FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 23 maj 2010, 17:52

armin90 je napisao/la:Susret za prestiž igra se na Tušnju. Sloboda i Velež igraju bez golova, a već u drugoj minuti Tarik Okanović teško je povrijeđen kod domaćih.

Zbog oštrog starta nad Okanovićem, Salihović je zaradio crveni karton.

Eto i onda mi mesari, jesmo jasta.

Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Okanovićem :( to mi je omiljeni igrač jedini koji je tu stalno i dosta toga prošao jedan od rijetkih koji istinski vole Slobodu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2010, 18:03

1:0 A ja sa gripom kraj kompa hebem mu zvalje! :cry:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 23 maj 2010, 18:16

Probisvjet je napisao/la:1:0 A ja sa gripom kraj kompa hebem mu zvalje! :cry:
Ja bi vise volio sa gripom neg sa knjigom xD, prevodim nesto za fax ev umal pa poludio :mrgreen:.
--Pametnij popusta--

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 maj 2010, 18:37

Probisvjet je napisao/la:1:0 A ja sa gripom kraj kompa hebem mu zvalje! :cry:
KOd mene isto :cry:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 23 maj 2010, 18:43

Ima li ko da skloni onog bolesnika sto se cuje vise od komentatora...kaze ovaj nevjerujem da ima i ciste zdravstvene nalaze :lol:
Isti tip se vec izgleda iz utakmice u utakmicu dere i psuje jao fukarestine one

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2010, 18:44

TNT je napisao/la:Ima li ko da skloni onog bolesnika sto se cuje vise od komentatora...kaze ovaj nevjerujem da ima i ciste zdravstvene nalaze :lol:
Isti tip se vec izgleda iz utakmice u utakmicu dere i psuje jao fukarestine one
Jesmo li fukare ili nismo :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2010, 20:32

Cestitke momcima na pobjedi protiv Veleza :D Sjajna je polusezona iza nas,svaka cast Glavasu i igracima,sad jos samo da ostanu pa naredne sezone nesto vise pokusat.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 23 maj 2010, 20:47

I sad sute oni sto su nas prozivali mesarima i da igramo pregrubo da lomimo noge ljudima, sta li su se sad usutili.
--Pametnij popusta--

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2010, 20:51

armin90 je napisao/la:I sad sute oni sto su nas prozivali mesarima i da igramo pregrubo da lomimo noge ljudima, sta li su se sad usutili.
Tare nam je teze ozlijedjen :( pusti ba njih,svima je gruba igra,ako malo jace udjes u dvoboj,al njihove princeze nisu navikle na musku igru,al najace je sto smo stigli sarajevo,toliko su nam bjezali,a sad nam bjeze jedno mjesto,jos sad ostali bez evrope,prvo titula,pa evropa :lol: polovinu ekipa smo prestigli,sa predzadnjeg na 6 mjesto,nije mala stvar ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2010, 21:05

Sloboda se pobjedom oprostila od domaće publike

Nogometaši tuzlanske Slobode danas su u posljednjem meču pred domaćom publikom ubilježili pobjedu protiv mostarskog Veleže, rezultatom 2-0.

Novom pobjedom, Tuzlaci su pretekli Velež na 6. poziciji tabele Premijer lige a priliku da ostanu na ovoj poziciji, izabranici Vlatka Glavaša imat će u srijedu kada gostuju ekipi Olimpika.

Od samog početka utakmice, domaći sastav bio je bolja i dominantnija momčad na terenu. U prvih 15 minuta, dvije dobre prilike da Slobodu dovede u vodstvo imao je Damir Smajlović ali je bio neprecizan. Napadač Slobode, nišanske sprave naštimao je u 23. minuti kada na asistenciju Mujića pogađa za vodstvo svog tima, to je za Smajlovića bio 8. gol ovog proljeća.

Treba istaći da je Velež od 15. minute igrao sa igračem manje nakon oštrog starta napadača rođenih, Mirnesa Salihovića nad veznjakom Slobode Tarikom Okanovićem koji je nakon toga iznešen sa terena a završio je u tuzlanskoj bolnici. Do kraja prvog dijela, Sloboda je stvarala prilike ali su mreže mirovale.

I u nastavku utakmice, domaćin je bio dosta bolja ekipa na terenu, držao konce u svojim igrama i znalački čuvao stečenu prednost. Sredinom drugog dijela, Velež je ostao i bez Jazvina koji je zaradio drugi žuti karton. Sloboda je u 80. minuti preko Senada Mujića, asistenta kod prvog pogodka, došla u vodstvo od 2-0 i na lijep način se oprostila od domaće publike.

