Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2009, 21:31

Ja mislim kako ce potpisati za Real .. Nema ga na pripremnim utakmicama :S

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 jul 2009, 21:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim kako ce potpisati za Real .. Nema ga na pripremnim utakmicama :S
Koga :? Ako mislis na Alonsa bio je on na utakmici,nisam sigurna jel igrao,mozda bas u ovom momentu prica sa benitezom :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 jul 2009, 21:37

reds_forever je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ek cuj znas Beniteza :mrgreen:

Znam...kako ga necu znat...inace moj dobar prijatelj :lol: Pacheco je i prosle sezone dobro igrao,mogao je biti u prvom timu,al rafa mu ne da
pacheco je jos mlad da bi igrao u prvom timu, njegovo vrijeme tek dolazi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 jul 2009, 21:43

YNWA je napisao/la: pacheco je jos mlad da bi igrao u prvom timu, njegovo vrijeme tek dolazi

On je dosad mozda i najvise pokazao na ovim pripremnim utakmicama,stvarno cini sve da se pokaze kao dobar izbor i nadam se da benitez to vidi i da ce mu dati sansu,duga je sezona :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 jul 2009, 22:55

YNWA je napisao/la: pacheco je jos mlad da bi igrao u prvom timu, njegovo vrijeme tek dolazi

On je dosad mozda i najvise pokazao na ovim pripremnim utakmicama,stvarno cini sve da se pokaze kao dobar izbor i nadam se da benitez to vidi i da ce mu dati sansu,duga je sezona :D
prvu utakmicu nisam gledao, danas sam gledao nekih 20 minuta prvog poluvremena te zadnjih deset minuta utakmice pa ne znam kako je pacheco odigrao ali mnogo ocekujem od njega, gledao sam ga prije na nekim prijateljskim utakmicama te utakmicama rezervi i momak mnogo obecava, i sada kada je rafa doveo onog trenera iz barselone ocekujem da taj od pacheca napravi velikog igraca
Sarajevo i Liverpool

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2009, 22:56

Kazu da je Benitez nesto experimentisao sa postavom .. Da je mjenjao pozicije igracima i tako :arrow:

Da li je to tacno nisam gledao tekmu :)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 19 jul 2009, 22:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim kako ce potpisati za Real .. Nema ga na pripremnim utakmicama :S
slika
Sarajevo i Liverpool

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 jul 2009, 23:00

za sve informacije obratite se najblizem vulkanizeru,apotekaru il licno nama :mrgreen:

http://****/
Zadnja izmjena: Phill Jackson, dana/u 19 jul 2009, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 19 jul 2009, 23:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kazu da je Benitez nesto experimentisao sa postavom .. Da je mjenjao pozicije igracima i tako :arrow:

Da li je to tacno nisam gledao tekmu :)
Jest, istina je. Benitez je rekao, nakon sto je upitan od strane novinara, da ne voli govoriti o svakom igracu individualno ali je rekao da je zadovoljan onim sto je vidio kod Ayale i Pacheca. Spearing je igrao lijevog beka u drugom poluvremenu nakon sto je izasao Insua. Johnson nije igrao jer je na treningu nategao ahilovu tetivu, pa ga nisu htjeli siliti da ne bi doslo do ozbiljne povrede. Nijedan od "Spanaca" nije igrao, a bas me zanima sta je sa Benayounom nakon sto je onaj iz Rapida 'nako startovao na njega...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 20 jul 2009, 08:32

Virtu4l je napisao/la:Ja samo pišem o onome čega se sjećam, a 2005. i nije baš daleka prošlost.
Ama ti se toga nesjecas nego trazis po netu samo da bi se ovdje predstavio kao informisan .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2009, 09:12

LFCBiH je napisao/la:Ama ti se toga nesjecas nego trazis po netu samo da bi se ovdje predstavio kao informisan .
:P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 20 jul 2009, 11:04

Alonso: Godi mi interes Reala, ali neću forsirati transfer

Vezni nogometaš Liverpoola Xabi Alonso je priznao kako mu laska želja madridskog Reala da ga dovede u svoje redove, no dodao je kako neće na silu tražiti raskid suradnje sa Liverpoolom ukoliko ga Rafael Benitez ne odluči prodati madridskom klubu.

