Gojko Cimirot

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Gojko Cimirot

Post Postao/la Aragon » 17 nov 2014, 02:13

Mozambik je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Cimirot je reprezentativac i potencijal veliki, a ovi sto ga usporedjuju sa nekim Tomicima, Stilicima... nek to rade i dalje :mrgreen:
Stilic je igrac kakav Cimirot nece biti za 9 zivota.
Na osnovu cega takvo sto mozes tvrditi?
Sta je to taj Stilic uradio veliko u svojoj karijeri?
Vrh mu je Poljska liga koja je losija cak i od Hrvatske.
Stilic nije mogao igrati niti u osrednjim turskim ekipama.
Da, slazem se, ima bolji slobodan udarac i prekide od Cimirota, u svemu ostalom vec sad je Cimirot bolji igrac.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

JonSnow
Kontakt:

Re: Odg: Gojko Cimirot

Post Postao/la JonSnow » 17 nov 2014, 02:15

Aragon je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Cimirot je reprezentativac i potencijal veliki, a ovi sto ga usporedjuju sa nekim Tomicima, Stilicima... nek to rade i dalje :mrgreen:
Na osnovu cega takvo sto mozes tvrditi?
Sta je to taj Stilic uradio veliko u svojoj karijeri?
Vrh mu je Poljska liga koja je losija cak i od Hrvatske.
Stilic nije mogao igrati niti u osrednjim turskim ekipama.
Da, slazem se, ima bolji slobodan udarac i prekide od Cimirota, u svemu ostalom vec sad je Cimirot bolji igrac.
Daj odvadi malo, jer ovo ni u snu nije tačno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Mozambik
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 02:20

Cuj onog gore: "Igra u doborm klubu, koji igra play off EL" :lol: :lol: :lol:

Vi nsite igrali play off EL, vi ste nastupali u PO, tu je razlika.

Al dobro, protiv mitomanije se ne moze.

Ne mozes normalno pohvaliti igarca, a da ga jufke ne dignu na razinu Zidanea

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 nov 2014, 02:34

Mozambik je napisao/la:Cuj onog gore: "Igra u doborm klubu, koji igra play off EL" :lol: :lol: :lol:

Vi nsite igrali play off EL, vi ste nastupali u PO, tu je razlika.

Al dobro, protiv mitomanije se ne moze.

Ne mozes normalno pohvaliti igarca, a da ga jufke ne dignu na razinu Zidanea
Razlika je sto smo mi tu bili vi niste.

JonSnow klubovi iz Hrvatske biljeze bolje rezultate od klubova iz Poljske. Tako da je tacno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 nov 2014, 08:06

Mozambik je napisao/la:
100%, jedan reprezentativac a jedan kuci uz TV prati kvalifikacije.
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 nov 2014, 10:34

slika
slika
slika

Aferim, kakav napredak, prije 18 mjeseci igrao je za Leotar.

slika
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 nov 2014, 10:44

Da,pametan potez Cimija prelazak iz Leotara u Sarajevo :clap:Automatski su mu se odmah otvroila vrata U 21,a onda dobre igre u FK.Sarajevu ,a posebno u Evropi ga lansirase u A repku.Daj Boze da grijesim,ali tesko cemo Cimirota gledati i na proljece, u Premijer ligi.Ja u buducnosti ocekujem vrlo brzo pozive u A Reprezentaciju, i za dva najbolja mlada igraca Premijer lige Radovca i Duljevica.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 nov 2014, 10:59

Ma koliko ja bila za napredak naše lige (jedna stvar koja bi tome doprinijela jeste i kvalitet igrača), nadam se da će ovaj momak čim prije napustiti PLBiH. Njemu je transfer u kvalitetnu ligu višeg nivoa neophodan za bolji razvoj. Imali smo mi dosta talenata koji su obećavali, pa stagniraju. Pade mi na pamet Nemanja od kojeg se dosta očekivalo kad je bio mladi reprezentativac...

Sretno, Gojko!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 nov 2014, 11:00

BaDa12 je napisao/la:Ma koliko ja bila za napredak naše lige (jedna stvar koja bi tome doprinijela jeste i kvalitet igrača), nadam se da će ovaj momak čim prije napustiti PLBiH. Njemu je transfer u kvalitetnu ligu višeg nivoa neophodan za bolji razvoj. Imali smo mi dosta talenata koji su obećavali, pa stagniraju. Pade mi na pamet Nemanja od kojeg se dosta očekivalo kad je bio mladi reprezentativac...

