Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Nema ti ništa od toga. Kao prvo svaki moralista ne bi prihvatio tu titulu. Prije svega , kupili bi ga i da je neko drugi bio a ne tadašnji predsjednik. Već je to prijavljeno, no niko nije reagirao, i nema ti od te ljubavi ništa.
Kanimo se prošlosti, i gledajmo ako Bog da na budućnost.
Kanimo se prošlosti, i gledajmo ako Bog da na budućnost.
Eh evo i ja da se ukljucim u diskusiju oko ovga. Mislim da se ove sezone nece boriti puno klubova za Evropu, po meni je tu siguran Bayern i Werder, dalje ce se ukljuciti Wolfsburg, HSV i Hoffenheim. U Schalke-u opet sami sebe unistavaju, pa treba ocekivati kako ce se to odraziti na ekipu, ukoliko ne bude pojacanja negdje moraju halaliti ili Bundesligu ili LP to i sam Magath kaze. Sav respekt prema Stuttgartu, Dortmundu i Leverkusenu imaju odlicne ekipe, ali oni nece uspjeti na dva fronta, ovo je za njih mac s dvije ostirce, ukoliko se budu bazirali na Bundesligu, odmah ce uslijediti kritika kako olahko opet zaostajemo za Italijom, ukoliko se budu bazirali na evropu onda u Bundesligi zaostaju, jer realno ni jedna od tri ekipe nema toliki kvalitet da moze odigrati odlicno na dva fronta. Jedina tri tima u Bundesligi koja su pokazala kvalitet na dva fronta su bayern, Werder i HSV, zato ove godine ocekujem manje ucesnika u borbi za Evropu, ili da cetvrto mjesto totalno otpisemo.
Sto se tice Intera ne vjerujem da ce ih mafija kazniti, jer i za njih znaci to losa reklama, a niko sretniji od mene ukoliko se to desi.
Sto se tice Intera ne vjerujem da ce ih mafija kazniti, jer i za njih znaci to losa reklama, a niko sretniji od mene ukoliko se to desi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
u sljedecoj sezoni obratite pozornost na igraca bayera domagoja vidu, momak je igracina ..
koga?Lepy je napisao/la:u sljedecoj sezoni obratite pozornost na igraca bayera domagoja vidu, momak je igracina ..
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
U zadnje vrijeme se Ballack povezuje sa Bayerom,vidjecemo dal ce sta biti.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Domagoj Vida malac iz HRvatske igrao za Osijek koji je ovoga leta presao u bayer,mada ja cisto sumnjam da ce odmah dobiti sansu.CeMa je napisao/la:koga?Lepy je napisao/la:u sljedecoj sezoni obratite pozornost na igraca bayera domagoja vidu, momak je igracina ..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma znam ja brate ko je vida, onaj stoper, nego htio sam ga za*ebat s jednom forom ali ebiga ti si je malkice zajebo s odgovoromDevil je napisao/la:Domagoj Vida malac iz HRvatske igrao za Osijek koji je ovoga leta presao u bayer,mada ja cisto sumnjam da ce odmah dobiti sansu.CeMa je napisao/la:koga?Lepy je napisao/la:u sljedecoj sezoni obratite pozornost na igraca bayera domagoja vidu, momak je igracina ..
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
dobit ce siguran budi jer daje na treningu 101%, a igracina je samo takva.Devil je napisao/la:Domagoj Vida malac iz HRvatske igrao za Osijek koji je ovoga leta presao u bayer,mada ja cisto sumnjam da ce odmah dobiti sansu.CeMa je napisao/la:koga?Lepy je napisao/la:u sljedecoj sezoni obratite pozornost na igraca bayera domagoja vidu, momak je igracina ..
- majestic24
- Kontakt:
Ima li kakvih friskih "traceva"???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
dzeku slomio nokat na treningu, propada transfer u chelseamajestic24 je napisao/la:Ima li kakvih friskih "traceva"???
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nova lopta sa kojom ce se igrati naredna sezona. Prvi put u povijesti BL ce sve ekipe igrati sa istom loptom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
booty-king
- Kontakt:
interesuje me hoceli kod magatha lukas smitz i cristopjh moritz biti standardni i sljedece godine...imam predosjecaj da felix zeli jansena iz hamburga...
Nemoj slutiti zlo.booty-king je napisao/la:interesuje me hoceli kod magatha lukas smitz i cristopjh moritz biti standardni i sljedece godine...imam predosjecaj da felix zeli jansena iz hamburga...