Real nije spreman Liverpoolu ponuditi onoliko koliko traži za Alonsa, no nije spreman tako lako ni odustati od igrača kojega vide kao ključnog u sredini terena.

"Uvijek je sjajno kada je klub poput Reala zainteresiran za vas, posebno s obzirom na to u kojoj sam fazi karijere. Ali u ovom trenutku, kao što sam uvijek govorio, da li ću otići ili ne nije samo do mene. To je pitanje koje uključuje tri strane, uključujući mene. Ne želim forsirati rješenje, više volim razgovarati. Realov projekt je sasvim sigurno impresivan. Ali, ne mogu vam reći ništa osim toga." rekao je Alonso.

Alonso je otkrio kako će o svojoj budućnosti razgovarati sa Rafaelom Benitezom u predsezonskom kampu u Austriji: "Sigurno je da ću razgovarati sa njim, ali prvo što ću napraviti kada dođem u Austriju je pozdraviti ga. Mislim da će u sljedećih nekoliko dana biti vremena za sve to, iako zapravo nemam o čemu posebno razgovarati sa Rafom. Klubovi su ti koji moraju pregovarati kako bi došli do sporazuma."

Na pitanje zašto je Liverpool odbio Realove dosadašnje ponude, Alonso je rekao: "Ja nisam čovjek koji može odgovoriti na ta pitanja. Istina je da ne mogu puno toga reći, jer svaka sitnica može biti pogrešno interpretirana. A ni sam ne znam kako će se stvari razviti jer nisam vidovit."

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 jul 2009, 11:29

fanatikos je napisao/la:Alonso: Godi mi interes Reala, ali neću forsirati transfer

Vezni nogometaš Liverpoola Xabi Alonso je priznao kako mu laska želja madridskog Reala da ga dovede u svoje redove, no dodao je kako neće na silu tražiti raskid suradnje sa Liverpoolom ukoliko ga Rafael Benitez ne odluči prodati madridskom klubu.

Real nije spreman Liverpoolu ponuditi onoliko koliko traži za Alonsa, no nije spreman tako lako ni odustati od igrača kojega vide kao ključnog u sredini terena.

"Uvijek je sjajno kada je klub poput Reala zainteresiran za vas, posebno s obzirom na to u kojoj sam fazi karijere. Ali u ovom trenutku, kao što sam uvijek govorio, da li ću otići ili ne nije samo do mene. To je pitanje koje uključuje tri strane, uključujući mene. Ne želim forsirati rješenje, više volim razgovarati. Realov projekt je sasvim sigurno impresivan. Ali, ne mogu vam reći ništa osim toga." rekao je Alonso.

Alonso je otkrio kako će o svojoj budućnosti razgovarati sa Rafaelom Benitezom u predsezonskom kampu u Austriji: "Sigurno je da ću razgovarati sa njim, ali prvo što ću napraviti kada dođem u Austriju je pozdraviti ga. Mislim da će u sljedećih nekoliko dana biti vremena za sve to, iako zapravo nemam o čemu posebno razgovarati sa Rafom. Klubovi su ti koji moraju pregovarati kako bi došli do sporazuma."

