Safet Sušić - Pape

Amarkony
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Amarkony » 20 jul 2014, 13:00

Ovako to izgleda kada Pape ocitava lekcije. Kolarcic je prestavnik sujetnika i pljuvaca na ovom forumu. Gledajte na repeat samo i uocite kako izgleda to kada nekog sujeta izjeda iznutra i shvatite da ste Kolarcic ustvari vi. Samo sto je Kolar malkice hrabriji, ali ne i pametniji. E sad gledajte kako to smijesno izgleda kada pokusate Papetu reci nesto od ovoga sto pisete (u facu). Zato drzite se vi foruma, sto je sigurno - sigurno je. :D

[youtube][/youtube]
:cool:

brazzo
Kontakt:

Re: $: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la brazzo » 20 jul 2014, 13:55

Amarkony je napisao/la:Ovako to izgleda kada Pape ocitava lekcije. Kolarcic je prestavnik sujetnika i pljuvaca na ovom forumu. Gledajte na repeat samo i uocite kako izgleda to kada nekog sujeta izjeda iznutra i shvatite da ste Kolarcic ustvari vi. Samo sto je Kolar malkice hrabriji, ali ne i pametniji. E sad gledajte kako to smijesno izgleda kada pokusate Papetu reci nesto od ovoga sto pisete (u facu). Zato drzite se vi foruma, sto je sigurno - sigurno je. :D

[youtube][/youtube]
o boze dragi samo pameti i zdravlja..molim se za ovakve tipove (iako nisam vjernik)

Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 jul 2014, 13:55

Amarkony se izgleda bori svim snagama da postigne neki rekord u pisanju praznih postova bez smisla.
Nastavi legendo, uz tebe smo. 80% navijaca tako reci. :mrgreen: :clap: :thumbup:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 jul 2014, 14:30

Amarkony je napisao/la:Ovako to izgleda kada Pape ocitava lekcije. Kolarcic je prestavnik sujetnika i pljuvaca na ovom forumu. Gledajte na repeat samo i uocite kako izgleda to kada nekog sujeta izjeda iznutra i shvatite da ste Kolarcic ustvari vi. Samo sto je Kolar malkice hrabriji, ali ne i pametniji. E sad gledajte kako to smijesno izgleda kada pokusate Papetu reci nesto od ovoga sto pisete (u facu). Zato drzite se vi foruma, sto je sigurno - sigurno je. :D

[youtube][/youtube]
:thumbup: :salut:
1946

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 20 jul 2014, 14:50

Consigliere je napisao/la:Ma, i ta njegovo razvaljivanje Francuske je precjenjeno... Istina je da je Ibisevic bio povrijedjen, pa je morao odustati od 4-4-2, i bio prakticno prisiljen igrati 4-5-1 sto nam je perfektno odgovaralo... Da je Ibisevic bio spreman, igrao bi on na desnom krilu, po obicaju a francuzi bi nam jos jednom ponovili Kosevo.

Spisak pozvanih igraca za dvije poslednje utakmice kvalifikacija protiv Luksemburga u Zenici i Francuske u Parizu:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/salihovi ... usku/65130" onclick="window.open(this.href);return false;

Roster za utakmicu protiv Francuske na kojem od pozvanih nema Avdukica, Zeca i Stilica...
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=201 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

... i na kojem se nalazi zdrav Ibisevic.... Ja mogu samo da pretpostavim da bi i usao da nije bilo povreda Hasagica ili Mujdze.....a niposto da tvrdim (kao sto ti radis)... ;)

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 20 jul 2014, 15:08

Ova tema je odavno izgubila smisao... Sad samo ostaje onima koji zele nabijat broj postova i trolat :bih:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jul 2014, 15:12

toliko truda i pljuvanja i vrijedjanja i pape opet selektor :wave:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 20 jul 2014, 15:16

bordobijeli je napisao/la:toliko truda i pljuvanja i vrijedjanja i pape opet selektor :wave:
koji si ti slijepac :guz: :guz: :guz:
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 20 jul 2014, 15:27

bordobijeli je napisao/la:toliko truda i pljuvanja i vrijedjanja i pape opet selektor :wave:
Još kad bi ti skonto da ja nisam nikad pisao kao većina ovdje,onda bi gledao stvari iz nekog drugog ugla... Kakav god da je,ja mu nikad necu psovati majku,pisat da je teleća glava i šta sve ne...

