Zoran Kvržić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zoran Kvržić
Da je desnog beka umjesto sa 30 počeo igrati sa 15 godina dogurao bi do španske lige.
Bravo Kvrzicu...njegovo iskustvo nam je bilo potrebno po toj desnoj strani.
Nije on dzaba kapiten Rijeke.
Nije on dzaba kapiten Rijeke.
Lik je vcrs izgledao kao neki top bek velikih klubova. Svaka cast Zoki
Majstor! Nemam rijeci, svaka cast momcino!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne znam zašto se nije zvao ranije, kakva lakoća u napadu, ne znam kakav je u defanzivi jer ovi finci su prema naprijed rinaka teška, nisu nikakvo mjerilo
I s jednom nogom mora biti ispred Darka. Opet Todorovića vidim kao prvu zamjenu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trebo bi protiv Grcke isto biti dobar....i grci su u napadu qarinalisander je napisao/la:Ne znam zašto se nije zvao ranije, kakva lakoća u napadu, ne znam kakav je u defanzivi jer ovi finci su prema naprijed rinaka teška, nisu nikakvo mjerilo
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Zvao se on prije, ali je bio Papetov pulen, kloc, germanija. Danas je mogao iza sebe imati 50+ utakmica za reprezentaciju i biti neprikosnoven na desnoj strani.lisander je napisao/la:Ne znam zašto se nije zvao ranije, kakva lakoća u napadu, ne znam kakav je u defanzivi jer ovi finci su prema naprijed rinaka teška, nisu nikakvo mjerilo
Sad ga svi dizu u nebesa, upravo oni koji su ga pljuvali.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ogromno je napredovao od proslog puta za vrijeme ere Susica
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
U Papetovo vrijeme nije zasluzivao poziv...ni sada ne bi imao mjesta kao krilni igrac u reprezentaciji, ali s obzirom da je prekomandovan na desnog beka u Rijeci u zadnje vrijeme i kapiten je, te se dobrim pokazao, plus iskustvo...sasvim zasluženo dobio poziv i odmah sam ga zelio vidjeti u prvih 11 jer se u par tekmi Rijeke u Europi i HNL-u vidjelo da je trenutno puno bolja opcija od Todora.
Dakle, kao krilo nije opcija.
Kao bek jeste opcija, itekako...
Zašto ga Robi nije zvao, a kod Papeta zaista nije nešto naročito pokazivao, i on je za tih nekoliko godina sazrio kao igračemir79 je napisao/la:Zvao se on prije, ali je bio Papetov pulen, kloc, germanija. Danas je mogao iza sebe imati 50+ utakmica za reprezentaciju i biti neprikosnoven na desnoj strani.lisander je napisao/la:Ne znam zašto se nije zvao ranije, kakva lakoća u napadu, ne znam kakav je u defanzivi jer ovi finci su prema naprijed rinaka teška, nisu nikakvo mjerilo
On je za Viscu Semir Tuce u svakom smislu, a poziv je dobio na racun fantasticnih utakmica u Rijeci, pogotovo Evropi. Slabo ti to pratis pasahurem je napisao/la:U Papetovo vrijeme nije zasluzivao poziv...ni sada ne bi imao mjesta kao krilni igrac u reprezentaciji, ali s obzirom da je prekomandovan na desnog beka u Rijeci u zadnje vrijeme i kapiten je, te se dobrim pokazao, plus iskustvo...sasvim zasluženo dobio poziv i odmah sam ga zelio vidjeti u prvih 11 jer se u par tekmi Rijeke u Europi i HNL-u vidjelo da je trenutno puno bolja opcija od Todora.

Usput idite svi na 4. stranicu ove teme pa malo citajte komentare

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Pape ga je zvao na krilo i u napad, gdje je on ispodprosjecan.emir79 je napisao/la:Zvao se on prije, ali je bio Papetov pulen, kloc, germanija. Danas je mogao iza sebe imati 50+ utakmica za reprezentaciju i biti neprikosnoven na desnoj strani.lisander je napisao/la:Ne znam zašto se nije zvao ranije, kakva lakoća u napadu, ne znam kakav je u defanzivi jer ovi finci su prema naprijed rinaka teška, nisu nikakvo mjerilo
@Emire, mani se suplje.
Kvrzic nije bio opcija na krilu ni u vrijeme Susica ni u vrijeme Bazdarevica i to je cinjenica. (Izuzev kada smo bili desetkovani u Izraelu).
Ni sada nije opcija kao krilo niti bi dobio poziv kao krilo.
Kao bek itekako jeste i to sam prvi potvrdio gledajuci ga na toj poziciji u zadnje vrijeme u EL kvalifikacijama i HNL-u...a na beku igra u zadnje vrijeme...malo bolje citaj ono sto se pise.
Kvrzic nije bio opcija na krilu ni u vrijeme Susica ni u vrijeme Bazdarevica i to je cinjenica. (Izuzev kada smo bili desetkovani u Izraelu).
Ni sada nije opcija kao krilo niti bi dobio poziv kao krilo.
Kao bek itekako jeste i to sam prvi potvrdio gledajuci ga na toj poziciji u zadnje vrijeme u EL kvalifikacijama i HNL-u...a na beku igra u zadnje vrijeme...malo bolje citaj ono sto se pise.
Kvrzic top top igrac utakmice
Ona asistencija za Izeta čista je fantazija.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Koanacno imamo desnog beka. On i Seo bas izdominirali po boku! Sve hvalospjevke
- prisonbreak
- Kontakt:
Steta sto ima 31 godinu. Odlican bek, moze posluziti sigurno jos godinu i to je to, al da bude na vecerasnjem nivou.Tekashi je napisao/la:Koanacno imamo desnog beka. On i Seo bas izdominirali po boku! Sve hvalospjevke
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nek igra dok je najbolji desni bek a kako se Todorović razvija mogao bi to ostati još godinama. Rudy Fernandez je i dalje prvo nisko krilo svjetskog prvaka košarkaške reprezentacije Španije iako ima 34 godine a zbog povreda je tek sjena košarkaša kakav je nekad bio.prisonbreak je napisao/la:Steta sto ima 31 godinu. Odlican bek, moze posluziti sigurno jos godinu i to je to, al da bude na vecerasnjem nivou.Tekashi je napisao/la:Koanacno imamo desnog beka. On i Seo bas izdominirali po boku! Sve hvalospjevke
Vizionar vazda bio!Rokoko87 je napisao/la:Robi, ti si na potezu!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★