NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 09 feb 2021, 22:04

corleone10 je napisao/la:
09 feb 2021, 20:45
protiv gradine prvo poluvrijeme slabo. sve stariji igraci, sporo u odbrani i nejako u sredini ali treba probati sve. vidovic pokazuje da je klasa ali ne moze na ofanzivnom veznom. drugo poluvrijeme drugacije, u defanzivi i sredini super, nisu nam osutali uopste, dosta cvrsce je bilo, u odbrani sigurnije a u sredini terena smo bili agresivniji, nismo gubili dvoboje , ili smo uzimali lopte ili pravili faulove, ali nisu nam ni jednom zaprijetili, napad jedino malo zbunjen ali sve se treba probati. steta sto nismo i drugi zabili do kraja, zasluzili smo
protiv krupe je prvo polivrijeme bilo odlicno ali neka strucni stab priba sve
bice ovo odlicno
Slazem se. Da je u napadu ostao Vidovic ili Salihovic, u drugom bi im utrpali brat bratu 2, 3 gola bez onog penala. Jednostavno nije imo ko zabit. Hasuka se ne snalazi na devetki, bolji je na krilu dosta
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

corleone10

Post Postao/la corleone10 » 09 feb 2021, 22:59

tako je, hasuka je sjajan na krilu . ali opet bolja igra u drugom poluvremenu, energicnija, raduje me sto smo bili cvrsti, pokazali muda, zato je srebrenik bio bezopasan. ali steta sto je napad bio labav pa ne iskoristismo one prilike za drugi gol . volijo bi da rijad i mali mehic mogu vise trcati jer slabo rade u defanzivi , samo s loptom , berbic rastoder i sarvan su bas trpili zbog toga , ali dobro su se drzali , otbranili su se .
dobra su pojacanja , ciljana . samo da se uigra i osvajamo
a sto se tice pocetne postave , moje misljenje je da je vidovic bio u spicu a sve ostalo kao protiv krupe , jos u prvom poluvremenu bismo rjesili i zabili 2 3 komada

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 10 feb 2021, 21:47

Gdje cete protiv ovih koljaca i mesetara prijateljsku :D
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 feb 2021, 09:13

corleone10 je napisao/la:
09 feb 2021, 22:59
tako je, hasuka je sjajan na krilu . ali opet bolja igra u drugom poluvremenu, energicnija, raduje me sto smo bili cvrsti, pokazali muda, zato je srebrenik bio bezopasan.
Moram te replicirat i reći da je kod nas u drugom poluvremenu igrala komplet "druga" postava. Zamisli kakva je drugoligaška druga postava komplet i koliko igrača iz nje će igrati. Nemamo mi širinu kao vi, al prijateljska je tekma, svima se da šansa.

Složio bih se s tobom da Hasuka treba igrati, treba uzeti u obzir da trojica moraju početi tekmu do 21g. U subotu je to kod vas bio Aljkanović samo. Kod nas su 4 bila do 21 u prvoj.

Ne znam je li ovaj Jolović do 21, tu je i Hasuka, biće borbe za startnu postavu, ali i to je najbolja stvar za uspjeh. Inače bi igrače bolila neka stvar, dođu, moraju igrat, uzmu pare .. Imam osjećaj da je tako u Simm Bau i zato mislim da Zvijezda ima dosta veće šanse za PL, aBd.

Recimo kod Simm Bau, Šero špic, igra lijevog bočnog ...samo da ne bi bilo pobune u ekipi.. dosta smiješno, a top napadač.

Iskreno, mislim da su svi naši skoro odavde za vas i imate podršku do PL. Gradačac to zaslužuje, svaki respekt za publiku i bravo za momke što su ponovo digli grad na noge.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 11 feb 2021, 10:47

I evo dođe zvijezda do PL i treba da dobije licencu, nema potpisan reprogram, racun pa-pa i uzalud vam trud sviraci.

Podrzavam zvijezdu za stabilizaciju i napredak, ali ove sezone je vaznije potpisati reprogram koji je žila kucavica, nego sad zagristi nesto sto ne mozes pojesti.

Skupis bodova, dadnes dvije tri utakmice kome bude trebalo, ostavis za narednu sezonu, ovu pustiš da se bore Posušje ovaj Ćiribu-Ćiriba ili kako već, isplatis igrace, nisi napravio novog duga i to je i više nego uspješna sezona.

E kad se stvari poslože akoBogda na Banji, onda je Premijer liga realna, a Ćiro i ekipa ako ovako nastave to će biti veoma brzo.
Dobro sarađuju sa načelnikom, ljudi kojima nije stid otici i ganjat sponzore, zavući ruku u svoj džep a ne samo gradsko trošiti i ostajati dužan svakom mogućem.

Momci samo naprijed...

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 11 feb 2021, 18:16

Manijakdolopate je napisao/la:
11 feb 2021, 10:47
I evo dođe zvijezda do PL i treba da dobije licencu, nema potpisan reprogram, racun pa-pa i uzalud vam trud sviraci.

