Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Harrison
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Harrison » 01 jul 2009, 13:01

Odlicna vijest, Benzema je odlican napadac i bicemo pakleni u napadu sa Raulom, Benzemom, Higuainom, Ruudom (ako ga ne prodaju, valjda nece) i nadam se da ovo nece biti posljednje pojacanje, jos samo fali Ribery da se sve kockice posloze :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 01 jul 2009, 13:37

-------------------casillas-------------------
----------------helguera-----------------
-----------caranka-----------campo
salgado-----------------------------------carlos
------------------redondo(c)----------------
mcmanaman---------------------------raul
----------------anelka-------mori
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2009, 15:38

Kažu u 0:00 će se noćas ako Bog da saznati da je Karim potpisao za Real, također ovo bi im bilo 4 pojačanje, doveli su Ronalda, Kaku, te strašnog odbradbenog igrača Raul Albiola. Za Albiola nisam ni znao da je došao, kako god bilo, strašan igrač.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 01 jul 2009, 17:34

opet Marca i AS lazu..

na Goal.com pise No deal... ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2009, 17:36

JameS je napisao/la:opet Marca i AS lazu..

Kad su oni govorili istinu? :D :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 01 jul 2009, 17:42

Devil je napisao/la:

Kad su oni govorili istinu? :D :D
ma nisu nikad hahah...inace Perez je izjavio valjda sinoc da jos jedno veliko pojacanje stize tj. cetvrto po redu,a Marca i As su odmah prenijeli da je to Benzema koji ce doci za 35 mil.eura...no Blanc je sve to opovrgnuo rekavsi da su primili za Benzemu ponudu i to mnogo vecu nego sto su ovi slagali,ali da je Real nije poslao veoma moguce je da je ta ponuda od Man.Utd-a ;)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 01 jul 2009, 18:46

De nemojte se prosipati, svi portali osim marce i asa su objavili pravu vijest, svi su kopirali dezinformacije od L'Equipea

Lyon na oficijalnoj stranici sve potvrdio

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 51109.aspx

http://www.olweb.fr - pogledajte i sami se uvjerite

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 01 jul 2009, 18:52

BrnJeeH je napisao/la:De nemojte se prosipati, svi portali osim marce i asa su objavili pravu vijest, svi su kopirali dezinformacije od L'Equipea

Lyon na oficijalnoj stranici sve potvrdio

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 51109.aspx

http://www.olweb.fr - pogledajte i sami se uvjerite
BREAKING NEWS: Lyon Confirm Real Madrid Deal For Karim Benzema goal.com

znaci ipak trebamo vjerovati Marci i Asu :mrgreen:

ovo je bolje nego da smo Villu doveli...covjek ima tek 21 god. i velika je buducnost ovo je najbolja moguca informacija koju sam cuo danas :mrgreen:

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 01 jul 2009, 19:16

draze mi je sto su doveli Benzemu nego Ronalda, posteno! stvarno Real ove sezone ima po imenima najjacu postavu i samo se mogu nadati da ce to biti sredjeno takticki kao sto je sredjeno igracki! sve u svemu, jedva cekam narednu sezonu...
P.S. sada idem na socceru: Edit team/Real Madrid/add player/Benzema
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

bake
Kontakt:

Post Postao/la bake » 01 jul 2009, 19:24

alldenn je napisao/la: NEMOZE SE SVE PARAMA , TREBA IMAT I SVOJE PRODUKTE , A REAL TOGA NEMA !ZNA SE KO GA IMA NAJVISE !!!!!!!!!!!!!!
Uz nedužno poštovanje nimalo se ne slažem sa tobom. Zadnjih nekoliko godina Real je glavni u stvaranju mladih produkata. Daj mi ime jedno igrača koji je igrao za Barcelonu B i postao dobar nogometaš (osim Inieste). Dok na drugoj strani tu su Arbeloa, Negredo, De La Red...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 jul 2009, 19:30

NEMOZE SE SVE PARAMA , TREBA IMAT I SVOJE PRODUKTE , A REAL TOGA NEMA !ZNA SE KO GA IMA NAJVISE !!!!!!!!!!!!!!
Uz nedužno poštovanje nimalo se ne slažem sa tobom. Zadnjih nekoliko godina Real je glavni u stvaranju mladih produkata. Daj mi ime jedno igrača koji je igrao za Barcelonu B i postao dobar nogometaš (osim Inieste). Dok na drugoj strani tu su Arbeloa, Negredo, De La Red...

Evo ti par imena koji su igrali Barcelonu B i postali odlicni igraci

Victor Valdes, Gerard Pique, Carles Puyol, Xavi Hernandes, Andres Iniesta, Lionel Messi, Sergi Busquets,Bojan Krkic, Cesc Fabregas.