A to što je ostao dovoljno govori koliko ga neki klub želi u Europi... Vjeruj da to nije uspjeh ni u očima samog Safeta,to što je ostao njemu najteže pada.... Otišao je na SP i uprkos tome niti jedan klub iz liga 5 nije zaintersovan za njegove usluge... Čak ni turski klubovi... I on se sad ponovo ispocetka mora dokazivati kroz kvalifikacije za EP... Ja ne vidim tu neki razlog za slavlje,pogotovo ne kod Safeta,toga je i on svjestan!!!
A s druge strane imaš Vahu koji može voditi klub u Francuskoj kad god želi... I on to uopste ne smatra kao neki uspjeh... Vaha ode u Tursku,najplaćeniji trener,i lagano... A opet može doći u Francusku kad mu turci dosade... :kafa: :
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jul 2014, 15:41

i ja nigdje nisam napisao da je pape neka klasa od trenera ,al realno gledajuci sasvim ok radi posao selektora BIH .Da li bi neko drugi bolje radio to ne znamo odnosno znati cemo kad pape ode a dodje neko drugi .do tad :bih: :bih: :bih:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jul 2014, 15:47

1988risha je napisao/la:Ova tema je odavno izgubila smisao... Sad samo ostaje onima koji zele nabijat broj postova i trolat :bih:
Ovako izgleda ova tema u zadnje vrijeme :P

slika
Nele su Papetomrzci a Zenit je Virtual, Head, Harishp itd. :mrgreen:

p.s. Isti Tan :mrgreen:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 20 jul 2014, 15:51

Pa o tome i raspravljamo valjda... Sasvim ok je kad Sarajevo osvoji kup... al ako ne do Bog,sad odmah ispadne iz Europe,za to se ne može reći da je sasvim ok... jer kad ispadnes svake godine od prosječnih klubova tipa Zeta ili Kukesi,a pogotovo od ovih skijaša,onda fakat moraš tražit trenera koji može da te odvede na viši nivo... Tako ti je isto i sa repkom bilo,sve do Safeta... U većini slučajeva ko god da je sjedio na klupi i kad poslije kvalifikacija ne odvede repku na EP ili SP dobije nogu... A on to nije učinio u prvom mandatu,tj samo je ponovio uspjeh Ćire,a to je baraž,s tim da s Ćirom nismo tako ubjedljivo izgubili u baražu kao s Papetom... I eto nakon tih 6-2 on je ostao na klupi,a trebalo je već tada da ide,da je bio kriterij isti kao kod ranijih selektora... A realno u onoj grupi bi i sa Ćirom bili prvi i sa bilo kojim drugim selektorom... Tako da iz te grupe plasman na SP i nije neko čudo...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 jul 2014, 15:55

calcio je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Ova tema je odavno izgubila smisao... Sad samo ostaje onima koji zele nabijat broj postova i trolat :bih:

slika

Koristite li kontracepciju? Od tolikog izljeva ljubavi između vas četvorice, bojim se da ćete jedan drugog oplodit'. :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jul 2014, 15:59

voltron30 je napisao/la:
calcio je napisao/la:

slika

Koristite li kontracepciju? Od tolikog izljeva ljubavi između vas četvorice, bojim se da ćete jedan drugog oplodit'. :D
Izmedju nas vlada platonska ljubav :D
I ima nas mnogo vise od cetvorice. :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jul 2014, 16:00

