E da, to sam potisnuo, negdje sam pročitao to, ne znam šta je razlog tome i u kom je kontekstu to rekao, pošto nisam gledao taj intervju. Ako stvarno ne želi meč s njim nije baš neki BMF.Donnie Darko je napisao/la: ↑31 maj 2020, 13:40Masvidal je izjavio da ne želi da se bori sa Colbyem. Ili sam barem ja tako shvatio iz njegovog intervjua sa Helwanijem neki dan.
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Loše je Donnie shvatio ne izbjegava niti jednu borbu, al' je najmanje vokalan o Colbyu jer zna da bi ga ovaj silovao kao što ga je silovao do sada više puta na treningu.
Ukratko Usmanu jedine dvije opcije su Masvidal ili revanš s Colbyem
Masvidal - Usman ili Conor, a kako vidimo Conor ga je prakticno ismijao u svim onim pokušajima da ga navuce na borbu tako da ostaje Usman.
Masvidal protiv Colbya ima najviše smisla, al' mislim da Dana to nece još napraviti jer bi tim porazom otišao sav momentum Masvidalov.
Ukratko Usmanu jedine dvije opcije su Masvidal ili revanš s Colbyem
Masvidal - Usman ili Conor, a kako vidimo Conor ga je prakticno ismijao u svim onim pokušajima da ga navuce na borbu tako da ostaje Usman.
Masvidal protiv Colbya ima najviše smisla, al' mislim da Dana to nece još napraviti jer bi tim porazom otišao sav momentum Masvidalov.
Kako god okrenes zanimljiva divizija ali pod uslovom da im se oduzme pravo biranja. Isto tetke su.
Masvidal bi ih sve al ne bi nikog jer misli da je alfa. Tu se negdje vrti ime Conora iz ko zna kojeg razloga kad bi realno imao jedino sansi protiv Masvidala,i to malih sansi.
Conor opet hoce nesto kao sezona lova je pocela...a suti ko zaliven. Hoce Silvu. Diaza?
Naravno i on misli da je alfa.
Nate Diaz...zar je bitno,izgubio bi od svih.
Usman hoce sve osim revansa sa Colby-em. A Colby hoce revans. I Masvidala. Koji nece njega. Ni Usmana. A BMF je.
Edwards im cita tweatove i moli ih da se bore protiv njega.
Woodley ce opet da repa.
Gilbert izgleda ko ubica a sad ce ko i Edwards da im cita tweatove i ibreti se.
Masvidal bi ih sve al ne bi nikog jer misli da je alfa. Tu se negdje vrti ime Conora iz ko zna kojeg razloga kad bi realno imao jedino sansi protiv Masvidala,i to malih sansi.
Conor opet hoce nesto kao sezona lova je pocela...a suti ko zaliven. Hoce Silvu. Diaza?
Usman hoce sve osim revansa sa Colby-em. A Colby hoce revans. I Masvidala. Koji nece njega. Ni Usmana. A BMF je.
Woodley ce opet da repa.
Ubio nas je psihicki sve ovaj virus pa sad se svi kolju preko twittera zato i imaš ovoliko špekulacija,a ustvari kad Dana da ugovor svi ce potpisati i to je to.Marvin je napisao/la: ↑31 maj 2020, 15:33Kako god okrenes zanimljiva divizija ali pod uslovom da im se oduzme pravo biranja. Isto tetke su.
Woodley ce opet da repa.

