[youtube][/youtube]

o boze dragi samo pameti i zdravlja..molim se za ovakve tipove (iako nisam vjernik)Amarkony je napisao/la:Ovako to izgleda kada Pape ocitava lekcije. Kolarcic je prestavnik sujetnika i pljuvaca na ovom forumu. Gledajte na repeat samo i uocite kako izgleda to kada nekog sujeta izjeda iznutra i shvatite da ste Kolarcic ustvari vi. Samo sto je Kolar malkice hrabriji, ali ne i pametniji. E sad gledajte kako to smijesno izgleda kada pokusate Papetu reci nesto od ovoga sto pisete (u facu). Zato drzite se vi foruma, sto je sigurno - sigurno je.![]()
[youtube][/youtube]
Amarkony je napisao/la:Ovako to izgleda kada Pape ocitava lekcije. Kolarcic je prestavnik sujetnika i pljuvaca na ovom forumu. Gledajte na repeat samo i uocite kako izgleda to kada nekog sujeta izjeda iznutra i shvatite da ste Kolarcic ustvari vi. Samo sto je Kolar malkice hrabriji, ali ne i pametniji. E sad gledajte kako to smijesno izgleda kada pokusate Papetu reci nesto od ovoga sto pisete (u facu). Zato drzite se vi foruma, sto je sigurno - sigurno je.![]()
[youtube][/youtube]
Consigliere je napisao/la:Ma, i ta njegovo razvaljivanje Francuske je precjenjeno... Istina je da je Ibisevic bio povrijedjen, pa je morao odustati od 4-4-2, i bio prakticno prisiljen igrati 4-5-1 sto nam je perfektno odgovaralo... Da je Ibisevic bio spreman, igrao bi on na desnom krilu, po obicaju a francuzi bi nam jos jednom ponovili Kosevo.
koji si ti slijepacbordobijeli je napisao/la:toliko truda i pljuvanja i vrijedjanja i pape opet selektor
Još kad bi ti skonto da ja nisam nikad pisao kao većina ovdje,onda bi gledao stvari iz nekog drugog ugla... Kakav god da je,ja mu nikad necu psovati majku,pisat da je teleća glava i šta sve ne...bordobijeli je napisao/la:toliko truda i pljuvanja i vrijedjanja i pape opet selektor
Ovako izgleda ova tema u zadnje vrijeme1988risha je napisao/la:Ova tema je odavno izgubila smisao... Sad samo ostaje onima koji zele nabijat broj postova i trolat
Koristite li kontracepciju? Od tolikog izljeva ljubavi između vas četvorice, bojim se da ćete jedan drugog oplodit'.calcio je napisao/la:Ovako izgleda ova tema u zadnje vrijeme1988risha je napisao/la:Ova tema je odavno izgubila smisao... Sad samo ostaje onima koji zele nabijat broj postova i trolat![]()
Nele su Papetomrzci a Zenit je Virtual, Head, Harishp itd.
p.s. Isti Tan
Izmedju nas vlada platonska ljubavvoltron30 je napisao/la:Koristite li kontracepciju? Od tolikog izljeva ljubavi između vas četvorice, bojim se da ćete jedan drugog oplodit'.calcio je napisao/la:Ovako izgleda ova tema u zadnje vrijeme1988risha je napisao/la:Ova tema je odavno izgubila smisao... Sad samo ostaje onima koji zele nabijat broj postova i trolat![]()
p.s. Isti Tan
ne kontm bas pricu oko sarajeva ,odnosno kakve veze s papetom ima .a savez i Osim su pokazali da je pravi potez sto su ostavili Safeta na mjestu selektora jer je ispunjen cilj ,plasman na SP .sad prica da je neko drugi bio i sta bi bilo kad bi bilo o tome se moze razglabati do sutra .kod nas je problem sto mi ne znamo sta je realnost a sta visi nivo ,evo upravo ovaj haugesund svi pricaju o njima kao o levatima a ljudi igraju norvesku ligu koja je bolja od nase a mi smo kao neki apsolutni favoriti protiv njih ,smijesno .to je taj nas nakaradni mentalitet .1988risha je napisao/la:Pa o tome i raspravljamo valjda... Sasvim ok je kad Sarajevo osvoji kup... al ako ne do Bog,sad odmah ispadne iz Europe,za to se ne može reći da je sasvim ok... jer kad ispadnes svake godine od prosječnih klubova tipa Zeta ili Kukesi,a pogotovo od ovih skijaša,onda fakat moraš tražit trenera koji može da te odvede na viši nivo... Tako ti je isto i sa repkom bilo,sve do Safeta... U većini slučajeva ko god da je sjedio na klupi i kad poslije kvalifikacija ne odvede repku na EP ili SP dobije nogu... A on to nije učinio u prvom mandatu,tj samo je ponovio uspjeh Ćire,a to je baraž,s tim da s Ćirom nismo tako ubjedljivo izgubili u baražu kao s Papetom... I eto nakon tih 6-2 on je ostao na klupi,a trebalo je već tada da ide,da je bio kriterij isti kao kod ranijih selektora... A realno u onoj grupi bi i sa Ćirom bili prvi i sa bilo kojim drugim selektorom... Tako da iz te grupe plasman na SP i nije neko čudo...
