ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

No1e
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 16:13

evo postavise staistiku... obojica puno vise gresaka od vinera. ca duplo. fed 28 (u 12,5 odigranih gemova) a ferer 14 ali mahom na bl ili kada ima 15-30 i sl. (1 od 10 na bl imao je 15-40 i u 1. gemu 2. seta. ukupnoo u 4 gema je imao bl).
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 08 nov 2012, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 nov 2012, 16:14

BeyKopites je napisao/la:Valjda se svi sjećamo kakav je no1e imao useritis ove godine u Cincinnatiju ;)
Ignorisi budalu moj ti savjet, cini sve da omalovazi Rogera, vidjet cemo u polufinalu/finalu sta ce raditi najbolji svih vremena placipicki kojoj ATP tour namjesta najteze :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 16:23

za koga ti navijas? inace.... dzumhura ili feda? ili za svakog ko nije iz komsiluka?

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 nov 2012, 16:23

Edin TM87 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Edo reci nam za danas,treba mi zbog kladionice :mrgreen:
Hendikep na Delpa ako ti fakat treba, a ako si ironican onda padni sta god odigras. :lol:
Znači kontra ovog.Hvala,odoh uplatiti :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 08 nov 2012, 16:26

No1e je napisao/la:za koga ti navijas? inace.... dzumhura ili feda? ili za svakog ko nije iz komsiluka?
Pročitah negdje na drugom forumu da ove navijače kontra-komšiluka zovu fjučeraši :lol:
"Indija,Pakistan..."

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 16:32

ja samo tvrdim da sa ovakvom igrom federera bi ga svako iz druge grupe glat dobio. a ni protiv tipse nije pokazao nista ali tipsi nije ni izasao na teren. to ne znaci da fed nece podici nivo igre ili da je los teniser. ali hvaliti ferera kao nekog opasnog protivnika i goreg od mareja po feda a fed sa jednim ima 13-0 a sa drugim 8-10 je idiotluk.

to sto ferer u formi karijere ne moze nista veceras ocajnom fedu dovoljno govori za sebe.... zar neko stvarno misli da bi marej ili berdih propustili da dobiju vecerasnjeg feda?

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 nov 2012, 16:39

Ne znaš ti šta je 'očajan Federer' ;)
You'll never walk alone.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 nov 2012, 16:43

No1e je napisao/la:ja samo tvrdim da sa ovakvom igrom federera bi ga svako iz druge grupe glat dobio. a ni protiv tipse nije pokazao nista ali tipsi nije ni izasao na teren. to ne znaci da fed nece podici nivo igre ili da je los teniser. ali hvaliti ferera kao nekog opasnog protivnika i goreg od mareja po feda a fed sa jednim ima 13-0 a sa drugim 8-10 je idiotluk.
Pa ko je toliki idiot da kaze da je Ferrer opasniji od Murraya? :lol: Svakakvih budala, a izgleda ima i onih koji drugima guraju rijeci usta.

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 16:46

pa im ih...(eto se i prepoznaju) .. koji su me ubjedjivali da fed nije dobio najlakse protivnike i da je ferer trenutno u gadnoj formi i najtezi moguci, da uvjek odigra odlicno na WTF-u i da bi dobio noleta (koji je btw dobio mareja). uz to ako se zna da je izbor za federera bio marej ili ferer a ferer je los izbor onda se zakljucuje da je marej kao bolji izbor i laksi protivnik. jer da fed nije dobio ferera dobio bi mareja jedina druga solucija.

..

*jel to stijena ferer upravo napravi 2. uzastopne duple priu servisu za ostanak u mecu.. br5 i br6 za 0-30??

