English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: English Premier League
igraju se i produžetci na anfieldu
Hoće crveni za Mingsa, a Jota dao gol za pobjedu gdje je dupli crveni bio za njega peotiv Tottenhama.
I naravno ponovo se penal promašuje protiv njih, mora i to jbg. 
I 10 min.
I 10 min.
Liverpool na putu samounistenja sa nervoznim i bezidejnim kloppom. Ostao tu do penzije da Bog da.
4-IN-A-ROW
Big Sam ima sve u svojim rukama, s dvije pobjede Leeds ostaje, Everton ispada.
Pa jesam i tad rekao da je bio crveni? Jel nije više dosta grešaka iz utakmice u utakmicu hljeb te j.ebo više i fudbal..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Jesi gledo utakmicu pa pitas ili mlatis onako praznom slamom???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bobi se oprostio sa stilom od K(l)opa, iako tanko danas, tek poslije gola su bili opasniji, al morali su ranije krenuti naprijed
Ne bi me zacudilo da United i ovo prospe
Ne bi me zacudilo da United i ovo prospe
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Mings klasicni crveni, cak i za zatvora, ove stvari moraju biti crveni, bez obzira na sve. Sve gubi smisao kad i pored VAR-a ne vidis ove stvari, bruka za ligu, organizaciju.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ne znam jesi li govorio, ali oba su crveni za min 3 utakmice suspenzije. Iz prve situacije Liverpool je došao do pobjede, a realnost je da ne bi došli da se to desilo, a sad je slučaj da bi vjerovatno pobijedili da je ovaj isključen.
Osim sto je Skippu oprosten takodjer cist crveni tako da do starta Jote ne bi ni doslo.Poligon10 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 18:16Ne znam jesi li govorio, ali oba su crveni za min 3 utakmice suspenzije. Iz prve situacije Liverpool je došao do pobjede, a realnost je da ne bi došli da se to desilo, a sad je slučaj da bi vjerovatno pobijedili da je ovaj isključen.
Prsle godine Harry Kanu opristen cist crveni a Robbo dobije u istoj crveni za manje, penal nad Jotom u istoj tekmi, sudija ni var da klimnu glavom..Cist offside kod gola rushforda ali jok gledaju pogresne linije.. mogu i nastaviti..gledas tekme u proslosti i ti bi da se sudi i kompenzuje zbog proslostiPoligon10 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 18:16Ne znam jesi li govorio, ali oba su crveni za min 3 utakmice suspenzije. Iz prve situacije Liverpool je došao do pobjede, a realnost je da ne bi došli da se to desilo, a sad je slučaj da bi vjerovatno pobijedili da je ovaj isključen.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ja i sta si ti sad s tim rekao?Poligon10 je napisao/la: ↑20 maj 2023, 18:16Ne znam jesi li govorio, ali oba su crveni za min 3 utakmice suspenzije. Iz prve situacije Liverpool je došao do pobjede, a realnost je da ne bi došli da se to desilo, a sad je slučaj da bi vjerovatno pobijedili da je ovaj isključen.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne sekirajte se ljudi, to je opceniti urodjeni problem (dal bolest ili kompleks) unitedovih navijaca da gleda utakmicu x pa pokusava objasniti kompenzaciju u utakmici y.Fudo je napisao/la: ↑20 maj 2023, 18:20Prsle godine Harry Kanu opristen cist crveni a Robbo dobije u istoj crveni za manje, penal nad Jotom u istoj tekmi, sudija ni var da klimnu glavom..Cist offside kod gola rushforda ali jok gledaju pogresne linije.. mogu i nastaviti..gledas tekme u proslosti i ti bi da se sudi i kompenzuje zbog proslosti
CPOJ
gaston je napisao/la: ↑20 maj 2023, 18:22Ja i sta si ti sad s tim rekao?
Pa da ti pi.zdiš samo kad tebi odgovara i tvojoj ekipi jer si svjestan da je sad ovo kraj nadanja za LP. Ništa više.
- Pensioner26
- Kontakt:
Hajde Leeds i Sam, izbacite proklete karamele iz lige.
Znaci u 2024 cemo gledat newcastle city i utd utorkom i srijedom u evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.