JameS je napisao/la:jbm ga u usta zvaljava,bolje da nam je izvrsni direktor Zidane neg ovaj seljak
tako je ali i zidane će doći jednog dana
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
JameS je napisao/la:jbm ga u usta zvaljava,bolje da nam je izvrsni direktor Zidane neg ovaj seljak
Frank sa stakama je izmislio fudbal za pola igraca Bayerna. Inace ukoliko budu imali srece sa povredama, tj. ukoliko im se ne budu povrijedjivali Bilal ili Arjen, onda tesko da ce im ko moci konkurisati u BL, ali ima jos mnogo da se igra, pa cemo vidjeti.Rz88 je napisao/la:Nisam znao da je Arjen tako brz. Čovjek trči 100 metara za 10.90. Inače se mnogi pitaju zašto takva svjetska klasa košta samo 24 miliona eura. Mislim da odgovor leži u tome što se puno ozljeđiva. Nedaj Bože da se ozljedi u Munchenu, nadam se izvrsnoj sezoni, te da Dortmunda dobijemo sada ako Bog da u sljedećem kolu. Mislim da opet Bilal neće igrati od početka. Treba mu vremena da se vrati.
Sto si sad banovanTatta je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 03894.aspx mada se neki jos uvijek nadaju te pisu da ce vdv ostati![]()
![]()
PrevediTatta je napisao/la:haj ti znaj - nekakva urota se kuje protiv mene
Zar i ti sine brAte![]()
![]()
AS.com: Franck Ribery, el es nuveo jugador del Real Madrid
Franck Ribery, novi igrac Real Madrida.The Game je napisao/la:PrevediTatta je napisao/la:haj ti znaj - nekakva urota se kuje protiv mene
Zar i ti sine brAte![]()
![]()
AS.com: Franck Ribery, el es nuveo jugador del Real Madrid![]()
I ja se nadam da jesu spekulacije, ali imam neki osjecaj da ce ga pustit, prvi put ovog ljeta.omerbavarac je napisao/la:Valjda su samo spekulacije. Daju 60 mil ili 40-45 mil i Vaart.

joj da hoće Ribi doć pa kakva bi to bila ekipaThe Game je napisao/la:I ja se nadam da jesu spekulacije, ali imam neki osjecaj da ce ga pustit, prvi put ovog ljeta.omerbavarac je napisao/la:Valjda su samo spekulacije. Daju 60 mil ili 40-45 mil i Vaart.
@genghis, ne lupetaj
kako je bajerm prejak imaju riba i roba nikog više meni su jači Hamburg i StuttgartGenghis je napisao/la:Volio bi da Ribby ode, jer bi se malo balansirale snage u Bundesci, trenutno je Bayern prejak ...
Neču ništa pametovati.....nemožeš nikada biti potpuno siguran..i sad mislim da je bliži Real nego ostanku al ima još 7 sahati...Francuzi kažu €40+VDV...a Španjolci €60miliona+VDV....Rz88 je napisao/la:60 miliona i Vaart. Neće ga valjda dati. U iščekivanju sam.
može i toTatta je napisao/la:Ljudi, iskreno da vam kazem ja u ovo vjerujem koliko i vi u osvajanje Bundeslige - znaci ne vjerujem![]()
Ribery ce ove sezone igrati za Bayern a naredne abd ponovo za bayern - sto znaci da ce DAVID SILVA u real
Ma ciji si ti kad si tako lip, jelTatta je napisao/la:Ljudi, iskreno da vam kazem ja u ovo vjerujem koliko i vi u osvajanje Bundeslige - znaci ne vjerujem![]()
Ribery ce ove sezone igrati za Bayern a naredne abd ponovo za bayern - sto znaci da ce DAVID SILVA u real
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.