NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs & Finals
Fulaju konji otvorene suteve. Vracaj Kawhia debiluuuu
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Poceli su zivci da rade kod TOR...
Gotovo je ovo. Ne igra covjek 2 minute i ovi mu sve uniste. Pascal neiskusno. Glupo. To je to.
I glupan ga i dalje ne uvodi. Jbi se Nurse.
I glupan ga i dalje ne uvodi. Jbi se Nurse.
Ma znas da sam i 17e naginjao ka tom misljenju, samo je trebalo da potvrdi. Jos je i bolji ofanzivno sad.NEZALAGANJE je napisao/la:Najbolji igrac lige,kazem ja.Niko ne utice na igru u oba pravca koliko on utice.
Jel mislis i dalje da je Harden najbolji igrac lige @Clutch?
Kad dodje prava stvar,vidi se lako ko je posebna kategorija.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Izaso na - 8,vraca se na - 16. Idi Kawhi i ne gledaj iza sebe. Najgluplja fransiza u sportu. Ubjedljivo.
Nurse je smijesan.
Nurse je smijesan.
Embiid na Siakama je promijenilo seriju.
Jimmy G
Jimmy G
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sazrio je,nema sta.Najbolje godine,iako i dalje mislim da kao glavni igrac za titulu,mora biti bolji kreator.To je taj Jordan/Kobe stil igre i dok nisu postali dobri dodavaci,nisu osvajali.Clutch je napisao/la:Ma znas da sam i 17e naginjao ka tom misljenju, samo je trebalo da potvrdi. Ovaj je cak i bolji ofanzivno.NEZALAGANJE je napisao/la:Najbolji igrac lige,kazem ja.Niko ne utice na igru u oba pravca koliko on utice.
Nadalje,do sad je imao tendenciju da nakon prve 3-4 tekme jake serije pocne da pada u igri.Vidicemo jel i to popravio!?
Sto se vas tice,ako racunamo da se ova dobija,mislim da je i vama,kao i SA sto je bila,tekma br.4,tekma za seriju.Izgubi li se ona,TOR je i dalje favorit.
Igro protiv orl i 3a tekma prot8v sixersa. Mozel malo konteksta
Orlandu bi brada 45 ppg trpo uz 68% fg
Najbolji igrac playoffa do sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja ovog klauna Embiida 
Uvedi sad debile Nurse kad je gotovo. Glupane glupi.
Uvedi sad debile Nurse kad je gotovo. Glupane glupi.
Embiid jak veceras
33/10/5(blokada) za 28 minuta 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma sve bi Brada.Samo mi to ne vidimo.alemsa je napisao/la:Igro protiv orl i 3a tekma prot8v sixersa. Mozel malo kontekstaOrlandu bi brada 45 ppg trpo uz 68% fg
Ako Embiid sa ovim seljaklukom ne motivise igrace Raptorsa nista nece...
Pa koliko igra izolacije nece me zacuditi da se potrosi kako serija bude odmicala. Prikazalo ga je i na kraju trece kako se zadihao. Problem jos veci za Toronto je sto su mimo njega bas losi.NEZALAGANJE je napisao/la:Sazrio je,nema sta.Najbolje godine,iako i dalje mislim da kao glavni igrac za titulu,mora biti bolji kreator.To je taj Jordan/Kobe stil igre i dok nisu postali dobri dodavaci,nisu osvajali.Clutch je napisao/la:Ma znas da sam i 17e naginjao ka tom misljenju, samo je trebalo da potvrdi. Ovaj je cak i bolji ofanzivno.NEZALAGANJE je napisao/la:Najbolji igrac lige,kazem ja.Niko ne utice na igru u oba pravca koliko on utice.
Nadalje,do sad je imao tendenciju da nakon prve 3-4 tekme jake serije pocne da pada u igri.Vidicemo jel i to popravio!?
Sto se vas tice,ako racunamo da se ova dobija,mislim da je i vama,kao i SA sto je bila,tekma br.4,tekma za seriju.Izgubi li se ona,TOR je i dalje favorit.
Iduca je kljucna.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne bi vidio veliku vecinu da su.igrali protiv najbolje odbrane lige pa gsw. Mada protiv gsw igra dobro do sadNEZALAGANJE je napisao/la:Ma sve bi Brada.Samo mi to ne vidimo.alemsa je napisao/la:Igro protiv orl i 3a tekma prot8v sixersa. Mozel malo kontekstaOrlandu bi brada 45 ppg trpo uz 68% fg

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Clutch Tako je.Zato i kazem da treba vidjeti da li je i to prebrodio!?Jos uvijek se ne zna dozirati,mada je evidentno da u TOR igra manje odbrane nego li u SAu.Ovdje na intervale preuzme najboljeg protivnickog igraca,dok je to kod nas radio cijelu tekmu.
@alem Gledao sam ja ovog Kawhia kako se igra sa jos boljom odbranom GSa,nego je to ova koju igraju danas.
@alem Gledao sam ja ovog Kawhia kako se igra sa jos boljom odbranom GSa,nego je to ova koju igraju danas.
U ove dvije tekme su igrali bolju odbranu nego sto igrali cijele sezone.NEZALAGANJE je napisao/la:@Clutch Tako je.Zato i kazem da treba vidjeti da li je i to prebrodio!?Jos uvijek se ne zna dozirati,mada je evidentno da u TOR igra manje odbrane nego li u SAu.Ovdje na intervale preuzme najboljeg protivnickog igraca,dok je to kod nas radio cijelu tekmu.
Sta si ga gledo poluvrijeme
Neki dan Stephen A prognozirao da će Sixersi biti metlirani, nije ni čudo što su sve nade Toronta potonule.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Neki su ovdje pisali da Sixersi nemaju sanse u ovoj seriji i da ce i Boston biti pometen, meni su na pocetku PO na istoku fav bili sixersi i boston, a zapad sam fulio jer sam ocekivao GSW vs OKC(mlad naivan
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.