FK Slavija
Re: FK Slavija
Ko želi da mu maloljetni pametnjakovići određuju što da govori i kako da se ponaša i ko je temeljni narod i ostale nebuloze neka ide na bih soccer forum. Tamo je na djelu neviđeni ekstremizam i ne treba dozvoliti to na ovom forumu. Slavija je odlično odigrala obadvije utakmice i ovim putem im čestitam isto kao i Sarajevu na prolazu dalje protiv Spartaka. Ekstremnih navijača ima u svakom klubu, bio on iz federacije ili ne.
Moderator: Momak ostavi to za sebe,ne trebaju nam tvoje pridike na SPORTSKOM FORUMU.
I samo da ti napomenem,da ti ovdje prijetnje moderaciji i administraciji ne prolaze.
I samo da ti napomenem,da ti ovdje prijetnje moderaciji i administraciji ne prolaze.

Ne grijesi,jer covijek cita izmedzu redova.Virtu4l je napisao/la:Mislim da griješiš.roki... je napisao/la:Pa ovde si ti najoptereceniji tom stvari.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Košice izgubile na svom terenu. U 3 odigrana kola domačeg prvenstva imaju 1 pobjedu, 1 neriješeno i jedan poraz. Idemo Slavijo proći to.
Ja sam to napisao još 26. u 17:58, ne ponavljajRz88 je napisao/la:Košice izgubile na svom terenu. U 3 odigrana kola domačeg prvenstva imaju 1 pobjedu, 1 neriješeno i jedan poraz. Idemo Slavijo proći to.

I ko se nad'o ale...
Vjeruj mi da nisam vidio. Samo sam čitao ovu stranicu ovdje, nisam listao unazad. Evo moje analize Košica.
Po vrijednosti 4 ekipa u Slovačkoj ligi. Ističem kao prvo njihova 2 strijelca u ova 3 kola. Jan Novak i David Skutka. Imaju 2 srpska internacionalca. 20-godišnjeg Nemanju Matića te 21-godinšnjega Marka Milinkovića koji je došao iz Borca Čačak.
Tim im je solida, ali Slavija svakako može da prođe.
Po vrijednosti 4 ekipa u Slovačkoj ligi. Ističem kao prvo njihova 2 strijelca u ova 3 kola. Jan Novak i David Skutka. Imaju 2 srpska internacionalca. 20-godišnjeg Nemanju Matića te 21-godinšnjega Marka Milinkovića koji je došao iz Borca Čačak.
Tim im je solida, ali Slavija svakako može da prođe.
Pa niko normalan nece ovo pogresno shvatiti,a u ostalom mene previse nezanimaju misljena nacionalistaSova je napisao/la: E sad, ovo niko neće pogrešno shvatiti ni pljuvati... dal si siguran?

