Zar i Dani dolazi u Real Madrid?Donnie Darko je napisao/la:Dani Alves tješi svog budućeg saigrača![]()
1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je najgora generacija Brazila u zadnjih 30 godina, nema šanse da prodju NjemceSheyi je napisao/la:Znači Brazil je u finalu, Njemci ne bi trebali biti neki problem, tu ide lagano pobjeda s 2 razlike.
27.10.2020
Nema ovaj Brazil sanse protiv Njemacke. Jedva cekam tu utakmicu. Hebo majku, u drugoj fazi Brazil zabio 3 gola, sva 3 zabili stoperi. I dice se nekom joga bonitom i super jakim napadom.
Izbacit ce ih ili Njemacka ili jos bolji scenario da ih Argentina uzme u finalu.
Izbacit ce ih ili Njemacka ili jos bolji scenario da ih Argentina uzme u finalu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

BTW, koja je zver Hames...
+100000Donnie Darko je napisao/la:I da, genijalni europski sudija je bio maestralan, nema šta. Poserem se na ovakvo suđenje.
Jbemti i nogomet i suca i Hulka padavicara, pa nazivcirao sam se ko da sam Kolumbijac. Ali neka, ovako nece moci protiv Svabije.
Sluzbeno najodvratnija momcad ikad...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
steta....
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nečemo vise gledati kolumbijke na tribinama haha
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Naklon za Jamesa.
Za koga sad navijat u polufinalu između Njemačke i Brazila?
Moraću birat manje zlo. 
Za koga sad navijat u polufinalu između Njemačke i Brazila?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
ne mogu vjerovati kakav je luiz zabio gol,najzaslužniji za prolaz,nije columbija nista mogla napraviti,kod dva gola šta će . 
Argentina nece proc ni Belgiju.Puma je napisao/la:Nema ovaj Brazil sanse protiv Njemacke. Jedva cekam tu utakmicu. Hebo majku, u drugoj fazi Brazil zabio 3 gola, sva 3 zabili stoperi. I dice se nekom joga bonitom i super jakim napadom.
Sramotno suđenje
, Kolumbiji poništen čist gol, James Rodriguez sjajan, šteta što nije dobio priliku da odigra još dvije utakmice. (polufinale-3. mjesto ili polufinale-finale)
Brazilci naravno na sreću prolaze, jeste to bolje nego prije, ali realno jako jako slabo.
Brazilci naravno na sreću prolaze, jeste to bolje nego prije, ali realno jako jako slabo.
Brazilci cigani kuknjava
Luiz
Fernandinho
Hame
Luiz
Fernandinho
Hame
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ocigledno je isao namjerno da ga ozlijedi.MaGiCa je napisao/la:
![]()
BTW, koja je zver Hames...
Jednostavno ne mogu da vjerujem da Cesar nije dobio crveni karton za onaj penal.
You'll never walk alone.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Bio je David Luiz pored njega lijevo, pa zbog toga neBelieve je napisao/la:Jednostavno ne mogu da vjerujem da Cesar nije dobio crveni karton za onaj penal.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Jel' sudija iz Španije ne može to valjati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da li je ponovo Veb sudio bilo bi ovo drugačije na semaforu.
Ma, hajmo ga osvojiti!
Na stranu (nerealni) optimizam, Brazil nije Brazil na kojeg smo navikli. Prošlo je hiljade boljih generacija od ove. Mislim da će biti jako teška utakmica za njih protiv Njemačke. Znamo da se Švabe nikad ne predaju. A, u ovaj meč ne ulaze kao manje dobra ekipa. Možda čak i suprotno...
Al', ipak se nadam... Šta ću kad ih volim. Vamos Brasil!
Nadam se da će Junior biti dobro, ne čini mi se ono nimalo banalno.
Na stranu (nerealni) optimizam, Brazil nije Brazil na kojeg smo navikli. Prošlo je hiljade boljih generacija od ove. Mislim da će biti jako teška utakmica za njih protiv Njemačke. Znamo da se Švabe nikad ne predaju. A, u ovaj meč ne ulaze kao manje dobra ekipa. Možda čak i suprotno...
Al', ipak se nadam... Šta ću kad ih volim. Vamos Brasil!
Nadam se da će Junior biti dobro, ne čini mi se ono nimalo banalno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.