To sam odmah pomislioBosco je napisao/la:Imam yeben osjećaj da je ovaj Hector Lopez Paja, pročitajte mu postove, ja mislim da je on ali nisam 100% siguran. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To sam odmah pomislioBosco je napisao/la:Imam yeben osjećaj da je ovaj Hector Lopez Paja, pročitajte mu postove, ja mislim da je on ali nisam 100% siguran. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada.
Kad se sjetim ovog komentara.fanatique 1899 je napisao/la:BIHfan, jesi ti ziv, nesto se tvoja tema zaboravila, vidis koliko dolazi navijaca francuske lige svaki dan, a tebe nidje
Postao/la Limuntos dana 01 mar 2012, 22:54
Dushi_Rob je napisao/la:P.I.C.K.A.
Cuvaju je k´o da je od zlatnih niti isprepletena ...
![]()
to fakat ne mogu nikako shvatit
Ovo je nevjerovatan zaključak. Autor ovog teksta bi želio da ostane anonimanWenger je rekao da ce igrati na 5:0, hajd ova prva cifra je uvijek moguca sa Arsenalom, ali ova druga.. Ne znam ako ne prime gol, mozda i moze, mada ne vjerujem da nece primiti gol..
MartinCeceras je napisao/la:Fulila si ti Forum!babaroga je napisao/la:fulila sam temu
Evo za tebe, http://www.razvalimipicu.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Haj sad zdra'o
*p!p!t@* je napisao/la:MartinCeceras je napisao/la:Fulila si ti Forum!babaroga je napisao/la:fulila sam temu
Evo za tebe, http://www.razvalimipicu.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Haj sad zdra'o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tema smiješne slike
Burza u elementuudon_burza je napisao/la:evo ja cuhz1987 je napisao/la:Zašto niko ne napiše da je Asmir danas odlično branio i da se vratio u prvu postavu...te da je opet prvi golman tima?
Asmir je danas odlicno branio i vratio se u prvu postavu te je opet prvi golman tima
adis.p je napisao/la:Burza u elementuudon_burza je napisao/la:evo ja cuhz1987 je napisao/la:Zašto niko ne napiše da je Asmir danas odlično branio i da se vratio u prvu postavu...te da je opet prvi golman tima?
Asmir je danas odlicno branio i vratio se u prvu postavu te je opet prvi golman tima![]()
![]()
![]()
NiceJohny je napisao/la:Dobro.
Reci cemo da je Manchini qrac od trenera a da je Britanski dikobraz revolucionar u fudbalu.Njegov tim igra tako leprsavu , lijepo , covjeka naprosto neka toplina oko srca uhvati yebes mater to je garant do Kennya i njegovog super jakog tima.
Ja kad vidim astronomski placenog Carolla koji je novi " Van Basten" osjecam se kao kod kuce jer su mi na zidu sobe sve posteri od Holandskog virtuoza.Takav je i Caroll i planiram njegov poster zaljepiti u sobu.
Potom vidim istinske znalce i umjetnike poput Hendersona, Adana i Downinga koji su placeni 60 miliona.Ma yebes mater vrijede i 160 sta rade po terenu.
U malo da zaboravim najboljeg igraca EPL-a , kako bez njega kad je to rasista Luis Suarez.Gledao sam Diega , zidanea , Cruyffa , Bastena , Messija, Ronaldinha , Ronalda al yebes ih niko nije bio poseban kao Suarez.
Taj covjek odigra 3 utakmice pa dobije suspenziju 5 i tako iznova i iznova.Naporsoto ostavlja strasan dojam na mene.Nije ni cudo sto je najbolji igrac EPL-a.
O Gerrardu ne treba trositi rijeci , iz aviona se vidi da je on magistar fudbala , svo svoje znanje i raskosan talent je demonstrirao posebno ove sezone kada je zargonsi receno explodirao.
Na red je dosao najzasluzniji covjek za sve moguce uspjehe Liverpoola u proteklom periodu.Naravno rjec je o Kennyu Dalglishu poznatijem kao King Kingova.
Nacuo sam da se o njemu snima dokumentarac gdje ce on odati tajne svoga uspjeha.
Naravno iako je 7-mi u EPL to nista ne govori jer to je dio njegove taktike da bi se osvojio vrijedniji trofej(kup)
Naime Manchini njemu nije do koljena jer pobogu on je morao imati maximalan broj bodova do sada kao sto bi to Kenny imao da je trener Citya.
Inace nije mi jasno kako ne biljezi odlicne rezultate sa Liverpoolom kada znamo da ima najboljeg desnog i lijevog beka , dva fantasticna stopera sto aludira da ima najbolju obranu.Potom ima nevjerovatno kreativan i rastrcan vezni red sa imenima poput Hendersona , Lucasa , Gerrarda i neizostavnog poglavara Adama.
O napadu i krilima ne trebat rositi puno rijeci.Dovoljno je reci Luis Suarez i Andy Caroll i svaka obrana se osjeca kao u paklu.
Skromni rezultati za tako dominantan tim.
xaviesta je napisao/la:Zabac, Reuf odnosno Johny po ko zna koji put. Nakon ovoga im ne preostaje nista drugo nego da cekaju nominacije za zlatnu kantu![]()
![]()
Džaba ti mjenjat nikove kad te odaje stil pisanja i ljubav prema Barci (Španskom nogometu)Johny je napisao/la:Cuj legende starog kolege sto zna znanje
hodža je napisao/la:ne volim burek...ramiral je napisao/la:Dvije sezone za njih jesu strašne ali nisu katastrofalne... koliko se sjećam u zadnje vrijeme su uvijek imali napadača Panzera i člana elfa...
a ni ova nije još završila...
Lično mislim da bi Juventusu Džekson legao k'o hodži burek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.