Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Igra li neko trenutno Football Manager 2010? Ja čekam krajem mjeseca patch, a trenutno igram s Milanom. Doveo Džeku i još par igrača.
Evo kako mi izgleda formacija: Rensing, Schafer, Thiago Silva, Kjaer, Rafinha - Pirlo, Moutinho, Seedorf - Ronaldinho - Pato i Džeko.
Evo kako mi izgleda formacija: Rensing, Schafer, Thiago Silva, Kjaer, Rafinha - Pirlo, Moutinho, Seedorf - Ronaldinho - Pato i Džeko.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Igrao ja tri sezone sa WHU i otpuste me,mrsko mi sada sve pocinjati opet iz pocetka 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ništa gore, meni se isto desilo kada sam vodio Sunderland. Došao do 2014/15 sezone i levati mi dali nogu. A imao pravu generaciju (Agbonlahor, pjanić, Kramarić, Veloso, Renan, Bale, David Spence, Ivanović, Felipe...)hammers je napisao/la:Igrao ja tri sezone sa WHU i otpuste me,mrsko mi sada sve pocinjati opet iz pocetka
Ma strahota,ja napravio ekipu prejaku,odvedem ih drugu sezonu u CUp Uefa,dovedem Di Mariu,Srnu,Kamenog,prejaku ekipu i lose krenem trecu sezonu i daju mi noguMinistaR je napisao/la:Ništa gore, meni se isto desilo kada sam vodio Sunderland. Došao do 2014/15 sezone i levati mi dali nogu. A imao pravu generaciju (Agbonlahor, pjanić, Kramarić, Veloso, Renan, Bale, David Spence, Ivanović, Felipe...)hammers je napisao/la:Igrao ja tri sezone sa WHU i otpuste me,mrsko mi sada sve pocinjati opet iz pocetka
Doveddi Salva,Muniesu,Lukaku-a sve veliki potencijali na manadzeru budu prejaki
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Jedes li kod nas Kebab ? Mada ga oni nikad nece sloziti kao turci ali eto nije los..samo neide luk u kebab...ali etoNeutral je napisao/la:Kako bih sada volio jedan Kebab, te jednu Coca-colu. Eksirao bih i jedno i drugo, jedva čekam ako Bog da trening, da se iživim na onom fokuseru, klanje mu je.![]()
A C A B !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ima li ko igricu Vancouver 2010
Ako imate ,kakva je ,valjali ,kakva je grafika ,koji sportovi imaju
- majestic24
- Kontakt:
Ako je slicno Torinu 2006 (a sigurno jest),onda nije nista posebno. Grafika ko u super Mariabavarian_bk je napisao/la:Ima li ko igricu Vancouver 2010![]()
![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evo gledam na YT ,ne izgleda lose ,ali da vidim vase dojmove 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Juce vidjeh Alena Albinovica...kako mi je na ***** isao...samo sto se nisam zaletio i sakom ga puko

A C A B !
sto nisiEmir_ZENICA je napisao/la:Juce vidjeh Alena Albinovica...kako mi je na ***** isao...samo sto se nisam zaletio i sakom ga puko![]()
ma njega treba po kratkom postupku
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
jbg...pa da me tuzi,vamo tamo...**** poslaLily je napisao/la: sto nisi![]()
ma njega treba po kratkom postupku
A C A B !
To onaj "mali od skandala". Jest skandal tip, treba to u AušvicEmir_ZENICA je napisao/la:Juce vidjeh Alena Albinovica...kako mi je na ***** isao...samo sto se nisam zaletio i sakom ga puko![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jel on bio u BMH

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Eh taj,joj boze kad sam ga vidio....cizme,utegnute hlace,sminkerska jakna i naocale...i zalizana kosaMinistaR je napisao/la:
To onaj "mali od skandala". Jest skandal tip, treba to u Aušvic
@ bavarian_bk
jeste
A C A B !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
A to je onaj **** ,trebo si ga spucati , ja bi platio sve sudske troskove i advokata 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Necu,imao sam ove godine vec jednu prijavu...dosta...bavarian_bk je napisao/la:A to je onaj **** ,trebo si ga spucati , ja bi platio sve sudske troskove i advokata
A C A B !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Auuu ,pa sta su dvije prijave ,to nije nista 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Pa brate tek je februarbavarian_bk je napisao/la:Auuu ,pa sta su dvije prijave ,to nije nista
A C A B !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ima i toga ,ali suzdrzis se onda do ljeta ,i tada skupis jos koju i dosta

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
PERUGIA -OK KAKANJ 25:17 25:16 7:3 (2:0)
Hajmo podrske Kaknju...zadnji set se igra!

@ bavarian_bk
Kako se suzdrzat ?
Hajmo podrske Kaknju...zadnji set se igra!
@ bavarian_bk
Kako se suzdrzat ?
A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.