Pa ne igra se 3/4.DANTES je napisao/la:evo mene, ali đe si ti bio 3/4?Clutch je napisao/la:Djesi @DANTES vrli forumašu ss.ba foruma.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa ne igra se 3/4.DANTES je napisao/la:evo mene, ali đe si ti bio 3/4?Clutch je napisao/la:Djesi @DANTES vrli forumašu ss.ba foruma.
upravu siFaraonTM je napisao/la:I još ovo ispade žestoko razvaljivanje Turske, iako stvarno nije bilo tako.
tako su tvrdili i na EP da će Španija sve da siluje da nema niko šanse, ja sam tvrdio drugačije i ja sam bio u pravu. tako da ni sada ne vjerujem da će ovi ameri uzeti zlato... najcrnje je što ako bude finale SAD-Španija što ću ja ipak navijati za SAD, ne mogu one hinje organski da podnesemmasteRofPoker je napisao/la:Dantes, stvarno poslusase ove vrle forumase i dodase 30 poena SAD.
Ovo je jedna cista sprdnja sa svima ostalim repkama, mozda ne sa Spanijom, ali dobro. Kada se doda da je ovo neki B ili C sastav, ovo je prosto smijesno.
Svaka utakmica je isto pitanje, da li se igra Amerima ili ne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Odrastao sa dvije mame, strašno pozitivan lik
Dafilip13 je napisao/la:faried?rio_Ferdy88 je napisao/la:Odrastao sa dvije mame, strašno pozitivan lik
pa valjda ima i tatu, mame su sjajne, ali hendikepirane za pravljenje djecerio_Ferdy88 je napisao/la:Odrastao sa dvije mame, strašno pozitivan lik
Dobro si rekao, al' ipak Turcima je nestalo snage a stao ih je i šut, što je posljedica malo bolje igre Amerike.alemsa je napisao/la:upravu siFaraonTM je napisao/la:I još ovo ispade žestoko razvaljivanje Turske, iako stvarno nije bilo tako.
ali reko za drugo PL.
3-a cetvrtina 31-20
4-a 32-17
Ima, al' je odrastao sa mamama jer je mama shvatila da joj više ne trebaju muškarciDANTES je napisao/la: pa valjda ima i tatu, mame su sjajne, ali hendikepirane za pravljenje djece
a mama Muslimanka kao i on :/rio_Ferdy88 je napisao/la:Ima, al' je odrastao sa mamama jer je mama shvatila da joj više ne trebaju muškarciDANTES je napisao/la: pa valjda ima i tatu, mame su sjajne, ali hendikepirane za pravljenje djece
ne znam pratiš li, ali toni ne igra na ovom turniruGreivis je napisao/la:Vrijeme je da najbolji evropski kosarkas posljednje 2-3 godine uzme svjetsko.
Uzeo je ono u Japanu. Bio je u rosteru, koliko se ja sječam.Greivis je napisao/la:Vrijeme je da najbolji evropski kosarkas posljednje 2-3 godine uzme svjetsko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.