Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Zadnja izmjena: AWB, dana/u 18 dec 2021, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
- crvenocrni
- Kontakt:
Tesko je izracunati jer nisi postavio kvote sto si igrao ali bi morao imati na tiketu minimalan i maximalan dobitak na pogodjenih 10 parova, ali imajuci u vidu da je to samo jedna kombinacija i vidim da je kvota na Miami preko tri, moj ti je savjet da puknes nesto na ogradu jer do sad si ulozio 80 i recimo da se ogradis sa jos 120 pa i ako padnes ogradjivanje, dobar si milju i po...
A trenutni dobitak ti je vjerovatno negdje oko 150km +/- 10,20 km
Eto drug, samo 150 au bolje onda braniti sto kazes sa jos 120crvenocrni je napisao/la: ↑15 dec 2021, 22:53Tesko je izracunati jer nisi postavio kvote sto si igrao ali bi morao imati na tiketu minimalan i maximalan dobitak na pogodjenih 10 parova, ali imajuci u vidu da je to samo jedna kombinacija i vidim da je kvota na Miami preko tri, moj ti je savjet da puknes nesto na ogradu jer do sad si ulozio 80 i recimo da se ogradis sa jos 120 pa i ako padnes ogradjivanje, dobar si milju i po...

Sretno. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
sretno druzeGubitnik je napisao/la: ↑15 dec 2021, 23:00Eto drug, samo 150 au bolje onda braniti sto kazes sa jos 120crvenocrni je napisao/la: ↑15 dec 2021, 22:53Tesko je izracunati jer nisi postavio kvote sto si igrao ali bi morao imati na tiketu minimalan i maximalan dobitak na pogodjenih 10 parova, ali imajuci u vidu da je to samo jedna kombinacija i vidim da je kvota na Miami preko tri, moj ti je savjet da puknes nesto na ogradu jer do sad si ulozio 80 i recimo da se ogradis sa jos 120 pa i ako padnes ogradjivanje, dobar si milju i po...
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- crvenocrni
- Kontakt:
Nadam se da si se uspio ogradit je.o ih caca

Ode sad opet probati valjda bude bolje daj te koji par da prepisem?
Sta mislis te o youtube kanalu pametno kladjenje?
Lik snimi svaki Dan video
Lik snimi svaki Dan video
Antipreporuka za **** iz Mozzarta. Za sinoćnu utakmicu pariz lion racunaju 1:1 iako je utakmica prekinuta na poluvremenu, ne obaraju kvotu na 1.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Gdje li ove bogalje od sudija nalaze yebo im kralj mater spansku
Moze li Mi nego pomoci oko Cash out. Uvjek prodam kad ostane samo jedan gol i 80% doce
Kako izace iz te dileme?
Kako izace iz te dileme?
Sto je na Valensiju ovolika kvota ?
Do sada sam uredno mogao novac sa kartice prebaciti na premier račun, nisu to neke pare bile ono kad mi je mrsko do kladare il za noćni listić. Odjednom mi traže neke autorizacije , kao da nazovem banku i da mi onda puste transakciju. Zvao sam jednom I pustili mi i na moje pitanje hoću li opet morati zvati žena nije znala odgovor. Sad opet pokušao i ne može. Mislim bolje za mene da ne trošim pare bezveze, al et ako neko zna šta je tacno u pitanju nek napiše
nema potpisa
Uveli tu dodatnu provjeru, ako imas m banking sam sebi mozes odobravati, ako nemas uvijek moras zvati da ti oni odobre.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Šta ti je m banking, ova aplikacija? Unikredit je u pitanju i imam aplikaciju, koristim da plaćam račune i slično. Kako na osnovu nje mogu odobravati? Ima ono preko naloga tj uplatnice da uplatim al to ne bude odma na računu
nema potpisa
to ti je to mBA, citao sam negdje da su kroz neke update te aplikacije omogucili da mozes staviti ta placanja da se ne mora zvati pa malo pogledaj opcije ... inace ako ti je primarna kartica ta savjet nemoj uplacivati zezaju kad hoces nesto da uzmes tipa kredit i slicno gledaju transakcije te sve jednom mi izletilo da sam trebao dici nesto sitno hitno nenamjenski i radi te gluposti nisam mogao

Ne vidim ja u opcijama da imam to da ukinem. Znači ne daju kredit ako često prebacujes pare na kladionicu 

nema potpisa
jesi uradio update app ta opcija je izasla prije 3,4 mjeseca mislim ... ma zezaju bas, druga odbili bili a sto je najgore ne kladi se nego prijatelju 2,3 puta uplatio da ovaj ne ide u kladionicu

Koristim je preko 2 mjeseca, ako je tad bio update onda sam ga valjda zakačio prilikom instalacije. Vidim imaju one zabrane da se podešavaju na bankomate, dnevne limite i tako to, al ne vidim za autorizaciju. Ako uradim update dal ću opet morati zvati banku za kodove i one gluposti da radi aplikacijabob je napisao/la: ↑20 dec 2021, 21:33jesi uradio update app ta opcija je izasla prije 3,4 mjeseca mislim ... ma zezaju bas, druga odbili bili a sto je najgore ne kladi se nego prijatelju 2,3 puta uplatio da ovaj ne ide u kladionicua meni trazili ko suduznika bla bla a nije neka bas velika cifra uplata bila mozda stoja za mjesec
i odustanem mrsko mi se bilo peglati .. rekose mi u banci da gledaju te transaksije, valjda u sistemu im aut. te uplate oznacene budu pa eto da ne dodjes u tu situaciju
![]()
nema potpisa
Me bi trebalo, radim stalno update i nisam imao potrebu da ih zovem poslije ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.