BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
jbg ljudi to je INTER...u jednoj utakmici se popnes na vrh, naglo padnes na dno i kada mislis da nema izlaza eto ih opet kao najveci i najjaci, jer to i jesu...ne moze se to vama sa strane opisati, ali ovo je jedna normalna PAZZA INTER utakmica...
sreca za bavarce sto imamo tarabu od trenera, jer da je bio malo kvalitetniji trener ova bi se utakmica rijesila vec u milanu...
jedino pozitivno od Lea veceras je promjena formacije(valjda je skontao da smo u 4231 najopasniji i da ce od sada igrati sa njom) i na vrijeme izvresene izmjene...ali koliko god on bio tarabe ja obozavam ove trenere emotivce, pa kada sam ga vidio kako se raduje polije treceg gola jbt suze na oci krenu...sigurno ono milanistima nije bilo lijepo za gledati
sto se igraca tice doktorski odigrali Eto'o, Sneijder, Cambiasso i Chivu...malo slabiji Pandev i Ranocchia, a ovi ostali katastrofa jbt pa Deki i Motta izgubljeni potpuno...
nego rekao sam poslije utakmice u londonu prosle godine da Inter osvaja LP, e pa Inter ce da odbrani tu titulu...