Podrzavam zvijezdu za stabilizaciju i napredak, ali ove sezone je vaznije potpisati reprogram koji je žila kucavica, nego sad zagristi nesto sto ne mozes pojesti.

Skupis bodova, dadnes dvije tri utakmice kome bude trebalo, ostavis za narednu sezonu, ovu pustiš da se bore Posušje ovaj Ćiribu-Ćiriba ili kako već, isplatis igrace, nisi napravio novog duga i to je i više nego uspješna sezona.

E kad se stvari poslože akoBogda na Banji, onda je Premijer liga realna, a Ćiro i ekipa ako ovako nastave to će biti veoma brzo.
Dobro sarađuju sa načelnikom, ljudi kojima nije stid otici i ganjat sponzore, zavući ruku u svoj džep a ne samo gradsko trošiti i ostajati dužan svakom mogućem.

Momci samo naprijed...
I tako dok Zvijezda dodje do PL od reprograma i uplacene 3 rate...

Samo ne znam sto ti treba da pametnujes, pametnima od sebe :roll:

Hebeni bošnjo

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 11 feb 2021, 18:48

Pa dobro, potpisan reprogram automatski znaci odblokiran racun koliko znam. I to je najbitniji dio. Grad Gradačac bi u tom slucaju preuzeo otplatu duga? A ti imas svoj budzet standardno, ne ovisi ti od sportskog segmenta vracanje duga.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

corleone10

Post Postao/la corleone10 » 11 feb 2021, 18:50

slazem se , samo bi volijo da je igrala ista postava kao protiv krupe . vjerujem da bi bila druga prica i u odbrani i u sredini i u napadu jer ono je ekipa za ligu al mozda je i dibro da trener vidi sve opcije kako rade .
sportski pizdrav

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 11 feb 2021, 21:47

Ne znam nama daje nazor uci u pl, a treba stat pa se zapitat jesmol spremni za to? Jbt pl ako cemo je igrat u modrici ili tz.. Bolje planski radit imat viziju, da prioritet bude stabilizacija kluba vratit narušen ugled kod navijaca pa tek onda napast pl, al ovo sad dovedeno bruku igraca hocemo repogram.. Pa kako sve odjednom, jesmol mi to toliko jaki da sve stignemo za god sto drugi nisu za 5 god.. Ne znam et pomaka ima nema Govora samo se bojim da se ne mogne ovo sve izmoc pa onda tek odosmo u hendek

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 12 feb 2021, 00:09

Ruku na srce, svi mi bi volili da Zvijezda igra PL al ove godine teško, veliki plus je stabilizacija kluba, probati sa juniorima ući u PL stvoriti tu bazu igrača, uložit malo u stadion, privući kakvog investitora, privrednike ojačati finansije, težit transparentnom radu stati na noge i probati ovaj kadar sačuvati te sledeće godine pojačat sa 2-3 igrača i napasti onda PL. Gledajući raspored samo prvih 5 kola gdje će se dosta stvari znati kako će ekipe ući u prvenstvo, Posušje i Vis Simm Bau će uzeti glat po 12-13 bodova imaju lakši raspored (po 3 utakmice kući), dok Rudar, TOŠK i Zvijezda imaju najteži raspored od nabrojanih ekipa, tako da ako Zvijezda prođe prvih 5 kola (kući Banovići i Jedinstvo na strani Orašje, GOŠK i Bratstvo) sa nekih 12 bodova može ostati u igri inače vrlo teško se može stići bodovni zaostatak bez obzira što i Posušje i Rudar dolaze u Gradačac. Tako da realno gledajući Posušje i Vis Simm Bau su kandidati za ući, Posušje ima stadion i bolje uslove od Kosove te ima 8 kući i gostuju Slavenu i Budućnosti gdje će realno uzeti. Što se tiče borbe za opstanak ispadaju Slaven, Banovići i ako se bude tražio treći GOŠK, Igman, Čapljina, Orašje i Jedinstvo loše stoje. Jer ulaze Ljubuški, Gradina i iz 2 lige zapad (Podgrmeč i Vitez) dok iz 2 lige centar niko nema uslova za Prvu ligu.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 feb 2021, 11:01

Ako nesto u zivotu hoces da ostvaris onda: :mrgreen:

Cilj mora bit visoko postavljen a to je ulazak u premijer ligu. :opaopa:
Taj cilj treba da se pokusa ostvariti na regularan nacin bez ikakvih dugovanja bilo kome. Sportski korektno. :bih:
Nismo mi Capljina da palamudimo vec imamo dvi milje navijaca koji jedva cekaju da mogu na utakmice :tokralju:
Svaki igrac sad u Zvijezdi jedva ceka da krene prvenstvo da da 1000%... :tokralju:

Idu bolji dani jaranike... moramo dat svi sve od sebe, navijaci, strucni stab, opstina, grad, privrednici ...pa sta bude.... :opaopa: :opaopa:

Kad se ostvari taj cilj sagleda se situacija gdje si sta si (a ne prije palamudit sta ce bit) i stavlja se novi veci cilj....