Sretno, Gojko!
Ode on na zimu sad.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 nov 2014, 11:10

Ma nece mnogo plakati u FK.Sarajevu.
Mogu misliti koliko ce love, uzeti na Cimirotu. :shock:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 13:44

Stilic, Husejinovic su igraci koji su svojom brzoglavoscu syebali svoje karijere. Semir je mogao i morao pametnije dok Saida i razumijem jer je poletio u Njemacku. Ne vidim potrebu da se taj isti Stilic spominje na temi svakog drugog reprezentativca, nit' je vrhunski kalibar igraca nit' trenutno igra kako vi to kazete u ligama petice da bi morao dobiti poziv. Gojko ima sanse da napravi puno vecu karijeru od Semira i sto se tice poredjenja njih dvojice ne igraju istu poziciju sto valjda svi znaju. Semir je majstor pasa i prekida, tehnicki potkovan trenutno vise od Gojka medjutim Gojko tek pocinje napredovati i trkacki je iznad Semira. Kao i kod svakog drugog igraca, vrijeme ce pokazati ima li Gojko pameti i znanja da zaigra na puno vecem nivou, dalje od Ekstraklase u kojoj nastupa Semir sa svojih 27 godina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 nov 2014, 14:19

Sabinho je napisao/la:Stilic, Husejinovic su igraci koji su svojom brzoglavoscu syebali svoje karijere. Semir je mogao i morao pametnije dok Saida i razumijem jer je poletio u Njemacku. Ne vidim potrebu da se taj isti Stilic spominje na temi svakog drugog reprezentativca, nit' je vrhunski kalibar igraca nit' trenutno igra kako vi to kazete u ligama petice da bi morao dobiti poziv. Gojko ima sanse da napravi puno vecu karijeru od Semira i sto se tice poredjenja njih dvojice ne igraju istu poziciju sto valjda svi znaju. Semir je majstor pasa i prekida, tehnicki potkovan trenutno vise od Gojka medjutim Gojko tek pocinje napredovati i trkacki je iznad Semira. Kao i kod svakog drugog igraca, vrijeme ce pokazati ima li Gojko pameti i znanja da zaigra na puno vecem nivou, dalje od Ekstraklase u kojoj nastupa Semir sa svojih 27 godina.
Iskreno niti je Semir za repke a jos manje Gojko bit je ima igraca koji igraju u ligi 5 a doktor nauka ih nije pozvao.A Gojku se nema sta prigovoriti jer je dobio sansu u najgore vrijeme za bilo kog igraca!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 nov 2014, 14:23

Treba sacekati zadnju utakmicu u Tuzli,a onda i prelazni rok.
Mozda Cimi, i zavrsi u jednoj od tih najjacih liga.Zivi bili pa vidjeli. :mrgreen: Vec je Sarajevo imalo ponudu jednog belgijskog kluba,koji je tad nudio prvo 350,pa su digli na 450 milja eura.Tad je Uprava glat odbila,iako je tad Gojko bio daleko od igraca i reputacije koju sad ima.Ono sto je sigurno,ako se ostvari transfer, Sarajevo ce se izvuci iz finsijskih problema,za dugi niz godina. :pray:

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 17 nov 2014, 18:11

Odmah nakon prvog kontakta sa loptom vidjelo se da momak zna igrati, siguran sam da će napraviti odličnu karijeru. :thumbup:
x

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 nov 2014, 18:37

Igrac za Bundeslige.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 17 nov 2014, 20:13

Cestitke oploditelju. Plavci jedite se. :bih: :guz:
1946

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 17 nov 2014, 22:35

:o stilic je igracina :crazy: svaka cast . :wave: :wave: :wave: :wave: ne moze kopacke cistiti cimiju :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 nov 2014, 22:37

Samo da mi ga je vidjeti jednom da se nasmije... :mrgreen:

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 17 nov 2014, 22:45

:urnebes: :urnebes: ja budale :twisted: :twisted: :twisted: stilic je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: igrac za drugu ligu bih :crazy: :D

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 18 nov 2014, 00:48

Cimirot igra nasu ligu, Prcic igra u ligi petice. Neka prica ko sta hoce, Cimirot je bolji igrac od Prcica i to znatno. Ovo odgovorno tvrdim i stojim iza toga.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.