Mislim svaka cast Realu na titulama i svim tim igracima, ali malo bolje prati fudbal pa ces znati da Barcelona ima od njih bolju skolu, to ce ti i priznati najveci Realovci na ovom forumu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2009, 19:32

bake je napisao/la:
alldenn je napisao/la: NEMOZE SE SVE PARAMA , TREBA IMAT I SVOJE PRODUKTE , A REAL TOGA NEMA !ZNA SE KO GA IMA NAJVISE !!!!!!!!!!!!!!
Steta sto ce De La Red kako stvari stoje zavrsiti karijeru, dobar je skroz igrac, ali takva mu sudbina. Najvjerovatnije ce dobiti posao da radi sa omladinskim klubom Reala, s obzirom da ima trenersku licencu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 01 jul 2009, 20:00

na tom istom Goal.com pise u prevodu na Bosanski:Samo nekoliko sati nakon sto su iz Lyona porekli da pregovaraju sa Realom,predsjednik Lyona Jean Michelle Aulas je priznao da ce pustiti Benzemu u Real.Florentino Perez ce odmah dati 35mil a po zavrsetku bi ovaj transfer mogao dosegnuti cifru od 41mil.zao mi je ako sam ti unistio zadnje nade,al on ipak dolazi ;) HALA MADRID
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 01 jul 2009, 20:05

amerosm je napisao/la:
NEMOZE SE SVE PARAMA , TREBA IMAT I SVOJE PRODUKTE , A REAL TOGA NEMA !ZNA SE KO GA IMA NAJVISE !!!!!!!!!!!!!!

Victor Valdes, Gerard Pique, Carles Puyol, Xavi Hernandes, Andres Iniesta, Lionel Messi, Sergi Busquets,Bojan Krkic, Cesc Fabregas.

Mislim svaka cast Realu na titulama i svim tim igracima, ali malo bolje prati fudbal pa ces znati da Barcelona ima od njih bolju skolu, to ce ti i priznati najveci Realovci na ovom forumu.
Bojan Krkic i Sergi Busquets ti dobri igraci :!: :?: Stari ti si PUKO :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 01 jul 2009, 20:16

amerosm je napisao/la:

Sve to stoji, ali busquets i krkic su najprecjenjeniji igraci primere

Istina je da Barca ima bolju skolu, i to daleko bolju..samo je problem sto real ne ulaze u nju...Dajem za primjer mladog De La Reda. Bio je najvjerovatnije najveca mlada nada i kao veznjak je mnogo obecavao, ali srcani problemi su ga udaljili sa terena. Mladi Alvaro Negredo je postao jedan od najtrazenijih napadaca Primere...

Ali kao sto rekoh, Barca ulaze i Barca napravi, i po tome su daleko bolji od reala

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 01 jul 2009, 20:42

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 51017.aspx

Sutra u 21:00 predstavljanje Raula Albiola na Santiago Bernabeu. Prijenos predstavljanja na gore postavljenom linku. Jucer nas je velik broj gledao predstavljanje Kake, i nadam se da ce atmosfera na Bernabeu biti upola dobra kao sinocnja. 6. jula predstavljanje Ronalda...tu ce definitivno bti i vise od 50.000 navijaca (toliko je bilo na kakinom predstavljanju)

bake
Kontakt:

Post Postao/la bake » 01 jul 2009, 20:42

Jarane moj, Messi je argentinac, valjda zanš šta to znači ;)
U ostalom, Busquets i Krkić a naročito ovaj drugi do sada nisu pokazali ništa posebno. To stoji da su oni veliki talenti, ali da li će se pokazati u budućnosti kao great players, to nam ostaje da vidimo.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jul 2009, 20:51

bake je napisao/la:Jarane moj, Messi je argentinac, valjda zanš šta to znači ;)
U ostalom, Busquets i Krkić a naročito ovaj drugi do sada nisu pokazali ništa posebno. To stoji da su oni veliki talenti, ali da li će se pokazati u budućnosti kao great players, to nam ostaje da vidimo.

Kako nije nista pokazao. Ovaj prvi igra za spansku repku,a ovaj drugi je u U 21 repki spanije. I nemaju pojma jel... de molim te. Vi mislite da cete sve razvaljivati s ovim...hocete qrac. Kad vam dodju Ferdinand,Terry,Puyol... necete moci prdnuti pored njih.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 01 jul 2009, 22:36

Nema sta pravi se strasan sastav jos vam fali 3 pojacanje 1 zadnji vezni i dva odbrambena igraca.Robbena prodajte LFC svakako je viska.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2009, 22:40

Torres_9 je napisao/la:Nema sta pravi se strasan sastav jos vam fali 3 pojacanje 1 zadnji vezni i dva odbrambena igraca.Robbena prodajte LFC svakako je viska.
Sto ce im zadnji vezni imaju ih 3-trojicu, Gago,Diarra1,Diaara 2,sve destruktivci igre kakvi im trebaju,ofanzivni zadnji vezni im nije potreban jer im je vezni i onako previse ofanzivan sa Ronaldom,Kakom,Robbenom,kad bi doveli jos jednog ofanzivnijeg zadnjeg veznom nebi imalo smisla,nebi se ni od koga mogli odbraniti...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.