1988risha je napisao/la:Pa o tome i raspravljamo valjda... Sasvim ok je kad Sarajevo osvoji kup... al ako ne do Bog,sad odmah ispadne iz Europe,za to se ne može reći da je sasvim ok... jer kad ispadnes svake godine od prosječnih klubova tipa Zeta ili Kukesi,a pogotovo od ovih skijaša,onda fakat moraš tražit trenera koji može da te odvede na viši nivo... Tako ti je isto i sa repkom bilo,sve do Safeta... U većini slučajeva ko god da je sjedio na klupi i kad poslije kvalifikacija ne odvede repku na EP ili SP dobije nogu... A on to nije učinio u prvom mandatu,tj samo je ponovio uspjeh Ćire,a to je baraž,s tim da s Ćirom nismo tako ubjedljivo izgubili u baražu kao s Papetom... I eto nakon tih 6-2 on je ostao na klupi,a trebalo je već tada da ide,da je bio kriterij isti kao kod ranijih selektora... A realno u onoj grupi bi i sa Ćirom bili prvi i sa bilo kojim drugim selektorom... Tako da iz te grupe plasman na SP i nije neko čudo...
ne kontm bas pricu oko sarajeva ,odnosno kakve veze s papetom ima .a savez i Osim su pokazali da je pravi potez sto su ostavili Safeta na mjestu selektora jer je ispunjen cilj ,plasman na SP .sad prica da je neko drugi bio i sta bi bilo kad bi bilo o tome se moze razglabati do sutra .kod nas je problem sto mi ne znamo sta je realnost a sta visi nivo ,evo upravo ovaj haugesund svi pricaju o njima kao o levatima a ljudi igraju norvesku ligu koja je bolja od nase a mi smo kao neki apsolutni favoriti protiv njih ,smijesno .to je taj nas nakaradni mentalitet .

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 20 jul 2014, 16:17

bordobijeli je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Pa o tome i raspravljamo valjda... Sasvim ok je kad Sarajevo osvoji kup... al ako ne do Bog,sad odmah ispadne iz Europe,za to se ne može reći da je sasvim ok... jer kad ispadnes svake godine od prosječnih klubova tipa Zeta ili Kukesi,a pogotovo od ovih skijaša,onda fakat moraš tražit trenera koji može da te odvede na viši nivo... Tako ti je isto i sa repkom bilo,sve do Safeta... U većini slučajeva ko god da je sjedio na klupi i kad poslije kvalifikacija ne odvede repku na EP ili SP dobije nogu... A on to nije učinio u prvom mandatu,tj samo je ponovio uspjeh Ćire,a to je baraž,s tim da s Ćirom nismo tako ubjedljivo izgubili u baražu kao s Papetom... I eto nakon tih 6-2 on je ostao na klupi,a trebalo je već tada da ide,da je bio kriterij isti kao kod ranijih selektora... A realno u onoj grupi bi i sa Ćirom bili prvi i sa bilo kojim drugim selektorom... Tako da iz te grupe plasman na SP i nije neko čudo...
ne kontm bas pricu oko sarajeva ,odnosno kakve veze s papetom ima .a savez i Osim su pokazali da je pravi potez sto su ostavili Safeta na mjestu selektora jer je ispunjen cilj ,plasman na SP .sad prica da je neko drugi bio i sta bi bilo kad bi bilo o tome se moze razglabati do sutra .kod nas je problem sto mi ne znamo sta je realnost a sta visi nivo ,evo upravo ovaj haugesund svi pricaju o njima kao o levatima a ljudi igraju norvesku ligu koja je bolja od nase a mi smo kao neki apsolutni favoriti protiv njih ,smijesno .to je taj nas nakaradni mentalitet .
Pa ja ti samo govorim da smo s Papetom dosegli maksimum,jer 100x se do sad dokazalo da on ne zna reprezentaciju pripremit za utakmice sa jačim protivnicima,ja i dan danas tvrdim da smo mi kvalitetniji od Nigerije... I ne može me niko ubjediti da smo mi najnesretnija repka i baksuzi... Ne možeš biti baskuz i protiv Slovačke,Rumunije,Albanije,Portugala i koga sve ne... Na isti ovaj fazon smo prokockali i zadnje EP,kad je Pape bio prezadovoljan bodom u Albaniji i na kraju ta 2 boda su nas i kostala,a onom ponasanju u Rumuniji i pripremi za samu tekmu je smijesno i pričat! Bilo ko s foruma ko je gledao Nigeriju mogao je skontat protiv Irana gdje su najjači i preko kojeg igrača sve ide... Al on nije,i neće nikad,i ponovo da igramo on bi opet sve isto,što je najžalosnije...