Masvidal je draw, Usman to nije. Jorge je to potkrijepio brojkama sa njihovih zadnjih PPVa. A usput dodao da se isprate pregledi ovih intervjua na YT i tu opet bio u pravu. Jednostavno, donosi vise para od Nigerijca.
Koliko sam ja shvatio, Masvidal je dobio finu brojku od UFCa za fight sa Usmanom i prihvatio, jer, logicno, zeli bas dobre pare u borbi gdje su mu sanse male.
Usman nije prihvatio UFCovu brojku, vec trazi neki basnoslovan iznos. Uopste me ne bi cudilo da su Jorgeu obecali i veci iznos od Usmana, sto je ono bas pi.sanje po sampionu.
Msm da bi UFC dao sve da Usman nije sampion jer bi mnogo lakse isle mnoge stvari u diviziji.
Koliko sam ja shvatio, Masvidal je dobio finu brojku od UFCa za fight sa Usmanom i prihvatio, jer, logicno, zeli bas dobre pare u borbi gdje su mu sanse male.
Usman nije prihvatio UFCovu brojku, vec trazi neki basnoslovan iznos. Uopste me ne bi cudilo da su Jorgeu obecali i veci iznos od Usmana, sto je ono bas pi.sanje po sampionu.
Msm da bi UFC dao sve da Usman nije sampion jer bi mnogo lakse isle mnoge stvari u diviziji.
Ne daje UFC ništa od srca to što ce više dobiti para Horhe je zbog toga što je zaslužio kao što i sam znaš zbog PPV.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam koliko je ozbiljan, tj ozbiljan je on ali da li će stvarno biti tako, Jones se preko twittera odrekao titule.
Ide odma Reyes vs Santos
edit: nisam vidio tweet, ovo je cista trgovina Jonesa
edit: nisam vidio tweet, ovo je cista trgovina Jonesa
Ma sve ovo sa Jonesom smara pomalo, dodaj na to da mu nema ravnog u 93 i mozda bi ovako i bilo najbolje. Iako sumnjam jer se radi o prevelikoj zvijezdi. On je, uz Conora i Khabiba, najveca zvijezda UFCa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Najjace sto pise kako on "has nothing to gain from fight with Reyes", kao da ga je prebio ili izdominirao.
Veliki borac, ali i velika primadona.
Veliki borac, ali i velika primadona.
Prica o licnoj cijeni ne o borbi.
I onda nakon svega Jon jednim potezom pokaže zašto je veci od svih ovih sisica koji glume moralne gromade.
I onda nakon svega Jon jednim potezom pokaže zašto je veci od svih ovih sisica koji glume moralne gromade.
Jones i moral ne idu zajedno ni u zejebanciji.
Alkoholičari su uvijek bili ljudi pruzene ruke i meHka srca.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Gledaj Mušketa jest ga štok nagrizo. Bio je i on pružene ruke svojevremeno, ako nista prema svojim bližnjim

Auu!

- Donnie Darko
- Kontakt:
Gotivan mi je Till, želim da uspije u srednjoj, al nemam izbora nego da navijam protiv njega. Ne sviđa mi se borba jer ne želim da ijedan od njih dvojice izgubi 
Vrlo vjerovatno eliminator za titulu, jer se ne naziru drugi kontenderi. Ima samo Cannonier ali je povijeđen ko zna kad će se vratit. Poslije Coste naravno.

Vrlo vjerovatno eliminator za titulu, jer se ne naziru drugi kontenderi. Ima samo Cannonier ali je povijeđen ko zna kad će se vratit. Poslije Coste naravno.
Porazeni iz ovog meče ide 1000 stepenica unazad u srednjoj kategoriji, tako da ocekujem borbu smrti ili života.
I Masvidal se digo...
Sve sami lafinasi i primadone. "16 god nisam nikod odbio" bla bla i sad kad si konacno neko ime pincetom biras borbe.
A dobio si Askrena koji je ispostavilo se ipak ispod UFC standarda,isusenog Tilla koji Bog zna kako prezivi rezanje kilaze i napusenog Diaza koji se bori svakih par godina.
Sve sami lafinasi i primadone. "16 god nisam nikod odbio" bla bla i sad kad si konacno neko ime pincetom biras borbe.
A dobio si Askrena koji je ispostavilo se ipak ispod UFC standarda,isusenog Tilla koji Bog zna kako prezivi rezanje kilaze i napusenog Diaza koji se bori svakih par godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.