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 08 nov 2012, 16:47

po nekima ispada da je tsonga teži protivnik od davida što je bolesno izjaviti

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 08 nov 2012, 16:52

Edin TM87 je napisao/la: placipicki kojoj ATP tour namjesta najteze :lol:
Đoković plačipička a navijaš za Suzanu :lol:
I think I'm a pussy one.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 nov 2012, 16:58

Roger danasnjom pobjedom postao prvi igrac koji se plasirao u polufinale.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 nov 2012, 17:03

Edin TM87 je napisao/la:Roger danasnjom pobjedom postao prvi igrac koji se plasirao u polufinale.
I ja sam cuo da je Visko to rekao, iako mi nije jasno kako...
Ako Ferer i Delpo mlatnu Tipsu i ako Delpo pobijedi Rogera prekosutra, onda će imati po 2 pobjede i 1 poraz.Onda se gleda ono set - game razlika ??
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 17:07

dijalog je napisao/la:po nekima ispada da je tsonga teži protivnik od davida što je bolesno izjaviti
pa neki se toliko razumiju u tenis da je to za sprdju.

federer nije nikako mogao dobiti congu umjesto ferera.... a za njega uostalom i jeste conga bolji izbor. sa fererom ima 14-0 a sa congom 8-3. uz to je ferer sljaker a congi dvorana najbolje lezi.

fed je mogao da bira izmedju:

4. (nosilac) ferera (h2h 13-0 sada vec 14-0) i 3. mareja (8-10)

6. potra (13-3, 8-1 u posljednjih 9 meceva) i 5. berdiha (11-5, 3-4 u posljednjih 7 meceva)

8. tipsa (5-0 sada vec 6-0) i 7. conga (8-3)
.....

znaci izbor je bio izmedju ferera i mareja a izmedju tipse i conge!

dobio je 4,6. i 8. nosica (ukupan h2h 31-3 sada 33-3, uz jedina 2 igraca koji ga nikada nisu dobila, 91,2% pobjeda sada 91,7%) a izbjegao 3,5 i 7. (znaci uvjek viseplasirani sa ukupnim h2h 27-18, uz jedinog moguceg sa kojim ima negativan h2h i 4 pobjede manje a 15 poraza vise, 60% pobjeda)
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 08 nov 2012, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 nov 2012, 17:08

Ipak David nije mogao protiv Golijata.
Jednostavno, ne leži mu. Forsirao je Fedexov backhand, ali te loptice nisu bile ni dovoljno snažne, ni duboke. No, mora se priznati da je pružio jak otpor i da je namučio Rogera.
U svakom slučaju, čestitke Federeru na plasmanu u polufinale. Tamo će ga, po svemu sudeći, čekati Murray pa da vidimo i taj okršaj. 8-)
Ovi što potenciraju priču da se ne navija za Đokovića zato što je iz Srbije bi mogli posjetiti Banoviće. Ako ćete komentarisati teniske mečeve, dobrodošli ste. Ali ako ćete ubijati tom pričom o mržnji prema komšijama ili susjedima, recite mi odmah da nas poštedim muka. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 08 nov 2012, 17:08

Ma mora da je NIKE namjestio zdrijeb. :lol:

Polufinale osigurano, igra me ne zanima, nije toliko ni lose. turnir nece uzeti, bar nek sakupi sto vise moze bodova.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 17:24

BeyKopites je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Roger danasnjom pobjedom postao prvi igrac koji se plasirao u polufinale.
I ja sam cuo da je Visko to rekao, iako mi nije jasno kako...
Ako Ferer i Delpo mlatnu Tipsu i ako Delpo pobijedi Rogera prekosutra, onda će imati po 2 pobjede i 1 poraz.Onda se gleda ono set - game razlika ??
....

fed ima 4-0 set razliku.
ako oba ova tuku maximalno tipsu i delpo rogera imali bi svi po 2. pobjede ali bi tada fed imao 4-2 u setovima, potro 5-2 a ferer 4-3. potro bi bio 1. a fed 2. u grupi.

ako ovi dobiju tipsu sa po 2-0 a potro feda sa 2-1 onda bi fed imao 5-2, potro 5-3 a ferer 4-3. ferer kao najlosiji ispada fed je 1. a potro 2.

ako potro dobije oba meca sa 2-1 a ferer dobije tipsu sa 2-0 onda dalje idu fed sa 1. pozicije i ferer sa 2.

ako potro dobije tipsu sa 2-1 a feda sa 2-0 onda bi potro imao 5-3 a fed 4-2, ferer 4-3. znaci fed 1. a potro 2.