Isto tvrdim da je Sarajevo za klasu kvalitetnije od Haugesunda,i da sad jednostavno nisu imali pravu taktiku,a tu već dolazimo do trenera,tj kako se on spremio za tekmu,i koliko je vidio ili nije vidio slabe strane norvežana... A očigledno nije,jer su identično igrali tokom cijele tekme... I kakva Norveška liga,Sarajevo do sad izbacivalo Švedske klubove koji su duplo bolji od Haugesunda... Pa Slavija je izbacivala danski Aalborg koji je svemirski brod za Haugesund...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jul 2014, 16:30

ma to je sad lako pricati ,teren je mjesto gdje se desavaju glavne stvari. kao sto kazu poslije bitke svi su generali .da nije sudija ponistio gol dzeki ko na sta bi bilo ,ili da je srajevo zabilo jedan gol niko ne bi pricao o losoj taktici .slazem se da ima safet propusta a isto tako ja mogu napisati uveo je hajrovica u slovackoj pa nam donio sp sve je to relativno .naravno ko trazi greske i njih potencira vrlo lako ce ih naci i kod boljih trenra od papeta

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2014, 16:31

voltron30 je napisao/la:
calcio je napisao/la:

slika

Vidi brke :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 20 jul 2014, 16:45

bordobijeli je napisao/la:ma to je sad lako pricati ,teren je mjesto gdje se desavaju glavne stvari. kao sto kazu poslije bitke svi su generali .da nije sudija ponistio gol dzeki ko na sta bi bilo ,ili da je srajevo zabilo jedan gol niko ne bi pricao o losoj taktici .slazem se da ima safet propusta a isto tako ja mogu napisati uveo je hajrovica u slovackoj pa nam donio sp sve je to relativno .naravno ko trazi greske i njih potencira vrlo lako ce ih naci i kod boljih trenra od papeta
Ma kod njega je problem što i ono malo što napravi da valja u jednoj tekmi,kao npr protiv Argentine,gdje smo izgledali dobro,potrudi se da to pokvari u narednoj... znači bez ikakve potrebe će uvesti nekog drugog igrača i razvalit ono što smo imali protiv Argentine,samo da bi neko tamo konto kako on ima neku viziju... A ustvari je nema,i to se i pokazalo! Jednostavno ja ne razumijem kome se on dokazuje nelogičnim potezima,kakav je npr bio klupa za Kolašinca u tekmi protiv Nigerije... Ne znam brate sto ga je i zvao na SP,ako mu odlučujućoj tekmi sjedi na klupi,zdrav i spreman u svakom smislu... To je prokletsvo onih tekmi sa sa zemljama Baltika kad čovjek igra bez zadnjeg veznog,bez pravog lijevog beka,i nakanta zemlje koje su na VI sa fudbalom,pa konta da je otkrio Ameriku... Pa onda ostavi jedinog pravog beka na klupi,i uz sve to najjačeg igrača u odbrani i to ni manje ni više protiv Nigerije,i uz sve to izjavi kako je iznenađen njihovom brzinom...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jul 2014, 17:12

harishp je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
calcio je napisao/la: Ovako izgleda ova tema u zadnje vrijeme :P

slika

Vidi brke :mrgreen:

:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.