke stvari onda ćeš moći ući u diskusiju sa mnom.
Čuj veći naivjač Travnika nego Želje, čuj Sarajevo me vratilo u rupu damn Gdje ste vi momčino od 2007? Izađete vani u prelaznim rokovima i onda se vratite, ali izgleda da je ove sezone iznimka pa ćete ostati do maja, a onda poslije ko zna, skidanje igrača a?
Zašto bih navijao za Travnik i želio da oni pobijede kad me apsolutno za to zaboli qrac jer se vi uopšte ne borite za titulu već za izlazak u Evropu damn
Čuvaj se, ne troši živce, uživaj, tim ti prošao u finale kupa e, još imate šansu kao ni jedna ekipa u posljednjih nekoliko godina, nema Želje u finalu, iskoristite to
Ili se ti praviš toliko glup i pokušavaš nekoga iztrollati a opet ti ne ide. Neću da spamam dalje, kad budeš naučio neke stvari onda ćeš moći ući u diskusiju sa mnom.
Čuj veći naivjač Travnika nego Želje, čuj Sarajevo me vratilo u rupu damn Gdje ste vi momčino od 2007? Izađete vani u prelaznim rokovima i onda se vratite, ali izgleda da je ove sezone iznimka pa ćete ostati do maja, a onda poslije ko zna, skidanje igrača a?

Zašto bih navijao za Travnik i želio da oni pobijede kad me apsolutno za to zaboli qrac jer se vi uopšte ne borite za titulu već za izlazak u Evropu damn
Čuvaj se, ne troši živce, uživaj, tim ti prošao u finale kupa e, još imate šansu kao ni jedna ekipa u posljednjih nekoliko godina, nema Želje u finalu, iskoristite to

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Evo me u Medjugorju,u Fillija na uštipcima...ovdje nemaju pojma da je zrinski danas igrao...zanimljivo.Kao što sam i prije pisao,Sarajevo ovo osvaja.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Realno koliko si se puta prosuo po forume glede čestitki ovom ili onom klubu ova današnja morala je upalit.tepsija je napisao/la:Evo me u Medjugorju,u Fillija na uštipcima...ovdje nemaju pojma da je zrinski danas igrao...zanimljivo.Kao što sam i prije pisao,Sarajevo ovo osvaja.
I kako je na uštipcima, je li možda vruće sjedit, dozlaboga šta radiš na njima..
- tepsija
- Kontakt:
Samo me prati miki,nećeš fulati..dobro je NA uštipcima.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Lahko te upratiti čuješ se po uštipcimatepsija je napisao/la:Samo me prati miki,nećeš fulati..dobro je NA uštipcima.

- tepsija
- Kontakt:
još zalučeni...sa saransakom.Šta znaju ovi bosanci šta je saransak 

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Zmaći svi bježe od tebe a tebi ništa jasno nije..
- tepsija
- Kontakt:
Zene me iz daljeg gledaju kuknjava
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Pametne..
Ako Sarajevo u ligi zavrsi 3(osigura Evropu) i pobijedi Celik u kupu jer to znaci da Celik ide u Evropu il Siroki koji ce biti 4 u ligi
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Dženo Uščuplić vs Nizah Hukic
Sretno i Čeliku i nama , pa nek pobjedi bolji.Kad ce se znati ko ce biti domacin u 1 utakmici ?

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.