Treba istaći das u Tuzlaci ove sezone na domaćem terenu doživjeli poraze od ekipa koje će naredne sezone igrati u nižem rangu, Laktaša i Modriče, uz tih šest bodova koji bi se sada dodali na konto Slobode, Tuzlacima bi naredni meč sa Olimpikom odlučivao o borbi za plasman u Evropu a ovako će to biti samo meč prestiža.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2010, 21:39

Slaobodi cestitke na pobjedi, a Okanovicu zelim sto brzi oporavak. Sreca pa je kraj sezone...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 23 maj 2010, 21:49

pa j.e.b.e.m im familiju vise...pa momka su polomili u totalno nebitnoj tekmi :evil: :evil: ...svi igraci su bili blijedi i u soku kad su vidjeli sta je trnokop iz veleza uradio..na zalost Tare je opasno povrijedzen pa ce mozda i karijera doc u pitanje :( :( ...pa kolki kloc moras bit da u revijalnoj tekmi startas pogibeljno...jos se tu smradovi nisu zaustavili...dobili i 2. crveni a kad sam vidio sta u 90. minuti seljacina iz veleza radi i startuje pri rezultatu 2-0 nisam mogo vjerovat :o :o :shock: :shock: ...ja neznam jel ono ko platio da se onako igra il koja je sema u pitanju al ja dole na terenu da sam bio j.e.b.o. bi nekom mater kvalitetno..ono nisu cista posla...mislim..tekma,nidze veze..lijep dan :? ..sta im bi,nije mi jasno :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2010, 22:44

6 mjeseci ce trajat oporavak Tareta Okanovica,koji je cigan onaj igrac Veleza :evil: nama govore mesari,a vidi sta ovaj balvan uradi sa Okanovica :evil:

TARE UZ TEBE SMO

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 23 maj 2010, 22:55

mozel neko rec o kakvoj je povredi rijec zelim brz oporavak
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 maj 2010, 22:56

harry_90 je napisao/la:6 mjeseci ce trajat oporavak Tareta Okanovica,koji je cigan onaj igrac Veleza :evil: nama govore mesari,a vidi sta ovaj balvan uradi sa Okanovica :evil:

TARE UZ TEBE SMO
I TI SI UVIJEK BIO UZ SLOBODU

Samo da se lik vrati :( , nije mu prvi put da se neko sranje desava prebrodio je on jos neke krize

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2010, 23:02

Tare je uvjek bio uz Slobodu,i treba mu pruzit podrsku u ovom trenutku,i ja danas bio na tekmi do 60 minute,i kuci lagano,mogli smo ih danas ponizit,al da je Smajlovic bio precizniji,dobar mu prvi go :D

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 23 maj 2010, 23:04

harry_90 je napisao/la:
armin90 je napisao/la:I sad sute oni sto su nas prozivali mesarima i da igramo pregrubo da lomimo noge ljudima, sta li su se sad usutili.
Tare nam je teze ozlijedjen :( pusti ba njih,svima je gruba igra,ako malo jace udjes u dvoboj,al njihove princeze nisu navikle na musku igru,al najace je sto smo stigli sarajevo,toliko su nam bjezali,a sad nam bjeze jedno mjesto,jos sad ostali bez evrope,prvo titula,pa evropa :lol: polovinu ekipa smo prestigli,sa predzadnjeg na 6 mjesto,nije mala stvar ;)
Trazite od saveza da vas pogura za to jedno mjesto,samo da ste ispred Sarajeva pa neka gori hala. Isti post si ostavio na nasoj temi, kompleksas mali,imas vise postova koji se ticu Sarajeva nego tvog kluba. Ti slavis 6 mjesto,sta da kazem nego smijesno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 23 maj 2010, 23:05

marsovac je napisao/la:mozel neko rec o kakvoj je povredi rijec zelim brz oporavak
lom skocnog zgloba :( ....hitno je operiran na UKC :cry: ...najmanje 6 mjeseci ce trajat oporavak...a momak vec imao u dzepu dogovoren inostrani transfer :( ..i to jak,pravo....
Tare je gigant i dijete SLOBODE...izdrzace aBd i vratit se jaci
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 maj 2010, 23:11

Ljudi imam jel vam ova dvojica liče il samo meni

slika

Zlatko Jovanović

slika

Semir Slomić

:mrgreen: :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2010, 23:15

Denizmare je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Trazite od saveza da vas pogura za to jedno mjesto,samo da ste ispred Sarajeva pa neka gori hala. Isti post si ostavio na nasoj temi, kompleksas mali,imas vise postova koji se ticu Sarajeva nego tvog kluba. Ti slavis 6 mjesto,sta da kazem nego smijesno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja ne slavim 6 mjesto,vec kazem da smo vas umalo stigli,kako ste igrali ko kante,idi malo pitaj upravu i igrace gdje je titula i evropa :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 7 gostiju.