-
booty-king
- Kontakt:
sto zlo...jansen je sjajan igrac samo da ga povrede zaobidzu...Zdena04 je napisao/la:Nemoj slutiti zlo.booty-king je napisao/la:interesuje me hoceli kod magatha lukas smitz i cristopjh moritz biti standardni i sljedece godine...imam predosjecaj da felix zeli jansena iz hamburga...![]()
- majestic24
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Nova lopta sa kojom ce se igrati naredna sezona. Prvi put u povijesti BL ce sve ekipe igrati sa istom loptom.
Fina je ovo lopta. Volio bih je sebi kupiti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
ballack izgleda jako blizu leverkusen....uprava bayera tvrdi da mu ne moze dati novcanu ponudu kao njihovi konkurenti u borbi za ballacka al da je zato on emocionalno vezan za leverkusen i da bi im to moglo pomoc da ga dovedu....i nesto mi se bas cini da ce otici u redove "apotekara"....a inace u odnosu na hsv i wolfsburg, bayer ipak igra bar evropsku ligu .....real kao da se za sad po pitanju ballacka usutio
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Daj Boze da ode bilo gdje samo ne u moj HSV. Moze odigrati dvije godine na odlicnom nivou, ali sta onda poslje trebas traziti igraca koji ce tu prazninu popuniti, a isto sam misljenja da ovdje bezveze bacas pare kroz prozor, ne moze ti sam Ballack garantovati uspjeh tu se mora poklopiti dosta stvari.effe_sa je napisao/la:ballack izgleda jako blizu leverkusen....uprava bayera tvrdi da mu ne moze dati novcanu ponudu kao njihovi konkurenti u borbi za ballacka al da je zato on emocionalno vezan za leverkusen i da bi im to moglo pomoc da ga dovedu....i nesto mi se bas cini da ce otici u redove "apotekara"....a inace u odnosu na hsv i wolfsburg, bayer ipak igra bar evropsku ligu .....real kao da se za sad po pitanju ballacka usutio
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
Meni je vise svejedno. Uz onog cobana na klupi mozemo svasta ocekivati kad su u pitanju transferi.amerosm je napisao/la:Daj Boze da ode bilo gdje samo ne u moj HSV. Moze odigrati dvije godine na odlicnom nivou, ali sta onda poslje trebas traziti igraca koji ce tu prazninu popuniti, a isto sam misljenja da ovdje bezveze bacas pare kroz prozor, ne moze ti sam Ballack garantovati uspjeh tu se mora poklopiti dosta stvari.effe_sa je napisao/la:ballack izgleda jako blizu leverkusen....uprava bayera tvrdi da mu ne moze dati novcanu ponudu kao njihovi konkurenti u borbi za ballacka al da je zato on emocionalno vezan za leverkusen i da bi im to moglo pomoc da ga dovedu....i nesto mi se bas cini da ce otici u redove "apotekara"....a inace u odnosu na hsv i wolfsburg, bayer ipak igra bar evropsku ligu .....real kao da se za sad po pitanju ballacka usutio
Evo da sam sebe citiram i još jednom iskažem svoje zadovoljstvo izborom Löwa. Neka je pozvao Badstubera i Müllera i neka mu igraju i prvih 11.Zdena04 je napisao/la:Odličan sastav Löwa! Inače, mrzim njemačku reprezentaviju i sa ovim sastavom će prije ispasti iz prvenstva. Još jednom se pokazalo da bi Njemac sa jednom nogom igrao za reprezentaciju samo zato što je član Bayerna. Sjetim se samo onoga lijevog beka kojeg su bili doveli iz Bielefelda. Ne mogu sad da se sjetim imena ali je skoro završio karijeru u 27-moj godini.
Muller je igračina, na kojoj to poziciji igra u Njemačkoj.
Po meni kako treba da izgleda sve to, iako je nemoguće radi Lowa i Lahma ali eto.
Neuer, desno Boateng, Per i Holger stoperi, lijevo Lahm, zadnji vezni Bastian, Kroos u vezi, desno Ozil, lijevo Muller, u napadu Klose i Gomez ili Cacau.
Druga opcija, slično, samo desno Lahm i lijevo Jansen. Šta li radi onaj Aogo.
Ehh sada, da Pander nije uvijek povrijeđen Njemačka bi jaka i na toj poziciji bila. Podolski nije imao svoj dan i to je to.
Po meni kako treba da izgleda sve to, iako je nemoguće radi Lowa i Lahma ali eto.
Neuer, desno Boateng, Per i Holger stoperi, lijevo Lahm, zadnji vezni Bastian, Kroos u vezi, desno Ozil, lijevo Muller, u napadu Klose i Gomez ili Cacau.
Druga opcija, slično, samo desno Lahm i lijevo Jansen. Šta li radi onaj Aogo.
Ehh sada, da Pander nije uvijek povrijeđen Njemačka bi jaka i na toj poziciji bila. Podolski nije imao svoj dan i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.