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 feb 2021, 15:24

DeColo19 je napisao/la:
11 feb 2021, 21:47
Ne znam nama daje nazor uci u pl, a treba stat pa se zapitat jesmol spremni za to? Jbt pl ako cemo je igrat u modrici ili tz.. Bolje planski radit imat viziju, da prioritet bude stabilizacija kluba vratit narušen ugled kod navijaca pa tek onda napast pl, al ovo sad dovedeno bruku igraca hocemo repogram.. Pa kako sve odjednom, jesmol mi to toliko jaki da sve stignemo za god sto drugi nisu za 5 god.. Ne znam et pomaka ima nema Govora samo se bojim da se ne mogne ovo sve izmoc pa onda tek odosmo u hendek
Meni se licno svidja model Gradine Srebrenik kako su stabilizovali klub,90 posto njihov domaci igracki kadar,dobro ustrojen omladinski im pogon sa jako dobrim trenerima ,sa tradicijom proizvodnje kvalitetnih igraca,bez dugova ,iako nizi rang imaju i tu veliku navijacku euforiju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 feb 2021, 16:13

zmajevac je napisao/la:
12 feb 2021, 15:24
DeColo19 je napisao/la:
Meni se licno svidja model Gradine Srebrenik kako su stabilizovali klub,90 posto njihov domaci igracki kadar,dobro ustrojen omladinski im pogon sa jako dobrim trenerima ,sa tradicijom proizvodnje kvalitetnih igraca,bez dugova ,iako nizi rang imaju i tu veliku navijacku euforiju.
Tebi se svida klub kojeg je preuzeo azmir i dao 200000 km

Pa daj i nama jednog takvog pa bi vidio kako se vodi klub
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 feb 2021, 16:38

astra1922 je napisao/la:
12 feb 2021, 16:13
zmajevac je napisao/la:
DeColo19 je napisao/la:

Kaki 200000 km dao im mozda pomoc 30 ili 20 hiljada

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 feb 2021, 16:48

zmajevac je napisao/la:
12 feb 2021, 16:38
astra1922 je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:

Azmir Husić uručio je Gradini ček od 50.000 KM, a još 50.000 KM klub iz Srebrenika dobit će početkom naredne godine. I Azmir Husić, ali i predstavnici Gradine najavili su da će od naredne sezone klub iz Srebrenika igrati u Prvoj ligi FBiH.

GRADINA POSTAJE B TIM TUZLA CITYJA

Euforija u Srebreniku: Gradina potpisala sporazum sa Tuzla Cityjem, Azmir Husić najavio plasman u Prvu ligu FBiH
mosa lošmi stićko tit-ula!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 feb 2021, 17:01

1921boy je napisao/la:
12 feb 2021, 16:48
zmajevac je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:

Azmir Husić uručio je Gradini ček od 50.000 KM, a još 50.000 KM klub iz Srebrenika dobit će početkom naredne godine. I Azmir Husić, ali i predstavnici Gradine najavili su da će od naredne sezone klub iz Srebrenika igrati u Prvoj ligi FBiH.

Euforija u Srebreniku: Gradina potpisala sporazum sa Tuzla Cityjem, Azmir Husić najavio plasman u Prvu ligu FBiH
Ma saradnja dva kluba,dao je Husic pomoc i Bosna Kalesiji nebrkajte pojmove nepostaje vlasnistvo Husica

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 feb 2021, 17:06

zmajevac je napisao/la:
12 feb 2021, 17:01
1921boy je napisao/la:
12 feb 2021, 16:48
zmajevac je napisao/la:

Ma saradnja dva kluba,dao je Husic pomoc i Bosna Kalesiji nebrkajte pojmove nepostaje vlasnistvo Husica

50-50 pola Azmir pola grad Srebrenik i ti privrednici sve u svemu 100k je ekstra cifra u tom rangu a sigurno ce i njih gurati do PL
mosa lošmi stićko tit-ula!

corleone10

Post Postao/la corleone10 » 13 feb 2021, 16:27

mogli smo modrici u prvon poluvremenu zabiti 5 golova i u drugom poluvremenu isto tako . super igra ali , tanka realizacija . stvaramo sanse a ne koristimo ih . hasukic , rastoka i vidovic nisu imali svoj dan . uveli su i oni u drugom polivremenu slabju ekipu pa je lakse bilo . super igra , samo da poguramo one prilike u mrezu .

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 15 feb 2021, 15:29

A dje pečat 😂😂

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 15 feb 2021, 19:15

Ma ja ko sto sam predvidio Pljevljak je u ovoj ekipi visak. :mrgreen:
Sretno kralju borio se svaki put kad je igrao... :bow: sve najbolje jaraniko... jednostavno je konkurencija prejaka...

Lagano se slazu kockice jaranike... :kralj:

Trener je na lijepim mukama ima igraca i slaze se sve fino...

Prve cetri tekme su KLJUCNE !!!!

Il top :thumbup: il flop :thumbdown:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.