Tracy McGrady!!!
Bojkotuju Sokolovi a cinjenica je da niko od nas koji pise ovdje nije njihov potparol pa da objasnjava njihove razloge (mnogi ih i ne kontaju), a niko nikome nije zabranjivao da dodje na utakmicu. Vidio sam par momaka koji su u tom jezgru navijaca i koji su bili sa nama na zapadu, a ne vjerujem da su zbog toga imali probleme. Znaci bojkot je usko vezan za navijacku grupu, a ostalo je sve bilo do licne odluke.Virtu4l je napisao/la:Prema informacijama koje ja imam, u I. Sarajevu su se na dan utakmice besplatno dijelile ulaznice, pa mi onda nije jasna ta situacija o 'smišljenom' bojkotu utakmice?!?
Na kraju kad se sve sagleda, posjeta im je bila solidna, obzirom na 'situaciju'.
iranac će 7 dana odmoriti zbog politike i objašanjavanja moderatorima šta treba da rade.
završili smo sa upozorenjima oko ove priče sa učenjem moderatora njihovom poslu. od sada se za to dobija ban od 7 dana.
sova, posljednje javno upozorenje da se prođeš politike na ovom forumu. razmisli, možda ovo nije forum na kojem ti želiš diskutovati. ima mnogo foruma gdje se raspravlja o politici i svemu onome što tebe očigledno jako zanima.
ovaj put si pošteđen za razliku od iranca. slijedeći put nećeš biti.
završili smo sa upozorenjima oko ove priče sa učenjem moderatora njihovom poslu. od sada se za to dobija ban od 7 dana.
sova, posljednje javno upozorenje da se prođeš politike na ovom forumu. razmisli, možda ovo nije forum na kojem ti želiš diskutovati. ima mnogo foruma gdje se raspravlja o politici i svemu onome što tebe očigledno jako zanima.
ovaj put si pošteđen za razliku od iranca. slijedeći put nećeš biti.
% ¥ ' ?
Datum: 26.07.2009 21:00
Autor: ? &
" - $ ? ", $ " ? у ? за & ?, основан је 1952. $.
За " ? $ " " " $, $ " (1971. $). " су ? " пута $ & $ $ / (1973, 1980. " 1993), а ? " ? ? је " успон. Овај ? с југа $ " је $ пута " своје / (1997. " 1998). $ је у " & ?, " су у ' " ? у ? " " ? ? у ? & ?.
У & ¥ ? ? $ је " - ? ? & ?. " су поражене на ' терену $ " 0:1. То је " неуспјех у " ? & је ", управо $ ", ? $ " на ?. ? тог сусрета % ¥ % " Јан & је ":
- " је $ ?, а " - % у ' $ " $ $ у ' са & " Трнаве. $ ' ?, " ? % " за то ' ? ". $ све ? & & " " $ са ?. Тај сусрет је за нас " ¥.
У ? првенству ? " су ? ¥ на ?. " " ? је " $ ? " (& ? ? "). ? " на $ "? " ?", " " " 9.600 $ '. $ ? је ? $.
У " " " " & ? $ " је " ' ", $ " " " " & првенства у $ овог /. $ њега ту су % % " " & ?. На ? " је " ¥ ' % ? %. $ је у " ' на "%", & $ њега - " ' ".
Datum: 26.07.2009 21:00
Autor: ? &
" - $ ? ", $ " ? у ? за & ?, основан је 1952. $.
За " ? $ " " " $, $ " (1971. $). " су ? " пута $ & $ $ / (1973, 1980. " 1993), а ? " ? ? је " успон. Овај ? с југа $ " је $ пута " своје / (1997. " 1998). $ је у " & ?, " су у ' " ? у ? " " ? ? у ? & ?.
У & ¥ ? ? $ је " - ? ? & ?. " су поражене на ' терену $ " 0:1. То је " неуспјех у " ? & је ", управо $ ", ? $ " на ?. ? тог сусрета % ¥ % " Јан & је ":
- " је $ ?, а " - % у ' $ " $ $ у ' са & " Трнаве. $ ' ?, " ? % " за то ' ? ". $ све ? & & " " $ са ?. Тај сусрет је за нас " ¥.
У ? првенству ? " су ? ¥ на ?. " " ? је " $ ? " (& ? ? "). ? " на $ "? " ?", " " " 9.600 $ '. $ ? је ? $.
У " " " " & ? $ " је " ' ", $ " " " " & првенства у $ овог /. $ њега ту су % % " " & ?. На ? " је " ¥ ' % ? %. $ је у " ' на "%", & $ њега - " ' ".
I ko se nad'o ale...
$ $ " те се " ? , % је ? % не " на %......ово је ' ? па " о " а нас "......
? $ !!! С-01

