KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
KK Bosna - KK Građanski 85:58
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto mi je ovo nesto poznato..fico je napisao/la:Šetamo se ligomMortemHz je napisao/la:KK Bosna - KK Građanski 85:58

Dajte još pojačanja. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kakav je amerikanac u prva tri kola ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po meni odličan. 11, 22 i 9 poena u tri meca.MElloo je napisao/la:Kakav je amerikanac u prva tri kola ?
- ASD
- Kontakt:
Znaci, FIBA bi mogla suspendovati Bosnu zbog koristenja brenda, toliko o ABA ligi.
Ne zbog koristenja brenda, nego zbog dugovanja prema VucurovicuASD je napisao/la:Znaci, FIBA bi mogla suspendovati Bosnu zbog koristenja brenda, toliko o ABA ligi.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ethel je napisao/la:Ne zbog koristenja brenda, nego zbog dugovanja prema VucurovicuASD je napisao/la:Znaci, FIBA bi mogla suspendovati Bosnu zbog koristenja brenda, toliko o ABA ligi.

- ASD
- Kontakt:
A ti dugovi su preneseni na KK Bosnu Royal sa KK Bosne zbog koristenja brenda.Ethel je napisao/la:Ne zbog koristenja brenda, nego zbog dugovanja prema VucurovicuASD je napisao/la:Znaci, FIBA bi mogla suspendovati Bosnu zbog koristenja brenda, toliko o ABA ligi.
Ako bude frke zbog tog, isplatit će to Dino 

Gotovo opet.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Taman pomislio evo ga, nije za nas ništa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Zabi ga Bosni Sejo Bukva.....
Sejo Bukva šupak
Taman čovjek konta nešto će se uraditi po ovom pitanju, kad ovo
.
Iako razumijem i Vučurevića, što traži svoje pare a tvorci dugova ordiniraju po kantonu i banderama za plakatiranje.

Taman čovjek konta nešto će se uraditi po ovom pitanju, kad ovo

Iako razumijem i Vučurevića, što traži svoje pare a tvorci dugova ordiniraju po kantonu i banderama za plakatiranje.

mah znao sam čim su u klub ušli direktno mahmutović i indirektno konaković moralo je sve otići u helač
tako mi je žao krupalije čovjek se borio koliko se ovi nikada nisu borili i opet ode Bosna u stečaj
tako mi je žao krupalije čovjek se borio koliko se ovi nikada nisu borili i opet ode Bosna u stečaj
bukva jeste postupio kao ****, ali zna se dobro ko je bosnu doveo u ovu situacijuRoyal je odlučio da napusti dogovor s Bosnom, a direktor Damir Krupalija je podnio ostavku
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pisao sam ljetos na ovoj il na nekoj drugoj temi da ce se ovo desiti bosni samo nisam ocekivao da ce biti ovako brzo
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Nije Bukva unistio Bosnu, ali je i on tuzio za nenaplacene plate ono dok je jedno vrijeme bio nakav menager tima, u stvari nista radionije a palta mislim 3000 KM bila. Sada zbog svojih ličnih interesa, jedva docekao da zaigra igru i ugasi klub. Kod njega je clanarina najskuplja, dzaba mu djeca ce opet ici u druge klubove da treniraju. Sve su mu curice gotovo otisle, Kanton placa termine za Kantonalnu ligu, a on uzima roditeljima novce za tu istu ligu bez ikakvog racuna.....ma fuj......nerminh74 je napisao/la:mah znao sam čim su u klub ušli direktno mahmutović i indirektno konaković moralo je sve otići u helač
bukva jeste postupio kao ****, ali zna se dobro ko je bosnu doveo u ovu situacijuRoyal je odlučio da napusti dogovor s Bosnom, a direktor Damir Krupalija je podnio ostavku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.