Pa ja ti samo govorim da smo s Papetom dosegli maksimum,jer 100x se do sad dokazalo da on ne zna reprezentaciju pripremit za utakmice sa jačim protivnicima,ja i dan danas tvrdim da smo mi kvalitetniji od Nigerije... I ne može me niko ubjediti da smo mi najnesretnija repka i baksuzi... Ne možeš biti baskuz i protiv Slovačke,Rumunije,Albanije,Portugala i koga sve ne... Na isti ovaj fazon smo prokockali i zadnje EP,kad je Pape bio prezadovoljan bodom u Albaniji i na kraju ta 2 boda su nas i kostala,a onom ponasanju u Rumuniji i pripremi za samu tekmu je smijesno i pričat! Bilo ko s foruma ko je gledao Nigeriju mogao je skontat protiv Irana gdje su najjači i preko kojeg igrača sve ide... Al on nije,i neće nikad,i ponovo da igramo on bi opet sve isto,što je najžalosnije...bordobijeli je napisao/la:ne kontm bas pricu oko sarajeva ,odnosno kakve veze s papetom ima .a savez i Osim su pokazali da je pravi potez sto su ostavili Safeta na mjestu selektora jer je ispunjen cilj ,plasman na SP .sad prica da je neko drugi bio i sta bi bilo kad bi bilo o tome se moze razglabati do sutra .kod nas je problem sto mi ne znamo sta je realnost a sta visi nivo ,evo upravo ovaj haugesund svi pricaju o njima kao o levatima a ljudi igraju norvesku ligu koja je bolja od nase a mi smo kao neki apsolutni favoriti protiv njih ,smijesno .to je taj nas nakaradni mentalitet .1988risha je napisao/la:Pa o tome i raspravljamo valjda... Sasvim ok je kad Sarajevo osvoji kup... al ako ne do Bog,sad odmah ispadne iz Europe,za to se ne može reći da je sasvim ok... jer kad ispadnes svake godine od prosječnih klubova tipa Zeta ili Kukesi,a pogotovo od ovih skijaša,onda fakat moraš tražit trenera koji može da te odvede na viši nivo... Tako ti je isto i sa repkom bilo,sve do Safeta... U većini slučajeva ko god da je sjedio na klupi i kad poslije kvalifikacija ne odvede repku na EP ili SP dobije nogu... A on to nije učinio u prvom mandatu,tj samo je ponovio uspjeh Ćire,a to je baraž,s tim da s Ćirom nismo tako ubjedljivo izgubili u baražu kao s Papetom... I eto nakon tih 6-2 on je ostao na klupi,a trebalo je već tada da ide,da je bio kriterij isti kao kod ranijih selektora... A realno u onoj grupi bi i sa Ćirom bili prvi i sa bilo kojim drugim selektorom... Tako da iz te grupe plasman na SP i nije neko čudo...
Vidi brkevoltron30 je napisao/la:Koristite li kontracepciju? Od tolikog izljeva ljubavi između vas četvorice, bojim se da ćete jedan drugog oplodit'.calcio je napisao/la:Ovako izgleda ova tema u zadnje vrijeme1988risha je napisao/la:Ova tema je odavno izgubila smisao... Sad samo ostaje onima koji zele nabijat broj postova i trolat![]()
p.s. Isti Tan
Ma kod njega je problem što i ono malo što napravi da valja u jednoj tekmi,kao npr protiv Argentine,gdje smo izgledali dobro,potrudi se da to pokvari u narednoj... znači bez ikakve potrebe će uvesti nekog drugog igrača i razvalit ono što smo imali protiv Argentine,samo da bi neko tamo konto kako on ima neku viziju... A ustvari je nema,i to se i pokazalo! Jednostavno ja ne razumijem kome se on dokazuje nelogičnim potezima,kakav je npr bio klupa za Kolašinca u tekmi protiv Nigerije... Ne znam brate sto ga je i zvao na SP,ako mu odlučujućoj tekmi sjedi na klupi,zdrav i spreman u svakom smislu... To je prokletsvo onih tekmi sa sa zemljama Baltika kad čovjek igra bez zadnjeg veznog,bez pravog lijevog beka,i nakanta zemlje koje su na VI sa fudbalom,pa konta da je otkrio Ameriku... Pa onda ostavi jedinog pravog beka na klupi,i uz sve to najjačeg igrača u odbrani i to ni manje ni više protiv Nigerije,i uz sve to izjavi kako je iznenađen njihovom brzinom...bordobijeli je napisao/la:ma to je sad lako pricati ,teren je mjesto gdje se desavaju glavne stvari. kao sto kazu poslije bitke svi su generali .da nije sudija ponistio gol dzeki ko na sta bi bilo ,ili da je srajevo zabilo jedan gol niko ne bi pricao o losoj taktici .slazem se da ima safet propusta a isto tako ja mogu napisati uveo je hajrovica u slovackoj pa nam donio sp sve je to relativno .naravno ko trazi greske i njih potencira vrlo lako ce ih naci i kod boljih trenra od papeta
harishp je napisao/la:Vidi brkevoltron30 je napisao/la:Koristite li kontracepciju? Od tolikog izljeva ljubavi između vas četvorice, bojim se da ćete jedan drugog oplodit'.calcio je napisao/la: Ovako izgleda ova tema u zadnje vrijeme![]()
p.s. Isti Tan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.