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 17:39

Monolog je napisao/la:Ipak David nije mogao protiv Golijata.
Jednostavno, ne leži mu. Forsirao je Fedexov backhand, ali te loptice nisu bile ni dovoljno snažne, ni duboke. No, mora se priznati da je pružio jak otpor i da je namučio Rogera.
U svakom slučaju, čestitke Federeru na plasmanu u polufinale. Tamo će ga, po svemu sudeći, čekati Murray pa da vidimo i taj okršaj. 8-)
Ovi što potenciraju priču da se ne navija za Đokovića zato što je iz Srbije bi mogli posjetiti Banoviće. Ako ćete komentarisati teniske mečeve, dobrodošli ste. Ali ako ćete ubijati tom pričom o mržnji prema komšijama ili susjedima, recite mi odmah da nas poštedim muka. ;)
....

najbolje sve koji navijaju za noleta odmah banovati. ili bar sve koji ga ne nazivavu pogrdnim imenima. ove ostale sto vrijedjaju i igrace i clanove foruma nazivajuci ih idiotima ostalim pogrdama zakonom zastititi!

sve je to po meni jadno... ako se ne moze diskutovati bez da te se vrijedja,, navijati bez da te se banuje pisati o noletu bez da se sprda. zasto tako?

ja recimo samo iznosim statistiku i podatke koje svako moze provjeriti a koji pokazuju koliko se ovdje iznosi lupetanja. ovi sto lupetaju to shvataju kao provokaciju jer im se priotivrjeci u iznosenju nebuloza i to ne nekim uvredama ili drugim glupostima nego cistim faktima. a to jelte ... ne valja... jer kako protivargumentovati ciste fakte... osim uvredama, psovkama i na kraju naravno banom... ali ne onih koji su iznosili gluposti pa pobijeni (cinjenicama) pa potom vrijedjali ... nego gle cuda onog koji je vrijedjan.. koji argumentuje faktima i koji nikoga ne vrijedja.

logika vec vidjena X puta na SA-X aliti klix-ba... mislio sam da je ovdje to malo bolje. cak sam i pohvalio ovaj sajt jednom zbog toga.. na sta sam isto bio ispljuvan!

ako nista... bar shvatam da je izgleda najveci grijeh napisati nesto dobro o noletu i to potkrijepiti cinjenicama! ili ne do bog iznijeti cinjenice kako je fed dobio daleko najlakse protivnike koje je mogao. i ovdje i na drugim tzv slobodarskim i multi kulti forumima. demokratija do mojega :? .

(PS. uostalom mislim da je moje pitanje za koga se navija sasvim legitimno. isti taj lik je na moje tvrdnje koje su 100% tacne, da je fed dobio po njega najlakse protivnike, odgovorio sa noletom i kako bi ga svi razbili. kakve nole veze ima sa tim ko je tezi protivnik fedu? noleta fed jedino nije ni mogao dobiti? i zasto se diskusija razvila na to kako svi redom razvaljuju noleta gdje stignu ako se postavi teza (100% tacna) da je fed dobio najlakse moguce protivnike. kakve veze nole ima sa tim????)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 nov 2012, 17:45

slika
No1e je napisao/la:najbolje sve koji navijaju za noleta odmah banovati
Apsolutno. Mislim da sam to napisao barem 20x. Potvrdiće ti to @MaGiCa, @Kardec i @Devil. Banovao sam ih par puta zbog navijanja i podrške koju pružaju Novaku Đokoviću.
No1e je napisao/la:navijati bez da te se banuje pisati o noletu bez da se sprda
Jbg, ne može. Mržnja koju mi osjećamo prema Novaku je izrazito velika. Jednostavno, ne dopuštamo nikakvu priču o njemu i u startu banujemo sve njegove navijače. Još uvijek mi nije jasno kako smo tebe preskočili. :oops:
No1e je napisao/la:bar shvatam da je izgleda najveci grijeh napisati nesto dobro o noletu i to potkrijepiti cinjenicama
Nije. Napisati nešto dobro o Noletu je tek grijeh #8. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

No1e
Kontakt:

Post Postao/la No1e » 08 nov 2012, 17:49

evo ja bih bas volio da se cesce diskutuje o dzumhuri (koga ne znam) ili mervani koju licno poznajem. pa i cilicu, velikom gospodinu ivanisevicu zvanom MR karizma itd...
Zadnja izmjena: No1e, dana/u 08 nov 2012, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.