Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Tuzlanski Chat
Cist kriminal. To je moja prva asocijacija na sve ove “velike” stranke.
Uhljebi i porodice uhljeba moraju glasat.
Rijetko ko uopste izadje na lokalne izbore, a da ga nije stranka zaposlila ili njegovu porodicu.
Samo uhljebi i penzioneri.
Zato manje stranke i dobri kandidati nikad nece moci doci na vlast, zbog ovih ustaljenih ukorijenjenih velikih politickih stranki (citaj kriminalnih organizacija), koje znaju “kako” se izbori dobijaju.
Uhljebi i porodice uhljeba moraju glasat.
Rijetko ko uopste izadje na lokalne izbore, a da ga nije stranka zaposlila ili njegovu porodicu.
Samo uhljebi i penzioneri.
Zato manje stranke i dobri kandidati nikad nece moci doci na vlast, zbog ovih ustaljenih ukorijenjenih velikih politickih stranki (citaj kriminalnih organizacija), koje znaju “kako” se izbori dobijaju.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
ko ce biti novi ministar unutrasnjih poslova,hoce li Bego
Moj te žegoDurmitorskiJablan je napisao/la: ↑08 okt 2024, 09:51ko ce biti novi ministar unutrasnjih poslova,hoce li Bego

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Manjina je satelit sdpa,godinama unazad od Jasmina pa sad Zije...Romina Jusic,uhljeb kojem je dobro,a i manjini oko njega,ostalim kako bude.Mortus je napisao/la: ↑07 okt 2024, 12:00msm da HDZ neće preći prag, dok Mirnes sigurno neće sa SDP ići, jer mu se cijela kampanja bazirala na kritici SDP i njihovih grešaka.
treba sačekati, ali promjena bi svakako dobro došla.
Ovaj iz manjine ne zanm čiji je satelit. obično velike stranke kandiduju manjine za te pozicije i tu uzimaju ruku
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
ne bi smjelo doći do situacije da glas manjine bide prevaga za većinu ali je logično da glasaju kao i većina.
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
Sto svako kolo ti i Ethel odigrate isti rezultan na jedan par? Evo sad Juve.
Kontam, bolje da pokrivamo vise rezultata ili ste toliko sigurni u rezultat.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Kakve smo nafake bice 2:1 pa Beduin naj3ba sto je spominjao
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Uvališe nam kružni tok, mali Berba, penzioner iz Gornje Tuzle i balo iz NIP- a 20% skuplje grijanje
Samo je Sloboda iz Tuzle
Ja se ubi trazeci na profilima bilo kakvo objasnjenje ali niko ni rijeci.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mirne sam duse, glasao za Zoku i PZP. Nisu prosli.
Ljudi su trazili nasmijanog gradonacelnika. Samo se smije i nista ne konta
Ljudi su trazili nasmijanog gradonacelnika. Samo se smije i nista ne konta

Baš takotuzlak1987 je napisao/la: ↑19 dec 2024, 22:13Mirne sam duse, glasao za Zoku i PZP. Nisu prosli.
Ljudi su trazili nasmijanog gradonacelnika. Samo se smije i nista ne konta![]()
Samo je Sloboda iz Tuzle
A hajde razumijem ja poskupljenje, ali brate ove godine je iznimno loše grijanje stalno moram stan dogrijavati.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
realno je bilo da grijanje poskupi, samo su mogli postepeno a ne ovako u pola sezone odjednom 20%.
Zna li neko zbog cega je onaj most kod panonskog opet blokiran pa renovirali su ga prije 1 godinu? jos ogradili ne mozes ni pjeske proci kako treba onih zutih traka postavili ko da je mjesto ubistva
Zna li neko zbog cega je onaj most kod panonskog opet blokiran pa renovirali su ga prije 1 godinu? jos ogradili ne mozes ni pjeske proci kako treba onih zutih traka postavili ko da je mjesto ubistva
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Zašto je bilo realno? Da bi se administracija mogla gu$$$cama sudariti. Prosjek plate u CG je 1800 KM. Malo li je?Slobodas je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:09realno je bilo da grijanje poskupi, samo su mogli postepeno a ne ovako u pola sezone odjednom 20%.
A most je zatvoren, jer nema upotrebnu dozvolu. Bilo je bitno da se pusti u promet
Samo je Sloboda iz Tuzle
Ne znam kako je kod vas ali kod mene je baš loše grijanje.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Dovoljno je realno jer je sve drugo poskupilo ali su idioti odlucili u pola sezone na 20% dici umjesto pomalo da dizu. Tu su stvarno glupi ispali.Power10 je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:37Zašto je bilo realno? Da bi se administracija mogla gu$$$cama sudariti. Prosjek plate u CG je 1800 KM. Malo li je?Slobodas je napisao/la: ↑20 dec 2024, 15:09realno je bilo da grijanje poskupi, samo su mogli postepeno a ne ovako u pola sezone odjednom 20%.
A most je zatvoren, jer nema upotrebnu dozvolu. Bilo je bitno da se pusti u promet
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Okupljanje grobara tuzlanskog sporta za jednim stolom

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.