Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
ferdi po običaju previše formalan. etika mu ne dopušta drugačije 
Sama cinjenica da je u Pentagon udario "Boing avion" i da od njega nije ostalo nista je smjesna. Znate li vi koliki je jedan tocak od tog aviona (nekoliko tona), a tek turbine, krila, rep, skolljka i da nije nista ostalo da se sa pravom kaze "jeste udario je avion" ?
A najtuznije da ne postoji niti jedna jedina snimka nadozornih kamera, satelita, i cega sve vec.
Za nekih 10-15 godina ce na vidjelo izaci istina o 911, nije to tek tako "teroristicki napad".
A najtuznije da ne postoji niti jedna jedina snimka nadozornih kamera, satelita, i cega sve vec.
Za nekih 10-15 godina ce na vidjelo izaci istina o 911, nije to tek tako "teroristicki napad".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:09, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ajde procitaj jos jednom sta sam ja napisao.ek0 je napisao/la:Mozda te ne pratim, ali molim te da li ti to tvrdis da avion nikako nije udario u WTC?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koreja,religiji,WTC
Ne da mi se ni citati jer zadnje 4 stranice jer znam ko sta pise
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jbo majku mi smo od drevnih misterija opet došli na ameriku
ko o čemu, bosanci o americi, al kaidi, 911, pentagonu, CIA
ko o čemu, bosanci o americi, al kaidi, 911, pentagonu, CIA
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ti si u pravu za one strune čisto da te podržimOtelo je napisao/la:Koreja,religiji,WTC![]()
Znamekonomist je napisao/la:ti si u pravu za one strune čisto da te podržimOtelo je napisao/la:Koreja,religiji,WTC![]()
To je samo jedna od teorija.
Al je problem kod time travela paradoks djeda.Npr:Ako se vratim u proslost i ubijem nekog ko je zasluzan za moje nastajanje onda vjerovatno ja necu nastati.
To se da objasniti teorijom paralelnih svemira al hajmo prvo trenutacnu temu zavrsit.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
energija koja je potrebna da se te rupe uopšte prošire je toliko masovna da je suludo uopšte pričati o njoj.Otelo je napisao/la:Znamekonomist je napisao/la:ti si u pravu za one strune čisto da te podržimOtelo je napisao/la:Koreja,religiji,WTC![]()
Ne da mi se ni citati jer zadnje 4 stranice jer znam ko sta pise![]()
To je samo jedna od teorija.
Al je problem kod time travela paradoks djeda.Npr:Ako se vratim u proslost i ubijem nekog ko je zasluzan za moje nastajanje onda vjerovatno ja necu nastati.
To se da objasniti teorijom paralelnih svemira al hajmo prvo trenutacnu temu zavrsit.
u biti ta teorija je kontra teoriji inflacije. obje su teorije za sada. vidjećemo koja je u pravu. fizičari znaju šta je teorija inflacije vjerovatno
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znaju i ekonomistiekonomist je napisao/la: fizičari znaju šta je teorija inflacije vjerovatno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisu to jedine teorije.
Postoji teorija brzine i razlicito protjecanja vremena u svemiru.
Ako bih se ja 10 godina kretao brzinom svjetlost na Zemlji bi proslo 10 000 godina.
Sve je to dosta nemoguce al moramo se necim zabavljati.
I historicari znaju to
Postoji teorija brzine i razlicito protjecanja vremena u svemiru.
Ako bih se ja 10 godina kretao brzinom svjetlost na Zemlji bi proslo 10 000 godina.
Sve je to dosta nemoguce al moramo se necim zabavljati.
I historicari znaju to
Šta vi imate protiv historičara 
ekomija je majka svih naukario_Ferdy88 je napisao/la:Znaju i ekonomistiekonomist je napisao/la: fizičari znaju šta je teorija inflacije vjerovatno
@otelo teorija inflacije i teorija struna su manje više suprotne jedne od druge
ja mislim da vrijeme ustvari ne postoji... to je samo način da se objasni proces starenja u neki drugi procesi... naravno to već prerasta u tešku filozofiju...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Onda je po tebi vrijeme jedna velika ravna linijaDANTES je napisao/la:ja mislim da vrijeme ustvari ne postoji... to je samo način da se objasni proces starenja u neki drugi procesi... naravno to već prerasta u tešku filozofiju...
Zanimljiva teza.DANTES je napisao/la:ja mislim da vrijeme ustvari ne postoji... to je samo način da se objasni proces starenja u neki drugi procesi... naravno to već prerasta u tešku filozofiju...
A vrijeme je sve samo ne ravna linijaOtelo je napisao/la:Onda je po tebi vrijeme jedna velika ravna linijaDANTES je napisao/la:ja mislim da vrijeme ustvari ne postoji... to je samo način da se objasni proces starenja u neki drugi procesi... naravno to već prerasta u tešku filozofiju...
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Neko bi rekao da je to filozofijaekonomist je napisao/la:
ekomija je majka svih nauka:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A ja bi' rekao logikario_Ferdy88 je napisao/la:Neko bi rekao da je to filozofijaekonomist je napisao/la:
ekomija je majka svih nauka:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.