Na pitanje zašto je Liverpool odbio Realove dosadašnje ponude, Alonso je rekao: "Ja nisam čovjek koji može odgovoriti na ta pitanja. Istina je da ne mogu puno toga reći, jer svaka sitnica može biti pogrešno interpretirana. A ni sam ne znam kako će se stvari razviti jer nisam vidovit."
ako real ne posalje ponudu koja ce zadovoljiti rafu, nek zaborave na njega
Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jul 2009, 11:29

Virtu4l je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Ama ti se toga nesjecas nego trazis po netu samo da bi se ovdje predstavio kao informisan .
:P
gledam nesto forum i vidim nema gdje te nema. cak i na temi kk sirokog pises :D
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jul 2009, 12:07

* Real Madrid's difficulty in signing Xabi Alonso has led them to considering a buy-back option on Esteban Granero, according to Spanish newspaper Marca. The 22-year-old left the Bernabeu for Getafe last summer and Madrid have until July 31 to exercise the option of buying him back for about £3.5million. Liverpool have stood firm so far in their determination to keep Alonso, Madrid's No 1 target.
* Xabi Alonso will thrash out his future with boss Rafa Benitez today after meeting up with Liverpool in Vienna ahead of their tour of Asia, according to Spanish newspaper AS.
* Barcelona-based newspaper Sport says Alonso will finally join Real Madrid next week in a £30million deal, with officials said to be in England to tie up the deal. However, late interest from Inter Milan in the Spain international could make the deal more difficult.
* Then again, Real Madrid president Florentino Perez is said to be fed up with the way the Xabi Alonso negotiations are going, according to Spanish newspaper El Mundo Deportivo, and has again asked about Arsenal captain Cesc Fabregas, as well as Roma midfielder Daniele De Rossi. It says that if the Alonso deal is to go ahead, Holland international Wesley Sneijder could be offered to Liverpool in part-exchange.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2009, 12:46

fera je napisao/la:gledam nesto forum i vidim nema gdje te nema. cak i na temi kk sirokog pises :D
Naravno, svako ko nas omalovažava, dobije ono što zasluži.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 jul 2009, 12:49

Reina, Arbeloa, Johnson, Dossena, Insua, Agger, Skrtel, Carragher, Mascherano, Lucas, Alonso, Riera, Benayoun, Kuyt, Torres, Voronin, Babel, Ngog, El Zhar, Cavalieri, Gulacsi, Degen, Spearing, Plessis, Nemeth, San Jose, Pacheco, Kelly su otputovali u bangkok
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jul 2009, 12:51

YNWA je napisao/la:Reina, Arbeloa, Johnson, Dossena, Insua, Agger, Skrtel, Carragher, Mascherano, Lucas, Alonso, Riera, Benayoun, Kuyt, Torres, Voronin, Babel, Ngog, El Zhar, Cavalieri, Gulacsi, Degen, Spearing, Plessis, Nemeth, San Jose, Pacheco, Kelly su otputovali u bangkok
A i alonso krenuo u bangkok.... gerrarda nema jer mislim vec danas ima posla sa sudom :D

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 20 jul 2009, 13:11

YNWA je napisao/la:Reina, Arbeloa, Johnson, Dossena, Insua, Agger, Skrtel, Carragher, Mascherano, Lucas, Alonso, Riera, Benayoun, Kuyt, Torres, Voronin, Babel, Ngog, El Zhar, Cavalieri, Gulacsi, Degen, Spearing, Plessis, Nemeth, San Jose, Pacheco, Kelly su otputovali u bangkok
A i alonso krenuo u bangkok.... gerrarda nema jer mislim vec danas ima posla sa sudom :D
ovo bi trebalo da znaci da ipak nema nista od dolaska u Madrid ili...
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 20 jul 2009, 13:42

Liverpool have signed French left-back Chris Mavinga from Paris St Germain while forward Nabil El Zhar has penned a contract extension.
Mavinga, 18, can also play in the centre of defence and has represented his country at under-18 level.
El Zhar, 22, is the latest Reds player to sign a new deal and he has committed himself to the Anfield club until 2012.

Da li su ovo tacne informacije nisam siguran jer sam ovo 'pokupio' sa transfermarkt.de ali na klupskoj stranici nema ove informacije

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.