Pokazat ćemo da nismo slučajno na evropskoj sceni, kaže Arsenijević...
27.07.2009. 14:00
U taboru Slavije nema straha uoči prvog susreta 3. pretkola Evropske lige protiv slovačkih Košica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu. Ako se nismo plašili danskog Alborga, zašto bismo Košica?
- Svaka ekipa koja se plasira u treće kolo kvalifikacija zaslužuje respekt, ali i mi se pitamo. Informacije o rivalu polako pristižu i detaljno ćemo biti upoznati sa svim manama i vrlinama rivala - kaže Branislav Arsenijević, junak trijumfa nad Alborgom.
Slavija već dvije utakmice nije izgubila u Evropi.
- Srušili smo prvu prepreku igrajući u Alborgu 0:0, dok smo Dance slomili na Koševu sa 3:1, ali želimo još više. Neka i Slovacima pripadne uloga favorita, kao što smo je pripisali Dancima.
Alborg je nije opravdao na terenu. Prekinuli smo njegovu misiju u Evropi nakon samo 180 minuta igre, a ambicije su mu bilo daleko veće. Želimo nastaviti pohod, pokazali smo da se ne plašimo favorita. Učinit ćemo sve da prođemo u naredno kolo.
Neće biti lako, ali napredovali smo i pokazat ćemo da nismo slučajno na velikoj sceni - zaključio je Arsenijević.
Stigao Baković
Slavija je dobila još jedno pojačanje. Ugovor je potpisao Branko Baković, koji je rođen 31. avgusta 1981. godine u Kragujevcu. Igra na poziciji napadača i polušpica. Baković je svojevremeno bio član mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore.
Ponikao je u Radničkom iz Kragujevca, a igrao je i u OFK Beograd, kineskom Šandong Lunengu, rumunskom Politehniku Jaši, Naftoviku iz Ukrajine, odakle se u julu 2008. vratio u Radnički.
27.07.2009. 14:00
U taboru Slavije nema straha uoči prvog susreta 3. pretkola Evropske lige protiv slovačkih Košica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu. Ako se nismo plašili danskog Alborga, zašto bismo Košica?
- Svaka ekipa koja se plasira u treće kolo kvalifikacija zaslužuje respekt, ali i mi se pitamo. Informacije o rivalu polako pristižu i detaljno ćemo biti upoznati sa svim manama i vrlinama rivala - kaže Branislav Arsenijević, junak trijumfa nad Alborgom.
Slavija već dvije utakmice nije izgubila u Evropi.
- Srušili smo prvu prepreku igrajući u Alborgu 0:0, dok smo Dance slomili na Koševu sa 3:1, ali želimo još više. Neka i Slovacima pripadne uloga favorita, kao što smo je pripisali Dancima.
Alborg je nije opravdao na terenu. Prekinuli smo njegovu misiju u Evropi nakon samo 180 minuta igre, a ambicije su mu bilo daleko veće. Želimo nastaviti pohod, pokazali smo da se ne plašimo favorita. Učinit ćemo sve da prođemo u naredno kolo.
Neće biti lako, ali napredovali smo i pokazat ćemo da nismo slučajno na velikoj sceni - zaključio je Arsenijević.
Stigao Baković
Slavija je dobila još jedno pojačanje. Ugovor je potpisao Branko Baković, koji je rođen 31. avgusta 1981. godine u Kragujevcu. Igra na poziciji napadača i polušpica. Baković je svojevremeno bio član mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore.
Ponikao je u Radničkom iz Kragujevca, a igrao je i u OFK Beograd, kineskom Šandong Lunengu, rumunskom Politehniku Jaši, Naftoviku iz Ukrajine, odakle se u julu 2008. vratio u Radnički.
- za zivot cijeli
- Kontakt:
samo da pitam koliko ce kostati karte i da li ce sve tribine biti otvorene zeljeli bi doci na utakmicu 

-
- Kontakt:
za zivot cijeli je napisao/la:samo da pitam koliko ce kostati karte i da li ce sve tribine biti otvorene zeljeli bi doci na utakmicu
" отворен $ за " , а југ - " отворен ' за ?...

Nista od Bakovica 

Po nezvanicnim informacijama, najvece pojacanje Slavije ove sezone, Branko Bakovic, je u zadnjem trenutku odustao od potpisa ugovora sa nasim timom i presao u redove, jos neimenovanog, turskog premijerligasa.
Ipak dolazite ili je to neki poluinfo? I ako je istina, pretpostavljam da si ti neki predstavnik grupe koja prati svoj klub po slucajnom odabiru tekme i da si ovlasten da ovu "ekskluzivnu" vijest objavljujes po forumima??_$ je napisao/la:za zivot cijeli je napisao/la:samo da pitam koliko ce kostati karte i da li ce sve tribine biti otvorene zeljeli bi doci na utakmicu
" отворен $ за " , а југ - " отворен ' за ?...![]()
![]()
а за & не ' ? $ - " 7 ? 10 &.....
Hoce li biti opet one ikonografije nastadionu kao prosli put,ili ste malo dosli do pameti

Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
- za zivot cijeli
- Kontakt:
ako si mislio na mene,ja nisam vezan ni za kakvu navijacku grupu,ja sam sam svoj navijac,jednostavno dolazimo da odgledamo utakmicu ja i moji prijatelji koji isto tako nisu vezani ni za jednu navijacku grupuOgnjeslav je napisao/la:Ipak dolazite ili je to neki poluinfo? I ako je istina, pretpostavljam da si ti neki predstavnik grupe koja prati svoj klub po slucajnom odabiru tekme i da si ovlasten da ovu "ekskluzivnu" vijest objavljujes po forumima??_$ je napisao/la:za zivot cijeli je napisao/la:samo da pitam koliko ce kostati karte i da li ce sve tribine biti otvorene zeljeli bi doci na utakmicu
" отворен $ за " , а југ - " отворен ' за ?...![]()
![]()
а за & не ' ? $ - " 7 ? 10 &.....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.